-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyDog
tag
válasz nitro16 #167607 üzenetére
Megyek lottózni.
Gyönyörű darabok.Kendek: Azért kérdeztem, mert most a V2 kontrollerek kerülnek 19be eMagon. És valahol V2 valahol V2s van és kb igen, a színes az s.
[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
-
-
tag
válasz nitro16 #167067 üzenetére
Csak hogy legyen egy ellenvélemény is a károgókkal szemben:
Ha nagy Batman fan vagy, akkor szerintem tetszeni fog. Jó a történet, a karakterek változatosak és látványosak. Minden átvezető videó illeszkedik ahhoz a karakterhez, akit kiválasztottál az adott küldetéshez. Ez annyira profi volt, hogy minden jelenet után azt éreztem, hogy már csak ezért újrajátszanám. -
lo_jo
senior tag
válasz nitro16 #132843 üzenetére
Meg ott van az, ami miatt sokan nem tudnak mozgó járműben pl. olvasni, csak vr esetén pont a fordított eset. Itt a szemed miatt az agy azt hiszi, hogy mozogsz (elveszíti a tv/monitor esetén a fix pontokat), de a belső fülben nincsen inger az egy helyben kalimpáláson kívül, ezért jön a szédülés, ennek pedig semmi köze a stresszhez és a rizikós helyzetek kezeléséhez. Van, aki az egyikre érzékeny, van, aki a másikra, lehet szoktatni mindkettőhöz a szervezetet, de sosem garantált a siker.
-
-
MODERÁTOR
válasz nitro16 #124390 üzenetére
Nézd meg a Store-ban, ha azzal az account-tal vagy bejelentkezve amire beváltottad a kódot, akkor nem letöltést ír, hanem 27.490 Ft-ért Add to Cart van a gombon? Mert ha ezt a változatot húztad be a bundle-s kulccsal, akkor úgy PS4 is, nem csak PS5.
-
-
F-ECT$
titán
válasz nitro16 #123487 üzenetére
Nincs sok hiba szerencsére, de van 1-2, ami megkeseríti néhány ember életét. (Pl volt innen is valaki, akinek el sem indult a játék, nekik nem segítség, hogy másnál jó.)
Én a magyar átlag fizetés fölött keresek, de van 2 gyerekem, így meggondolom, hogy mire mennyit költök. Ha nem lehetne csak 30e Ft-ért játékot venni, akkor meg tudnám tenni, de inkább keresem az olcsóbb megoldásokat, mert miért ne. Ha pár ezer forintból (lemezes verzió vétele majd eladása) is megoldhatom azt, ami másképp 30e Ft lenne, akkor úgy érezném, hogy "rossz üzletet kötöttem". Nálam nem opció a játék megtartása, szinte semmit sem játszok újra. No meg úgyis bekerül majd a plusba pár év múlva, mint ahogy az előző rész is.
Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
Nem vagyunk egyformák... van aki szívesen játszana, de el tudja költeni ezt a pénzt más, ennél fontosabb dolgokra is. A kritériumok, hogy aktív legyen a tag, meg, hogy eddig nem tudott játszani vele, de szeretne, az oké. Viszont kérném, hogy ne kritizáljuk a jelentkezőket!
-
nagyúr
"mi az a játék aminél az emberek hajlandóak lennének kiadni teljes árat?"
Nálam nincs ilyen. Egyetlen játékért sem vagyok hajlandó ennyit fizetni. Ez a hobbi nekem nem ér ennyit. Szépen megveszegetem használtan 5-6e Ft-ért őket, az a lélektani határ Újonnan day1 mondjuk egy 10-est talán nem sajnálnék rá, de az a teteje!
-
Bencus88
nagyúr
válasz nitro16 #123026 üzenetére
úr isten, nagyon köszönöm jövök egy sörrel
ha bejelentem még a gari alatt akkor mindenképp megcsibálják igaz? Mert pár nap és kifutok az időből, de holnap intézkedem. Alzától rendeltem őket ne hívjam?
most olvasom, jogy közben meg is válaszoltad nem volt kedvem kitörölni
hálásan köszi holnap intézem -
Bencus88
nagyúr
válasz nitro16 #123021 üzenetére
Az a baj, hogy pár napom maradt... És nem hiszem hogy a napokba utaznék Budapestre cieplgetni, vidéki vagyok. Vagy elég lesz nekik, hogy bejelentettem és képpel bizonyítom? 1 méterről már nem látom így annyira nem zavar, ha játszom észre sem veszem. Ez romolhat idővel mégjobban?
-
.LnB
titán
válasz nitro16 #118119 üzenetére
Ok, én ezt nem tudtam.
Még szerencse, hogy RangerFox-éknál is olvashattam: [link][ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz nitro16 #118096 üzenetére
Az elmúlt két rész az elvárásoktól messze alulteljesített. Ezt lehetett mindenhol olvasni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gaben360
senior tag
-
.LnB
titán
válasz nitro16 #108995 üzenetére
Jó hír. Idén meg is jelenhetne. Kojima biztos boldog, hogy elkotyogta. Ő kicsit máshogy szokott játékot bejelenteni.
-
Sundesz
őstag
válasz nitro16 #102496 üzenetére
És akkor hogy játszok vele?
Más kérdés. PS5 LG C8 oleden olyan sötét nekem, a HDMI fekete szint alacsony képvezérlésen van alapból, ha magasra rakom akkor jobban látok, de fakóbb is. A PS5 mindegy hogy Limited vagy Full RGB módban van. Ti hogy használjátok.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
balázs1991
csendes tag
válasz nitro16 #99461 üzenetére
Nagyon köszi.
Nektek is WhiteWalker, cactuar.
Most nézem már akkor csak három hiányzik.
Összegyűjteni az összegyűjthető tárgyak 50 illetve 75%át. Meg anarchista kőhalmot rugdosni.
Ha esetleg még ezekbe tudtok segíteni hogyan is fogjak neki, vagy hogy találom meg őket leghamarabb, az nagyon király lenne.
Végigmotorozni a térképen az lehet megölné a hangulatom most.
Hol találom őket? -
veterán
-
d@vee
őstag
válasz nitro16 #92570 üzenetére
Vannak dolgok, amiket magamtól megcsinálok. Pl gow összes valkűr megvolt, sárkányok és oltár is.
De magamtól nem vadásztam le az összes varjút pl. Mert nem érdekel. Ettől függetlenül felfedezgetek sokmindent, mert csatangolni szeretek, ahol engedi a gamma és a világ is érdekes.
Ha véletlen beesik egy, akkor beesik De nem vonz annyira a platina, hogy direkt CSAK azért csináljak meg dolgokat.[ Szerkesztve ]
Ja
-
F-ECT$
titán
válasz nitro16 #92018 üzenetére
Magamból kiindulva el nem tudom képzelni, hogy egy bizonyos szint fölött fps játékokban a kontroller jobb, mint az egér. De biztos volt már ilyen összecsapás, nem? Azt kellene megkeresni.
(Azt elhiszem, hogy egy jó kontrolleres nagyon ügyes tud lenni.)Dive ever, work never.
-
axlfsi
veterán
válasz nitro16 #92021 üzenetére
Ezert fogalmaztam ugy, hogy az elozo, azaz Aydan biztos, mert Tim-ben nem voltam az ... Aydanrol pedig nem egy(!) bizonyitek kering a neten, hogy nyilvanosan lebukott, stream kozben(!), de nem nyitok ebbol vitat, azt hiszel, amit akarsz!
Mint azt is irtam, tudom mire jo egy Zen
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz nitro16 #89231 üzenetére
no problem.
#89232 KKaresz45:
Sorry én nem vagyok híve a wireless-nek úgy, hogy abból nem is tudnék ajánlani semmit.
Egyébként nem rosszból kérdezem, de miért kizáró ok nálatok a vezeték?
Karatéztok játszás közben vagy kontrollert dobáltok?
#89234 vonSux:
Egyik sem, mert nem wirelessre gondoltam.
Zárjunk is témát mert ez már nagyon OFF ebben a topikban. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz nitro16 #89223 üzenetére
Hogyan jött ki a 200k?
A képen látható fejes nem kerül többe a 7P-nél, de tudnék mondani olyan Hifi fejest is ami fele annyiba kerül és még is köröket ver a 7P-re hangzásban.Ezt az ágyból meg fotelból való dolgot meg nem is értem ne haragudj mert akár hová ülök, a jack dugót úgy is a Dualsense-be fogom dugni.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz nitro16 #89197 üzenetére
en tervezek valamikor venni wireless headsetet ps5-hoz, astro a20 vagy pedig corsair hs70 pro wireless-t nezegetem rtingsen eleg jokat irtak a corsairrol, viszont jobban orulnek vegre egy olyan headsetnek ami nem mubol parnakkal van "szerelve" mert kigyullad a fulem egy ido utan olyan meleg van a headsetben...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok