Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz AuraSync #87064 üzenetére
Uk, átlagos netsebesség 64mbit. Pár szolgáltatónál elérhető 3/5/900mbit, de csak ha szerencsés területen laksz. A feláruk is igen combos.
Plusz itt még mindig jobban megy a lemezes, sokkal maradibbak.
Amúgy meg kit zavar, hogy 4-5 éves játékok jönnek pc-re? Mi már a következő részt játszuk. Plusz ha 4-5 év alatt már jó eséllyel belefutottál minden létező spoilerbe is, az is csökkent az élményen. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz AuraSync #86813 üzenetére
Az az amikor a támogatott játékokban van. Viszont engem kicsit zavar, h max fényerővel teker a dashboard.. Persze nem feltétlen nézegeteked órákig, de pl. tegnap csak ment a telepítés lemezről, és kiégett a szemem. Ezért gondoltam, h hátha kikapcsolható.
Véleményem szubjektív...
-
-
Szabi®
addikt
válasz AuraSync #86650 üzenetére
Nem olyan könnyű ám új ötletekkel előrukkolni. Elég sok poént elsütöttek már a játékiparban, egy csomó filmet,könyvet, regényt, stb stb feldolgoztak már. A remasteredeknek meg nem feltétlenül annyi a funkciója, hogy ne keljen mást csinálni. Egy-egy játék tényleg megér egy modernebb kiadást.
"Ezt az aljas szemét pénzlehúzó üzlet politikát én büntetném.
Megveszek 10 új Sonyi játékot azt elköltöttem egy VGA árát amit PC-be berakva csak tolnám a free gémeket a tudjátokhonnani letöltéssel.""
Jah azt büntetnéd, de a virágboltba meg vígan mennél, ha lenne vga-d ?
Ááhhhh kár rád a szó .... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz AuraSync #86650 üzenetére
Ghost of Tsushima (10490 forint) kiegészítővel ~20 órát játszottam. .... másodszor még ps4en is végigfogom játszani.
Death Stranding Director's Cut ps5 update (4000 forint) 17 órát játszottam.
Diablo 2 Resurrected (13490 forint) 1000+ óra lesz a vége.Évekig játszani fogom, cdak a szervereket rakják rendbe.
Nem panaszkodok.Ennyi pénzért jók az arányok.
Gondolom az animeből azért nagy a választék, mert ingyen van. Nekem nincs vele problémám, de ne mérd össze a fizetős szolgáltatásokkal, mert nem fair.[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz AuraSync #86647 üzenetére
Komolyan nem értem a Sony miért ekkora szerencsétlen, ha látják, hogy van rá kereslet, akkor miért nem árulnak saját maguk is mindenféle oldallapot hivatalosan? Ha meg nem akarnak ezzel foglalkozni, akkor miért fáj nekik, hogy valaki meg készít hozzá, ettől őket nem éri semmi hátrány, max előny, ha valaki csak a színe miatt nem venné meg...
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
válasz AuraSync #85054 üzenetére
Mi olyan meglepő ezen? Egy PS5 hardvere még jó, hogy elbír ennyi pixelt egy Minecraft-szintű grafikánál. Csak semmi értelme a laikusok beetetésén kívül. Ez azoknak nagy hír, akik csak a számoknak hisznek, és nem annak, amit a saját szemüknek látnak. Inkább játszanék egy The Last of Us 2-t 1024*768-ban, mintsem egy ilyet 8K-ban, mert nem kérdés, hogy melyik a szebb. Ha legalább 2013-as grafikai szintet nyújtó játékot adnak ki 8K-ban, annak lenne gyakorlati létjogosultsága. De erre várhatunk még úgy kb a PS6-ig, meg úgy eleve a 8K tévé elterjedéséig. Addig csak a PS5 dobozán levő 8K logó létjogosultságának tesznek eleget azzal, hogy bedobnak néhány ilyen grafikailag teljesen fapados játékot, aminek következtében nem lehet támadni őket azzal, hogy hazudtak, mert tényleg van rá 8K játék...
-
nagyúr
-
Vangelis
félisten
válasz AuraSync #83887 üzenetére
Hát igen ... bevallom és is nyerészkedni akartam rajta de lufi lett.
Most meg nem tudom mit kezdjek velük.
Rábaszás power..., ha törlik a megrendelést akkor meg elviszi egy vérnepper ténylegesen.. hát nem tudom.
Túlkínálat van
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
opr
nagyúr
válasz AuraSync #82201 üzenetére
Jo dontes.
Lemezessel varni se kell, max egy hettel megjelenes utan szokott lenni hasznaltan lemez, megveszed mondjuk 20k-ert, 1-2 het alatt kijatszod, elpasszolod 15-17k-ert, es kesz, 3-5 pisztolyorru Matyasert kijatszottad a legujabb single player AAA-t.Jatek soran vegig bent kell lennie a lemeznek, igen.
Nem baj. Azert 4-5 evente vedd ki, hogy mukodik-e meg a meghajto egyaltalan."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Griff55
senior tag
válasz AuraSync #80171 üzenetére
Amit már eladtak az archívba kerül, másrészt azért van jópár jegelt hirdetés és nem sz.rért-h.gyért. (ha annyiért lenne már rég lecsaptam volna több címra is...)
Annyira azért sok helyen nem foglal a játékok doboza, hacsak nem vmi collector vagy.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
-
MODERÁTOR
válasz AuraSync #80146 üzenetére
Jó, de miért kell róla ilyen ajánlós hozzászólást írni?
Neked nem éri meg teljes áron megvenni a Store-ból, de nem gyanús, hogy nekik viszont megéri úgy, hogy utána töredéke áron eladják? Ez mégis hogyan? Nyilván azért mert illegális a pénzforrás, lopott kártyaadatok vagy pénzmosás... Esetleg eladják neked, de még másik tíz embernek is.
Akkor már inkább gondoltál volna erre előbb, és vettél volna lemezmeghajtós konzolt. Ugyanis ha csak egyszer játszod ki a játékokat, akkor lemezen a legolcsóbb, mert azt utána el tudod adni. -
Madwe
nagyúr
válasz AuraSync #80139 üzenetére
Ne már… illegális, bármikor bannolhatja a sony a fő accountodat is. Ráadásul rohadt drágán vetted, illegális accountok ennél sokkal olcósbbak szoktak lenni
ennyiért ráadásul lemezen is megkapod… legális account shareben meg kapásból olcsóbban is kijönne…[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
A minap az ALZA-n 25,5K volt a Ratchet és a Poki Ultimate együtt. 12750.- / db ha leosztjuk, sőt, 3 játékot kaptál érte, mert a pókiba az első rész remastere is meg van.
Szerintem nem éri meg ilyenekkel kockáztatni accountot, ráadásul semmit nem spóroltál vele így az általam leírt megoldáshoz képest. JA! És mind a két játék lemezes, ha az egyik nem kell, eladod
-
N@idia
őstag
Szerintem az ilyen esetekre van kitalálva az account megosztás! Nálam ez ps4-es korszakom óta működik haverommal, így minden játék féláron van nekem és neki is attól függ kiveszi a játékot néha ő néha én, így mindkettőnknek gyarapodik az accoutja játékok tekintetében, ha jól tudom ez legális
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
MODERÁTOR
Véletlenül se vásároljon így senki se játékot, mert illegális! Lehet, hogy némileg olcsóbb, de egyrészt kétséges a forrás, másrészt nincs semmi garancia, hogy nem veszik vissza az account-ot, mivel az nem átruházható, harmadrészt a Sony is bannolhatja, a konzollal együtt.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz AuraSync #79476 üzenetére
Könyörgöm, hogy ne kezdjük el megint. Szakmai topik ide vagy oda, bullshit-irogatásnak, tévinformációk terjesztésének semmi értelme nincs.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
veterán
-
nagyúr
-
CptAdamica
veterán
válasz AuraSync #78885 üzenetére
Szinte minden tech cuccomat a hardveraprón szoktam eladni és szinte mindegyikre napokon belül jelentkezik valaki és még egyetlen egy hirdetésért sem fizettem, szóval ja, basszák meg.
Más:
Valaki vár esetleg a triwarden-től valami csere cuccot? Tegnap kérdeztem tőlük, hogy mizu a kontrollerrel, azt mondták, hogy kaptak készletet és adják fel. Valaki kapott ma csere cuccot?„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
KaitouP
nagyúr
válasz AuraSync #78885 üzenetére
Azon nem gondolkodtál el véletlen, hogy azok, akik biztosítják az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásaidhoz a platformot, meg a hirdetéseidhez, azok is pénzből élnek?
Senki nem szorít pisztolyt a fejedhez, hogy a Hardveraprót használd. Ezen a piacon is van verseny, de a HA még mindig az egyik legfelhasználóbarátabb közülük, és a legbiztonságosabb is.A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Wolfy33
senior tag
-
-
KaitouP
nagyúr
-
Elderath
őstag
válasz AuraSync #75524 üzenetére
Emberek még mindig a mentés miatt sírnak?
Nekem sose volt problémám azzal hogy elölről kezdte. Általában akkor hagytam abba ha meghaltam és később sokkal gyorsabbak a biomek, ha már egyszer végigtoltad. Amúgy meg progressiont ment :p
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
-
-
Szabi®
addikt
válasz AuraSync #75473 üzenetére
Jól optimalizálták, de sz@r a játék, ér vagy 1999 forintot. Sztem a tescos "Ezt vedd meg" akció keretében kell majd lecsapni rá ....
Viccen kivül, nem lehet rossz játék, viszont amit nyújt Series S-en az eléggé dzsászt kózos ...
Már amit a videók visszaadnak . Majd az unokatesomnál ránézek. -
.LnB
titán
válasz AuraSync #75473 üzenetére
"Only on Xbox"
De majd 17:00-kor próbálom.
CptAdamica
Amit te írsz, az a Nintendo Switch-es változat lesz.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CptAdamica
veterán
válasz AuraSync #75008 üzenetére
Fent van most nekem:
- Plague Tale
- Control
- F1 2021
- Demon's Souls
- TLOU2
- Spider-man
- Miles Morales
- GOW
- Wreckfest
- Ratchet
- RE Village
- ReturnalSzóval ja, tényleg alig fér rá játék. Returnal-hoz meg lehet béna vagy, ezért nem shit egy játék.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
-
KRoy19
őstag
válasz AuraSync #67334 üzenetére
"Én a PC hárdverből indultam ki mivel az van benne akár tetszik akár nem.
Szal igazából PC-n tolod kontrollerrel, csak egy fix hardveres PC-n amin nem windóz fut nincs ezen mit szépíteni,"Egyáltalán nem PC hardver van benne. Persze a konzol is egy számítógép, csakúgy, mint a TV, okostelefon, okosóra, laptop stb. Ettől még egyikre sem mondjuk azt, hogy PC, mert a PC is csak egy számítógép.
Tudod: Nem minden számítógép PC, de minden PC számítógép.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz AuraSync #67334 üzenetére
Itt inkább hiperérzékenységről van szó, mintsem szar játékról. Tőlem távol áll a Returnal stílusú játék, türelmem sincs hozzá és nem látok kihívást a sokszoros halálozásban, újrakezdésben. Szerintem nálad ugyanez a helyzet, de erről nem a játék tehet, ne húzd rá.
Apropó, fentebb születtek ajánlatok, érdemes lehet nyélbe ütni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
MODERÁTOR
válasz AuraSync #66722 üzenetére
A konzolok hardvere nem így működik. Elmelegedéstől vagy túlmelegedés miatt nincs visszavéve az órajel, és nincs throttling sem. Éppen az a lényeg, hogy fix a hardver, és mindig mindenkinél ugyanazt a konzisztens teljesítményt nyújtja. Ezt pedig úgy oldják meg, hogy nem alkalmaznak hőmérséklet alapú túlhúzást, mint a PC-knél. Hanem úgy van belőve minden, hogy azt biztosan tartani tudja, a megengedett maximális környezeti hőmérsékleten is. Ha pedig ez mégsem teljesül, akkor sem a teljesítmény csökken, hanem kiírja, hogy túlmelegedett a konzol, majd egy idő után lekapcsolja magát.
-
KRoy19
őstag
válasz AuraSync #66722 üzenetére
Figyi! Teljesen felesleges 100-szor leírnod ugyan azt. Felfogtuk, hogy képtelen vagy kilépni a saját fejedből és elfogadni, hogy sokan másképpen gondolkodnak mint te és mást keresnek egy játékban, mint te.
Sokan csak ki akarnak kapcsolódni, mások szeretik a kihívásokat és sikerélményt nyújt nekik az, hogy sokadik próbálkozás után sikerül túljutni valamin egy játékban. Esetleg a kettő kombinációja, vagy valami teljesen más.Szerk.:Tudom, hogy megint semmi értelme nem volt, hogy ezt leírtam neked, de akkor is kikívánkozott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AuraSync #66701 üzenetére
Jaaa, azt az eszközt a graplinghook-ot a2. Boss fogja dobni👍 Amúgy a bossok legyőzésében nem fog senki segíteni neked,arra magadtól kell rájönni, hogy mi a taktika ellenük! Amúgy ebben a játékban a bossok a legkönnyebbek, tehát némi gyakorlással menni fog az👍 plusz mindegyik kiszámítható/betanulható, tehát ugyan azokat a mozdulatokat és támadásokat csinálják mindig, 1-2 nekifutásra már mennie kell, ha nem megy akkor majd menni fog ötödikre, de nem szabad feladni😉 A lényeg, hogy ne egy 0-ás sidearm-al menjél nekik, és legyen feltöltve az életerőd minimum 150%-ra! Majdnem mindegyik bossnál jó taktika a folyamatos oldalazás+dash meg ha kell akkor ugrás, de ezt tényleg neked kell betanulni👍 Ja és ami a legfontosabb, de egyben a legnehezebb, hogy az adrenalin mindig maxon legyen, bossokhoz is próbálj úgy bemenni és amíg lehet meg is tartani, persze ehhez az kell,hogy ne kapj be találatot, de ezért vannak a plusz kiegészítők pl pajzs vagy van olyan parazita amivel bekaphatsz találatot és nem nullázódik az adrenalin👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
saelin
veterán
válasz AuraSync #66523 üzenetére
Akkor nem sokat kalapáltak az engine-en az első rész megjelenése óta. Ott is fps gondok voltak és szó szerint előtted töltött be a táj, de ettől még nem a konzol lesz szar, hanem a fejlesztő nem szánt elég időt egy rendes portra. Ez valószínűleg a PS4 változat unlockolt fps-el, magasabb felbontással és dual sense támogatása. Mindjárt nézek róla egy videót hogy valójában mi is vele a helyzet. Az elsővel nagyon sokat játszottam PS4 pro-n.
Külön megjegyezném, hogy az első pár héten vagy hónapban a Subnautica játékokat nem éri megvenni, mert rettentő bugosak szoktak lenni. Az előzményben nekem 60 órás mentésem is lett oda miatta, rengeteg crash, egész konzol kifagyása, bebuggolt quest... Csak óvatosan az ilyen vásárlással.
Szerk:
Szundi után azt sem látom mit írok. Kijavítottam pár typo-t.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
BusinessGuy
őstag
válasz AuraSync #66523 üzenetére
Subnautica mint mérce? Ezt te sem gondolhatod komolyan hogy egy olyan látványvilágú játék mint az ha nem fut jól ps5-ön arról a hardware tehet... Azzal a látvánnyal bármelyik új konzolon 120fps-el kéne hasítania.. Tipikus esete a fakezű fejlesztőnek.
Ráadásul mindezt berakod egy teljesen más műfajú játék mellé játékidő szempontjából... Nem tudom eldönteni hogy totális hozzánemértés vagy szimpla trollkodás amit tolsz..
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz AuraSync #66534 üzenetére
"néhol az 50FPS sincs meg folyamat."
Erre nehéz mit mondani.
Mármint nemtudom direkt kelted-e a feszültséget, de a topic nagyja Ps4-en játszott korábban, ahol olykor még a cinematic 30fps sem volt meg, játéktól függően.
Bár van egy gyanúm, hogy ezt pontosan tudod.#66548 kzoli420
Az egy 6 éve "készülő", early access pc-s játék. Kár a szót vesztegetni rá, plusz nem is értem, hogy ment át a Sony-n egy ilyen cím kiadása, ami még a fő platformján sem "jelent meg".[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
ImACeltic
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest