Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    A Wolfenstein Youngblood-ot miért húzták le a review-ok megjelenéskor? Pár hete megvettem és egy barátommal buddy pass-ban (a másik félnek elég a trialt letölteni és a teljes játékhoz hozzáfér amíg velem játszik) már rongyosra játszottuk magunkat vele. A grafika szép és vaj sima 60 fps-el fut még az alapgépeken is, jók a hangok, a zenék, de még a gameplay is kellően jól össze van rakva. Néhol kicsit felületes ugyan a játék és pár dolgot igazán megoldhattak volna jobban benne, de ezek ellenére sem nevezném rossznak. A Story az egyedüli gyengesége, mert az nem túl érdekes a full single Wolfenstein játékokkal szembe állítva. No, meg jó nehéz tud lenni, de ez nem feltétlen kell hogy negatívum legyen (van akinek az).

    Én szívesebben látnék több ilyen teljes értékű egyszer megveszed és játszod coop játékokat, mert ebben a fejlődési rendszer nincs agyon nyújtva mint pl egy division-ben vagy destiny-ben. Még valahogy a barátom a Ghost Recon Breakpoint vásárlásáról kellene meggyőzni aztán el is lennénk vele szerintem év végéig.

    Viszont van játék amiben csalódtam és nem is kicsit. Ez pedig a Warhammer Chaosbane... A story az jó hosszú amit teljesen coop-ban le lehet tolni, majd annak végén szépen feloldódnak az endgame játékmódok. Expedition, Invasion, Boss Rush, Chaos Tower stb. Szóval tartalom az dögivel van benne ami szinte már a Diablo 3-éval vetekszik - kivéve a lootok változatosságát. A baj ott kezdődik hogy a játék valami istentelenül bugos és az endgame skill spamben ráadásul úgy crash-el mint az állat! Pont ugyan azért hagytuk abba amiért a Path of Exile-ot konzolon, mert instabil és ez sok-sok in-game currency-be, meg elpazarolt időbe kerül a játékosnak. Most gondoljátok el, hogy van a Chaos Tower nevű mód, ahol minél magasabb szintre érsz el úgy nehezedik, de cserébe a loot quality fokozatosan nő, és ilyen 15-20 perces gameplay megy a kukába egy összeomlás miatt... Persze loot az semmi, mert ahhoz ki kellene nyitni egy ládát... :W
    Mégis mi a frászt gondol néhány fejlesztő magáról? Most lusta vagyok kikeresni, de ez a játék 2019-es kb és a crash-ek azóta nem lettek fixálva! Én gyűlölöm az ilyen igénytelen munkát. Meg is fogadtuk hogy ez és a Torchlight 3-at készítő stúdiótól soha többé nem veszünk semmit, mert nem tudnak normális kódot írni a játékuk alá, de még csak hajlandóságot sem mutatnak arra hogy javítva legyenek benne a dolgok. Kiadják, befolyt belőle valamennyi pénz, pár hétig patch-elgetik aztán ugranak más projektre... Az ilyen fejlesztő brigád megérdemli hogy egyszer csődbe menjen szerintem.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák