Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Willhunting #86996 üzenetére
Attól függ mekkora remake, mennyi mindenhez nyúlnak hozzá.
Amúgy a Kotor Remake-nek örülök, mert 18 éves cím és egy legenda, de új játékokat is csinálhatnának, mert kezdem unni a sok Remastert meg Remaster Remakeje leakeket…
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TJ22
tag
Sziasztok
Új vagyok még PS világában ezért majd lehet pár bagatel kérdésem, légy szíves nézzétek el nekem.
Kérdés:
Az ingyenes játékok (PL: Warzone, Fornite) kell aktív PS Plussal rendelkeznem vagy már a f2p-hez már nem kell?Válaszokat előre is köszönöm.
There is always hope
-
marquuard
veterán
God of War PC, Cyberpunk delay. Legalább vannak hírek.
PSN ID: marquuard
-
polonic
félisten
Új rendszer szoftver frissítés van.
-
-
Deck
titán
válasz balazs025 #86985 üzenetére
Legalább a 60fps módot adták volna meg 1 év alatt a W3-hoz... Ha már xbox-on is annyi.
Várható volt amúgy, mert bármit is mondanak kb mindig csak hazudnak már. Mekkora hype is volt a CP2077 körül... Aztán, megkaptuk a legbugosabb játékot, 10 évvel korábbi grafikával és fizikával.
PS5
-
Gaben92
őstag
válasz kovsol #86966 üzenetére
Sony úgy működik, hogy a legutolsó állapotra vált vissza. Ha a TV ki volt kapcsolva és a PS5 kapcsolta be akkor kikapcsolásnál kikapcsol. Ha a TV volt aktív akkor arra vált vissza, de az egyik HDMI-n nekem van egy ATV 4k, ha arról váltok PS-re akkor kikapcsoláskor arra vált vissza.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
eisento
addikt
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
God Of War is megjelenik PC-re...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
marinea2
addikt
válasz unicumnext #86974 üzenetére
Be van kapcsolva! Muszaj is mert ha kikapcsolom akkor a TV hangszorojan jon a "hang" nem a Hifi rendszeren
Peace : Akkor nalam valami varazslat van ami miatt nem ugy mukodik mint nalad Igy azert mar kenyelmesebben leszek
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Deck
titán
Komoly, hogy a COD: CW 300GB-t foglal minimum? Aztán, egy SSD postán küldenek is hozzá? Remélem az új rész 500 GB alatt meg sem áll.
PS5
-
Gaben92
őstag
LG-n és Samun nem tudom mi a helyzet de Sony-n nem azért kapcsol be a PS mert bekapcsolod a TV-t.
Sony bekapcsoláskor a legutolsó forrásra vált. Másik dolog, hogy ha a PS ki van kapcsolva de ráváltok a HDMI-re akkor automatán indítja a PS-t. A kettő együtt tudja azt okozni, hogy ha kikapcsolod a PS-t akkor az lelövi a TV-t. De emiatt a PS HDMI-je volt utoljára aktív és bekapcsoláskor a TV a PS HDMI-jével indul, emiatt indulna PS.
Nálam gondot nem okoz mert egyrészt soha nem az ON/Off gombbal kapcsolom be a TV-t hanem a “TV” gombbal és olyankor mindig TV-vel indul függetlenül az utolsó indítástól, másrészt az első bekapcs a TV-nek H-P amikor hazaérünk melóból, azt meg a HomeKit csinálja automatán szintén TV-re.
Samsungon, LG-n ha ugyanez a helyzet (gondolom igen) akkor ha van dedikált TV gomb akkor azt érdemes kipróbálni (vagy 1-9 gombokat) de a normál ki-bekapcs gomb valszeg ugyanígy fog működni.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
ldave
félisten
Nem néztem ennél részletesebben, a rövid tweetben csak grafikai update-ről volt szó, nem tudom a töltési idők javulnak-e, de gondolom valamivel biztos jobb lesz, mint PS4-en volt. Amúgy szerintem egy kifejezetten hangulatos, sötét, vámpíros játék ez, minden hibájával együtt is. Az egyedi mechanikák miatt két végigjátszás is simán benne van.
A Slime draws near! Command?
-
senior tag
-
marinea2
addikt
válasz Fox Mulder #86952 üzenetére
Es neked milyen gondod volt vele? Nekem a jobbos analog kicsit fura kattogos, pattogos de nem driftel vagy ilyesmi, csak neha rossz erzes vele 1-2 mozdulat. Felek ilyen miatt nem foglalkoznak vele..
-
ProEvoFan
nagyúr
Uh...most pipa vagyok.
Diablo Prime Evil Collection akciós...1200 forinttal drágább, mint a Diablo 2 Resurrected....ha ezt tudom, nem veszem meg két héttel ezelőtt a Diablo 2 Resurrectedet és akkor most meglenne a Diablo 3 is
Ugye a Diablo 3 anno lemezesen volt meg és már eladtam.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Tekmen
aktív tag
válasz Fox Mulder #86938 üzenetére
FCC ID és CNC ID nekem is ugyan ez, kb 3 hete hoztam el géppel együtt a kontrollert a Sony Szalonból. Ezek szerint már a gépek mellé is az új kontrollert adják.
[ Szerkesztve ]
Tekmen
-
Frod
addikt
válasz sxxorp #86933 üzenetére
Little Hope 5295-nél olcsóbb még nem volt, bár szerintem a legújabb megjelenésével az is beesik majd ebbe a 3 ezer körüli sávba.
Van amúgy lemezes, díszdobozos kiadás mindhárom résszel, de 20e-ért kicsit sokallom.(De a GamePass-be már régóta ott az első rész, pc-n volt Humble-ben gombokért, de itt valahogy nem akaródzik odaadni )
#86946 penge111
Még mi is csak most fogjuk venni, de mi vagyunk rá fixen hárman haverokkal.
Egyébként elképzelhető, hogy az akció miatt most sok új játékos érkezik, de amúgy egy három éves cucc, csak szólózni nem feltétlenül ugyanaz az élmény. (Nyilván lehet úgy is játszani, de mégiscsak coopban a sava-borsa)#86948 tboy93
Sajnos még az első rész sem akar lemezen 4e alá menni, szóval én ebbe nem bízom, ha pedig lesz is, akkor majd olyan sokára, hogy nem éri meg annyit várnom.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz Kendek #86941 üzenetére
Ezt jó is, hogy így konkrétan felhoztátok. Ez a dobozon is rajta van? Mert akkor ha veszek, személyesen elmegyek és megnézem melyik verzió, amit meg akarok venni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marinea2
addikt
Mennyi ideig volt ott ?
Nekem is elkell kuldenem az enyemet, csak majd Hetfon jon meg az uj DS5-om."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Toncsi92
tag
Resident Evil Village most akciós 13k halloween deal-ben ha érdekel valakit
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
senior tag
válasz RangerFox #86940 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a ID AK8CFIZCT1A már az új.
A régi az ID AK8CFIZCT1.Kendek megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
A CFI-ZCT1W még a régi.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz bencemov1k #86935 üzenetére
azt nem tudom, én kb. félórája jöttem el, akkor már csak 2 maradt kirakva azon kívül amit elhoztam.
a gyári töltő meg valami 9xxx Ft volt, tehát az még jó árban volt nagyon, bár a kiegészítők remekül a hátsó részekre voltak pakolva, tehát nem elől a notiknál. De nagyon készségesek voltak most. Lehet híre ment az "akciójuknak"
-
senior tag
-
bencemov1k
csendes tag
válasz ggbuffon1897 #86932 üzenetére
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták már csak 1 van a savoyaban, illetve van 1 a corvin plázában is (az is lemezes verzió) + gödöllőn (szintén lemezes)
-
NyMRooD
őstag
válasz RangerFox #86929 üzenetére
Az, hogy külön akciózzák-e annyira nem érint mert egyébként pc-n megvan a Dio3, home partnernek pedig ps-en, csak nem tetszik ez a hozzáállás, mert valószínűleg a day0-day1 vásárlók panaszai miatt adják annyiért a prime evilt mint magát a d2r-t, őket meg napi 1-2 bocsánat kérő tweetel kárpótolják.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
sxxorp
őstag
A francba, mi is ennyiért vettük, de ezek nem tisztelnek se a következő rész megjelenését, se black friday-t, stb.? A párommal a 2 rész Little hope-ra gyúrunk, akkor az sem lesz olcsóbb, mint eddig.
Párban nagyon jól szórakoztunk a Man of Medan-nel (a Curator's Cut-ban volt egy fagyós bug, írj, ha elakad). -
ggbuffon1897
őstag
Helyzetjelentés:
Kijöttem habzó szájjal a savoya-i euronicsbe, amikor felhoztam h az kellene nekem , meg hozza +gamepad+ töltő (utóbbiból is volt a gyári) fel sem hozták ezt a részlet lehetőséget, pedig uaz a hölgy is ott volt, aki hétfőn. Szval siman egyösszegben ideadták.
Még maradt kettő aki szeretné.
Én meg kitalalom akkor h hol vezessem le a feszkót, pedig már úgy rákészültem
-
Frod
addikt
Strange Brigade ~8 hónap után újra kapott akciót, akik coop-ot játékot keresnek azoknak érdemes lehet ránézni.
(Mi nagyon élveztük a Zombie Army-t, amúgy ugyanez a csapat készített)Do you see the white shadow?
-
NyMRooD
őstag
válasz WhiteWalker #86917 üzenetére
Azért ez egy újabb kedves húzás a Blizzard-tól, aki megvette 3 hete a Diablo 2 Res-t az eddig kb játszani se tudott rendesen, aki meg nem, most azon az áron megkapja a fullos dio 3-at is, persze az upgrade az nem kapott árcsökkentést.
u.i. benéztem az upgrade a dio 3-hoz van, ettől függetlenül ezt akkor is szemétségnek tartom.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Frod
addikt
Magyar áruházban is már megjelentek (átírtam az url-ben az "en-gb"-t, "en-hu"-ra), de pl psprices még nem látja az akciókat, majd gondolom dél körül már ott is megjelennek..
Nem várok tovább a Sony-ra ennyiért mostmár megveszem a Man of Medan-t, olcsóbb úgyse lesz, és valamiért nem akarják az istenért sem Plus-ba adni.
Do you see the white shadow?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Bencus88 #86920 üzenetére
A PS appban is látható , de itt később jelenik meg , mint a psprices.com oldalon .
-
nagyúr
Meddig képes működni az alaplapra forrasztott SSD ?
Sokáig.
Gondolom ha elszáll akkor kapok egy új gépet vagy alaplapot cserélnek ?
Gari időn belül igen.
Kell aggódni, hogy idő előtt tönkremegy (idő előtt 3-5 év)...
Nem fog tönkremenni, nem kell aggódj miatta. Személyes véleményem, hogy bőven tovább fogja bírni mint a PS4-ekben a HDD.
-
Bencus88
nagyúr
válasz WhiteWalker #86917 üzenetére
Dobtok egy linket az akciókról?
-
M107
addikt
Gyors kérdés mert külföldi helyeken sem egyértelmű a válaszok :
Meddig képes működni az alaplapra forrasztott SSD ?
Gondolom ha elszáll akkor kapok egy új gépet vagy alaplapot cserélnek ?
Kell aggódni, hogy idő előtt tönkremegy (idő előtt 3-5 év)...
A ps4 pro-m merevlemeze, még mindig hibátlan. 3.5 évesen....
Előre is köszönöm.UI:
Hétfő óta tulajdonosa vagyok egy PS5 lemezes gépnek
A tavaly novemberi rendelésem akkora jött meg.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
RazoR
veterán
válasz Medocsabi #86877 üzenetére
Áruhitelre veszel akármit xy bankon keresztül, automatikusan küldenek egy hitelkártyát ez oké, de az a kártya csak onnantól ketyeg, hogy Te beaktiválod, alapból nincs aktiválva, vagyis csak egy darab műanyag, ergó nincs mire 80k-t követelni főleg nem 5 év után. Ha meg be lett aktiválva akkor meg igencsak user error, mert ha nincs rá szüksége akkor minek aktiválja be, vágja ketté és dobja a kukába.
-
Lackooo84
nagyúr
Bocs, de elég nagy palimadár aki ilyet bevesz. Eleve ott van kint a teljes ár, azon az áron kötelesek odaadni, ha nem, akkor vásárlók könyvébe mehet szép bejegyzés. Meg ilyet a világ nem bszott, hogy valamit CSAK részletre lehet megvásárolni, ilyen nincs!
The Truth is out there...
-
nagyúr
válasz marinea2 #86909 üzenetére
Nem tudom milyen TV-d van, nekem csak akkor kapcsolja be a PS5-öt a TV távirányító, ha úgy lett kikapcsolva a TV, hogy a PS5-höz tartozó HDMi bemenet volt kiválasztva. Ha kikapcsolom a PS5-öt, majd manuálisan átváltok a TV távirányítóval másik HDMI-re és úgy kapcsolom ki a TV-t, akkor legközelebb amikor benyomom a TV-t nem kapcsolja be a PS5-öt. Ha meg mindenképp a PS5-öt akarom használni, akkor eleve a DualSense-en nyomok egy Home Gombot, az bekapcsolja a PS5-öt, bekapcsolja a TV-t és a megfelelő HDMi bemenet is ki lesz választva.
-
Gubu0101
veterán
Este elofizettem ps now-ra,idekint is siman kilehet fizetni magyar kartyaval, igaz devizas.Vennem kell kint egy PS4 kontrollert a laptophoz,hogy tudjak most jatszani,kivancsi leszek,hogy otthon hogy szuperal majd Nem is vettem csak egy honapos elofizut.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
marinea2
addikt
Nálam nincs otthon TV csatorna. Megszoktam várni a kikapcsolast. ENgem az zavar ha hazaérek és nem PS5-özni akarok hanem mondjuk netflixezni vagy youtubeozni a Tv-n akkor ha bekapcsolom a távírányitóval, kapcsolja magával együtt a ps5-t is, es át is vált arra a HDMi-re.
-
EmThor
addikt
Haloween leárazás van, Resident Evil Village is kapott szép kedvezményt, 13e ft most az ára.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
w333
félisten
válasz marinea2 #86872 üzenetére
Van ilyen beállítás szintén Samu Qled Tv-m van
Így állítsd be és jó lesz
Arra kell nagyon odafigyelni hogy kapcsolod ki … mert pl. ha megnyomod a ps-en hogy kikapcsolás és nem várod meg hogy tényleg kikapcsoljon és visszatérjen a TV a csatornákra mert közben kinyomod a TV-t akkor ezt a TV megjegyzi és ahogy bekacsolod a Tv-t kapcsol a PS is autómatikusan mert ő azt gondolja ilyenkor hogy a TV korábban kapcsoltad ki mint a Ps-t mivel a ps még nem állt le
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Woodslave
félisten
nioh 2 upgrade van? Mármint ha mondjuk veszek egy használt ps4 lemezest akkor mennyire kerül ps5 up? Storeban nem látok árat.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tomix24
addikt
válasz Wolfy33 #86887 üzenetére
A lényeg hogy ez gyomorforgató. Euronics dolgozóként tudok abban segíteni hogy még egyszer ilyen ne fordulhasson elő. Vannak ott páran, akik gombért ilyenre vetemednek úgy látszik.(jutalék rendszer átértelmezése...)
A panaszkönyvbe beírás ilyenkor segít, illetve megnevezni a kitűző alapján benne a személy(eket). Instant kirugás jár érte.
Plusz írtok nekem, mikor / hol / neve és vagy hogy nézett ki/ infókat. Fogyasztóvédelem... az ide nem lenne elég.Ha beírtunk a könyvbe, visszasétálunk. Levesszük kézzel a gépet, és odasétálunk a kasszához és fizetünk.
Más
Gari az mindig a gyárin felül vehető.
2 év az alap. Pl: Ha 3-at veszünk, úgy 2+1 lesz.
5 esetében alap plusz 3 év.[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Volt egy kis piac ár esés, ha jól látom.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest