Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Hozzászólok Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Illetve bocsi a kb dupláért, de hírdetném a kedves esportra vágyó topic lakóknak, hogy ezerrel pörög a master kvali, kell 3 deck (különböző classokból) és lehet is csapatni a hétvégén.
https://battlefy.com/browse/hearthstone?region=Europe&type=Any%20Format
-
DJGABI
addikt
válasz
K1nG HuNp #84848 üzenetére
benéztem, azt hittem visszatér normálba a wild, de úgy látom az új módba hoznak vissza wildból is pár lapot. hmmm, viszont akkor a fordítottja igaz, nem? wildból most lehet törni a lapokat, mert ingyen úgyis megkapja az ember. vajon aki nem töri kap kompenzációt?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
DJGABI #84855 üzenetére
keverjük itt a szezont a fazonnal, a wild marad wild a standard marad standard. a mostani basic+classic lapok "legacy" neven belerotalnak a wildbe. a standard kap "core" neven egy uj alap setet ami mindenkinek ingyenes.
a classit annyit tesz hogy amikor kijon a patch a regi classic lapjaid amik vannak megduplazodnak (valszeg a classic version mindig uncraftable lesz) es ezentul amikor classic lapot nyitsz akkor annak mindig megkapod a wild es a classic valtozatat (de magaban classic valtozatot sosem lehet craftolni vagy betorni). en igy ertelmeztem es igy tunik logikusnak
a FAQban is benne van hogy ebbol az egeszbol semmi dustja nem lesz senkinek.
-
lm83
őstag
Szuper, múltkor törtem be a golden Velen-t, hogy már úgysem lesz semmire sem jó
-
standardre megkapod ingyen, ha benne lesz a core szettben, wildon meg pont annyira lesz jó, mint a változtatás nélkül. amúgy nekem tetszik ez a koncepció, csak úgy 4 éve kellett volna megcsinálni.
a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások
-
grizlisandor
őstag
W&L küldiért nem is tudtam, hogy 1500 xp jár.
Már csak kelleni fog valaki, akit tudok nézni.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
Chumlee
senior tag
Alapvetően csak szemlélője vagyok a csoportnak. Viszont most rendesen felbosszantott a játék. Elég sok éve játszok , hol keveset hol többet, utóbbi időben csak battlegroundot. Kedvet kaptam wild rankedhez. Mivel még legendet nem sikerült megütni. Eddigi legjobb rank 1 volt , akkor egy win hiányzott volna.
Na most megint eljátszotta velem 3x a játék. Egymás után 3-4 meccs win , majd legend előtt fixen vesztek 2-3 meccset zsinórban. A negyedik ilyen után meg semmi kedvem megint neki állni.
Valami tipp esetleg ? Secret Mage , Pirate Warrior amivel sikerül haladnom. Druiddal akartam még próbálkozni ,de azzal esélytelen. -
1500xp csere ON
a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások
-
ClydeBeka2
senior tag
válasz
Chumlee #84874 üzenetére
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/lnd9u2/after_5_years_it_finally_succeeded_then_never/
Véletlen lenne?
LoL IGN: ClydeBeka3 - Xbox Series X: ClydeBeka
-
Derrewyn
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #84875 üzenetére
Nem tűnik annak, túl sok az egybeesés
-
Chumlee
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #84875 üzenetére
Ki tudja
-
grizlisandor
őstag
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
pachito
őstag
válasz
grizlisandor #84878 üzenetére
Nálam a Dio2 remake vitt mindent az este, a teljes Core Setre azért kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
Battle tag: kampec#2540, Origin: Midnightguide
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #84878 üzenetére
Hát nem értem ezt a spell class lépést.
Az utóbbi években úgy lehetett érezni, hogy úgy készítik a játékot, hogy a 7 éves gyerekeknek is egyszerű legyen játszani.
Most ezzel meg elkezdik kicsit bonyolítani... -
grizlisandor
őstag
Én se értem, meg mi van akkor, ha másik class fogja használni? Ugye vannak dual class spellek.
Egyszerre fogjuk kapni az szetteket és a kieget? Vagy lesz egy kis eltolódás közöttük?
(#84879) pachito:
Az szerencsére sose fogott meg.ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
K1nG HuNp
őstag
na en toltam egy mega bundlet, remelem igy a core settel es minden kieget eloveve elevickelek majd standardban boven es nem kell sokat aggodni a packokon
-
Üdv!
Lehet már tudni mikor kerül be a classic mód?
kösziEladó: Garmin Venu
-
challenge a freind quest cserére senki?
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- [Re:] Prohardver az új koronavírus ellen
- [Re:] iPad 5, 2017, spacegrey, wi-fi + cell, 32GB, + bluetooth-billentyűzet
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mozilla Firefox
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Revolut
- [Re:] [fantomzoR92:] 7 kártyás Ethereum Mining Rig (1xRX 470 8GB, 2xRX 480 8GB, 4xGTX 1060 6GB)
- További aktív témák...
- Thermaltake Level 20 XT Cube számítógépház + CM Master Liquid ML360 RGB procihűtés + sok venti
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Gigabyte B550M DS3H + Ryzen 3100 (4mag/8szál) újszerű garanciális
- ASUS TURBO-GTX1060-6G videokártya
- Nyíregyházán azonnal átvehető Sony Playstation 5 / Ps5 (20 játék)bontatlan csomagolásban, számlával
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest