-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macccy
senior tag
Fiúk-lányok, egy PS5 vs. headset kérdés:
Egy wireless SteelSeries Arctis 1 -et használok és néha-néha, mintha sok lenne neki a hang, vagy kevés a térerő, vagy mindkettő, betorzul, kihagy, csipog mint amikor elveszti a jelet és megtalálja. Ez 1 másodperc alatt lezajlik. Aztán az esetek túlnyomó részében ilyenkor 1-2 órán át nem ismétlődik meg, de például tegnap egyszer csak kihagyott, csippant és vissza se jött. Ki kellett kapcsoljam és vissza a headsetet, hogy újra csatlakozzon.
Google a barátom, így kerestem az ügyben, a szóbeszéd úgy írja le "cracks in audio", "audio cut out" és nem csak SteelSeries fülessel, mással is előfordult, a közös metszet - ott ahol redditen olvastam - a PS5 volt.Mi a tapasztalatotok? Másnak is csinálja? Ez a reddit thread elég régi volt, frissebbet nem találtam, van e megoldás? Nem gariznám az Arctis-t ha valóban más fejhallgató is csinálja, de ez így sem maradhat.
-
VTom
veterán
válasz Gaben92 #88695 üzenetére
Van még pár elmaradt szál, de csak apró mellékágak. Alapvetően nem a platinára mentem, hanem a történet alakulására voltam kíváncsi, csak mire végeztem, már csak 6 trófea hiányzott. Négyet összeszedtem, az ötödikhez kellett még egy végigjátszás (I'll be back)
Az a kemény, hogy 1-2 végigjátszással akár komplett ágak is kimaradhatnak, mert máshogy döntesz, és nem ér el az adott helyszínre a karakter, hanem helyette máshova kerül.
Tényleg nagyon tetszett.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
stemplar07
őstag
válasz 0528barton #88457 üzenetére
hááát.. ez már változott, az, hogy a hazai műszaki multik 1 hete már le is vették listából, emellett a német Saturn/Mmarkt stb-nél nem is rendelhető.... ahol konzol boltban néhol van pár db.( azok is java részt magánimportosak) abból egy héten belül semmi nem lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Megvettem a metro exodus dlct. Sam story. Alapjátékból nem remlett a tag de végre tud beszélni. Kiakasztott az alapjátékban meg se szólal. Pláne hogy egy megírt karakter még az élményt se rontaná ha néha beleszólt volna a qrva rádióba. De a dlc zseniális . Nekem nagyon bejött ez a játék amúgy is.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
VTom
veterán
Tegnap lepörgött a Detroit stáblistája sokadszorra. Még egyszer utoljára végighallgattam azt a csodálatos zenét.
36 óra volt a platina, 3 teljes végigjátszás kellett, és jó pár jelenetet újrajátszottam, hogy máshogy alakuljon a történet. Sok karakternek sokféleképpen alakult a sorsa.
Zseniális játék.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
rosszcsont88
tag
-
opr
nagyúr
válasz Ashiyo #88691 üzenetére
Igen, amíg semmi extra, sima generic billentyűzet, addig menni fog. Elvileg akkor is, ha ilyen übercsillivilli karácsonyfa epilepszia rohamgenerátor villogós baromság, annyi, hogy csak a sima billzet része fog menni, amihez külön driver/progi kell, az nem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok! Barátnőm szeretne kicsit Warzoneozni (megfelelő PC-nk nincs hozzá). Tudom, hogy egy vezetékes bill + egér comboval ki tudjuk próbálni konzolon is (anno PS4-en már játszottunk így). Egerem van itthon vezetékes, billentyűzet viszont már csak bluetoothos, amit a PS nem támogat.
Azt szeretném kérdezni, hogy a legmezeibb, legolcsóbb, legegyszerűbb vezetékes billentyűzeteket is támogatja a PS, fog működni a dolog? Ebben az esetben inkább használtan vennék valami 1-2 ezer forintosat, aztán le lenne tudva több ezres beruházás nélkül. Csak erre a pár alkalomra lenne használva, másra nem kell.
-
0528barton
csendes tag
válasz 0528barton #88457 üzenetére
6-án ki is hozták.
Az újabb CFI-1116A modellszámút kaptuk. -
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #88685 üzenetére
Olyasmi átalakítóm is van egy pár mint amit Moby linkelt (csak én fillérekért vettem egy rakattal Kínából). Illetve Type-A csatis StarTech kábeleim is, és e kettő párosításával is tökéletesen üzemel.
C-C kábelem viszont nincs, de ez sem jelenthet problémát, ha normál adatkábelről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz gyuromoj #88682 üzenetére
Én használtam az előlapi C-type-on SSD-t is , meg a VR kameráját is, mindkettő simán működött. Konkréten ezt az átalakítót használom.
-
sxxorp
őstag
Már lehet, hogy volt, de Apple Music PS5-ön (PS4 még ?): [link]
-
veterán
-
Szabi®
addikt
Én nagyon várom az Elden Ringet, számomra idáig ez volt a leggyengébb év, játék megjelenésileg. Nah majd jövőre beindul.
-
veterán
-
Elderath
őstag
-
veterán
-
-
ratgab
tag
válasz F-ECT$ #88646 üzenetére
Én se vagyok grafikaőrült és bizony nem lesz csúnya az Elden Ring. Grafikai téren engem az zavar, hogy az egész videóból sugárzik, hogy ez egy darksouls játék, pedig ez elvileg egy új franchise. Kicsit jóvoltazads3motor ide is érzésem van, ami egy új ipnél nem túl jó előjel. Kicsit tisztes iparosmunka szaga van a dolognak és nem minőségi és egyedi AAA játék illat.
-
MODERÁTOR
válasz Capeta #88667 üzenetére
Igen, ez a probléma, ott szinte minden játék inkompatibilis az itthoni verziójával. De ha pl. UK profilon fizettél volna elő, akkor az már a Mafia esetén kompatibilis lett volna. Vagyis ez a megoldás van rá, ha azt futtatnád, akkor az látná a mentésedet és a már megszerzett trófeáidat is.
-
MODERÁTOR
-
Capeta
csendes tag
Pár hónapja megvettem a Mafia Definitive Edition-t lemezen, végigjátszottam, eladtam. Most ugye ps nowba rakták, gondoltam letöltöm, megosztom a fő profilommal, amin anno végigjátszottam és platinázom. Sajnos a mentést nem tölti be és 0 trófeám van, de érdekes módon a trófeáknál 2x szerepel a játék, egyszer a régi 56%-ban megszerzett, egyszer meg a mostani 0 %-os, ugyan azzal a névvel. Erre lehet valami megoldás szerintetek?
-
MODERÁTOR
Nem igazán. Ha a régebbi, gyengébb konzolt célozzák, akkor azt utólag sokkal könnyebb feljavítani az újabb, erősebb vasra. Viszont ha PS5-re optimalizálnak valamit, kihasználva minden képességét, akkor azt utána csak nagyon nagy munka árán lehet visszaportolni. És még akkor is benne van az, hogy a játék alapvető működését kell átírni hozzá, hogy egyáltalán elfusson PS4-en is.
-
noxon
őstag
Ja jó, nekem új, mert most van előszőr PSem. Akkor csinálják meg ps5re minden játékot aztán adjanak ki rá ps4 pachet, hogy elfusson a régin. Nem így lenne logikus? Na mindegy.
We live in a simulated world...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Van egy egyszerű fegyvered erre, nem veszed meg Day One a játékot majd, hanem csak később leakciózva - ez egyfajta jelzés tőled es akár sok más usertől hogy nem tetszik nektek ez az irány....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz marinea2 #88556 üzenetére
Áh, jóaz.
Én most csak lemezes játékokat vettem, aztán majd cserélgetek, vagy ki tudja.. Xbox-on főként digitális tartalmaim vannak, régen sokmindent vettem. De pl. ahhoz is vettem most dobozos játékot. De itt úgy voltam vele, hogy jó lesz a lemezes. Nem mondom, hogy nem bánom egy kicsit, de ha nem kell, akkor csere, vagy eladom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
Moby
veterán
válasz N.YCityBoy #88653 üzenetére
Ezzel ez nincs ellehetetlenítve, mert ugyanezt most is el tudod játszani, csak nem pendrive-ra másolod ki, hanem a tárhelyre, ha van psplusod. Azért nem lehet kitenni a mentéseket pendrivera, mert ez is egy biztonsági rés, amin keresztül törhető lehet egy konzol.
-
madkiller
őstag
Ezt meg tudod csinálni felhős mentéssel is, csak le kell tiltanod a felhő mentést az adott gamenél és manuálisan kell odavissza másolnod.
-
-=Jam=-
őstag
Lehet adott esetben csalás is, mert mondjuk a mentésben benne van hogy mennyi fizetőeszközöd/életed stb. van egy játékben, ha sikerül a mentésben átírni és azt töltöd vissza, máris előnybe kerültél. Igazából nincsen azzal baj, hogy nem lehet kimenteni USB-re, a gond ott van, hogy ezt a felhős szolgáltatást PS Plus-hoz kötik. A felhős mentés X tárhellyel simán alap kéne legyen ingyen, a Plushoz meg adhatnának nagyobb tárhelyet mondjuk.
-
MODERÁTOR
Léteznek save editoros csalások konzolra, én most erre gondoltam. [link]
-
veterán
Az nem olyan csalás mint amire te gondolsz🙂 Van pl egy játéknak 3 befejezése és mielőtt neki mész az uccso bossnak csinálsz mentest pendrive kimasol, utána amikor megkapod a trófeát érte vissza töltöd a mentest és megcsinalod a maradék 2 befejezést is, így gyakorlatilag nem kell az adott játékot 3x vegigvinni, és meglesz az összes befejezes trófea 10 perc alatt 😉
Ezt meglehet jatszani pl bloodborne és a legtöbb souls játékban 👍
De aztán lehet, hogy Kendek másra gondolt...[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
S e t h
nagyúr
Tegnap én is élőben néztem végig a közvetítést az Elden ringtől, az én érdeklődésemet az ow mivolta keltette fel, de ez annyira vegytiszta dark souls volt, hogy ez is kimarad nálam.
Ha már a műfaj, ennél kicsit többet vártam volna 2022-ben, deja vu, mintha ezt már láttam volna korábban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
válasz headhunter86 #88643 üzenetére
Pedig lehet mentéseket USB-re másolni PS5-ön is, csak le van korlátozva ez a funkció a PS4-es játékokra. De amúgy igen, ez egy olyan dolog, hogy direkt nem engedik a PS5-ös címeknél, mert amúgy technikai oka nincs. Legfeljebb annyi oka lehet, hogy ezzel ellehetetlenítik a csalásokat, mert így képtelenség manipulálni a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Nem tudom mit vártatok elden ringtől. Mindenki pontosan tudta mi lesz. Egy open world souls és nincs ezzel semmi baj. From ért ehhez a műfajhoz a legjobban, hiába rítok itt, tolni fogjátok és imádni fogjátok, mint az összes from játékot :p Már aki szereti a stílust
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
nagyúr
válasz headhunter86 #88643 üzenetére
Ez nagy szivatás, szerintem is.
-
F-ECT$
titán
Belenéztem már én is ebbe a tegnapi bemutatóba, szerintem teljesen vállalható lesz a grafika, ha maga a játék jó. Lehet, hogy öreg vagyok és már nem annyira érdekel, lehet, hogy túl sokáig nevelkedtem a mai szemmel nézve vicces C64, Sega Megadrive és korai 3D-s PC grafikán, de szerintem ezek a játékok grafikailag már bőven megütik azt a szintet, ami vállalható, és ahol már nem ez dönti el, hogy tetszik-e a játék vagy nem.
Persze, legyenek folyamatosan szebbek a játékok, de ha épp nem arra fókuszál csak a csapat, attól még más téren lehet zseniális az alkotás.Dive ever, work never.
-
veterán
válasz ratgab #88644 üzenetére
Igen szintén ezek az érzések kaptak el engem is, én sem voltam elájulva a tegnapi bemutatótól, remélem a végleges azért jobb lesz, nem ítélkezek egy ilyen videó montázs alapján, mert inkább az volt mint tényleges játék bemutató🙄
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
ratgab
tag
válasz Scholes9 #88613 üzenetére
A grafika tök ugyanaz, mint a 3ban. Az aninációk szinte egy az egyben át vannak emelve a soulsokból. A menü totál darksouls feeling. Az egyedüli újdonság amit a videóból láttunk az a térkép és a sandbox feeling.
Első ránézésre a korábbi játékok copypaste verziója készül. Én nem voltam attól elájulva amit láttam. Minden azon múlik mennyire tud a darksouls/demonsouls működni sandbox verzióban.
A 15 perces videó inkább lehangoló, mint felhypeoló. Ez így lehet kevés lesz a megújuláshoz. Egy tisztes souls játék lehet belőle, de világmegváltó játék ebből első ránézésre nem lesz.
-
headhunter86
senior tag
Tegnap látom, hogy PS5-ön már nem lehet a mentéseket USB-re tenni.
Azért ez jó nagy pofátlanság. Ezzel engem rá nem vesznek a PS Plus-ra, főleg nem úgy, hogy ha egy hónapra elő is fizetnék, idővel törlődnek a felhőből a mentéseim.
Egyre jobban húzza ki nálam a gyufát a Sony. Idővel így sok játékost el fognak veszíteni, ha sok ilyen húzásuk lesz, de amíg megy a szekér addig ugye megtehetik.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
marinea2
addikt
válasz Major Lion #88637 üzenetére
igazad van! De mindenesetre en orulok a remastered GTA verzioknak. Es ha akciozzak befogom huzni oket es nyomni fogom. Videok alapjan nekem elotort a regi feeling
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Major Lion
senior tag
válasz marinea2 #88632 üzenetére
Hát nem tudom.. ha van 500 fejlesztőd/pénzed és ebből 400 dolgozik X projekten akkor van még 100 ami szabad. Na most ez a 100 lehet már nem lenne produktiv X projekten, szóval azt mondod nekik hogy srácok, szedjétek elő X projekt 15 évvel ezelőtt kiadott verzioját és mókoljátok addig amig az játszható lesz a mai gépeken. De mi lenne ha azt mondanád nekik hogy inkább dolgozzanak egy ÚJ projekten aztán vagy lesz belőle valami vagy nem... ez viszont lehet nem fog pénz hozni.. szóval az előző megoldás akkor csak jobb a részvényeseknek, nem? Szóval mellékvágány, ami lehetne új játék is...
Csak hangosan gondolkodtam...On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
marinea2
addikt
Ja igen nyilvan az araval. Az en szemszogembol ez elmondhato az osszes jatek ararol mondjuk. Sosem vettem meg teljes aron 24-5-6 ezres gamet Mindig van egy evem varni ameg leakciozzak a felere minimum
Fifaval legtobbszor masfel-2 honap es 11-12 ezer Ft akcioba. Story-s Exc cimek meg 1 ev es pl a Dietroit 9ezer Ft, aztan ra fel evre mar ps plus game.. GOW szinten stb.
Nyilvan ez csak a day1-osoknak nagyobb problema"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
sxxorp
őstag
válasz tboy93 #88619 üzenetére
Ehhez képest én 3-mal ezelőtti generációs játékot a Shenmue 2-t játszottam (->játszom, mint kiderült nem az a vége, ahogy 20 éve hittem ) kettővel ezelőtti generációs gépen kompatibilitással, 4K TV-n katódos TV-nyi box-ba szorítva, és egy pixel akkora, mint az ujjlenyomatom, de még mindig le tud nyűgözni a feeling . Ennél durvább az eredeti Elite böngészős változata volt a klasszikus vektorgrafikával pár hete nosztalgiázni még Commodore +4-ről a 80-as évek közepéről, de az irányítás miatt csak pár percig)
-
veterán
-
JanR
addikt
válasz marinea2 #88627 üzenetére
Azért, mert ezek a GTA játékok remaster/remake nélkül is ku*va jók. Senki nem kérte tőlük, hogy újítság fel. És most van pofájuk ugyan azért a játékért csilivili színekkel ennyit elkérni. De ha Te is olvasod, akkor láthatod, hogy nem magával a játékkal van baja az embereknek :)
-
Mike
veterán
válasz marinea2 #88627 üzenetére
mert minek vegyem meg 80 euróért, ha már megvan. a diablo2 is megvan. jó volt, szép volt, nem kell megint, játszottam velük eleget. ez sok remaster és társai számomra azt jelenti hogy elfogyott az ötlet, és ha kiadják a régi játékokat újra, addig se kell csinálni semmit, csak dől a pénz. jöhetne a civ 1 vagy az eye of beholder remastered
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #88625 üzenetére
Nem a felénél. De a befejezés majd csak később jön, DLC formában, amikor a ""mester"" végre befejezete. Állítólag nem kell sokat várni, csak előbb befejezi a GoT könyveket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szabi®
addikt
válasz N.YCityBoy #88628 üzenetére
-
veterán
-
marinea2
addikt
Amugy en a GTA-s felujitott cimek fikazasat sem ertem, par YT vidi utan en tokre tolnam veluk. Nyilvan nagy a bundle ara de majd fel -1 ev utan ugyis berakjak 70%os akcioba
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
KaitouP
nagyúr
válasz vonSux #88624 üzenetére
Akárhogy is van, az a pletyka terjed, hogy George R. R. Martin a sztori felénél abbahagyta, és noszogatni kell hogy fejezze be.
Valójában nem a sztorin dolgozik, de így volt jó a poén. Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
vonSux
őstag
Már megjelent az Elden Ring, vagy mindenki a youtube-on látható rövid részletek miatt tört ki heves érzelmi reakciókban?
-
Qbász
aktív tag
Elden Ringben ami nagyon szúrta a szemem az az hogy tele volt Dark Souls 1 animációval, ennyire ne legyenek már lusták.
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Xaels
félisten
-
nagyúr
válasz bgunne #88617 üzenetére
"és bár szinte meg tudtam volna számolni a pixeleket, mégis gyönyörködtem néhány helyen a játékban"
És én mit mondjak? Tegnap nem volt kedvem Valhallázni, előkaptam a PS3-am és elkezdtem a Resistance 2-t. Retro ez már a javából, de baromira elvoltam vele
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Én azt nem értem, hogy már lassan egy éve van PS5, de továbbra is butított játékokat adnak ki, amik mennek ps4en.
Akkor minek jött a PS5? Ha még mindig az előző generációra csinálják a játékot.
We live in a simulated world...
-
bgunne
tag
Én nem rég csöppentem bele a PS világába, souls-féle játékok közül is csak a Bloodborne-t játszottam végig, és bár szinte meg tudtam volna számolni a pixeleket, mégis gyönyörködtem néhány helyen a játékban. Az Elden Ring preview-t nézve nekem pont az tetszett, hogy felismertem ennek a játék stílusnak a jellemzőit annak ellenére is, hogy sokkal "barátságosabb" a környezet kinézete, mint a Bloodborne-nak. Külön üdvözlöm a döntést, hogy jobban átlátható a pálya az openworld miatt, mint a szűk folyosós labirintus-szerű megoldás.
Azt vettem észre egyébként, hogy a nagy öreg OG PS játékosok/fanok irreális elvárásokat állítanak egy-egy játék elé, és elfelejtenek játszani, élvezni a játékot, csak a kihívásokat/technikai megoldásokat látják. Ha lehetne, biztos néhányan csak a forráskódot néznék lefolyni a képernyőn mint a Matrixban. -
madkiller
őstag
Én is ugyanígy játszom szinte mindig openworldot, kivéve 2 játékot a Got és az odysseyt, de a dlcknél már itt is elfogyott a lendület és maradtak felfedezetlen részek. Kicsit, azért sajnálom open lesz az elden, de bízok benne, hogy végül jól fog sikerülni. Grafikát nem írnám teljesen le én kb minden játékot gyengének látok egy ilyen youtube stream videón és a tvn ingame mindig sokkal szebbnek. Pl a days gone volt az egyik legjobb példa.
-
Scholes9
nagyúr
Itt ilyen sokan végig vitték már az Elden Ringet Szerintem várjuk meg a végleges változatot
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Moby
veterán
Persze végig fog menni ez is, mert ezt senki más nem csinálja ettől jobban máig, és nyilván ezt is élvezni fogom, de nem hozta meg a hypeot a tegnapi videó, nem nem tudok őszintén rajongani érte, a szart is kipaszírozzák már ebből az artstyleból, miközben elindulgattak tök más utakon, azokat meg úgyhagyják száradni. Nem jó ez így.
-
Moby
veterán
Mit is? Ez egy vegytiszta darksouls lóval. Összekanalazták az összes eddigi részből kimaradt félkész karaktereket, meg helyszíneket, befejezték őket, tettek hozzá kicsit a nemnagy számú-nem darksouls játékokból (de csak annyit, hogy véletlenül se nyomja el a darksouls jelleget) és ez lett az elden ring. Én nagy kedvelője vagyok ennek a zsánernek, de én nem látok benne mást, minthogy ez egy sokadik darksouls aminek rossz címet adtak. Nem képesek megújulni, sem elszakadni már ettől a vonaltól. A századik darksouls sárkányomat fogom legyőzni. Hurrá.
-
WhiteWalker
nagyúr
PS appban másnál is van bug?
Konkrétan nálam , ha beteszek valamit a kosárba csak homokorázik , és csak a "kész" felirat látható a bal felső sarokban , és ha vissza lépek akkor egy pillanatra felugrik a kosár tartalma majd eltünik. De ez csak pillanat.
Weben viszont teljesen rendben müködik.
-
Peace
nagyúr
Ha kezd unalomba fulladni, akkor hagyni kell a melléktevékenységeket a fenébe és a story-ra koncentrálni. Én imádom a nyílt világú játékokat, mégis képes vagyok elunni magamat. Az elején teljesen ráfüggök minden egyes apróság összeszedésére és a mellékszálak mellékszálának melléktevékenységének a végigvitelére. Aztán mikor feltápoltam magam és minden ki van fejlesztve, de lenne még 30-40 órányi "fölös" felfedezés/ténykedés, akkor általában már azokat hagyom a fenébe és a story befejezésére koncentrálok. Így volt ez a Witcher 3-al, HZD-vel, DG, GoT és minden más OW játékkal nálam. De nem bánom. Tudom, hogy ez a hozzáállásom ehhez a stílushoz és így tudom őket élvezni. Most is FC6-ot nyüstölöm múlt hét óta, benne van 30 óra, de már egyáltalán nem vonz, hogy mind a 138 ellenőrzőpontot, légvédelmi ágyút és bázist elfoglaljam. 91%-on áll a story. Szerintem most már innentől csak be fogom fejezni a történetet aztán csókolom! Inkább, minthogy teljesen belefásuljak és megutáljam 40-50 óra elteltével, mint az AC Odyssey-t........
-
Mephike
őstag
válasz Callisto #88604 üzenetére
Mindig meglepve olvasom ezeket a grafikára való hivatkozásokat.
Mégis mit vártak azok, akik ezt kifogásolják? Ez már akkor borítékolható volt, amikor bejelentették, hogy a játék a régi generációra is érkezni fog és még nyílt világú is lesz a játék.
Már akkor borítékolható volt, hogy ha nem akarnak a régi generációs konzolokon komoly fps problémákat, akkor valahol kompromisszumot kell kötniük.
A stílustalanság jelzőt meg eleve nem értem, ha ránézel a játékra, süt róla, hogy From játék. Ez ilyen volt, és ki lennének akadva az emberek, ha mondjuk egy Fortnite grafikájú valamit kaptak volna.Ezt a játékot a grafika miatt megítélni és előre temetni szerintem butaság. De persze lehet sírni miatta, de felesleges.
Ennél a játéknál az lesz a kérdés, hogy jó lesz-e a történet, ha már Martin a nevét adta hozzá, vagy csak egy marketing húzás volt.
Illetve az lesz a kérdés, hogy a nyílt világ/craftolás/lopakodás képes-e feldobni a játékot, vagy ezek elvesznek és igazából egy hagyományos Dark Soulst kapunk majd.
Szerintem ezek a fontos kérdések, és ezek alapján lehet majd megítélni a játékot. De mondom, ezt lehet csak én látom így. -
d@vee
őstag
válasz Aciduzzu #88598 üzenetére
Ugyanazt láttuk? Mert ekkora sz@rt rég láttam a TV-men Pedig még a CoD is fent volt
Annyira ötlettelen, sokadik Dark Souls rész(amivel nem lenne baj, de akkor miért nem az a címe?), lassan unalmas lesz. Pár hónapja vagyok túl a DS3-on, full ugyanazt láttam csak nyitott világban kb.
Lehet kicsit túloztam, de én a nagy titoktartás miatt reménykedtem valami megújulásban.Ja
-
Chrakatoa
tag
Nincs azzal semmi baj ha unod, és kicsit már a végére érnél, de sajnos az open-world játékok ilyenek. Aki szeret szöszölni az imádja, aki inkább a story-nak él az meg unni fogja a felesleges köröket. Amiket eddig kijátszottál azok vagy erős story alapú, vagy rövidebb játékok voltak. GOT-ban is hasonlóan el lehet veszni és válhat vontatottá ha nem élvezed az ilyen jellegű játékot.
-
Callisto
őstag
Elden Ring-et erősen kihagyom. Iszonyat ronda és stílustalan lett a korhoz képest.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
.LnB
titán
Huh! Ez az Elder Ring ez jól néz ki. Nem vagyok a stílus szakértője, vagy kedvelője. De ez elég sok változást fog hozni a souls stílusba, ha jól látom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Woodslave
félisten
válasz syler123 #88600 üzenetére
nekem nagyon várós nyilván, ez alapján - írják is hogy pc-n fut - nehéz magáról a végleges next gen kinézetről nagy következtetést levonni. Mondjuk én akkor is venném day 1 ha ds4 lenne a neve és ugyanaz lenne mint a ds3
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo 3DS és DS topic
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen