-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni a ps5 controllernek a sorozatszámát?
-
Wesder
félisten
válasz Elderath #92496 üzenetére
Igen, de ezt a màsik topikban is írtam hogy ez a méret + zsúfoltsàg a mostani openworld jàtékokhoz képest overkill. Egy mai hagyomànyos openworld méret + kb hasonló megtöltöttség és jók is vagyunk szerintem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Elderath
őstag
A matrix demo on rail résznél azt hittem egy filmet nézek... Eszméletlen. Viszont open world rész meg kb 20 fpsel fut amikor kocsiba ülsz. UE5 egy csoda engine azt viszont már most látni. Alig várom a játékokat ezzel az enginevel
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Frod
addikt
válasz penge111 #92492 üzenetére
A Borderlands2-nek volt egy dlc-je, na ezt a készülő új játék miatt most "önállósították", és meg lehet venni + játszani külön is.
Árukapcsolás over 9000.
"Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Experience the acclaimed 2013 quest that started it all in this standalone campaign jam-packed with fantasy, fun, and mountains of magical loot!"[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
busman
veterán
Sziasztok! Beüzemeltem a gépet,lefrissítettem,letöltöttem az új játékokat. Viszont van arra lehetőség,hogy a PS5 logóját el tudjam valahogyan tűntetni a PS4 indító menüjéből? Nem szeretném ha a gyerek rájönne mit is kap karácsonyra.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
penge111
addikt
Van ez a Tini Tina 1500+ pénzért most akcióba, ez mi a lópikula? Egy demó, vagy pár órás játék a nagy cím előtt?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Mephike
őstag
A Horizon Forbidden West bemutató is süti volt tegnap. Persze nem lepődtem meg tőle, mert "szimplán" csak hozta azt, amit elvártam tőle, de a kórus és a zene rész nagyon tetszett a bemutató mellett. Már nagyon várom a megjelenését, na meg, hogy megkapjam a feleségemtől születésnapomra
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #92469 üzenetére
+1
Pedig a Senuát day1 vettem, sajnos csalódás volt, jónak indult, de unalomba fulladt. Pregnáns érv nem szólt mellette hogy végig vigyem. -
Helmoras
őstag
Sajna elég nagy a fejem... szeretnék majd a konzolhoz egy vezetéknélküli fejest ami kényelmes( az xbox jelenlegi headsetje határeset, lehetne kicsit nagyobb), vagy olyat amit a kontrollerbe lehet dugni ha nem zabálja le nagyon az akksit...
Nem nagyon használnám chatelésre, inkább csak a játék hangokkal nem szeretném zavarni a páromat. Mit ajánlotok?
-
-
d@vee
őstag
válasz Zolabol #92473 üzenetére
Ebből a pénzből egész oké tévéket is tudsz venni. Csatlakozom az előttem lévőkhöz, felejtsd el a monitort.
Szerk.: PS4-es időkben eleinte egy 24"-os TV-n játszottam (erre volt pénz). Igaz, FHD volt a kicsike, de mikor végre tudtam venni egy 48"-os 4K TV-t, akkor esett le mennyivel nagyobb az élmény a TV javára és újrajátszva sok játékot már a PS5-ön, mennyivel jobban átadnak mindent nagyobb méretben.
4K-t meg nem veszed észre 50" körüli méretben, nekem 3,5 méterre van a kanapém a TV-től. Amelyik játék támogatja az FHD/4K közötti váltást, ott is a +fps sokkal többet ad, mert alig vagy épp semmi különbséget nem fedezek fel képminőségben.[ Szerkesztve ]
Ja
-
.LnB
titán
válasz Wesder #92441 üzenetére
Na jó....
Amikor az autós rész ment, gondoltam "oké, de biztos van ott valami trükk.
Aztán amikor a végén... Beszarok komolyan. Eszméletlen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Még mindig nem tudok dönteni, TV vs monitor... Csak PS5-höz lenne használva.
Jelenleg 24"-os 1080p-s monitorom van.Megéri e 27"-os 4K-s monitor , jelentősen érezhető a különbség ekkora méretben (27") a 1080P és 4K között, hogy megérje a 150-200e ft-ot ?
Most nem kiragadott képről beszélek, hanem játékélményről. Pl a Demon's Souls-banVagy 4K felbontás inkább a 43"-tól, TV kategóriában dob sokat a játékélményen?
Keret~150-200K
-
Elderath
őstag
Jó volt ez a TGA. Brutálisan nézett ki 1-1 játék. Unreal engine 5 kegyetlen jó lesz. Kaja után meglesem a matrix cuccot. Alan Wake 2nek örülök a legjobban meg annak hogy returnal meg gotg is nyert. Horizon trailer is beteg volt
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
penge111
addikt
Én is bohóckodtam vele 2-3 órát két napja, háát ez tényleg annyira jó számomra, hogy átjön valamelyik cimbi megmutassam, hogy milyen szép a játék. Bár a grafika ok, nekem még is sterilnek hat az egész. A fegyverek és a páncélok azonban bitang jól néznek ki. Még talán futok vele pár kört bár én is ennyi idő alatt ráuntam picit
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
veterán
válasz Wesder #92466 üzenetére
Nem is hallottam arról a játékról, nem ezért írtam amit irtam! Mindig is nagyon nyögvenyelősen és lassan haladtak minden egyes játékkal amit csináltak, és a végeredmény sem lett olyan nagy pukkanás, hangsúlyozom szerintem!!! Ez csak az én véleményem, nekem egyik munkájuk sem volt az hű meg há, szvsz csak ezért írtam, hogy nem kár értük😁
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
Batyops
aktív tag
A Plague Tale: Requiem a trailer alapján jónak néz ki. Az első részt is nagyon szerettem .
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #92463 üzenetére
Az ugye megvan hogy a Bleeding Edge az kb egy mellékproject volt és annak elkészítése volt az egyik feltétele a felvàsàrlàsnak? Nem szamított hogy bukta lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Frod
addikt
válasz N.YCityBoy #92463 üzenetére
A Hellblade 2 fényében elég sajnos baj.
Mármint nem igazán értem, hogy attól, hogy pl a Bleeding Edge egy senkit sem érdeklő gagyi cím lett, attól még ennek sokan várják a folytatását.
Vagy megint a szokásos lemez: "pées JÓ, ikbóx RÓSZ" ?![ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
veterán
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Egy kis infó azoknak akik tegnap rendeltek a Bestbyte-tól. Most beszéltem velük, hétfőn adják át a rendeléseket a futárszolgálatnak. -
kevike576
senior tag
Senua's Saga: Hellblade II - Gameplay reveal
Hmm, eleg brutál jó lesz, tök ugyanaz a feeling mint az első résznél volt ! -
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Wesder #92438 üzenetére
Néztem hogy nagy, de az első sorban írt 4138 km kicsit túlzásnak tűnt, aztán leesett, hogy náluk nem tizedes pont, hanem tizedes vessző van
Egyébként a felbontás nekem nem tűnt 4k-nak, illetve szemre csak 30 fps, a mozgó tárgyak (főleg az autók) sokszor nagyon elütöttek a háttértől, de így is durva volt valóban.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
kiserik
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek
-
Helmoras
őstag
válasz Kendek #92413 üzenetére
A Miles Morales lemezesen lesz meg( visszaigazolt a bestbyte, hogy jon a csomag elvileg, ha jol tudom abban lemezes verzio van), amelle lehet remasteredet vagy csak a digitalishoz?
Szerk.: Mar latom digitben van egy verzio ami tartalmazza... Akkor lehet eladom a lemezest es majd akcioban megveszem digitalisan
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Darth_Revan #92443 üzenetére
Nem lehet az account-on az országot átállítani. Technikailag megoldhatatlan, egymással inkompatibilis játékváltozatok vannak a különböző régiókban.
Szóval egyszerűen csak regisztrálj egy új profilt, és a megosztás révén fogsz tudni játszani a régi játékaiddal is.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kiserik #92440 üzenetére
Be kell jelentkezned, és legyen elsődlegesre állítva. Aktiváld a vásárláskori jelszókérést, de azt ne add meg neki. Ha valamit le akarna tölteni tőled, akkor át is tud lépni, de akár szólhat is és majd te elindítod neki távolról.
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
A main accountom US régiós és szeretném ha már inkább magyar lenne mert már nem nagyon éri meg a kinlodast US boltból vásárolni. Supportos át tudja állítani az országot vagy elhajt a fenébe hogy csináljak másik accountot ? -
kiserik
senior tag
Üdv!
A PS5 miatt fölösleges PS4-emet oda akarom adni az egyik ismerős kissrácnak. Azt szeretném, hogy tudja használni a játékaimat meg a PS plus-t, de azért ne tudjon össze vissza vásárolgatni az accomon. Mivel van köztünk 250 km, így nem szeretném elrontani. Pontosan miket kell beállítsak, hogy ez működjön?
-
Wesder
félisten
Szedjétek le az UE5-ös demót, ez valami kegyetlen...
-
LÁZ
addikt
válasz Willhunting #92386 üzenetére
Az parádé, akkor ott is képben vannak...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz kory24 #92425 üzenetére
vannak részek ahol együtt kell ügyködni, azt mondjuk egyedül necces, vagy inkább lehetetlen de vannak ahol mondjuk be lehet segíteni. Szerintem próbáljátok ki, ha nem idegenkedik teljes mértékben a játékoktól biztos tetszeni fog neki mert aranyos meg vicces nagyon
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Peace
nagyúr
Én megvagyok őrülve!!! Végignéztem az összes előzetest és itt bizony dúskálni fogunk a finomságokban PS-en és PC-n egyaránt! Lehet, hogy szép fokozatosan elpusztítjuk a bolygónkat, de akkor is a legjobb korba születtünk!!!!!
-
Woodslave
félisten
válasz kory24 #92421 üzenetére
szerintem ez tőled függ inkább
korábban azt gondoltam egy kapcsolat igazi fokmérője, hogy össze tudtok-e rakni egy ikeás bútort de már nem Amúgy szerintem nem annyira gáz, legfeljebb megcsinálod helyette ha lehet.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kory24
őstag
válasz Tyler Durden #92419 üzenetére
Ha teljesen kezdő (sose játszott még konzollal) akkor is lehet értelme elkezdeni?
Nem lesz túl nehéz?
(azt mondja túl sok a gomb a kontrolleren :))
-
KaitouP
nagyúr
válasz marquuard #92396 üzenetére
Az igazság az hogy bár ténylegesen Silent Hill nem jött, sosem voltunk még ilyen közel hozzá. Egyszóval Splitterhead, ami bár már a trailer alapján is más akar lenni mint a SH (olyan Dead Space x SH inkább) , bizakodásra ad okot hogy Toyama Keiichiro agyszüleménye ez is. Ő azért kitálta a Silent Hillt, aztán a zseniális Siren szériát, majd az erősen más irányt jelentő, de szintén remek Gravity Rush-t. És ott van Yamaoka Akira is. Jó lesz ez.
Más: P4AU, TT Wonderlands volt még számomra említésre méltó, más nem igazán.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
addikt
válasz Woodslave #92417 üzenetére
Pár napja kezdtük el asszonnyal, ordítva bőgök néha miket szerencsétlenkedik össze. Viszont azt kell mondjam a játék a maga nemében valami zseniális, több ilyen kellene..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
hadam98
senior tag
Megvan hova ment a DICE összes normális fejlesztője…
Ez azért brutális!
[link] -
Rogiii
aktív tag
válasz Rony949 #92379 üzenetére
Én új előfizető vagyok, de Black Fridaykor vettem ps plus kártyát, de még nem aktiváltam be.
Olyat lehet, hogy most megveszem a 9000 forintos plust a storeban és utána majd ráaktiválom a kártyát és akkor két év ps plusom lesz?
Bocsi, de elég kezdő vagyok.
Mert ezt nem szeretném most kihagyni. Szerintem jó áron van.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
MODERÁTOR
válasz Helmoras #92411 üzenetére
Sony Marvel Spider-Man [Game of the Year Edition] (PS4)
PS5-ön természetesen futtatható, viszont a Remastered változatra nem lehet upgrade-elni, mert azt csak a Miles Morales mellé lehet beszerezni. Szóval nagyjából azt fogod kapni mintha PS4 Pro-n futtatnád, stabilan fogja tartani a 30 fps-t.
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
A Sima Spiderman ami meg ps4 re jott ki, megjelent lemezes verzioban Gotykent esetleg? Ha igen ezzel lehet jatszani ps5 on? Ha jol lattam a digitalis verziot lehet ugymond upgradelni, van valami valtozas a ps4 verziohoz kepest egyebkent? Fps vagy grafika?
Ilyen vegigjatszos jatekokat jobban szeretem lemezesen, bar most storeban egy 10 es a goty verzio...
-
ImACeltic
őstag
Jó volt szerintem a show, persze leginkább az első háromnegyed óra. Idén is voltak fasza játékok, de a jövő évi Game Awards lesz az igazi, a díjakért való versengés tekintetében biztosan.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
RangerFox
Topikgazda
Na, az It Takes Two behúzta
-
Xaels
félisten
válasz Wesder #92407 üzenetére
Engem nem zavar ha jön prevgenre valami ha az újon legalább megkapom azt amiért fizettem. Ami olyan kisebb indie cím ha olyan Switchre fogom behúzni mostmár, jobban esik azon játszanibaz ágyban ilyen Death's Door meg Blasphemous féle gyöngyszemeket.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Na ez a TGA igazán kellemes meglepiket hozott, most kicsit megnyugodott a szívem, hogy lesznek itt még jó játékok.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
Jót tett Kojimának a sok reggeli tejeskávé.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest