Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F-ECT$

titán

Nem gondoltam volna, hogy a "hang gate" ekkora hullámokat fog vetni. A PS4 pro nekem rohadt hangos volt, 1 szobával arrébb is lehetett hallani, ha elindítottam, ez este azért zavaró volt. Erre nem megoldás, hogy "vedd fel a füllhallgatót". Aki szerint meg ezt simán le kell nyelni a nagyobb teljesítményért cserébe, annak csak gratulálni tudok, ezért pofátlanodnak el a cégek, mert mindent sz@rt le lehet tolni egy bizonyos réteg torkán.

Mintha az se lenne meg mindenkinek, hogy van olyan PS5, aminek se coil whine, se venti hangja nincs. Van olyan, aminek meg mindkettő. Ez így van a PS5 Pro-nál is. Szóval ha Téged nem zavar a PS5 Pro hangja, az lehet hogy csak annyit jelent, hogy szerencsés voltál és/vagy nagyobb a tolerancia szinted.

De ettől még van aki zavar a hangja, és ha ki lehet deríteni, hogy melyik venti / melyik széria a jobb ebből a szempontból, akkor az szerintem egy tök jó kezdeményezés.

Meg mi ez az "engedd el a pro-t" szöveget is? Nehogy már ő legyen a hibás azért, mert a Sony nem tud normális minőség kontrollt csinálni. Az lenne az alap, hogy mindenki normális minőségű gépet kap, és nem abban kell reménykedni, hogy én nyerek a lottón, mindenki másra meg magasról teszek.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés