-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz ProEvoFan #181666 üzenetére
Számomra az a furcsa a jelenkori konzoleladásokban, hogy ahhoz képest, hogy a gaming kigejezetten mainstream lett, és érzésre több ember játszik, mint 20 éve, összesítve kb semmivel nem fogy több konzol. Pl a ps4 mocskos sikeres volt, mégis egy 50essel el van maradva a ps2 mögött, pedig az is mocskos drága volt a korabeli fizetésekhez képest. És kb az akkori "konkurencia" sem volt erősebb vagy gyengébb, mint a mostani...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Siegrune
csendes tag
válasz Siegrune #181685 üzenetére
PS4 PRO-t is bevettem a buliba, csak hogy legyen összehasonlítási alap:
a szobában mikor csend van, ~27 dB
PS5 menü: ~31 dB
PS5 PRO menüben: ~31-32 dB
PS5 ingame (PS4 játék): ~33 dB
PS5 ingame (PS5 játék): ~36-37 dB
PS4 PRO (menü): ~38-39 dB
PS4 PRO (ingame, standard ps4 játék): ~38-39 dB (kb ua mint a menüben...)
PS5 PRO ingame (PS4 játék): ~44-45 dB
PS5 PRO ingame (PS5 játék): ~46-47 dB
PS4 PRO (enhanced játék, max hangerő amit ki tudtam hozni): ~53-54 dB, de stabilan inkább ~51-52 dB között vantehát jah, hagyományos PS4 1080p játékoknál még a PS4 PRO is halkabb, mint a PS5 PRO, legalábbis nálam. A PS4 PRO max hangereje viszont észrevehetően zajosabb, mint a PS5 PRO max hangereje. Mindhárom konzol első kiadás egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz bandi0000 #181689 üzenetére
, nekem eddig semmilyen problémám nem volt, legutóbb a 20k-s feltöltő 15be megállt, de a múlt7en is kaptam mailt, hogy 10% off van mindenre SUPERSAVER10 kóddaldriffle.com insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
krx21
nagyúr
Gyerekik, a Rezi Village 120fps-el száguld (Rt nélkül) PRÓ-n. Iszonyat jól is néz ki…
-
bandi0000
nagyúr
Aki nem tapasztal coil whine-t, kitudná próbálni a god of war ragnarokkel, pro enhanced + high fps
Más: Magyar accra feltöltő mennyivel olcsóbban lehet szerezni különböző oldalakon? Vagy itt a ph n amit árulnak az jó árban lehet?
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
bordi10
senior tag
válasz ForRedGlory #181657 üzenetére
Elsődleges DNS: 1.1.1.1
Másodlagos DNS: 1.0.0.1
Ezekkel nem fog lassulni, megszakadniSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Alonso0180
tag
Hát én lehet visszaviszem, röhej hogy valakinek tök csendes úgyanolyan mint a sima PS5, nekem pedig elég hangos + ami még idegesítőbb az a coil whine...Aztán vagy rosszabbat kapok vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Én is beszállok a még most talán annyira nem érik meg táborba, bár hozzáteszem, egyáltalán nem bántam meg.
Exc játékok rohadt jól futnak base ps en is, a jövőben érkezőket meg meglátjuk
-
Siegrune
csendes tag
válasz Siegrune #181684 üzenetére
Kipróbáltam egy másik app-ot, utánaolvasva ez tűnik eddig a legreálisabb mérésnek.
(App neve: Hangmérő: db mérő, SPL mérő - KTW Apps)a szobában mikor csend van, ~27-28 dB-t mér
PS5 PRO menüben: ~31-32 dB
PS5 PRO ingame (PS4): ~44-45 dB
PS5 PRO ingame (PS5): ~46-47 dBugyanez sima PS5-nél:
menü: ~31 dB
ingame (ps4): ~33 dB
ingame (ps5): ~36-37 dBingame PS5 játék mindkettő esetben Stellar Blade, resolution mode
véleményem szerint ez egy egész reális, pontos mérésezek alapján kb 10 dB hangerővel hangosabb nekem a PRO, mint az original
[ Szerkesztve ]
-
Siegrune
csendes tag
válasz madkiller #181606 üzenetére
Felraktam én is ezt az app-ot, vicces, totál máshogy mér mint az Androidos telefonomon levő másik app
ez csendben 18 db-t mutat a szobában,
19 db ha PS5 a menüben van,
~24 dB Stellar Blade közbenmiközben az Androidos,
40 dB-t mutat csendes szobában,
44 dB a menüben
60-62 dB Stellar Blade közbengondolom egyik sem pontos, az viszont mindkettőnél látszik, hogy játék közben azért észrevehetően megugrik a zajszint
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Nálam 800Mbit felett a letöltés...Pro-n...
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz F-ECT$ #181677 üzenetére
CODal a zsebében én nem írnám le az MSt. Sikerül a fejekben elültetni, hogy már a COD nem egyenlő a PSel, hanem az xbox/gpu felségterúlete és erre rá tényleg az MS adja ki az első nextgen konzolt 2026ban, aminek ráadásul jó a kezdő ára, akkor én látok reális esélyt a komoly MS/xbox konkurenciára.
MS zsebében ott lapulnak az aduászok, no meg az idő is nekik dolgozik. -
syler123
veterán
válasz F-ECT$ #181670 üzenetére
Lehet felárazni a PS6-ot. Eljut oda árban a Sony, mint az Apple, csak kevésbé kapunk minőséget Most ugye nagyon sokan figyelik az Apple Mac Mini M4-et, én is ezerrel nézem a videókat, konkrétan megalkották a legjobb ár / érték arányú asztali mini számítógépet. Az Apple!!! Az a cég, amelyik mindent túláraz. Nem a játék miatt hoztam fel, nem arra való.
Ha a Ps5 pro-ból áradna a minőség, nem csak ilyen fércmunka lenne, pl teljesen áttervezték volna a hűtést és a külsőt (no more zongoralakk), valamint ennél combosabb hardware-t kapott volna, akkor én is befizetnék rá, de így átverve érezném magam. -
-
madkiller
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #181675 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz madkiller #181648 üzenetére
Az teljesen oké, egy csendes szobában a 25 decibel reális. Zajmérés során azzal is érdemes tisztában lenni, hogy 10 decibel emelkedés jelent kétszeres hangerőt, ami tízszeres hangintenzitást jelent.
Tehát a szoba alapzajához képest (25 dB) a kétszer olyan hangos az nem 50 dB, hanem 35.W | W | H | W | W | W | H
-
hombre[EU]
veterán
válasz undercover #181655 üzenetére
kisimítja a frame dropokat és/vagy feljebb tornázza a minimum felbontást drs-nél (ahol nincs pro patch)...ez nem ugyanaz mintha nyernél 40-50% fps-t ugyanabban a módban alap ps5-höz képest. pedig elméletben (pc-n gyakorlatban is) erre képes az új hardware
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
mattheus
őstag
válasz ProEvoFan #181666 üzenetére
Szerintem most barmi is legyen az igazság, csak azt olvashatjuk, amit a befektetőkkel kell elhitetni.Talán majd csak pár hét múlva lesz tisztán látható, hogy mi az igazság, de akkor sem feltétlenül. Az szerintem beszédes, hogy volt Day 1 raktárkészlet….
más:
én csak jövő héten veszem át, de már előre zavar, hogy van hangos és kevésbé hangos széria. Egy olyan szórakoztató terméknél, ami a nappaliban az egyszerűen nem lehet HANGOS! Pláne ha ilyen árban van.
-
-
Scholes9
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
[link] Sony szerint jobban fogy a PS5 pro, mint ugyanebben az időszakban a PS4 pro.
#mégsemdrága -
Asbee
veterán
válasz Alonso0180 #181662 üzenetére
Sony központi szalon
-
Bad Pritt
félisten
válasz kwzatz #181663 üzenetére
Hát az eleje mellbevágó volt. Azért az, hogy ez a Scorcher robot 100 lépés távolságból 1 mp alatt észrevesz, pirosba vált, azzal a lendülettel ugrik és két pofonnal töltőképernyőre küld egészen újszerű élményt adott.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kwzatz
addikt
válasz Bad Pritt #181660 üzenetére
"A DLC-vel nem játszottam eddig egyszer sem."
Ja, ezt nem tudtam, így azért más. Így meg tudom érteni, mert amikor először játszottam very hardon, a DLC új robotjai meg tudtak lepni, addig, amíg ki nem tapasztaltam őket, ez neked valamivel fokozódik, mert egyből nagyobb sebzéssel látod. De szerintem ahogy folytatod, azt fogod tapasztalni, amit írtam. Én csak azt láttam, hogy a DLC very hard után ultra hardon már nem volt annyival nehezebb, mert nem tudtak mivel meglepni, csak tovább tartottak a harcok valamivel."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Asbee
veterán
Nekem P-s a Pro. A Slim is P-s volt, CFI-2016 A01Y. Slimen ha odahajoltam akkor hallottam csak hogy tolja ki a levegőt, Pro-n kb 2 méterről picit hallani, de egyáltalán nem zavaró és csak menüben tűnik fel az embernek, ha nem zártam be a játékot és nem szól semmi. Cserébe hűvösebb levegőt tol ki mint a slim. Hangosnak nem nevezném, vagy zavarónak egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz kwzatz #181659 üzenetére
3. enemy perception range - ez harcban megint zéró jelentőséggel bír, ha nem bujkálva küzdött eddig sem az ember
Pont, hogy elég nagy jelentőséggel bír, mert csata közben még több gépet odavonz, ha nem figyelsz. Konkrétan a DLC Tallneck javítós küldetésének azért kellett nekifutnom többször, mert a közelben sétálgató kisebbek észrevették, ahogy a nagyobbal harcolok.
De ha ultra hardon tolod, akkor már ismered, ezért nem értem.
A DLC-vel nem játszottam eddig egyszer sem. Az alapjátékkal nincs nagyobb probléma, kevés támadásuk van, sok a charge, rövid a range, könnyű kikerülni mindent. A DLC-ben nagyobb a robotnépsűrűség, keményebbek, több az aoe és távolsági támadás, agresszívebbek a gépek. A very hard, majd ultra hard alapjátékhoz képest a DLC ultra hardon nehéznek számít.
Elden Ring egy lófütty játék amúgy, csak azért hoztam példának, mert friss tapasztalat. A DLC-hez day 1 kellett azért egy kis mellszőrzet, de azóta azt is nerfelték.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
kwzatz
addikt
válasz Bad Pritt #181656 üzenetére
1. enemy health bars disabled - ettől nem lesz nehezebb
2. multiple enemies can attack simultaneously - hát, ez fel sem tűnt, mármint hogy very hardon nem így lenne, ultrán meg igen, de nem emlékszem biztosra
3. enemy perception range - ez harcban megint zéró jelentőséggel bír, ha nem bujkálva küzdött eddig sem az ember
4. heavy spear - elég ritkán használtam, amennyire emlékszemNem rémlik, hogy nagyon szeparálgattam. Igyekszel úgy mozogni, hogy a látóteredben legyenek. Egyre fókuszáltam (amennyire emlékszem, akire fókuszáltam, az nagyon onnantól nem mozgott ), a többit meg amikor éppen kellett, dodge-olgatod.
A gyenge pontokat meg szarrá lövöd folyamatosan, úgy ugrálva, sokszor egy helyben, hogy azt Mario is megirigyelné. Szerintem a Concentrationt nem is nagyon használtam ez mellett. Egér+billentyűzettel könnyű kipécézni a gyenge pontokat, és precízen azonnal le tudod követni az elmozdulásukat két ugrás-lövés kombó között. Sok lény gyakorlatilag egy helyben marad, ahogy elkezded szórni őket. Nem nagyon van válaszlépésük, mert gyakorlatilag áll az idő. Az, hogy a Hunter Reflexes-nek nincs semmiféle korlát, szerintem egy viccé teszi."Gyak. ezt írtam én is."
Te ultra hardon írtad, én very hard 1. alkalmat írok, amikor még nem találkoztam ezekkel. De ha ultra hardon tolod, akkor már ismered, ezért nem értem. Oké, van dmg különbség, de annyira meglepni már nem tudnak.
Szvsz az Elden Ring sem vészes amúgy, Maleniát leszámítva, de lehet azért éreztem viszonylag könnyűnek, mert már sokadik soulslike-om volt. Már írtam korábban, ha nehéz, akkor a Doom Eternal DLC-k Nightmare-en (legalábbis nekem, nyilván van, akinek ez is gyerekjáték volt), kenterbe veri az összes soulslike-ot, platformert, amihez szerencsém volt. Az az egyetlen játék szerintem amit láttam, hogy le van szavazva, meg meg van szórva rage review-val, csak a nehézsége miatt (még úgy is, hogy a reviewerek többsége nem Nightmare-en tolta), miközben amúgy abszolút zseniális."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Elderath
őstag
Nálam ugyanaz a sebesség gigabiten
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
ForRedGlory
félisten
Irgalmatlan lassú a vezetékes internet...
PS5: 980 Mbit/s
PS5 Pro: 24 Mbit/sAhogy nézem a Redditen is sokakat érint, itt más nem tapasztalta?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz kwzatz #181650 üzenetére
A kettő között zongorázni lehet a különbséget. Ezt pontosan azért tudom, mert a remastered alap végigjátszásom előbbi volt, utóbbi meg a NG+, a combat különbségek ott vannak wikin:
- Enemy health bars are disabled.
- Multiple enemies can attack simultaneously.
- Enemy perception range (both visual and auditory) is greatly increased.
- Machines and humans are harder to knock down using the heavy spear attack.
Ezek közül a második-harmadik pont együttesen teszi fincsivé a harcot legnehezebb szinten, sokkal nehezebb elszeparálni a gépeket, gyorsabban észrevesznek ráadásul messzebbről, gyakrabban támadnak és tovább követnek. Very hardhoz képest a bekapott sebzés még 50%-kal több (Frozen Wilds Scorcher robot dupla pofon támadása pajzzsal együtt instadeath, ha eltalál) de ami a legfájóbb, hogy a kiosztott elemental dmg mindegyik szinten ugyanannyi, ultra hardon viszont csak 50%.arra emlékszem, hogy az új lények első pár alkalommal megleptek az 1. very hard végigjátszásban
Gyak. ezt írtam én is. Az első két Scorcher kiosztott pár sallert, kell a dodge, futás itt nem használ a nagyobb aoe támadások miatt, használni kell a lekötést (ehhez is amúgy több kötél kell, mint alacsonyabb szinteken) és jobban kell figyelni a környezetre. Tallneck javítós küldetésnek többször neki kellett vágnom, mert csata közben észrevettek kisebb robotok a közelben. Nem egy Elden Ring és launch Shadow of the Erdtree szintű különbség, de itt végre van kihívás a harcban, nem elég csak ugrabugrálni meg bombákat dobálni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
undercover
őstag
válasz hombre[EU] #181579 üzenetére
Nem tudom. Én bármilyen játékot elinditok sokkal jobban fut Pron. Szóval szerintem teljesen megérte. És valószínűleg a jövőben megjelenő címeknél még nagyobb lesz a különbség.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
KaitouP
nagyúr
válasz Elderath #181630 üzenetére
Bazzeg, minden egyes hozzászólásod arról szól hogy szörnyű, borzalmas PS5, a Pro meg egy megváltás. Értem, és nyilvánvaló a nyers erő miatti minőségbeli növekedés, senki nem ezt vitatja amikor köteledik, de azért ennyire szemellenzősen imádni a Sony-t a Pro miatt... Mozogjunk már a realitás talaján.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
kwzatz
addikt
válasz Bad Pritt #181647 üzenetére
Továbbra is azt tudom mondani, semmit nem találtam a játékban, amit a Hunter Reflexes nem old meg. Gyakorlatilag permanens időlassításod van.
Ha very hardon nem volt gond a Frozen Wilds-zal, nem látom, hogy lesz ultra hardon. Már vagy 1,5 éve játszottam, arra emlékszem, hogy az új lények első pár alkalommal megleptek az 1. very hard végigjátszásban, de ebben a játékban is az van, hogy ha egyszer rájöttél, hogy érdemes hozzáállni a harchoz melyik ellen, sokat már nem változtat a más damage balance. Így ultra hardon sem éreztem nagy különbséget, tovább kellett őket lőni."Pont annyit változtat a dolgon, hogy az alapjátékot végig lehet darálni úgy, hogy nem kell még csak gondolni sem a dodge gombra, itt meg már igen"
Te nem azzal közlekedsz eleve?[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Bad Pritt
félisten
-
kwzatz
addikt
válasz Bad Pritt #181644 üzenetére
Félreértesz, a Frozen Wilds fősztorin is. Ultra hardon valójában főleg csak damage különbség van (kapott és adott), kicsit még tovább tart lekaszálni őket, ők meg gyorsabban kaszálnak le. Sokat nem változtat a dolgon, ha ismered a mintáikat, és nem igazán találnak el. Az tény, hogy a Frozen Wilds valamivel nehezebb, mint az alapjáték.
-
Scholes9
nagyúr
A Forbidden West elég beteg ahogy kinéz teljesítmény Pro módban is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
kwzatz
addikt
válasz kwzatz #181536 üzenetére
PS5 Pro CPU Tested: A Modest Upgrade - But Are Games Improved?
Megfeledkeztem róla, hogy a Digital Foundry korábbi videójában már volt is erről szó, csak most kidobták ezt a kis részletet külön is, szerepel is benne a BG3 példaként. Néhány játékban kevéske ez a +10% CPU upgrade.Bad Pritt: Hunter Reflexes szerintem olyan broken abban a játékban, hogy végigszaladtam a fősztorin az NG+ ultra hardon, szerintem nem volt 10 óra. (egér+bill persze, kontrollerrel nem tudom)
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Húha, ez a NG+ ultra hard Frozen Wilds lehet egy kicsit merész vállalás volt részemről. Nem mondom, hogy Mein Leben, de szegény Aloyom olyan pofonokba szaladt bele már az elején, amitől még a törzs hímsonivisztább tagjai is csak kamilláztak volna.
De ahogy ez a DLC kinéz, mármint az open world layout meg ahogy fel van építve.... nem kispályás.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Scholes9
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Na nekem is tolja a coil whine-t kicsit, god ragnarokot próbáltam és unlock fps el hangosabban nyekereg, lockolttal kicsit jobb, nem mondom, hogy zavaró de azért picit
Sztem am lófasz hangja sincs, lehet hangosabb mint a fat de bőven jó
-
Dzsuri89
őstag
Nálatok se működik ez a menüpont?
Sima PS5-nél volt ez az új Widgetes menüm, de itt a Pro esetében sehol semmi. -
MODERÁTOR
válasz Szilágyi84 #181628 üzenetére
Gen4-es legyen megfelelő hűtőbordával, és minimum 5.500 MB/s olvasási sebességgel. Ennyire kell figyelni, és akkor nem lesz gond.
-
Siegrune
csendes tag
válasz Alonso0180 #181626 üzenetére
-
Elderath
őstag
Ez a videó alapján Outlaws tényleg quality beállításokkal megy 60 fpsel és PSSR miatt eltűntek a szörnyű artifactok a haj meg a növényzet körül is, sokkal tisztább
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Szilágyi84
senior tag
Tárhely bővítésnél mire kell figyelni mit fogad el a gép ,mindegy neki milyen 1TB ?
-
Alonso0180
tag
Hát nekem F- serial numberes (Sony központi szalon) viszont én azt olvastam, hogy ha leszeded az oldallapot akkor letudod olvasni, hogy milyen fan-od van és ebben az esetben ahol olvastam a Delta és Foxconn van összehasonlítva és ott a Foxconn venti halkabb valamennyivel mint a másik. Nekem Foxconn van és az biztos, hogy hangosabb mint a sima FAT de annyira nem zavaró, viszont enyhe coil whine is mintha lenne közelről. Mondjuk röhej, hogy ennyi pénzért lutri, hogy milyet kapsz... Aztán nem tudom,hogy ezen kivül van-e 3. vagy akár 4. venti fajta is.
Más: Alzánal van függőleges stand, most rendeltem holnap elméletileg áttudom venni.
[ Szerkesztve ]
-
legjoe69
csendes tag
válasz madkiller #181613 üzenetére
Én is mértem egyet, szintén 15PM "dB Meter" app: konzol bekapcsolása után menüben 40dB, bármilyen játékot elindítva felmegy 52-54 dB (hosszan nem teszteltem, lehet hogy menne még feljebb is). Ami fura hogy ha kilépek a játékból akkor nem megy vissza a pörgés, marad a zajszint is. KOnzol kikapcs/vissza után ismét 40dB lesz.
Így mértem, ahogy a képen is látható, itt volt a leghangosabb (meg az sem volt mindegy merre állt a telefon).
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz bandi0000 #181617 üzenetére
Maga a csavar úgy van kialakítva, hogy ne lehessen teljesen rászorítani a talpra, hanem elvileg éppen passzent. Én annyit csináltam, hogy a szárát körbetekertem ragasztószalaggal, vagyis megvastagítottam kicsit, hogy ne legyen mozgatható a talp.
De ha ez nem elég, akkor egy alátétet javasolnék. -
bandi0000
nagyúr
Aki Alis talpat vett pro hoz annak mennyire illeszkedik? Slim re tökéletes volt, de ez valahogy nem akar jó lenne, becsavartam tökig de így is mozog
-
Siegrune
csendes tag
DF csinált egy tesztet a PS4 Image Enhancement-ről, akit érdekel
Kb ugyanarra jutottak a tesztjükben, amit nekem is sikerült megállítanom tegnap, az Image Enhancement az 1080p játékoknál működik (azaz többnyire a sima PS4 játékok).
Ha olyan játékot próbálunk, ami már alapból nagyobb felbontást tudott (jellemzően PS4 PRO enhanced játékok), ott nem csinál semmit, valószínűleg úgy volt vele a Sony, hogy ezeket kár lenne túlélesíteni, vagy több erőforrás kellene hozzá(?), passz.Az 1080p PS4 játékok kapnak lényegében egy post-processinget, amitől élesebb lesz a kép és az UI, ez amúgy tényleg jó, de hasonló eredmény elérhető pl. Sony TV-n a Reality Creation funckióval is. Néhány játéknál mondjuk egy picit talán már-már túl is élesíti a dolgokat, de ezt a DF is elmondja, nem feltétlen néz ki minden jobban, viszont szerencsére bármikor ki-be kapcsolható (akár in-game is).
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Siegrune #181610 üzenetére
Ahogy beszéltem mellette a gyerekkel fel is ugrott 65re, de mikor csendben voltunk tv lehalkítva akkor ezt a 21-22öt mérte. Appstore hangmérő, I15PM. Most itt játszunk megy a tv nem hallunk semmit a konzolból. Este sötétben van széljaz, mikor minden elhallgat és csak a gép megy.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
P-s, Konzolvilág.
Hangosabb mint a PS5 Fat, de szerintem teljesen rendben van… -
MODERÁTOR
válasz Pzsolt1021 #181605 üzenetére
Én ezt vettem, és teljesen jó!
-
-
balintka
addikt
válasz Pzsolt1021 #181605 üzenetére
[link] Tessék.
-
balintka
addikt
válasz Siegrune #181602 üzenetére
Játék indításnál a Slim azonnal felpörög és addig nem is halkul vissza, amíg kilépés után manuálisan be nem zárom a játékot (nem elég letenni a PS gombbal háttérbe). Szerintem ezek így vannak programozva, kvázi méretileg, felépítésben a Slim-re hajaz a Pro, valószínűleg ugyanazon az elven megy a hűtése is.
-
raveinT
tag
válasz Mezcal #181589 üzenetére
Arra azért érhető módon nem fogok egy prot venni, hogy megnézzem IRL a különbséget, így marad a YouTube-on erre szakosodott csatornás videók. Elhiszem, hogy van pár olyan eset, ahol rendesen látszik különbség, csak ez egyrészt sajnos nem érvényes minden játékra, másrészt erősen szubjektív, hogy ki mit tart ég és föld-nyi különbségnek.
De nem szándékozok győzködni senkit semmiről, aki megveszi/megvette, lelje örömét benne, aki marad egyelőre az alap gépen meg *szerintem* feleslegesen FOMO-zik, ha egyáltalán, ez azért nem a gen. váltás még
-
Pzsolt1021
csendes tag
Be tudná valaki linkelni pls az aliexpresses 3rd party talpat prohoz?
-
Siegrune
csendes tag
válasz legjoe69 #181600 üzenetére
Nekem F-el kezdődik, F1470...
KonzolkirályAmúgy ami még feltűnt időközben, hogy ha bármilyen játékot elindítok (akár PS4) és odarakom a kezem a PRO mögé, fújja ki a levegőt ezerrel (főleg a fekete csíkok felett érezni)
Na most ha a sima PS5-ömön fut egy játék, és odarakom a kezem mögé kb semmi(!) levegőt nem fúj ki, legalábbis nem érezhető kézzel, és most mindkettőt egyszerűbb játékokkal teszteltem (PS4).
De, ha a sima PS5-ön fut pl. egy Stellar Blade akkor is csak egy nagyon minimális mennyiségű levegő jön ki a hátulján, ahhoz képest amennyit a PRO folyamatosan kifúj magából. Szóval szerintem itt valami nincs rendben.[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz legjoe69 #181600 üzenetére
Esetleg még azzal ki lehetne egészíteni, hogy ki hol vette, hátha abból is minta rajzolódik ki, hova melyik gyártmányt visznek.
Nekem F-es van Mediamarkt, azért van hangja, de annyira nem hangos, mint a ps4 pro, de 3mrol csendes szobában szépen hallani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok