Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso0180
tag
Jött egy kisebb system update...
Version: 24.08-10.40.00
- We’ve improved the process of transferring data from another PS5 and enhanced stability when transferring large amounts of data, such as captures.
- We’ve improved the messages and usability on some screens.[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
válasz Ctrl+Alt~Del #182248 üzenetére
És a coil whine-t hallod?
-
Alonso0180
tag
Hello!
A store-ban anno megvettem az új AC-t, na már most mivel halasztva lett visszakértem az árát (amit meg is kaptam) de az app-ban és a 'könyvtáramban' úgy jelenik meg, hogy 'letöltés a konzolra'. Tudom, hogy még nem lehet újra megvenni csak bejelentve van a mostani dátum de ez megjavul majd mikor újra megvenném?[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Azért az erős kijelentés az itt megjelenő teszt leírásában, hogy "a gép sokkal halkabb, mint elődje."
-
Alonso0180
tag
válasz F-ECT$ #181893 üzenetére
"Mintha az se lenne meg mindenkinek, hogy van olyan PS5, aminek se coil whine, se venti hangja nincs. Van olyan, aminek meg mindkettő."
Engem ez bosszant fel, ugyanannyit fizet mindenki a nagy prémium minőségért erre nem mindenki kap ugyanolyan gépet. Persze ez nem csak a Sonynál van így. Persze a hang az szubjektív de a coil whine azért egyértelmű, mégis valakinál van valakinél nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Ha a túloldalról szeded le és bevilágítasz a ventihez úgyis letudod olvasni a szélén ott van nekem, hogy 'Foxconn', a másik oldalt meg a sorszámról tudod megállapítani. Mondjuk ha ez a halkabb akkor nem tudom a másik milyen lehet...
-
Alonso0180
tag
Persze tudom.
Én kipróbáltam 2 gépet is és mindkettő azért szépen szólt + a coil whine is eléggé hallható, sőt a második gép még durvább is volt. Azt szépen vissza is vittem, még a jövő héten megnézek egy 3.-t aztán amelyik a halkabb az marad ('megnéznék' egy P serialosat, hogy tényleg valid ez az infó-e de hát ugye a szerencsén múlik, hogy azt kapok-e).[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
válasz Ctrl+Alt~Del #181748 üzenetére
Ha szabad kérdezni, hol vetted + a serial number P-vel vagy F-fel kezdődik?
-
Alonso0180
tag
Hát én lehet visszaviszem, röhej hogy valakinek tök csendes úgyanolyan mint a sima PS5, nekem pedig elég hangos + ami még idegesítőbb az a coil whine...Aztán vagy rosszabbat kapok vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Hát nekem F- serial numberes (Sony központi szalon) viszont én azt olvastam, hogy ha leszeded az oldallapot akkor letudod olvasni, hogy milyen fan-od van és ebben az esetben ahol olvastam a Delta és Foxconn van összehasonlítva és ott a Foxconn venti halkabb valamennyivel mint a másik. Nekem Foxconn van és az biztos, hogy hangosabb mint a sima FAT de annyira nem zavaró, viszont enyhe coil whine is mintha lenne közelről. Mondjuk röhej, hogy ennyi pénzért lutri, hogy milyet kapsz... Aztán nem tudom,hogy ezen kivül van-e 3. vagy akár 4. venti fajta is.
Más: Alzánal van függőleges stand, most rendeltem holnap elméletileg áttudom venni.
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Hát nálam is hangosabb az fix... gondolom akkor ez is ilyen lutri, hogy ki milyet kapott.
-
Alonso0180
tag
Hát én 4-s szinten vagyok de pénz beváltás sincs és konkrétan egy 50 pontos novemberi monthly pick van. ( Egy 50-t betudtam a havi gamektól szerezni.)
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Nem volt olcsó az tény de a Spiderman 2 valóban brutál így!
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Sony központi szalonból is megérkezett!
-
Alonso0180
tag
válasz 30z.Samu #180600 üzenetére
Horizon Zero Dawn Remastered update 1.004 patch notes – November 4, 2024
Major Fixes
• Crash Fix• Resolved an issue causing crashes for some players Controller Aim Toggle• Fixed an issue where the Aim Toggle function would stop working after a cinematic sequence.
Stability
• General Stability Improvements• Enhanced overall game stability to reduce unexpected crashes and performance issues. -
Alonso0180
tag
A függőleges állvánnyal mi a helyzet? Keresgéltem de konkrétan sehol sincs... van valakinek infója kb mikor lesznek elérhetőek megint?
-
Alonso0180
tag
Nem tudom, hogy más rendelt-e a Sony Központi Szalontól de most hívtak, hogy 7-én áttudom venni.
-
Alonso0180
tag
Hát én nem tudom mikbe vagytok de lehetne már nov 7.-e.
-
Alonso0180
tag
Hello!
Valakinek volt már olyan problémája, hogy az egyik gombot egész egyszerün nem érzékeli a kontroller megnyomásra?Jelen esetben a 'háromszög' gombot hiába nyomom bármilyen gameba, beállításoknál se érzékeli, nem kattog nem ragad szimplán megnyomom és nem történik semmi. Volt takarítva de azelőtt se utána nem jó, tudom szerelni valahogy manuálisan vagy szervíz ha megéri? -
Alonso0180
tag
Alzánál másnál is az van, hogy 'kérjük várj, feldolgozás alatt"?
-
Alonso0180
tag
Na akkor idén se lesz ebből semmi.
-
Alonso0180
tag
Hello!
Másnál is az ékezetes betűk (profil nevekre gondolok, sajátomba is van) helyett ilyen fura '?' jel van? Van erre valami megoldás vagy ez így marad mostantól? Mobilos app-ban és maga a PS-n ez van, míg régebben jó volt.[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
A PS Stars még mindig offos másnál is? :/
[ Szerkesztve ]
-
Alonso0180
tag
Hello!
Valaki tudja vagy elő fordult már valakivel, hogy a PS Stars-ban nem kapja meg a jutalom 50 pontot? Soha nem volt még vele bajom de 'Game Night Delight' és a 'Narrative Adventure Game Club Picks' kampányokat most nem adja be... Van valami megoldás? -
Alonso0180
tag
Hello! Tudnátok ajánlani valami fó fülest? Azért ne horror áron de legyen jó hangzás meg mikrofon.
Köszi! -
Alonso0180
tag
Hello!
Ahogy látom az extrára van 30% kedvezmény.
Na már most, nekem 43 napig van még essential-om, a kérdés az, hogy ha a maradék 43 napra fel upgradelem extrára utána megtudom venni a következő egy évre előre az extrát kedvezményes áron vagy nem nagyon? Köszi! -
Alonso0180
tag
Hello!
Ha jól látom még akciós az a PS Essential, de nekem 60 nap után jár le, szóval megtudom oldani, hogy én is akciósan vegyem meg még? Vagy ez bukta mert csak 60 nap múlva jár le a mostani? -
Alonso0180
tag
Hello!
A kérdésem az lenne, hogy adott egy profil és játék(ok) amiket a játékmegosztással leszedett egy haverom a saját profiljára, ezen felül még egy haverom letudja szedni a profiljára? És ha igen akkor gyakoratilag tudunk 3-n úgy online co-op-ban (Dying Light 2) nyomni, hogy csak egyszer lett megvéve a játék? Vagy ez már offos így? Nem igazán tudom, hogy van ez. Köszi! (PS5 mind a három gép, + is)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Windows 11
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k