Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Szerintem egy 65”-össel már élvezhető lenne a dolog.
De ha nem fontos az OLED, meg jó a használt is, láttam már 75”-ös VA panelt 350 ezer körül, nem vészes.Én is 2-2.5 méterről nézem a 65”-öt, hihetetlen, hogy 25-30 éve ilyen kis 30” körüli CRT-ket használt az emberek többsége. És azon még játszottunk is…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
HDMI kábellel kapcsolatban kérnék segítséget.
Adott egy Playstation 5, egy Denon avc x3700h és egy LG C1 tv.A PS és az avr a gyári PS kábellel van összekötve, viszont szeretnék vásárolni az avr és a tv közé is egyet.
Kinéztem egy AudioQuest Pearl 48 HDMI kábel - 2 m kábelt és érdeklődni szeretnék, hogy ez megfelel e?
Köszönöm
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Ck.
addikt
válasz raziel01 #94041 üzenetére
Hát ja, de az is csak átmeneti kényszermegoldás sajna. Nagyon úgynézki, hogy a családi filmezéseknek is lőttek az elkövetkezendő jövőben egy időre.
szerk.: Köszi a tippeket Mindekinek, agyalok ezerrel a megoldáson. Az a baj, hogy ha játékra sok a távolság, akkor a közös filmes estékhez is.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
-
MODERÁTOR
válasz dezfafara81 #94039 üzenetére
Sima szünetmentes az jó, olyan ami egy számítógéphez is megfelel. Pl. APC EASY UPS BV 1000 VA, mint az egyik legegyszerűbb megoldás.
-
Ck.
addikt
Én hülye azt hittem, hogy majd milyen jó lesz, ha most a költözésünket követően a korábbi hálószobából átköltöztetem a PS-t is (igazándiból a zAsszony ultimátuma), a 43 colos tv-vel együtt az új nappaliba.
Mára már azt gondolom, hogy nincs rajtam kívül még egy ilyen ütnivaló barom, aki egy 43” tv-vel a nappaliban feszítve akarja megváltani a világot a szemközti fal előtt levő kanapéból… [kép] A mindenttudó online nagyokosok ábrái szerint harmad ekkora távolságból kellene néznem, vagy pedig dupla ekkora tv. Az egyik értelmetlen, a másikra a világ minden pénze sem elég egy költözést és egy Karácsonyt követően.[ Szerkesztve ]
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Ti mit használtok áramszünet ellen? PS5-höz lehet olyasmi szünetmenteset kapni, mint ami például számítógépnél van? Mit ajánlotok? Csak sima elosztóban van jelenleg, néha ritkán azért szokott lenni áramszünet, áramingadozás, stb... Nem örülnék ha tönkrevágná...
Előre is köszi a választ! -
raziel01
veterán
[link] Döntetlenre tenném. Jó a régi is meg az új is.
Az újban hidegebb a CPU de melegebb a RAM.
"“The memory difference… yes, it was 8C higher in the new model, but what matters the most is CPU temperature. The new heat sink looks to be better according to my data.”"Igazából aki újat akar venni annak nincs választása. A régit már nem gyártják.
-
RZozo
aktív tag
Nézegettem a régi és új konzolverziót, a régi 1016a és az új 1116a összehasonlító videóit.
A tartójának csavarozási megoldásán kívül (számomra ez lényegtelen) csak a hűtési megoldásában van jelentősebb változtatás. De nem egyértelmű, hogy ez előnyt vagy hátrányt jelent. Kevesebb hűtőborda, más ventilátor és hőelvezetés az új szériánál.
Vajon visszalépés vagy előrelépés ez a 2020-as szériához képest? Vagy csak simán költségcsökkentési okból lépte meg Sony és kevesebb hűtőbordával is hasonló hőelvezetést tud elérni?
Ki, hogyan gondolja, aki találkozott és összehasonlíthatta a kétféle változatot?[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Taurimod01 #94035 üzenetére
Igen. De csak a ps4-es játékokhoz jó a ps4 kontroller.
Jól gondolod, a ps4-es verzió kell így az it takes two-ból. -
Taurimod01
kezdő
Ps5-ön lehet ps4 kontrollerrel játszani? Mert játszanánk az it takes two-t, es ha igen, akkor a ps4 es verzióval kell gondolom
-
Illye
tag
Sziasztok!
Fifa 22-t PS5-re hogyan tudnám a legolcsóbban bezsákolni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Frod
addikt
válasz Bryan65 #94006 üzenetére
Lehet úgy jártál mint én.
A Siege nem egy sima frissítést kapott, hanem a Store-ban meg kell "venni" 0 Ft-ért a nextgen verziót, feltelepíteni, és akkor tudod 120fpssel játszani.
A rendszer alap menüjében a játék ikonja alatt Ps5 felirat legyen!Do you see the white shadow?
-
Bryan65
tag
Sziasztok,
Megoldottot, köszönjünk a gyors válaszokat. További kellemes ünnepeket!
You'll never walk alone
-
szasanyi
félisten
válasz LumentoFoto #94022 üzenetére
& Moby -
-
Moby
addikt
Az is ott az adatlapon, hogy 3 üzemmód lesz.
Fidelity: 4K@30fps
Performance: 1440p@60fps
Performance+: 1080p@120fps[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz szasanyi #94018 üzenetére
Ott van a játék adatlapján minden:
Players who purchased UNCHARTED 4: A Thief’s End, UNCHARTED: The Lost Legacy, or UNCHARTED 4: A Thief’s End and UNCHARTED: The Lost Legacy digital bundle have the option to pay €10/ $10/ BGN20/ CZK270/ DKK70/ HRK80/ HUF3000/ ILS40/ INR500/ NOK100/ PLN50/ RON50/ SEK110/ TRY90/ ZAR180 to upgrade to UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. The upgrade will be available starting at launch on January 28, 2022.
Mégvalami (ami úgyis el lesz felejtve megjelenésig): akinek psplusból van meg a 4, az nem fog tudni 3000-ért upgradelni rá![ Szerkesztve ]
-
LumentoFoto
tag
válasz szasanyi #94020 üzenetére
Akkor 10 dollár/10 euro az upgrade neked. Az nem olyan vészes ár, persze nyilván ingyen jobb lenne, de most már nem fognak adni ingyen PS5 frissítést egyik címhez se.
Resistance trilógia remastered-et várnám nagyon. PS3-on csücsül jónéhány cím, amire ráférne egy kis update. Elég lenne nekik felbontás növelés, ill 60 fps, s tök jók lennének azok a címek is. -
Bryan65
tag
Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy megoldodott egy Samsung HDMI kábelel, de a dolog érdekessége az hogy a gyári Sony kábel nem volt jó. Minden bekapcsolva most viszont valamiért fixen 4k 60 hz-en mennek a játékok, Rainbow six siege-nél fura nekem főleg mert elvileg a legujabb ps5 siege updatetje szerint menni kellene 4k 120hz is.
You'll never walk alone
-
szasanyi
félisten
válasz LumentoFoto #94019 üzenetére
Mind2 meg van lemezen. Mert ua. PS5 upgrade-del igen drága, csak mert újra kiadták. Anno a kettő volt vagy 9k
-
szasanyi
félisten
válasz Kendek #94014 üzenetére
Rendicsek, akkor az marad úgy. Egyébként TLoU Part II lenyűgözött, hogy mennyire jó az összképe, és hasonlóan a GoW is. Kíváncsi vok az új, exclusive PS5 gamek mit nyújtanak.
sp8787: azt mondta kipróbálta másik HDMI kábellel is, és nem változott semmi. Illetve ehhez a funkcióhoz nem is szükséges 2.1 verzió, úgyhogy ha 2 különböző kábellel sincs különbség akkor a hibát nyilván nem a kábel okozza.
Kendek #94017 - jól értem, hogy a 2 meglevő lemezes játékokhoz ingyenes letölthető lesz a PS5 upgrade?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Most jött az email, már elő lehet rendelni az UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection-t.
-
MODERÁTOR
válasz szasanyi #94010 üzenetére
Az oké, hogy 100%-ra van beállítva az OLED fényerő (ez a helyes beállítása), de HDR esetén ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan 100%-on is világít. Szóval nem kell állítgatni rajta semmit, a megjelenített tartalom alapján szabályozza, hogy mi milyen erősen világítson.
Nincs komolyabb jelentősége, hogy melyik HDMI portba dugod, kivéve ha eARC is kell, mert azt nyilván csak az adott port tudja.
-
szasanyi
félisten
Kendek #93932 - nálam a C1 100% OLED Pixel és 100 Fényerőn van HDR-ben, amit nem akarok folyton állítgatni, és jó lenne csak a HDR támogatású játékokban látni (ahogy a filmeknél is). Viszont kikapcsolni sem szeretném hiszen az OLED tévén elég komoly vizuális többlet a HDR (de ezt nyilván Te is tudod, mert úgy látom neked CX van) amit a régi LCD tévén ki is kapcsolnék, mivel ott többet rontott mint javított az összképen.
Más: LG C1/CX tévénél van-e jelentősége, hogy HDMI 1 vagy 3 esetleg HDMI 2 (eARC) portba csatlakozik a PS5? Illetve meg tudta-e vki oldani, hogy a konzolról az AVR-be a megfelelő hangsáv érkezzen, ha az a tévére van kötve?
-
LumentoFoto
tag
válasz Bryan65 #94006 üzenetére
Ez érdekes. Mert a konzol indulásakor nálam nem ment a 120 Hz, mert akkor mág válogatós volt ezen a téren. Aztán kapott egy rendszerfrissítést, s azóta megy a 120 Hz a monitorommal.
Remélem hamar kiderül, hogy mi okozza nálad a problémát. Sajánlom, hogy nem tudtam érdemi segítséget nyújtani. -
Bryan65
tag
Szia,
Kipróbáltuk és sajnos ugyan az a hiba fenn áll, nem tudjuk bekapcsolni a deep colourt mert megszünik a jel tv ás a ps5 között de azért köszi.
You'll never walk alone
-
Bryan65
tag
válasz LumentoFoto #94004 üzenetére
Szia,
A rainbow six siege az új frissítéssel már kellett volna hogy menjen, de lemértem és 60 fpsnél többel nem ment és valószínű hogy csak 1080p-ben futott, mert ugye nem tudtok bekapcsolni a HDR és a deep colour funkciót. De azért köszi.
You'll never walk alone
-
MODERÁTOR
válasz Bryan65 #94003 üzenetére
Jó helyen jársz, a HDMI Ultra HD Deep Colour-t kell bekapcsolni a tévén, és a konzolon legyen minden automatikuson. Ha nincs jel, akkor kapcsold ki mind a kettő készüléket, a tévét pedig áramtalanítsd is pár percre. Utána kapcsold be őket, és csekkold, hogy ad-e képet.
Jónak kell lennie, mert nálam is jó, és nekem is CX-em van. -
Bryan65
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni kaptam egy ps5-ös konzolt lg oled cx 55 tv-re kötöttem rá a 4-es Hdmi portra/de kipróbáltam már más hdmi porton is, olyan problémám van, hogy nem megy a hdr illetve a 4k/120hz. Csatolok képet is. Ha Depp color funkciót ha bekapcsolom akkor azt írja nincs jel. A ps5 képernyő beállításánál sem írja a 4k/120hz-et. Ha be akarom kapcsolni a HDR funkciót akkor vissza akarja állítani 1080p-re. AMD freesync funkció is inaktív.
Segítségeteket előre is köszönjük.You'll never walk alone
-
Peace
nagyúr
válasz LumentoFoto #93994 üzenetére
Én simán kiírok mindent FB-ra is játékokról és filmekről/sorozatokról egyaránt. Mit foglalkozol vele, hogy mi lesz? Vagy valaki értelmesen leírja a véleményét és lehet vele beszélgetni, vagy pedig ostoba idióta módjára fröcsög. Ezen utóbbit lehet ignorálni és továbblépni.
-
heihachi
addikt
válasz LumentoFoto #93982 üzenetére
Az elso resz meg csak-csak de a masodikkal nagyon nem sikerult megbaratkoznom. Egyik sem kerulne fel a top100-as listamra, ha lenne.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest