Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
-
-
Moby
addikt
válasz belan #169545 üzenetére
Deeeehogy egy évvel. Szeptemberben mutatták be a pro-t, és novembertől lehetett kapni. Még a júniusi E3-on sem volt ott, a létezését előtte konfirmálta le egy FT-s cikkben Andy(még név nélkül, akkor még csak "PS4 Neo"-ként hivatkozott rá a világ), de már akkor mondta, hogy ez E3-on még nem lesz kint, és nem is volt kint. Csak szemptemberben mutatták be, két hónappal a megjelenés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz belan #169259 üzenetére
Hogy a viharba tudtok egy játékkal játszani 260 órán keresztül? Vagy 4000 órán keresztül? Nálam a max 40 óra. Ha annyi idő alatt nem érek a végére, akkor keresek mást. 40 óra alatt már látom, hogy mit kell csinálni, meg mire van felfűzve az egész. De ilyen több ezer órákat, hogy hoznak össze emberek?
Szerk. : nyilván multi játékoknál érthető, de most nem ezekre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
TrishtanAG
senior tag
válasz belan #169259 üzenetére
Crisis Core is kiváló cucc (a Pathfinder meg pláne), ha meg valakinek van Prémiuma, akkor a Jeanne d'Arc-ot érdemes bepróbálni, mert a Level-5 egyik legjobb játéka, plusz az FF Tactics és a Tactics Ogre mellett ott van az S-RPG-ék trónján.
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
-
opr
nagyúr
válasz belan #169160 üzenetére
Ha mas jateknal nem csinalja, raadasul tobb embernel is csinalja, raadasul ennyire beloheto, hogy konkretan a frissites ota csinalja, akkor ez kozel 100%, hogy szoftverhiba.
Persze lehet, hogy van valami gyartasi problema, es/vagy gyengebb ram-chip-szeria, ami egy nagyon specko helyzetben ezt csinalja, es akkor hw hiba, de ha semmi masnal nem jon ez ki, akkor ezesetben is erosen valoszinu, hogy szoftveresen javitani fogjak az adott jatekban, es nem igazan kell vele torodni (gyak nem fogjak annyira hataron hajtani a vasat es kesz). Meg az is lehet, hogy ugy hw hiba, hogy igazabol meg specifikacion belul van, tehat ugy hw hiba, hogy nem hw hiba. Sajnos ez ilyenkor kicsit ilyen tenyerjoslas szintu dolog, plane amig ok maguknak nem tudjak megbizhatoan reprodukalni. En biztos nem rohannek meg most ezzel szervizbe, szerintem jol teszed, hogy varsz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
LÁZ
addikt
válasz belan #169143 üzenetére
csinálsz egy vendég fiókot is, otthon meg megnézed, valszeg azon is előjön a probléma...ez nem akkora probléma sztem, a vendég fiókkal.meg ammyit tesztelnek amenmyit akarnak....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Hiei555
tag
válasz belan #169149 üzenetére
Láttam igen azért küldtem el lehet te is rákerestél csak nem jó szóval nekem egyből beadta a google. Ha más játék alatt nem jön elő akkor nem rohannék a szervízbe vele de te tudod. Ezeket a szín beállításokat átnézném hdr pl egyeb ilyenek, ps firmware, data rebuild ilyenek jatek ujratelepites bár már gondolom megvolt. Aztán ha nem segít semmi akkor várni a patchet ha ugy sem akkor szervíz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz belan #169139 üzenetére
Nyilván azért kell az account, hogy tudják tesztelni a játékot. Ha kitörlöd, akkor nem fogják tudni reprodukálni a hibajelenséget, és feleslegesen is adnád le nekik a konzolt.
Persze az más kérdés, hogy miért nem elegendő hozzá egy videó, amin jól látszódik a probléma... -
Szoke1982
senior tag
válasz belan #169099 üzenetére
Lehet hardver hiba, de csináltál "ssd hiba javítása" vagy mit is ír a ( szervíz menüben ) kell..
Áramszünet nem volt mostanában?
A gép szellőzik rendesen?
Én áramszünet után mindig az az első, csinálok egy ssd újra építése és javítást , meg az ofw cache törlés stb..
Mert áramszünet után jött a galiba mindig, ha ezt nem csinálom meg .
De ha garid van akkor szerviz ,de ha csak ennél az egy játéknál csinálja akkor lehet bug is simán!
Nekem anno a Remnant 2-nél voltak brutális fagyások az alkalmazás leállt stb, a kép kifagyott, de kiderült a játék frissítése okozta , utána helyre rakták rá 5 napra kb.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz belan #169081 üzenetére
Ha a videón is ott van, akkor ezt renderelte ki a gép. Ergo ez garantáltan nem kábel, és nem tv hiba. Ha szoftveres hiba lenne, tömegesen jeletkezne, de gondolom nem ettől hangos a net. Ez a fajta blokkos hiba jellemzően hibás memóriára utal. Az sem biztos, hogy eleve hibás volt, lehet, hogy csak most lett az, amióta tapasztalod.
-
opr
nagyúr
válasz belan #169081 üzenetére
Ha a videón is rajta van, akkor nem lehet kábel hiba.
Lehet hw hiba, vagy játék hiba.
Ha hw hiba, akkor más játékban is jelentkeznie kéne. Próbáld ki valamivel, ami rendesen megterheli a vasat.
Az biztos, hogy memória hiba okoz ilyet.
A kérdés az, hogy azért, mert szar a memória (hw), vagy azért, mert szarul olvassuk (sw)."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz belan #167623 üzenetére
nem gondolnám hogy rosszabb, meg nem is mindenkinek az a fontos... pc-n amúgy van bass boost az inzone hubba pl, meg equalézer is, szóval úgy variálod, ahogy akarod...
de pl nekem fontosabb, hogy ne kelljen 4-5 óránként töltögetni, pont megfelel a buds a 10-12 óra üzemidejével (töltés nélkül)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Moby
addikt
válasz belan #167580 üzenetére
Áhhh..egyrészt tök ugyanaz, mint a cloud2, ami általában olcsóbb, és többet is kapsz a pénzedért. Másrészt eléggé ramaty már a cloudok minősége mostanra, a sok tulajdonosváltás nagyon megsínylette az egész. A tartóssága már sehol nincs, 1-2 év múlva lehámlik minden, ragacsossá válik ettől a szar bevonattól, stb. Nem egy rossz cucc máig de 30k-s ma már nagyon sok érte. De nem is az, hogy sok, hanem vannak sokkal jobb alternatívák. Itt van például most a Nova5, csomó helyen 40 környékén megy az ára. Amellett egy 30K-s wireless cloud is inkább kerülendő, nemhogy egy vezetékes ugyanannyiért.
-
Moby
addikt
válasz belan #167571 üzenetére
Teljesen mindegy milyen oldal mit ír. A közelében sincs a Nova 7-nek. Plusz azon van EQ, a vezetékesen nincs. Tehát ha nem elég (és ilyen igények mellett nem lesz az, ezt garantálom), még állítani sem tudsz rajta. Itt vannak egymás mellett, hidd el, össze tudom hasonlítani, nem a levegőbe beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
válasz belan #167568 üzenetére
Szia!
Nekem van itthon Alpha-m. Szerintem a mély alsó tartományában kicsit dobozos a hangja, nem annyira testes. A mély középső részén pedig (ne kövezzetek meg) kicsit asztalcsapkodós. Nem vagyok profi hangmérnök, vagy fejhallgató tesztelő, szubjektív véleményem ez.Ár - érték arányban nagyon jó fejhallgató (én 18k-ért vettem és napi 4-6 órát használom munkára, de ha csak a hangminőséget nézzük, akkor vannak nála jobbak is szerintem.
Ha kb ennyi pénzért keresel fejhallgatót, és fontos a basszus, szerintem érdemes kirpóbálni egy Cloud II-t is. Emlékeim szerint az jobb volt a basszus terén.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz belan #167211 üzenetére
PS5-nél semmi értelme a chat mixnek, mivel a PS5 gyorsmenüjében bármikor állítható. Nekem sima 7 van és semmi bajom vele. Persze én PC-n faszán behangoltam. Akkuja meg hát ennek is annyit bír, hogy napokig nem kell tölteni, és én BT-t is mindig használom játék közben zene ill. podcast hallgatásra.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Moby
addikt
válasz belan #167211 üzenetére
Én Nova 7X-et használok, de tökugyanaz mindegyik 7-es. A max hangerő le van limitálva, a pc-s szoftverében lehet állítani (volume limiter), de nekem olyan hangos PS5-el is, hogy bekapcsolva hagytam.
/de ez a chat mixet nem támogatja ez annyit jelent, hogy a chat mix tekerő nem működik rajta (ami a sima 7-es, és a 7X-en is van), de csak azért nem, mert ezt PS5-ön csak menüből lehet állítani. Ez nem jelent funkcióhiányt, vagy bármit, csak annyit, hogy nem a tekerővel kell állítani. Ez a chatmix dolog itt már többször előjött a topikban. Csak ezért felesleges volt 7P-re cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz belan #165158 üzenetére
Mindig jönnek új feladat típusok, ráadásul ugye a nehézséggel együtt az egyszerűbb feladatok is összetettebbé válnak. Kicsit kétlem, hogy 5-10 óra alatt "mindent" látott, kipróbált... Van akinek bejön, van akinek nem. Mondja azt, hogy neki nem fekszik ez a fajta PvE, megértem, de ennyi idő után azt mondani, hogy repetitív meg nincs elég feladat tipus...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
válasz belan #165109 üzenetére
Pont ezt kb. egy éve, hiszen tavalyi modell. Amit írnak róla, hogy öt és fél óra, annyit kb. tud, vagy talán kicsit kevesebbet. Tényleg érdemes belőle kettőt is venni, és akkor nincs gond abból, ha épp lemerül. Amúgy anyagminőségre szuper, a tokja is fém.
A basszussal szerintem nincs gondja, főleg mivel kellően nagy, 12 mm-es a membrán.Azzal az adapterrel amit linkeltem, tökéletesen működik. Annyi, hogy amikor fülest váltok, akkor a párosításhoz kell egy kis idő.
Amire figyelni kell, hogy bekapcsolás után a hosszan érintés aktiválja a low latency módot.A térhangzással szerintem nincs semmi gond, bár azt elhiszem, hogy a 3D az jobban kijön egy megfelelő fejhallgatóval.
Szerintem vegyed nyugodtan onnan, ahol olcsóbb, vagy amelyik boltnak több és jobb az értékelése.
-
senior tag
-
LÁZ
addikt
válasz belan #165104 üzenetére
annak azért érdemes utánajárni, hogy az adapter milyen verziós bluetoothot tud, és a kinézett bud milyet, mert pl (ahogy írtam legutóbb) az inzone buds csak 5.3al hajlandó kapcsolódni bluetoothra (igaz a stick miatt ez pont mind1 ps5 esetében), szóval ha pl ez a razer 5.2es, akkor az 5.0-ás adapter nem lesz jó hozzá, de az a 4óra uptime elég karcsú sztem.
akkor már inkább vmelyik [soundcore] , vrp10-em volt egy rövid ideig, az elég pöpec volt, csak az üzemidő miatt váltottam inzone bud-ra
-
markknight
veterán
válasz belan #165095 üzenetére
Őszintén szólva én nem erőltetném ezeket a Sony-s perifériákat. Olyan jó tanulópénz volt a 3D pulse, hogy többet szerintem az életben nem nézek ilyen playstationös kiegészítők közelébe. Használtan semmiképpen nem vennék ilyen eszközt, mert.. nem. Ha a büdzsébe nem fér bele az Arctis akkor ott van valamelyik Hyperx Cloud fejes.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz belan #165095 üzenetére
Én Arctis Nova 7P-t használok, valóban kiváló a PS-hez, DE:
Sokszor fekve játszom, és a párna letolja a fülemről.Persze ez szélsőséges eset, meg emiatt nem fogok új fülest venni, csak párszor praktikus lenne egy agyba dugós.
Viszont ha vennél a fent említett inzoneból, várjuk visszajelzésed.
Malaka!
-
MODERÁTOR
válasz belan #165089 üzenetére
Ha olcsón kell, akkor nekem a Haylou X1 2023 az nagyon bevált. Szerintem jó a hangja, és nincs semmi alap zörej.
Viszont a konzol közvetlen nem kezeli a Bluetooth füleseket, tehát szükség lesz egy USB-s adapterre, pl. Ugreen CM408. -
senior tag
-
_drk
addikt
válasz belan #164524 üzenetére
Pedig szerintem az lesz.
Nem akarok negatív lenne de én ettől semmit nem várok. Látszott hogy az avatarral se kezdtek sokat, kb ugyan ezt várom ettől a Játéktól. AC Star Wars.
Lehet reménykedni hogy hoz egy kis SW hangulatot, de most az is lent van nagyon, történelmi mélységekben. -
miami
tag
-
Devid_81
félisten
válasz belan #164132 üzenetére
Latom benne a fantaziat.
Sztem Sony nem hagyja igy ahogy es egyszer csak mukodni fog, sokkal jobban a mostanitol.
Viszont most meg nagyon Beta (inkabb Alpha) verzios ez az egesz nekem.En azert vettem magamnak mert a TV-t neha hasznalna az asszony, es olyankor jo lett volna "valamivel" jatszani.
Sajnos ebben a formaban nem alkalmas ra.
Illetve PS5 routerre kabellel bekot es a Portallal atomf@sza fullos terero ugyan arrol a routerrol WiFin keresztul eppen hasznalhato.
De ugye nem mindenkinek egyforma a lakas elosztas.
Nekunk emeleten van a router es foldszinten a nappali a TV+PS...sajnos nem valt be ebben a verzioban[ Szerkesztve ]
...
-
F-ECT$
titán
válasz belan #164047 üzenetére
Gondolom nem kő gazdagok vannak itt akik meg engedhetik a drága pc ha csak konzolra telik akkor el kell fogadni ez van.
A magyar átlag bér több mint dupláját keresem (Magyarországon), és még cégem is van, szóval elég olcsón tudnék PC-t venni, de semmi ingerenciám nincs rá.Én csak annyit várnék el egy konzoltól 2024-ben, hogy az AI és a fizika ne legyen már rosszabb a 10-20 éves címeknél, a grafika terén meg hogy legyen 60 fps mód (a felbontás / részletesség kárára ofc).
Dive ever, work never.
-
TBT
addikt
válasz belan #164114 üzenetére
Megtörtént (Digital Deluxe Edition):
Továbbá érkezik majd egy lemezes verzió is belőle, azt majd a futár hozza a megjelenés napján.
Ma is játszottam vele - csak a boss challenge-t, de egyre jobban tetszik a harcrendszer. Most már sikerült úgy legyűrni a boss-t, hogy 2 gyógyító potim is maradt. De azért látok elég durva darákat a YT-on (skin suitban zéró sebzést bekapva, kivédve a boss összes támadását, 1,5 perc alatt ledarálják). Ehhez még fejlődnöm kell.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
markknight
veterán
válasz belan #164047 üzenetére
Itt amúgy nem csak a pénz a téma, szerintem sokan vannak akik szeretnék a konzol kényelmességét és a maximum grafikát élvezni. De sokan nem a grafikán hőbörögnek, hanem főleg az fps-en, már amennyire a topikot olvasom. Azért ha megveszel egy brutál PC-t 2 misiért, az is crashel, telepítheted a geforce frissítést hetente, random egy kép megnyitásakor lefagy, hát csak windowsról beszélünk. Konzolon letöltöd és indítod, nincs felesleges rizsa, kiadáskor is jobb állapotban vannak általában a játékok (kivétel helldivers) sok-sok olyan kényelmi faktora van a konzolnak, ami PC-n sehogy nincs, meg nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz belan #163991 üzenetére
Nekem elsőre nem sikerült egyik boss sem. A bevezető után azt hittem, hogy ez egy könnyed kis kaszabolós játék lesz, aztán utána feltörölték velem a padlót... nem is egyszer.
Könnyű meghalni, de szerencsére a játék nem büntet és a boss előtt mindig automatikusan ment. Ha harc közben elvérzünk, a boss elé fog visszatenni minket és nem egy jóval korábbi mentéshez. Ki kellett ismernem a boss képességeit és mozdulatait, plusz Eve-t kicsit fejlesztenem kellett, de utána már elsőre sikerült az első főboss és még sérülést is alig kaptam. Szóval nem lehetetlen még az olyan szerencsétleneknek sem, mint én.
És Eve is gyönyörű. Szerintem ilyen gyönyörű női karakterrel még nem is találkoztam videojátékban és az a popsi! Az biztos, hogy ilyen formás hátsót sem láttam még videojátékos női karakteren. Ezt még Lara Croft is megirigyelhetné. Nekem az alap zöld ruci is tetszetős, de ahogy láttam a demó végén a kedvcsináló új előzetest... hát abban azért lesznek extrém dögös rucik is. Az az Ada Wong-os ihletésű Resident Evil 6-os (piros + fekete) ruci nagyon bejövős, kíváncsi leszek a teljes felhozatalra a játékban.És igen, az a skin suit is nagyon dögös, de annyira a játékot még nem próbáltam megnehezíteni magamnak. Normal fokozaton is épp elég kihívás nekem.
Érzem és látom, hogy vannak gyengeségei a játéknak, de számomra így is egy kellemes meglepetés. Hozzászoktam a mai modern játékokhoz, amik folyamatosan fogják a játékos kezét és mindenért buksisimi, plusz egy kis achievement jár, mégha egy kicsit retard vagy akkor is. Ebben a játékban nem éreztem ezt. Itt rendesen meg kell dolgozni (és fejlődni) a sikerélményért. És ez tetszik, bár én nagyon ritkán játszom ilyesmi (harc)rendszerű játékokkal, szóval nem vagyok telítődve, és hozzáhasonlítási alapom sincs nagyon máshoz (csak a 2 Nioh játékkal játszottam a From címei kimaradtak). De azt elhiszem, hogy mások ezt sokkal jobban és gondosabban csinálják, mint a Shift Up.
Mérlegelés szempontjából nekem több pozitívum szól a játék mellett, mint ellene, szóval, marad a rendelésem és várom a teljes játékot.
Még elő fogom venni a demót, fejlődés és gyakorlás szempontjából, ne legyek már annyira noob, amikor elkezdem a teljes változatot.
Sajnos Eve személyiségéről sok nem derül ki, de így az eddigi minimális infók alapján eléggé kedvelhető karakternek tűnik. Remélem a teljes játék nem lesz rest foglalkozni az ő háttérsztorijával sem.
Quality módban játszottam, natív 4K felbontásban 30 FPS-sel. Szép és hangulatos a játék (nem ez a legszebb ezen a konzolon, de nem is a legrondább).
Jó kis játék lesz ez, pont úgy és annyira, amennyire 2017-ben a Nier: Automata is volt.És azt is meg kell jegyeznem, hogy jól helyezkedik a játék a piacon:
- nem woke és feminista cucc (Sweet Baby ellenes tábor számára ez maga az álom)
- nincs benne fehér férfi gyűlölet sem a játék, sem a fejlesztők részéről (Sweet Baby ellenes tábor számára ez szintén maga az álom)
- gyönyörű női karakterek + szimpatikus, aranyos, formás, szexi főszereplő nő (aki erre vevő, az szerintem már jegyet váltott a demóra és a teljes változatra)
- nem igazán érkezik más játék a közelében (ugye a Rise of the Ronin és Dragon's Dogma 2 már megjelent és május végéig nagyobb AAA megjelenés sem lesz, PS5-ön biztosan).Sajnos a szexi Eve nélkül, illetve egy darálós évvégi időszakban, amikor egyik-másik nap jelennek meg a nagyobb címek, ennek a játéknak nem sok esélye lenne a fennmaradásra, de így, hogy ennyi "tábort" céloz meg és kvázi egy uborkaszezonban érkezik, biztos vagyok benne, hogy valamennyire sikeres lesz, főleg ott, ahova eredetileg szánták (Dél-Korea + Japán).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
MODERÁTOR
-
.LnB
titán
válasz belan #152550 üzenetére
Jó, nem úgy értem ezt a rosszul öregedettet, mint mondjuk a te helyesírásod. Nem olyan vészes. Csak fura kicsit nekem. A mozgás, a harc, úgy az egész. Ettől még az egyik kedvenc játékom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz belan #151722 üzenetére
Mielőtt beleugrasz és nagy reményeket fűzöl hozzá:
Éppen szervizben van a nagy asztali monitorom amit a PS5-höz (is) használok, szóval a MacBookomra streamelve játszom RDR2-t a PS Remote appal. A kijelző sokkal nagyobb, PS5 kontrollert gond nélkül csatlakoztattam (amivel egy Portal tulaj is kötelezően rendelkezik). Oké ezt nem veszem elő a tömegközlekedésen, de elmondom mi a gondom:
Még a minimális késleltetésű, jó minőségű otthoni belső AC Wi-Fi hálózaton (PS5 kábellel csatlakozik) is csak 5 Ghz-en tudtam elérni kb okés késleltetést a streamelt képben. Mondjuk egy Dark Soulst nem játszanék így, de egy lassabb tempójú játékot, mint az RDR2 igen. De amint átváltottam 2,4 Ghz módba, már annyira nagy lett a késleltetés, ami nekem nagyon zavaró volt.El tudom képzelni, hogy ha a késleltetésre rárakódik még a távoli kapcsolat miatti latency/ping, akkor ott végleg elveszíti az értelmét ez a kütyü.
Azt javaslom, ha van laptopod, teszteld azzal előbb a távoli játékot, mielőtt pénzt adsz ki a Portal-ért. Nekem itthoni játékra tök jó a laptop, nem kell kézben tartanom egy képernyőt, csak az ölembe veszem a laptopot és a megszokott kontrollerrel használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest