-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Szilágyi84 #187539 üzenetére
A rajongók nem hőzöngtek, csak az önjelölt megmondó emberek.
Szerintem nagyon sokat adna, ha ismernéd az egész sorozatot. Bár minden információ elérhető a világról, nem lesznek olyan ütősek a fordulatok. Nekem hiába jött be nagyon, én nem javasolnám úgy a játékot, hogy egy korábbi résszel se játszottál. -
tag
válasz Rigormortiis #176053 üzenetére
Gyűrűk ura megjelenése: 1954
Az első Dragonlance könyv megjelenése: 1984Nagyon leegyszerűsítve a Dungeons & Dragons úgy született, mert szerették volna elképzelni, hogy milyen lehet a Gyűrűk ura világában élni/játszani. És a Dragonlance világát rá 10 évvel később kezdték megalkotni.
-
tag
válasz nitro16 #167067 üzenetére
Csak hogy legyen egy ellenvélemény is a károgókkal szemben:
Ha nagy Batman fan vagy, akkor szerintem tetszeni fog. Jó a történet, a karakterek változatosak és látványosak. Minden átvezető videó illeszkedik ahhoz a karakterhez, akit kiválasztottál az adott küldetéshez. Ez annyira profi volt, hogy minden jelenet után azt éreztem, hogy már csak ezért újrajátszanám. -
tag
válasz Bad Pritt #156900 üzenetére
"Minding Your Own Business is a PlayStation timed-exclusive quest. It will be available on other platforms starting on February 10, 2024."
Forrás:[IGN]
Még egy picit várni kell, de köszi az infót!
Hogy ON is legyen: Arra nem találtam semmit, hogy egyébként kellene hozzá kód PS-en. Csak hogy el kell jutni a "Fire and Vice" főküldetésig és beszélni egy házimanóval Roxmortsban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Mint az új! Steam Deck 512GB + hordozó tok + üvegfólia + szilikon tok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest