Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iparmágnás
tag
válasz ProEvoFan #86592 üzenetére
Én csalódott vagyok nagyon, szombat este 8 után kicsit leülne az ember játszani, de nem tud csatlakozni a bnethez. Sajnos nálam is túl nagy a nosztalgia élmény, a játék szerintem remekül sikerült, de ez, hogy nem tudják kiszolgálni a játékosbázist 3-4 héttel a start után nagyon amatőr.
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Playstation "világában" szerdán fogom átvenni a konzolt.
A kérdésem az lenne, hogy mivel nekem egyáltalán nincs semmilyen accountom se semmim még, ha lesz PS PLUS előfizetésem azzal a 20 collection os játékkal fogok tudni játszani a nélkül, hogy valaha is megvettem volna őket? Jó lenne, mert egy pár játékot szeretnék végigjátszani mielőtt az újabb részéhez hozzá kezdenék. Én is Telekomos MM bundle -t vettem 206 ért nem rossz ár. Bár sajna nem adták 0% részletre... Valami új kormány rendeletre hivatkoztak, hogy most már csak tartozéknak minősül a konzol.. kellett volna mellé mobiltelefonos előfizura szerződnöm. Kösz nem..
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KaitouP
nagyúr
Most mé buktatsz le? Próbáltam a komolyság álcáját fenntartani.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tboy93 #86590 üzenetére
Nem para.Diablo 4hez még óvatosabban állok hozzá.
A Diablo 2 Resurrectedet nagyon jól fogadták kritikus/játékos oldalról is. Erre látod mit csinálnak... technológia szempontból nem készülnek fel rendesen.
Ok. Abbahagyom.Sírás off, de így jobb volt kiadni a mérgemet, mintha itthon betörném tévét. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz EmThor #86584 üzenetére
Nem.Offline megy.Pontosabban nálam ok.
De offline nem akarok játszani vele. Nem multizom vele éjjel-nappal, de néha jól fog jönni a segítség, azt meg csak online karakterrel tudom fogadni. Az offline karaktert nem tudom áthozni onlinra.... fordítva sem. Ha ez müködne, akkor nem lenne gond a szerver szarakodás. -
w333
félisten
Köszi mindenkinek, lehet akkor mégiscsak lemezeset vadászok valahol !
Bécsi út Media Mart -ban kb. 1 hónapja volt digital is vagy 5db. csak akkor még nem gondoltam hogy kell nekem de mostmár így utólag már bánom, napokban voltam bent azt mondták még aznap elvitték az összeset és ők sem tudják hogy mikor kapnak újra
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 2 Resurrected
A Blizzard szopatja a népet...nem kicsit, nagyon.
Szerverek túlterhelése (illetve sok netkódot meghagytak az eredeti 2001es játékból ha jól értettem) miatt gondok vannak a belépéssel, már hét napja. Ezt végre két naja kommunikálták. [link] Addig kussoltak.
Egy hete megvettem a játékot. Hol tudok, hol nem tudok játszani. Jelenleg sem megy. A PCsek kaptak sorszámot, ami belépésnél mutatja hogy a szerveren mennyien várakoznak előtted. Ez konzolon kimaradt, mert állítólag késő küldték el a patchet a konzolgyártókhoz... szóval lehet egész hétvégén "stop Diablo" lesz...
Abszurd a helyzet, szavakat nem találok rá. Mindez 2021ben, egy 21 éves játék felújított változatáról beszélünk. Visszatérítést nem akarok kérni, mert imádom a játékot.Bár lehet jobban járnék, mert mire megjavulnak a szerverek, addigra féláron kapható lesz a játék...[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Ez a hell let loose jó janky, de tud marha élvezetes lenni, ha együtt mozog a squad
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
törölt tag
Köszi!
-
KaitouP
nagyúr
válasz #62435328 #86576 üzenetére
Jelenleg még nem, frissítés keretein belül fogja támogatni valamikor.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz KaitouP #86568 üzenetére
Azért mondom, hogy lehet akkor még teljes áron kp-ban kicsengetni jobb ötlet, mint részletre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Frissítettem az XH90 tv-m, így most már elérhető a VRR.
Ahogy látom ez fix beállításokon fut (minden ki van kapcsolva)
Most tulajdonképpen mit kellenne látnom?
A konzolon kell valamit állítanom, hogy aktív legyen a funkció?Köszi!
-
w333
félisten
Sziasztok honnan érdemes megvenni ? nekem a Digitális verzió kell ... Konzonvilágot kérdeztem ők az mondták fél év vagy több, Alza -nál megrendeltem nem tudják mikor lesz csak azt hogy 6600 ember van előttem, nem SOS mert van PS 4 Pro csak na jó lenne már
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
axlfsi
veterán
válasz Wesder #86563 üzenetére
Nem értettél. Most, hogy a TV megkapta a VRR, ALLM támogatást (eddig a Sony XH90XX sorozat nem tudta - erről beszélünk), Xboxon (PS5-tel ellentétben, mert itt ugye MÉG nincs) látni a menüben, hogy látja a TV, képes rá (eddig szürke volt, inaktív).
Bepipáltam, így használom azóta, de a gyakorlatban nekem nem tűnik fel különbség (nyilván ha szintetikus teszteket készítenénk, akkor valamikor kijönne, látható lenne a különbség, de alapvetően sokszor ezeket játék közben, szabad szemmel észre sem veszi az ember).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Blaze_
aktív tag
XH90-re megjött az Android10 Update. Ebben van a VRR is, jól tudom?
-
.LnB
titán
wesder
(Tuti el fogom felejteni. wes, azért egy ideig írd már be aláírásba a mostani neved. Thx)
És amúgy mi ez?
Nem akarok gúglizni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bandi0000
nagyúr
Most jött velem szembe, nekem ugyan nem adja, de hátha valaki pont ilyet keres :D [Àtlàtszó oldal lapok]
Xbox One: bandymnc
-
MODERÁTOR
válasz Farkassacred #86548 üzenetére
Igen, ha HDR jelet kap, akkor automatikusan átvált a tévé is, SDR-nél pedig vissza. Így a legjobb, nem az ha mindig minden HDR.
-
Farkassacred
őstag
válasz N.YCityBoy #86546 üzenetére
A tv beáll általában automatikusan nem?
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én is ihy gondoltam, köszi.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
A HDR-t hogy használjátok? Mindig be, vagy csak akkor amikor valóban HDR-es a játék?
Véleményem szubjektív...
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Elderath #86541 üzenetére
Jaja jól hangzik ,de a Deathloop csalódás után inkább jobban utána nézek érdeklődök mivel az csupa 9-10 pontokat kapott megjelenéskor külföldről és nekem egyáltalán nem volt kiemelkedő.
A Kena viszont 16 órás kellemes kaland volt.
Ezt nem tudom eldönteni, érdekel ,de tartok picit. -
3L1T3
addikt
válasz Szilágyi84 #86540 üzenetére
Vettem , de marvel fanboy vagyok 🤷♂️
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Elderath
őstag
válasz Szilágyi84 #86540 üzenetére
Első reveal után azt mondtam mi ez a hulladék, de miután jött a story trailer, launch trailer meg a preview impressionök azután azt mondom megvárom mit mondanak róla megjelenéskor és lehet behúzom. Azt hittem ez egy 8-10 órás akció játék lesz, de úgy néz ki inkább akció rpg és a 20+ órás kategória
A másik meg hogy ezt az eidos csinálja és állítólag 5+ éve fejlesztik
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Szilágyi84
senior tag
Marvels Guardians of the Galaxy-t veszi valaki mondjuk aki nem is rajongó vagy mi a véleményetek róla ,szerintetek jó lesz vagy csak megint valami ismert címnek összedobott valami ?
-
-
highness
tag
válasz ggbuffon1897 #86489 üzenetére
Nemrég adtam el a ps4-et, azon éppen mostanában kezdtem el az Origins-t. Semmi probléma nem volt vele. Most a friss ropogós PS5-ön gy letöltöttem, kipróbáltam a legutóbbi mentéstől, és ugyan olyan mint PS4-en. Ahol kell éles, a füst, köd pedig sima. Nekem a GTA 5 online tűnik életlenebbnek, talán fakóbbnak, mint ps4-en.
-
temes69
aktív tag
Leírom hogy jártam mások hátha tanulnak belőle:
Múlt héten hétvégén toltam a dio2-t. Felvittem a nekrómat 23. szintig, már az act2 nagy része megvolt. Nem léptem ki a játékból, hanem rest mode-ba tettem a konzolt. Eddig is így volt mindig.
Ma indítom a konzolt, kiír valami hibát ami rendszer frissítés közben történt. Nem is foglalkoztam vele. Indítom a dio2-t. Látom hogy az ac1-ből hozott amazon ott kóricál mellettem, holott már régen meghalt. Nah mondom biztos feltámadt ez is Az már gyanús volt, hogy nem tudtam vérgólemet csinálni. Megyek a waypionthoz, látom a fele üres, nézem az invertoryt, nincs meg a cube. Nah itt már sejtettem, hogy gond van. Nézem a karaktert, level 18 Küldik is visszaálltak szépen. Szal sztem rest modban nekiáltt frissíteni a ps aztán a hiba miatt kivágta a dio-t is a francba és mivel nem save and exittel léptem ki a játékból a kari is ment a levesbe...
Most úgy felb*sztam magam, hogy hagyom a fenébe a hétvégére az egészet. Inkább folytatom a tlou2-t másodjára...
Szal ennyit a rest mode-ról. Nálam eddig sosem volt probléma vele már egy ideje. Tavaly amikor megvettem a konzolt akkor párszor egyszerűen kikapcsolt amikor rest-be tettem, de játékkal még nem szívatott meg eddig.... -
Marky18
aktív tag
válasz ggbuffon1897 #86528 üzenetére
Ha minden mas (nativ PS5) jatek jo, akkor en uborkaekat hibaztatnam. Ellenkezo esetben konzol csere.
-
Macccy
senior tag
Alan Wake -et platinázgatom éppen, erre ezt találtam ..... nem mai videó, de akinek a nyáron kimaradt esetleg és szerette, tessék :
[Happy Birthday Max Payne]
-
kevike576
senior tag
Megint van Telekomnál spider-man bundle
-
ggbuffon1897
őstag
válasz kriszpontaz #86512 üzenetére
Tudtok valami tippet adni hogy mi lehet a gebasz? Akár a ps beallitasainal. Egy mezei 4k-s lg je van amugy, lehet azon kellene valamit pattintani?
Azt nem gondolnám h a memória vagy egyéb cucc melegedne túl az ő modelljén (pedig kicsit arra hajazó a dolog) mert más játéknál nem csinál hasonlót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz WhiteWalker #86400 üzenetére
Én csak a TombRaider-eket rendeltem elő, semmi mást.
Véleményem szubjektív...
-
kecsu10
aktív tag
Tormented Souls. Ha valaki szereti a régi klasszikus horror játékokat, szinte kötelező. Most szereztem be a pc verziót, egy az egyben adja a régi Resi élményt. Van ps-re is, nagyon jó játék, annak aki szereti a zsánert. Nekem sokkal inkább adja a régi érzést mint a Medium, jó lesz, bár csak épp belenéztem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz ggbuffon1897 #86489 üzenetére
Én PS4 Pro-n és PS5ön sem láttam ilyet.
-
kory24
őstag
válasz Tekmen #86506 üzenetére
Azért a 4k film és 4k film között is van különbség..
Ott vannak pl a Netfilxes 4K HDR filmek a maguk 15,25Mbit bitrátával meg hasonlók.
De vannak komolyabbak 60-70 vagy akár 100Mbit körüli bitrátájúak is.
Elöbbiekkel semmi gond, csak utóbbiakkal
Nem is a felbontás a lényeg, hanem a bitráta, illetve kép bitrátájához ugye hozzáadódik még a kiküldött hang mérete is....Na de ez itt már nagyon off, bocsi
-
bandi0000
nagyúr
Megjött az új PS immár olvasóval, új széria, 17 lapátos(asszem ez a jobb), nem lett halkabb cserébe egy picit hangosabb és recseg a borda szerintem Amikor bekapcsolom pár ilyen fémes reccsenő hangot hallok, de később már megszűnik, gondolom felmelegszik a fém?
Na de sebaj, viszont így legalább tudok kicsit spórolni a játékokon
Xbox One: bandymnc
-
Peace
nagyúr
Én még mindig a pendrive-ban hiszek, ha 4K film. A tv saját lejátszója tudja a legjobban kezelni ezeket a HDR tartalmakat és nagyjából 3 perc átmásolni és bedugni a tv-be.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
.LnB
titán
válasz kory24 #86500 üzenetére
Transzkód-tól csak rosszabb lesz.
4k HDR (leginkább Remux) filmeknél a sima Win10 Plex is képes akadozni. Héten direkt tettem egy Ubuntut is a gépre a Plex miatt. Ott 197Mbps-t (UHD Remux, Dolby Vision kép volt) is akadás nélkül játszott le a tv. Az tűnik a befutónak.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest