Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #90597 üzenetére
De eleve fel sem kell telepítened a lemez tartalmát, ha neked csak a PS5-ös kell. Aki meg mégis felrakja, az nyilván azért teszi, mert el szeretné azt is indítani. Ahogyan már Macccy is írta, van, hogy az a legjobb opció, pl. a felújított GTA részek esetében is ez a helyzet. Persze ettől még rákérdezhetne, hogy szeretnéd-e megtartani, vagy törlődjön.
-
kisfiu87
tag
Sziasztok, más is tapasztal fura berregést, coil whine szerű hangot a konzolnál? Annyira nem vészes, inkább közelről lehet hallani.
PSN ID: xnandor
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Macccy
senior tag
válasz Kendek #90591 üzenetére
Igen, ráadásul a DF féle Elden Ring tesztben mondja a srác, hogy jelenleg az egyetlen fix 60fps béta verziója a 7 konzol közül a PS5-ön futtatott PS4 Pro back-compat változat.
Ez, hogy elő lehet szedni a PS4 verziót PS5-ön, ez inkább feature, mint balfaszkodás. Ha meg valakit zavar, 5-6 gombnyomással ki tudja dobni. -
Frod
addikt
válasz WhiteWalker #90588 üzenetére
Örülj neki, hogy legalább le tudod törölni azt a verziót amire nincs szükséged.
Launch-kor még úgy működött, hogy ha letörölted a PS4-es verziót, mert neked nyilván csak az 5-ös kell, akkor következő bekapcsolásnál újra felrakta.#90560 hadam98
Nem néz ki rosszul, szerintem figyelemmel követem a játékot, és majd meglátom.
Amit hasonló kategóriában várok jövőre: Everspace 2!Do you see the white shadow?
-
Zsinder
aktív tag
Amit eddig ps4-es lemezről frissítettem ps5 verzióra sosem kellett a ps4-est telepíteni.
Bent volt a lemez, storeból meg letöltöttem. -
MODERÁTOR
Mert a licencet be kell váltanod ahhoz, hogy telepíthesd. A PS4-es változat pedig ugyanúgy futtatható, nem indokolt, hogy automatikusan törlődjön. A telepítését oldották meg úgy, hogy ne rakja fel automatikusan, mikor felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Jelenleg szerintetek hol lehet venni Ps5-öt? Nézegettem a neten eléggé nagy a készlethiány.
Választ előre is köszönöm.
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Zolabol
tag
Sziasztok.
Leendő PS5-höz szeretnék vásárolni egy TV-t vagy monitort.
Elolvastam a bevezetőt, de az ott ajánlott TV-k ára kicsit borsosKritériumok: Monitorként is használnám, munkára ( internet/office) napi átlag 1-2 órára.
kb 40-44" , 4K, PS5: napi 1-2 óra játék. TV műsorokat egyáltalán nem nézek, se filmeket (max a gyerek youtubon mesét)
~100-130e ft környéke, fali konzollal használható legyen.
Ár/érték arányban van ebben a kategóriában ajánlott?köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Arcképgyáros
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni
Hol lehet most jó áron Controller-t vásárolni?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen -
madkiller
őstag
Golden Joystick Awardson a Village lett az év játéka [link]
-
-
blckhm
tag
válasz WhiteWalker #90506 üzenetére
Csak adja a sors, ezt minden JRPG-re fogekony embernek jatszania kell. Mondjuk valszeg sokat kell olvasni a jatekosoknak a sokfele "akcentus" miatt, igy valoszinuleg nem kap szinkront. Bar Kid-et szivesen meghallgatnam, "oi mate you've got a loicence for that Frozen Flame?"
-
MODERÁTOR
válasz Marky18 #90569 üzenetére
Elvileg a VRR a következő nagyobb funkció ami bekerül, és decemberre tervezik. De valószínűleg ez inkább csak a béta rendszerszoftveres tesztelés indítását jelenti majd.
A 32 Gbps-os limitet valószínűleg azért állíthatták be, mert felette már instabil lehetett. Legalábbis még nem volt elég kiforrott szoftveresen. De egészen biztos, hogy ezt ki fogják tolni idővel, ahogyan bekerül a FUHD (4320p) kimeneti felbontás támogatása. Ugyanis ez egy előre bereklámozott funkció, viszont a 8K, 60 Hz és a HDR együtt már minimum 40 Gbps. Ha hardveres limit lenne, akkor nem írták volna rá nagybetűvel a dobozra. -
zojjektum
senior tag
válasz losilee1337 #90568 üzenetére
Köszi, azt írja is. Csakhogy a ps+ verziót is lehet-e majd upgradelni, már, ha valóban az lesz a kínálatban.
-
Marky18
aktív tag
VRR-rol van mar valami info?
Ugye kiderult, hogy a PS5 jelenleg csak 32Gbps savszelesseget tamogat a HDMI-n, szemben a HDMI 2.1 40Gbps-el, ezert nincs 4K/120Hz mellett 4:4:4 chroma. Ez vajon hardveres limitacio lehet? -
EmThor
addikt
válasz hadam98 #90560 üzenetére
Videok alapján nekem is tetszik, de előrendelni még nem mertem, ahhoz többet szeretnék látni, bár ign leadott ma egy 8 perces vidit. Jól néz ki de nem tudom milyen lesz az irányítás.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
RangerFox
Topikgazda
válasz LumentoFoto #90561 üzenetére
Nem tudom, szerintem ez az élből kikapcsolás a PS2-es korszakból megmaradt beidegződés, az ottani motion blur tényleg hányingerkeltő volt. De egy igazán jó per-pixel/per-object motion blur szerintem sokat hozzátesz az élményhez. De persze kinek mi.
-
hadam98
senior tag
Előrendelte valaki a Chorus című játékot? Decemberben jön és nagyon ki vagyok éhezve egy űrhajós árkád játékra.
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
Bazsi747
aktív tag
Ha tényleg ez lessz a decemberi az tuti lenne,mindig szemeztem mindkét címmel,de szerintem sokan mások is
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz polonic #90541 üzenetére
Őszintén amióta van 60fps+RT mode, nem erőltettem a sima RT mode-ot. Screenshot készítésekor úgyis átvált arra, gameplay közben meg jobb a több fps. Meg talán ebben a játékban van a legjobb motion blur, amit eddig láttam, ezért viselhető el jobban a 30fps.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Ron Swanson #90539 üzenetére
Ha van ama matéria, akkor bizony légy is.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Szabi®
addikt
válasz BusinessGuy #90532 üzenetére
Morálisan ingoványos...
-
-
polonic
félisten
Meg van a spiderman remastered végre.
Ami feltűnt, hogy a betöltés sebessége brutális. Indítástól 10 mp se kell és már megy a játék.És ami még jó, hogy az RT módban nagyon nem zavaró a 30 fps. Elég jól megcsinálták.
-
Bencus88
nagyúr
válasz bgunne #90534 üzenetére
Engem is és eddig álltam ellen, sajna pár hetet kellett colna bírni még, de ez van rosszabb dolgokra is elment már 4k. Amúgy én kb csak végig szaladtam kampányon de így is belement azért sok óra szóval nem annyira vészesen rövid plusz tele van extrákkal is, de kampány végére már halálra untam magam
-
Ron Swanson
senior tag
válasz Ron Swanson #90531 üzenetére
Ééés el is fogyott.
Pedig nem volt túl jó ár. -
bgunne
tag
válasz Bencus88 #90533 üzenetére
Engem is folyamatosan kísértett, csábított, nagyon tetszik a hangulata, de mindig győztek a józan gondolkodás képviselői, akik leírták, hogy egyszerűen nincs benne annyi tartalom, hogy pénzt adjak érte. Remélem, hogy előbb-utóbb (vagy most, ha igaz a hír) bekerül, néhány órát biztosan eljátszanék vele.
U.i.: Ha tényleg ez a decemberi ingyen játék, akkor köszi, hogy megvetted és hozzájárultál, hogy most bekerül[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz Ron Swanson #90531 üzenetére
Szánalmas...
-
Ron Swanson
senior tag
Notebook.hu
PS5 825GB KONZOL + DUALSENSE KONTROLLER FEKETE + RATCHET & CLANK: RIFT APART + PSN PLUS 365
raktáron 5 db
290k[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz jozsef_pecs #90526 üzenetére
Belépsz a játék menüjébe és onnan lehet megvenni. (én tavaly vettem meg, 6500ft volt a Magyar Storeból)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
jozsef_pecs
csendes tag
Ha megveszem a Spider-Man Miles Morales-t lemezes ps5 verziót akkor a remastered Spider-Man-t meg lehet hozzá venni? Vagy az csak az ultimate editionnal vehető meg?
-
bgunne
tag
válasz marinea2 #90519 üzenetére
Mindig a legkönnyebbet kell választani, hiszen úgy tervezték a játékot, hogy az is megfelelően átadja az élményt és a sztorit. Minden más nehézségi fokozat csak extra kihívás/szivatás/időhúzás azoknak, akik több időt szeretnének tölteni a játékkal.
Nem véletlen, hogy sok játéknál nincs választható nehézség. Értelmetlen lenne egy Returnalhoz vagy egy Bloodborne-hoz extra nehézséget adni, az alap nehézséget úgy tervezték, hogy ne legyen rá szükség. Itt tisztelik a játékost, feltételezik róla, hogy tudja milyen játékot vásárolt, míg a választható nehézségű játékokban nem tisztelik, próbálnak mindenkit behúzni a játékostáborba akit lehet, a hamis kihívásokkal.
/s -
WhiteWalker
nagyúr
válasz balázs1991 #90513 üzenetére
Az egyik jrpg gyémántkő a Final Fantasy mellett ..
Elég nagy örülés van , igen. -
marinea2
addikt
Na delutan kezdem vegre a TLOU2-t Milyen nehezsegi szintet ajanlotok?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
Frod
addikt
válasz tomszli11 #90508 üzenetére
"viszont a store is hosszabbított nekem egy évet."
Ha jól értem, akkor bepipálva maradt az 'auto-renew', és leemelte a 18 ezret?
Ez esetben én inkább a hazai supporttal venném fel a kapcsolatot, hogy azt csinálják vissza, és aktiváld be amit kártyával vettél. Máris nyertél 6 ezret.Do you see the white shadow?
-
balázs1991
csendes tag
válasz WhiteWalker #90506 üzenetére
Ez sikeres volt anno? Most örülünk ennek?😀
Sajna nem ismerem a gamet. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Nemrég vásároltam egy feltöltő kártyás PS+ előfizetést, viszont a store is hosszabbított nekem egy évet.
Még a kártyát nem lőttem el, viszont nem vagyok biztos benne hogy egy év múlva is meglesz a Playstation.
Ilyenkor a kártya alapú feltöltős 12 havi PS+ előfizetés meddig felhasználható? Akár egy év múlva is tudom még aktiválni?
Köszi szépen előre is! -
marquuard
veterán
Napikoji
PSN ID: marquuard
-
WhiteWalker
nagyúr
Pont tegnap volt említve
-
Illye
tag
válasz Zsírkrétamen #90494 üzenetére
Szia,
nem működik csak PS4 kamerával + egy adapterrel sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest