Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz belan #163991 üzenetére

    Nekem elsőre nem sikerült egyik boss sem. A bevezető után azt hittem, hogy ez egy könnyed kis kaszabolós játék lesz, aztán utána feltörölték velem a padlót... nem is egyszer.
    Könnyű meghalni, de szerencsére a játék nem büntet és a boss előtt mindig automatikusan ment. Ha harc közben elvérzünk, a boss elé fog visszatenni minket és nem egy jóval korábbi mentéshez. Ki kellett ismernem a boss képességeit és mozdulatait, plusz Eve-t kicsit fejlesztenem kellett, de utána már elsőre sikerült az első főboss és még sérülést is alig kaptam. Szóval nem lehetetlen még az olyan szerencsétleneknek sem, mint én. :DDD
    És Eve is gyönyörű. Szerintem ilyen gyönyörű női karakterrel még nem is találkoztam videojátékban és az a popsi! Az biztos, hogy ilyen formás hátsót sem láttam még videojátékos női karakteren. Ezt még Lara Croft is megirigyelhetné. Nekem az alap zöld ruci is tetszetős, de ahogy láttam a demó végén a kedvcsináló új előzetest... hát abban azért lesznek extrém dögös rucik is. Az az Ada Wong-os ihletésű Resident Evil 6-os (piros + fekete) ruci nagyon bejövős, kíváncsi leszek a teljes felhozatalra a játékban.

    És igen, az a skin suit is nagyon dögös, de annyira a játékot még nem próbáltam megnehezíteni magamnak. Normal fokozaton is épp elég kihívás nekem. :DDD
    Érzem és látom, hogy vannak gyengeségei a játéknak, de számomra így is egy kellemes meglepetés. Hozzászoktam a mai modern játékokhoz, amik folyamatosan fogják a játékos kezét és mindenért buksisimi, plusz egy kis achievement jár, mégha egy kicsit retard vagy akkor is. Ebben a játékban nem éreztem ezt. Itt rendesen meg kell dolgozni (és fejlődni) a sikerélményért. És ez tetszik, bár én nagyon ritkán játszom ilyesmi (harc)rendszerű játékokkal, szóval nem vagyok telítődve, és hozzáhasonlítási alapom sincs nagyon máshoz (csak a 2 Nioh játékkal játszottam a From címei kimaradtak). De azt elhiszem, hogy mások ezt sokkal jobban és gondosabban csinálják, mint a Shift Up.
    Mérlegelés szempontjából nekem több pozitívum szól a játék mellett, mint ellene, szóval, marad a rendelésem és várom a teljes játékot.
    Még elő fogom venni a demót, fejlődés és gyakorlás szempontjából, ne legyek már annyira noob, amikor elkezdem a teljes változatot.
    Sajnos Eve személyiségéről sok nem derül ki, de így az eddigi minimális infók alapján eléggé kedvelhető karakternek tűnik. Remélem a teljes játék nem lesz rest foglalkozni az ő háttérsztorijával sem.
    Quality módban játszottam, natív 4K felbontásban 30 FPS-sel. Szép és hangulatos a játék (nem ez a legszebb ezen a konzolon, de nem is a legrondább).
    Jó kis játék lesz ez, pont úgy és annyira, amennyire 2017-ben a Nier: Automata is volt.

    És azt is meg kell jegyeznem, hogy jól helyezkedik a játék a piacon:
    - nem woke és feminista cucc (Sweet Baby ellenes tábor számára ez maga az álom)
    - nincs benne fehér férfi gyűlölet sem a játék, sem a fejlesztők részéről (Sweet Baby ellenes tábor számára ez szintén maga az álom)
    - gyönyörű női karakterek + szimpatikus, aranyos, formás, szexi főszereplő nő (aki erre vevő, az szerintem már jegyet váltott a demóra és a teljes változatra)
    - nem igazán érkezik más játék a közelében (ugye a Rise of the Ronin és Dragon's Dogma 2 már megjelent és május végéig nagyobb AAA megjelenés sem lesz, PS5-ön biztosan).

    Sajnos a szexi Eve nélkül, illetve egy darálós évvégi időszakban, amikor egyik-másik nap jelennek meg a nagyobb címek, ennek a játéknak nem sok esélye lenne a fennmaradásra, de így, hogy ennyi "tábort" céloz meg és kvázi egy uborkaszezonban érkezik, biztos vagyok benne, hogy valamennyire sikeres lesz, főleg ott, ahova eredetileg szánták (Dél-Korea + Japán).

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák