Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz penge111 #75986 üzenetére
Mondjuk én azért óvatosabban ajánlgatnám a gyengébb idegzetűeknek a játékot, mert a nagy része valóban elég lightos, viszont amikor
ott még azokra is rájöhet a szívroham, akik HC horror játékosok.elérnek Donna Beneviento házához, és találkoznak a Fetusszal, [ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
veterán
-
kecsu10
aktív tag
válasz N.YCityBoy #75990 üzenetére
Nem rossz, de annyira nem nyűgöz le. Akciósan megéri az biztos , de teljesen más mint a Resi. Rám nem hat, nincs para faktora számomra. Más: ugyanaz a füles gyengébben teljesít a play station kontrollerbe dugva mint pc-n. Gondolom azért, mert nem olyan jó a hangkártya a konzolban. De így is tökéletesen megfelel. :)
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #75990 üzenetére
Az Amnesia játékok inkább ambient horror jellegűek. Egy akciódús Resi-vel össze sem hasonlíthatók. Én a Machines for pigs-el játszottam még anno pc-n és ha rá kellene bökni egy játékra amire hasonlít / amihez hasonlít, akkor az a Soma vagy a Layers of Fear. Nekem mind a kettő tetszett. Igaz, nem én játszottam hanem az egyik barátom, de ott votlam végig mellette. Nekem nincs szívem ezekhez a játékokhoz..
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
nagyúr
-
saelin
veterán
válasz bandi0000 #75978 üzenetére
Ha szeretnél egy még RPG-sebb soulslike-al játszani, akkor adj egy esélyt a Nioh-nak is. Minda két részéből van már PS5 változat! A másik ajánlásom meg a Mortal Shell lenne... Noha nem játszottam még vele, de minden ismerősöm aki játszott vele ódákat zeng róla.
2D-ben meg a Hollow Knight az abszolút győztes nálam, de ez meg inkább metroidvania kategóriába sorolható.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
veterán
-
kecsu10
aktív tag
válasz penge111 #75986 üzenetére
Resi rajongó vagyok, így megjelenéskor játszottam vele. Mostanában ülepedik le, jó kis játék volt. Nekem személy szerint jobban is tetszett mint a 7, bár a régi klasszikus részek azért máshol vannak. De szerintem a mai közönség számára azok már nem ülnének, a 2 Remake sem áll közel a mai fiatalokhoz. Pedig nálam abszolút top, az egyik legnagyobb élményem az utóbbi időben. Most az Amnesia megy nálam pc-n, az más, annyira nem is tetszik sajnos.
-
penge111
addikt
válasz Wolfy33 #75985 üzenetére
Este értem a Resident Evil Village végére. Nekem 12 órába került. Jó kis játék volt. Szerintem azok is álljanak neki, akik félnek a horror játékoktól, ez elég lightos kategória a VII-hez és a korábbi részekhez képest. Illetve maga a széria is elmozdult a clausal szint felé, egyszerűek a feladványok, jelzi a térképen pirossal, ha még nem vettünk még fel az adott szobában mindent. Nekem ezzel nincs bajom, így most tetszett, a rajongók lehet ezen fanyalognak... A legtöbb terület ötletesen van felépítve. A grafika egy érdekes dolog, mert vannak olyan részek, ahol next game közeli élményt nyújt, de vannak olyan részek is, amik nagyon elnagyoltak. A bossfightok és a fegyverek is tetszettek. Illetve a karakterek is zseniálisak, mint mindig. A történet is rendben van, a vége elég meglepő lett. Illetve eleinte nem értettem dolgokat, ami a végén világossá vált. Szóval összességében, egy jó kis játék szerintem, én jól szórakoztam vele.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Wolfy33
senior tag
válasz balazs025 #75975 üzenetére
Akkor nem a tv, konzol beállítás. Mert probalgattam a tv-t kivenni automatikus game üzemmódból, de nem lényeges a különbség.
Kicsit olyan érzet, mint amikor a gyors sebesség effekt esetén "elhúzná" a grafikát csak úgy marad. Viszont épületen belül mozogva nem érzékelem. -
pr05p3c
tag
Az Alza viszont elég szerencsétlen egy banda. Nem elég, hogy a rohadtul idegesítő reklámjaikat nyomatják mindenhol, de a beérkezési sorrend értelmezésével is nagy bajban vannak. A 11.24.-i rendelésemről nem tudnak semmi információt adni, miközben az elmúlt napokban kettő 11.25.-i teljesített megrendelésről is tudok, de akár írásban, akár telefonon próbálok érdeklődni, értelmes választ nem kapok. Ezek után erősen meg fogom gondolni, hogy bármit is rendeljek tőlük...
Már azon sem lepődnék meg, ha a májusi KV-os rendelésemet előbb megkapnám -
Aciduzzu
aktív tag
Sekiro Speedrun bekötött szemmel
Na ez a kemény.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
bandi0000
nagyúr
Most megint elkezdtem a BloodBorne-t, hàt kurva jó még mindig. Előjönnek az emlékek, nagyon sajnálom, hogy valazeg nem fog kapni folytatást.A DS széria alapjaiban nem jön be, még a deamons soulson agyalok, de annak a világa is inkább a dark soulsot idézi
Xbox One: bandymnc
-
Rowen
csendes tag
Egyébként tényleg hatalmas taps a konzolvilágnak... április elején rendeltem és nagyon úgy nézett ki a készlethiány miatt hogy a 3-4 hónapos csúszásból lesz 5 is akár, ennek ellenére az utóbbi 2 hétben nagyon felpörgött a rendelés teljesítés. Hardverapro is tele ps5 rendelésekkel, szépen viszik le az árakat!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz kriszpontaz #75950 üzenetére
Ez mekkora állatság már! Eskü egyszer végig játszom a PS5 verziót is, már csak ezért is.
-
Wolfy33
senior tag
válasz Kendek #75964 üzenetére
[kép] Köszi. Úgy már elindult, addig meg ki be húzás lesz. Mivel egy blokkban kijátszottam több vr-t is elég volt egy időre.
Viszont a Plage Tale HDR esetén, feltűnt egy jelenség.
A képen a karakterek élesek, de a kép sarkában lévő tárgyak, (fák, levelek, stb elmosódott hatást keltenek)Elég zavaró és ami furcsa pár netflixes film esetén is látszik 4k HDR esetén. (De több másiknál éles minden sarok) A csatolt képen (amennyire látszik) a bal felső sarokban elég erősen látszik. Így ranagyítva nem adja vissza, kb minden levél homályos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Amennyit játszom VR játékokat, főleg a nyári időszakban, nekem egyelőre megfelel az is, hogy csak alkalmanként kötöm be. Mivel V2-esem van, ezért egy ideig be volt folyamatosan kötve, de idegesít, hogy limitál.
Ha teljesen passzív egy ilyen kapcsolós cucc, akkor tényleg csak a jelveszteség, és a nem megfelelő minőségű árnyekolás miatt lehet gond a jellel. Viszont így akkor már nem érzékeli a PS, és nincs limitáció. -
Moby
addikt
A legjobb persze az lenne, ha kijönne a PSVR2, és el lehetne felejteni már ezeket a bénaságokat. Bár nekem az a gyanúm, hogy fogunk pislogni az árán.
-
Moby
addikt
válasz Kendek #75967 üzenetére
Igen. Elég egyszerű szerkezet ez, a kábelekből sem kell másik, a legtöbbön átmegy a 2.1 is, ezeknél is inkább csak az a gond, hogy a csatlakozásoknál esik valamennyit a jel. Ha viszonylag okés a csatlakozó, menni fog. Persze számít az is, hogy a másik oldal mennyire háklis a jelerősségre. Lesznek tévék, amik eldobálják kis mértékű veszteségnél, meg lesznek olyanok, amik nem. Itt inkább az a gond, hogy ha nincs meg a certifikáció, akkor lutri az egész (néha még azzal is, de ott már legalább van hivatkozási alap). De ezek ugye passzív eszközök, nincs jelfeldolgozás. Ahol muszáj belenézni a jelbe (receiverek pl.), ott elegendehetetlen, hogy az elektronika vigye ezt a rémisztő sávszélességet. Hát nem is ment eddig nekik ugyebár (annak sem, aminek pedig dolga lett volna ez).
-
MODERÁTOR
válasz Wolfy33 #75963 üzenetére
A V1-es VR szett dobozával nem megy a HDR, ahhoz V2-es kell. Megoldás ha mindig csak alkalmanként kötöd be, illetve egy kapcsolós cucc is jó lehet hozzá. Viszont ilyenből nem fogsz 2.1-eset találni, max csak 2.0-sat. Ergo jelenleg nincs olyan megoldás a ki-bedugdosáson kívül, ami ne limitálna.
-
Wolfy33
senior tag
PS VR ha be van dugva nem engedi, a HDR-t. Megoldás a HDMI 2.0 elosztó ami kapcsolható?
-
noxon
őstag
Helló, játékot elindítva meg lehet esetleg nézni, hogy hány fpsel fuf meg valóban hdr bekapcsolt stb? Tehát ilyen infók megtekinthetők?
Természetes a beállításokat már elvégeztem.We live in a simulated world...
-
kecsu10
aktív tag
válasz Bencus88 #75956 üzenetére
Nagyon örülök! :) Bár gondolom az lesz a generáció utolsó nagy játéka kb. Nem baj, addigra annyiszor nyomom végig újra és újra a régit, hogy már a dialógusokat is tudni fogom. Számomra azért az egy játékért megéri a 220 ezer a konzolért. (Sajnos nem volt más választásom, megvettem így...)
-
kecsu10
aktív tag
Nyugtassatok meg, hogy lesz Last of us 3. Épp most mondtam az asszonynak, hogy kétféle játék létezik: a Last of us meg a többi. Tudja, hogy nagy Mercedes rajongó vagyok, különösen a régiek iránt. S van a Taxi című filmben a legendás jelenet: "Mi az csak nem Mercedes!? Hm, már verdákat is gyártanak?" Ennek analógiájára megfogalmazta a párom: "Mi az a Naughty Dog, már játékokat is fejlesztenek?"
-
syler123
veterán
válasz kriszpontaz #75950 üzenetére
Ezt nem figyeltem, mert fejessel játszom, de az elv az az, szóval simán lehet hallani a hangokat is a rezgéssel Na majd ki is próbálom, hogy mit hallok.
Számomra ez a legjobb feature a controllerben. -
zkxdn
őstag
Oh boy....lesz idén más Sony game?
Horizon FW: Early 2022 [link] -
kissdani
senior tag
válasz totalwarrior #75946 üzenetére
Szerencsés vagy.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
kissdani
senior tag
válasz BusinessGuy #75944 üzenetére
Az Alzát hagyjuk 01.01. rendelésem 1 hete mopndta le mondván nem tudja teljesíteni. A konzol stúdió ugyan úgy megvetette velem a kontrollert.... De gonbdoltam mindjárt jön valaki aki jobban tudja.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #75942 üzenetére
Ez a PS4-es rendszerszoftver bétatesztjéhez kód, de azért köszi.
-
Adam_Shepard
addikt
8E65-3JNJ-5FMK
.
-
opr
nagyúr
válasz gyuromoj #75940 üzenetére
Gyárilag egy foslassú mobilvinyó van a ps4-ekben, szóval bármi, ami annál gyorsabb, jobb. Foslassú alatt pedig nem azt értem, hogy lassú, mert laptopvinyó, hanem azt, hogy az eleve nem sebességbajnok laptopvinyók között is lassúnak számít. Egy bármilyen ssd ahhoz képest felüdülés lesz, szóval szerintem jó lesz a Kingston A400.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
gyuromoj
veterán
PS4 játékokhoz külső rackbe rakva egy Kingston A400 elég lehet?
szerk.:
opr
Én is így gondolom, köszi.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
syler123
veterán
Ma elkezdtem játszani a Plague Tale-t, ez a játék tényleg odavág, rendesen beszippantott, az egész úgy gyönyörű ahogy van. A haptikus rezgést úgy használja, ahogy azt kell, vétek kikapcsolni, mert anélkül más lenne az élmény, robbanásoknál elképesztő erővel vág oda a controller, a mocorgásokat is jól visszaadja. Nem semmi, hogy ezt betették Ps plus-ba, nem gondoltam volna hogy ennyire jó. A játékmenet elképesztő fluid, jól felépítettek a pályák, jó a játékmenet. Egyedül a világos erdős részeken nem volt annyira szép a játék, de a legtöbb helyen gyönyörűen kidolgozott szép a játék, az átvezetők szintén. Tetszik a karakterünk akcentusa
Végre egy pozitív singleplayer élmény, a semmitérő Metro Exodus után. -
egnatt
csendes tag
válasz formula01 #75936 üzenetére
Hello,
Kb 2 hete vettem át. Eredetileg kértem hozzá plusz egy fehér kontrollert, egy töltő állomást és egy hosszabb kábelt is. A fehér kontroller helyett egy feketét kértem amikor hívtak. A kiszállítást GLS végzi, velük tudtam egyeztetni a kiszállítasról, igaz nekem csak 1 nappal kellett eltolni. Az volt a benyomásom, hogy rugalmasan kezelik a dolgokat, illetve régebben olvastam itt, hogy nincs kötelező kontroller rendelés a KV-nal.
Még annyi, hogy az eredeti rendelésben szereplő árak helyett a jelenlegi árakat alkalmazták, ami így olcsóbb lett nekem. -
kissdani
senior tag
válasz formula01 #75936 üzenetére
Az egyetlen korrekt cég az országban ahol nem kell hozzá venni semmit, és nem is adja emelt áron.
Meg vagyok róla győződve hogy ez a bevétel kiesés százszor megtérül nekik, többet ér bármilyen reklámnál. Én személy szerint ha valami kell biztos őket fogom választani.Nagy RESPEKT nekik...
-
formula01
senior tag
Akik KV-nál mostanában vették át a rendelést, hozzájuk szólna a kérdésem, a gép mellé most kell vásárolni valami extra kiegészítőt? Ha igen, pl kontrollernél lehet variálni a színnel?
Jó látni egyébként, hogy meglódult a rendelések kiszolgálása. Hatalmas plusz érte, hogy követhető az oldalon, hol jár épp a sor.
Amilyen szerencsém van, mondjuk valószínűleg kb. akkor fog hozzám érni, mikor épp nyaralok, de gondolom +1 héttel későbbre kérni a szállítást megoldható.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Major Lion #75927 üzenetére
Ooh ilyen egyszer előfordult velem is, az újraindítás után viszont nem csinált ilyet. Várni kell az OS update-re is reménykedni a legjobbakban...
-
MODERÁTOR
- Red dead 2 nextgen update jött már?
- Nem, és valószínűleg nem is fog.- a GoW - ot kihasználja a Dual Sense?
- A GoW csak patch-et kapott, és a BC játékok nem használják ki a DSe új képességeit.- Esetleg érdemes valamit újrajátszani?
- Ezt te tudod, de ha mégsem, akkor legalább azt írd le, hogy milyen játékokkal játszottál...- Elkezdtem a Last of us 2 - t még ps4 - en, áttudom vinni a mentésemet 5-re?
- Igen, át tudod vinni, a TLoU Part 2 is BC-ben fut; [link] -
Rowen
csendes tag
Úgy néz ki jövőhéten én is megkapom konzolvilágtól az 5-t! Lenne egy pár kérdésem... Red dead 2 nextgen update jött már? Illetve a GoW - ot kihasználja a Dual Sense? Esetleg érdemes valamit újrajátszani? Elkezdtem a Last of us 2 - t még ps4 - en, áttudom vinni a mentésemet 5-re? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Szabi már felvetette az ötletet, ("Sztem ezt zárjuk le, mert a vegyél xboxot sztori nem ide tartozik a ps5 topikba.") én meg akkor kimondom hivatalosan: legyetek szívesek ezt a témát mellőzni, hagytuk sokáig, ideje abbahagyni. A hozzászólásom után érkező további kommenteket a témában elviszem a virtuális szemétlerakóba. Köszi!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Major Lion
senior tag
válasz RangerFox #75903 üzenetére
Majdnem. Bekapcsolni be tudom vele a gépet, úgy hogy nincs rákötve, de utána meg se nyikkan. Rádugom a kábelra, semmi, nem megy, aztán PS -t kikapcsolom és ez megoldja, ha megint sleep-be kapcsolom, az nem segít.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Szabi®
addikt
válasz totalwarrior #75925 üzenetére
Ne erőlködj. Nem a te tiszted szabályozni ezt (és másé sem), mindenki magánügye.Aki azt írja neki nem kell más, az nem tartozik senkinek magyarázattal, se neked, sem a többi "értetlen" figurának. Sztem ezt zárjuk le, mert a vegyél xboxot sztori nem ide tartozik a ps5 topikba. A megoldás pedig az lenne, hogy nyittok egy topikot, ahol a tagoknak van mindenféle konzoljuk.
Jah és én kategorikusan elzárkózom, nem kell más
[ Szerkesztve ]
-
totalwarrior
tag
válasz Szabi® #75904 üzenetére
A lényeget te sem értetted meg, itt arról volt szó hogy nem kell kategórikusan elzárkózni az újtól, mert csak nekem PS-m volt mindig
Semmi baj nincs vele ha valaki feleslegesnek gondol két gépet mert egyre sincs rendesen ideje, vagy ő a God of War miatt választja az adott gépet. -
Elderath
őstag
Kaptam FW beta kulcsot... PS4re...
PS5 beta kéne, de arra nem is lehet jelentkezni magyar accal. Nem is értem. Új FW végre értelmes updatenek néz ki
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
kecsu10
aktív tag
válasz RangerFox #75893 üzenetére
Így értettem: ezt a teljesítményt tudja a pc évek óta, ha nagyon erős a gép, még többet is. Nyilván ennek ára is van. S valóban, ahogyan kinéz a Last of us 2, az egy technikai csoda. De azért az nem igaz, hogy multiplatform címek nem nyújtják a PS 5 szintjét pc-n már több éve. S ezzel nem azt mondom, hogy nem szépek ugyanezek a játékok PS-en, de őszintén szólva, úgy, hogy itt a gép, ezeket a játékokat inkább ott játszom. Az exkluzív Sony játékok mindig mutatnak valamit, ami nincs máshol, ezért is vettem meg a konzolt is. Lehet csak félreérthető volt amit írtam, nem tudom, de gyakorlatilag ugyanarról beszélünk. :)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Frankye
csendes tag
Sziasztok, az Edigitalon most 200k-ért van ps5 lemezes, a digitális már elfogyott. Aki siet még elkaphatja, nekem még engedte kosárba rakni.
-
Szabi®
addikt
"" ha nem akarsz kimaradni semmibol, akkor kell minden""
Fentebb írtam pár példát, ezt mindenre rá lehet húzni .
Csak elől hajt a kocsid ? Akkor kell venned egy Quatrot is ...."mert kimaradsz a jóból"
Szét offoljuk ezt a topikot a semmivel, én úgy gondolom elég éles vélemények fogalmazodtak meg ezzel kapcsolatban itt, ha valaki továbbra is szajkozza a "kimaradsz a mindenből" lózungot, az nem tartja tiszteletben a másik emberek véleményét/gondolkodását.
Ez pedig még mindig egy kategorikus topik, nem pedig "gyűjtő" . -
oriic
HÁZIGAZDA
Ez is kapott dátumot végre.
SOLAR ASH | Release Date Trailer
- Október 26Live-Die-Respawn
-
opr
nagyúr
válasz Szabi® #75907 üzenetére
Senki nem mondott ilyet ott. Az meg, hogy ha nem akarsz kimaradni semmibol, akkor kell minden, az nem azt jelenti, hogy hulye vagy, ha csak egy konzolod van.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wolfy33
senior tag
Jelenleg 89,2% on értem a végére. De ahogy nézem, a maradék kb 10% az a különböző dolgok gyűjtése lenne(csontok, madarak, cigikartyak stb.). Meg talán a különböző képességek (lovas, kártyajáték, stb.) befejezése. De ez már nagyon szőrözés. (Kincsek, fejvadászat van meg)
Vagy még rejtve vmi?
Ezért jött jól a seagate game drive 2TB.
A pro nekem is megvan, de így egyszerűbb számomra, hogy egy gépen van minden. -
Szabi®
addikt
válasz totalwarrior #75856 üzenetére
Nagyon elvagytok tájolva egyébként, a PS nem Xbox, és az Xbox sem Ps, Ez egy Ps topik.
És itt győzködjük egymást hogy milyen jó a kettő konzol, tudod mi a jó még ?
A három konzol, meg ha még megvannak a régebbi konzolok is, mert akkor még több-> még több játékkal tudsz játszani....És most veszel 3 konzolt, meg egy csomó retro konzolt, mert én itt azt írtam, hogy ez a jó ?
Ha én azt írom neked, hogy Chilében tök jó az élet, akkor te holnap állsz is neki bepakolni a bőröndbe és utazol is oda ? Nem ? Hát akkor " -kimaradsz a jóból".
Kezd egy kicsit terhes lenni ez a "házaló ügynökök vagyunk" metodika. Bárki aki akarja rá tud innen a csoportból is keresni az xboxra is, meg a switchre is, és rá tud keresni, hogy mik vannak azokra,mennyire éri meg,van ott olyan cím ami kellene, és megtudja hozni a döntést, hogy kell-e, és van e rá szükség.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Major Lion #75900 üzenetére
Szóval csak hogy biztosan értsem:
Feltételezve, hogy nem párosítottad össze időközben más eszközzel a kontrollert, tehát csak a konzollal használod.
A kontrolleren megnyomod a PS gombot, elkezd villogni, de nem kapcsolódik be a konzol.
Összedugod kábellel őket, a gépen megnyomod a bekapcsoló gombot, majd amikor kéri, hogy csatlakoztass egy kontrollert, megnyomod a kontrolleren a PS gombot, nem történik semmi? Ilyenkor indítod újra az egészet, és ez megoldja? -
Frod
addikt
válasz saelin #75870 üzenetére
A Control-t többnyire fülessel játszottam, így nyilván éreztem az adaptív ravaszokat, de amikor egyszer füles nélkül mentem vele, és a sniper fegyvernél behúztam a jobb alsó ravaszt, olyan hangot adott, mintha zörögne benne valami.
De érdekes, hogy csak annál az egy fegyvernél van ilyen furcsa visszajelzés, zörög/kattog amikor megfeszül a ravasz.Do you see the white shadow?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Major Lion #75900 üzenetére
Nem tudja valaki a Sackboyban megy a cross gen coop?
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest