Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze_
aktív tag
válasz saelin #76046 üzenetére
Még szerencse, hogy nem vettem meg amikor két hete ajánlottad
Akkor továbbra is áll amit mondtam, hogy nincs alternatíva és meg kell várni a D2 Ressurectedet.Bár ahogy napi szinten eszkalálódnak a hírek, lehet hogy addig az is kiderül, hogy péntek esténként csecsemőket áldoztak Slaaneshnek a Blizzard HQ-ban. Akkor inkább azt is kihagyom. -
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Lackooo84
nagyúr
válasz saelin #76046 üzenetére
Hogy miért húzták le? Mert talán a Wolfi fanok nem 2 a szar poénjaikkal bohóckodó p*csát akartak látni... Egyébként a coop része az egyetlen ami ér benne valamit, de a többi... checkpoint/save rendszer fos, meg ez az élet ládás baromság.... ha 3x meghalsz elölről az egész pálya... Hát az tuti, hogy kanyarban sincs az első 3 remake részhez...
The Truth is out there...
-
saelin
veterán
A Wolfenstein Youngblood-ot miért húzták le a review-ok megjelenéskor? Pár hete megvettem és egy barátommal buddy pass-ban (a másik félnek elég a trialt letölteni és a teljes játékhoz hozzáfér amíg velem játszik) már rongyosra játszottuk magunkat vele. A grafika szép és vaj sima 60 fps-el fut még az alapgépeken is, jók a hangok, a zenék, de még a gameplay is kellően jól össze van rakva. Néhol kicsit felületes ugyan a játék és pár dolgot igazán megoldhattak volna jobban benne, de ezek ellenére sem nevezném rossznak. A Story az egyedüli gyengesége, mert az nem túl érdekes a full single Wolfenstein játékokkal szembe állítva. No, meg jó nehéz tud lenni, de ez nem feltétlen kell hogy negatívum legyen (van akinek az).
Én szívesebben látnék több ilyen teljes értékű egyszer megveszed és játszod coop játékokat, mert ebben a fejlődési rendszer nincs agyon nyújtva mint pl egy division-ben vagy destiny-ben. Még valahogy a barátom a Ghost Recon Breakpoint vásárlásáról kellene meggyőzni aztán el is lennénk vele szerintem év végéig.
Viszont van játék amiben csalódtam és nem is kicsit. Ez pedig a Warhammer Chaosbane... A story az jó hosszú amit teljesen coop-ban le lehet tolni, majd annak végén szépen feloldódnak az endgame játékmódok. Expedition, Invasion, Boss Rush, Chaos Tower stb. Szóval tartalom az dögivel van benne ami szinte már a Diablo 3-éval vetekszik - kivéve a lootok változatosságát. A baj ott kezdődik hogy a játék valami istentelenül bugos és az endgame skill spamben ráadásul úgy crash-el mint az állat! Pont ugyan azért hagytuk abba amiért a Path of Exile-ot konzolon, mert instabil és ez sok-sok in-game currency-be, meg elpazarolt időbe kerül a játékosnak. Most gondoljátok el, hogy van a Chaos Tower nevű mód, ahol minél magasabb szintre érsz el úgy nehezedik, de cserébe a loot quality fokozatosan nő, és ilyen 15-20 perces gameplay megy a kukába egy összeomlás miatt... Persze loot az semmi, mert ahhoz ki kellene nyitni egy ládát...
Mégis mi a frászt gondol néhány fejlesztő magáról? Most lusta vagyok kikeresni, de ez a játék 2019-es kb és a crash-ek azóta nem lettek fixálva! Én gyűlölöm az ilyen igénytelen munkát. Meg is fogadtuk hogy ez és a Torchlight 3-at készítő stúdiótól soha többé nem veszünk semmit, mert nem tudnak normális kódot írni a játékuk alá, de még csak hajlandóságot sem mutatnak arra hogy javítva legyenek benne a dolgok. Kiadják, befolyt belőle valamennyi pénz, pár hétig patch-elgetik aztán ugranak más projektre... Az ilyen fejlesztő brigád megérdemli hogy egyszer csődbe menjen szerintem."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
veterán
-
opr
nagyúr
válasz totalwarrior #76039 üzenetére
13 eves gyereknek kell. Szerintem ne a Resident Evil-el kezdjen.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
totalwarrior
tag
Szerintem a Villagenél jelenleg kevés szebb játék van, nyilván függ attól is éppen melyik részén jársz és a TV sem utolsó.
Esetleg egy God of War a 60 FPS miatt, az meg amúgy is szép volt mondjuk...De jól mondják, igazából a kontroller a nagy durranás. A többit YouTubeon is meg lehet nézni, akár HDR-el is.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz penge111 #76035 üzenetére
Szerintem az Astro siman tokeletes, erre lett kitalalva, hogy megmutassa, mit tud a rendszer meg a kontroller. Ha meg amugy is olyan erdeklodesu a gyerek, akkor ugyis tudja, hogy mi van milyen grafikaval, majd megnezi YouTube-on es kesz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
penge111
addikt
Skacok, holnap jön át egy kis srác(13) megnézni a Ps5-öt, mert az anyukája látta nálunk. Szóval valamit villantani akarok, de nincs játékom, mert eladtam. Az Astro alap, hogy megmutatom, a Resi VIII azt nem merem, meg az nem egy grafikai csoda. Szóval kérdésem, hogy van valami demo, amivel el tudom kápráztatni? Van sok digitális játékom, de egyik se egy grafikai csoda, főleg indi címek. Mondjuk a HZD megvan digitálisan, az kapott valami upgradet, vagy csak 60 fps? Bár az baromi szép játék volt. Ratchetet akartam szerezni, de nem sikerült ma
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
mcwolf79
veterán
válasz ProEvoFan #76031 üzenetére
Nekem az rémlik , hogy elvileg jobb a devkit-je a boxnak, csak mivel a Sony hamarabb adott devkit-eket a fejlesztőknek , így már jobban ki tudták tapasztalni a használatát . Persze multi címeknél az eredmény felemás képet mutat .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz kona005 #76026 üzenetére
"olvastam valamelyik oldalon hogy a fejlesztok is inkabb a masik oldalt helyezik eloterbe az az elsodleges fejlesztesi platform vagy hogy mondjam."
Én meg az ellenkezőjét olvastam illetve láttam videón. A fejlesztőknek a legjobb fejlesztői környezet a ps5.A Sony megint kikérte a véleményüket, mikor a gépet fejlesztették. -
Szabi®
addikt
válasz totalwarrior #76029 üzenetére
Így-így
Meg bann után újra reggelt tagok -
kona005
senior tag
válasz marquuard #76024 üzenetére
Igazabol semmi bajom egyebkent, csak hogy multiplatform cimeknel, hol kisebb felbontas, hol kevesebb FPS (papiron lehet nem) vagy barmi fele dolog van ami a PS nel eddig nagyon nem volt jellemzo az elozo generacioban szerintem, valahol olvastam valamelyik oldalon hogy a fejlesztok is inkabb a masik oldalt helyezik eloterbe az az elsodleges fejlesztesi platform vagy hogy mondjam.
-
Szabi®
addikt
válasz kona005 #76021 üzenetére
Ezek nem tények, hanem szubjektív vélemény. És ez csak egy tárgy, el tudod adni, és tudsz venni másik "tárgyat" az árából, aminek lehet jobban örülsz
Tény, hogy itt a generáció elején (még 1 éves sincs a ps5) nincsenek a konzolok elhalmozva (egyik sem). De amik jönnek, azok minden eddigi játéknál jobbak lesznek (remélem), addig próbáld ki a boxot, hátha az jobban lefedi az igényeidet. De egy biztos, sok olyan játék fog jönni Ps5-re, amiért otthagynak jópár boxot/pc-t , vagy melléjük veszik meg a ps5-öt, ez 100% -
nanorambo
őstag
engem is utolért a kontroller meghibásodás. elég gyorsan tropára ment, vannak még gondok ezen a téren...
szerencsére ps4 kontrollerem még megvan. anno azt rongyosra nyűttem, de még most is teljesen jól működik. ps 5 kontrollerét huszadannyi ideig sem használtam, de már elromlott -
Geronion
újonc
Sziasztok!
Kb két napja rendeltem lemezed változatot az alza-ról. Esetleg van valakinek tapasztalata velük a várakozási idővel kapcsolatban? -
marquuard
veterán
Nincs valahol feketepiaca PS5 béta OS kódoknak?
PSN ID: marquuard
-
mettek
addikt
Tudna segiteni valaki hogy hogy lehet előrendelést lemondani a playstation storeból? A honlapjukon sehogy sem dob fel support kontaktot refund menü alatt.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest