-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Sajnos tízen évesek ízlését próbálták kielégíteni… Erre még egy hatalmas lapáttal rátesz, hogy fehér az alap szín…
Számomra úgy néz ki, mint egy piaci kínai konzol. Ehhez képest az X, két szinttel feljebb van ízlésben. Persze ez szubjektív…
Csak remélem, hogy a következő revízió kulturáltabb lesz…[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz marinea2 #86880 üzenetére
Nekem samsung tv-n az általad leírt módon működik. Majd megnézem a beállításokat..ha a konzolt bekapcsolom bekapcsol a tv. De ha csak a tv-t akkor a konzol nem kapcsol be vele együtt.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Wolfy33
senior tag
válasz Tomix24 #86867 üzenetére
Gondoltuk itt páran. Inkább oszd meg itt, hogy kihez forduljon a fogyasztóvédelem mellett, ha venni akar. Ahogy olvastam volt aki nem ment el megvenni a hitel miatt.
ÁSZF nem tartalmaz ilyet, hogy csak hitellel vehetsz dolgokat, sőt tartalmaz olyat, hogy kp-ra vehetsz bármilyen terméket. -
marinea2
addikt
válasz Major Lion #86885 üzenetére
Sajna nalam ez nem mukodik.
Samsung QE65Q70T-m van"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
válasz Kendek #86882 üzenetére
A taviranyito sokszor kallodik az agyban vagy eppen az iroasztalon is, igy lett volna kenyelmes, de akkor marad a konzol kikapcsolgatas ha veletlenul Netflixezni szeretnek.
Koszi a segitseget azert!Talan majd ha az Apple elkezd TV-ket gyartani....
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
MODERÁTOR
válasz marinea2 #86880 üzenetére
Ilyen szintű finomhangolásra nincs lehetőség, és amellett csak Sony tévékkel működik a legjobban. A magam részéről a letiltását tudom javasolni. A távirányítón egy gomb megnyomása nem olyan nagy kényelmetlenség. Addig legalább elindul a konzol rendszere.
De amúgy LG tévén van lehetőség némi állításra; Settings > Connection > Device Connection Settings > Auto Power Sync. De ennek a letiltása is azt gátolja meg, hogy a tévé bekapcsoljon. -
klooo
tag
válasz Kendek #86878 üzenetére
PS app. Délután még jött az email, hogy az EA play előfizetésre levette a havi pénzt. Utána beléptem az alkalmazásba és kérte a jelszót. Most nézem nem tudok bejelentkezni a PSN-be böngészőből sem. Ps-en ok minden, nem dobott ki. De már email cím beírására előtt írja, hogy valamilyen hiba van és időtullépés. Hát érdekes..
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
klooo
tag
Sziasztok. Ti be tudtok lépni az alkalmazásba? PS ok, de alkalmazás kidobott és nem enged be.
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
3L1T3
addikt
válasz Marcus88 #86874 üzenetére
Emailben kell megkapnod a dokumentumokat.
amugy + garival kapcsolatban!- szeria szamhoz tartozik, igy ha meghal a geped a gyari garancia ido alatt akkor elmeletileg bukod a kiterjesztett garit! Ugyanakkor az emlitett uzlet eseteben visszajar a garancia osszege ilyen esetben!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Marcus88
tag
Már ha felkerült ez a + garancia akkor én is vettem + 2 évet a KV-tól.
A számlán annyi van írva pluszba,hogy Kiterjesztett garancia díja 18.611 ft.
Kellene,hogy legyen más is róla vagy elég ennyi is? -
marinea2
addikt
Sziasztok! Azt hol tudom beallitani hogyha a TV-t bekapcsolom akkor a ps5 ne induljon el automatikusan? Viszont ha a PS5-t kapcsolom be akkor induljon a TV is(Ez jelenleg is megy) de az elso opcio zavar egy kicsit. Koszi!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
M_ToMMy
csendes tag
Én is euronicsben vettem és kértem 3 év garanciát 11.990 Ft volt 1 hónapja és pont ma akadt a kezembe és néztem, hogy átb.szás kicsit mert írja hogy a kiegészített garancia vége 2024.09.17. Nekem kicsit csalódás volt hogy hagytam rábeszélni magam pláne így hogy csak 1 évet kaptam 11.990-ért...
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz ProEvoFan #86868 üzenetére
Nem nehéz, itt elég érdekesen van megoldva. Hack&slash inkább, de bizonyos időnként hordák jelennek meg. Le lehet ezeket is nyomni, de van amikor brutál erős horda jön. Úgye a fránya rng. De a skilleknek és a perkeknek köszönhetően a végére egy kis farmmal szinte megállíthatatlan leszel. Illetve ha jól láttam van opció, hogy levedd a nehézséget. Ja van benne local coop is...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Tomix24
addikt
válasz ggbuffon1897 #86768 üzenetére
Szia, nincs ilyen szabály. Ha valakit ezzel átvertek vagy behúztak az Euronicsben, az írjon nekem privátban. Jelzem a vezetőség felé. Minden termék elvihető Kp-ra is!
-
ggbuffon1897
őstag
válasz N.YCityBoy #86860 üzenetére
Én az MMet fel se hoztam, nem tudom ők h jöttek ide
De ez amit a euronics csinál..picit később végeztem aztán úgy voltam vele, hogy leszarom a fejüket, nem ér ennyit a vérnyomásomnak meg +1ora kocsikazas.. Majd megveszem máshonnan. Bár hozzáteszem sx tulajként kb. akkora szükségem van rá mint a kinaiaknak a demokráciára (asszony már így is gyilkol h nem vagyok normális)
Az ilyen hülyéket használják ki valszeg mint én, akikben benne van ez a must have feeling :D hogy aztán 2 nap után rájöjjek h egyet se használok ki nemhogy két konzolt, és megy is apróra
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
Most értem a végére a Sundered játéknak, itt páran ajánlották. Hasonlóan én is ajánlani tudom, elsősorban a metroidvania rajongóknak. Még pár napig 1000 párszáz forint, ennyiért ajándék volt. Hatalmas skill fa, perkek, fokozatosan megszerezhető skillek, 3 különböző map, amiknek egy része random generálódik, kellemes grafika, zene. Bossok, minibossok... 3 féle befejezési lehetőség.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
marquuard
veterán
válasz hackeeeee #86845 üzenetére
Hát csak érted, nehéz perre vinni egy olyan bérgyártót, ami páros heteken Szecsuáni Manufacturing néven fut, páratlan heteken Csinkvecsentó Limited-en, nappal plate-et gyárt PS5-höz, éjszaka meg bőrszíjat Apple Watch-hoz. Dbrand viszont jókora teret kapott mindenféle platformon az alternatív platekkel.
PSN ID: marquuard
-
F-ECT$
titán
-
veterán
válasz ggbuffon1897 #86829 üzenetére
Plusz pont a MM-et inkább hagyjuk, mai napig pult alól bármikor adnak gépet az eladók pár 1000ft reményében, szánalmas...
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
veterán
válasz callmeakos #86822 üzenetére
Értem, úgy megérte csak küldjék is👍
-
opr
nagyúr
válasz -=Jam=- #86854 üzenetére
Aztakurva. Az az utolsó pálya, ahol az összes knitted knights challenge van egyben és csak valami 3 életed van összesen és kész?
Ha igen, bevallom férfiasan, mi feladtuk."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KKaresz45
senior tag
-
Snike
aktív tag
válasz eisento #86460 üzenetére
Bocsi, nem tudom, hogy valaki válaszolt-e már erre a kérdésre.
Azt ugye tudod, hogy egy bika videokártya kell hozzá.
Mivel streameli a pc-ről a videot.
Persze kell hozzá rendes net, de ha otthoni hálózaton használod akkor a PC hardvernek jónak kell lennie! (egyébként én LG tv-n használom a FLEX-et minden gond nélkül)PS5, mert az jó! :)
-
NvidiaRTX
őstag
"hozzá +3 év garanciát"
Tán ennyire nem bízol a MINŐSÉGI Sony termékekben?A kontroller motor elgyengülés gondot megoldották már vagy "ez ilyen" kategóriába sorolják?
Gondolom arra sincsen gari ahogy a DJI drón burkolat repedésre sem.A Dbrand új oldallapja meg egyszerűen ronda sztem azzal a lekerekített éllel meg a szellőzővel, akkor inkább az Alis 10k-ért.
Ja nem is mondtam múlt hónapban ki tudtam próbálni munkatársam Sony 3D fülesét hát nem estem tőle hasra na, igaz nem is felső kategória. Maradok az én kis 15k-s Blicwolf-omnál abba legalább mély hang van.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
Elderath
őstag
Beszarás milyen jó tud lenni ez a hell let loose ha jó a squad
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
w333
félisten
válasz Tekmen #86841 üzenetére
Nekem azért is érte meg mert 18.500 Ft-ért tudtam venni hozzá +3 év garanciát, szóval nem olyan rossz az-az 5 év gari
Telekomnál meg kb. alapból 206000 ft, Emag 250 ezer stb. Alza megrendeltem azt mondták 6600 ember várakozik rá, Konzolvilág mondták minimum fél évet biztos kell várni mert ott is rengetegen várnak rá … ha így vesszük nekem +20 ezer megérte hogy azonnal megvan és nem kell hónapokat várni
BaLee
Ez Bp. bank
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
BaLee
addikt
Ez szerintem csak a duma, hogy nyerészkedők miatt nem lehet megvenni. Ők nagyon szép pénzt kaszálnak a cetelemtől az összes áruhiteles értékesítésért. Utána meg egy tortúra lemondani a hitelkártyát, mert nem lehet elérni őket, nincs rá nyomtatvány meg ilyen sz@rokkal próbálnak majd lerázni. Ill. a hitelkeret a nevedre kerül, hiába nem aktiválod a hitelkártyát (nem is szabad, mert onnantól fizetős lesz) és egy hitelfelvételnél egy 3-400 ezres hitelkártya keret eléggé befolyásoló tényező tud lenni sok embernek.
Egyszer vettünk így mosó+szárító gépet, soha többet cetelem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Ctrl+Alt~Del #86844 üzenetére
Itt annyi a különbség, hogy ők mondogatták a Sony-nak, hogy vigyék perre ha akarják.. Hát nem vitték perre, csak megkérték őket, hogy fejezzék be.
Ha nem izmoztak volna, az is lehet, hogy minden ment volna tovább, gond nélkül... Pl. Aliexpress tele van oldal panelekkel, sztem az senkit sem érdekel.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Tekmen #86841 üzenetére
Mindenkinek a saját döntése, hogy megveszi-e ennyiért vagy sem.
Mint ahogy az apró is tele van/volt 200 feletti gépekkel, mindenki eldönti, hogy kell-e, vagy sem.
Plusz, ez egy tök jó lehetőség azoknak, akik esetlegesen egyben nem tudják megvenni.
Ps.: Árukeresőn van 240-ért is gép.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
w333
félisten
válasz hackeeeee #86831 üzenetére
+1 kapsz egy budapest bank számlát oda felraksz 200 ezret aztán havonta vonogassák le és kész
Tekmen
Csak lemezes, kérdeztem mennyi van még … mondták itt az összes, ami 5db. volt összesen én elvittem 1-t így maradt 4db. de le a kalappal előttük ilyen normális és udvarias meg segítőkész kiszolgálásban még nem volt részem soha, több ilyen kéne
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Tekmen #86834 üzenetére
Múltkor már be lett harangozva, hogy a pár hete, hónapja érkezett komolyabb szállítmány után most majd egy kicsit nagyobb szünet következik. Valószínűleg ezért nem voltak hajlandóak várólistára tenni, mert nem látják, hogy mikor fognak legközelebb kapni. Itt a legnagyobb kérdés az, hogy aki karácsonyra szeretne, annak lesz-e még idén lehetősége, vagy annak már lőttek...
-
-
marquuard
veterán
Zsenik. A duma fergeteges.
Darkplates 2.0PSN ID: marquuard
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, ez egy hasonló dolog, mint a "nem fizethetsz ki pl. 1 kiló kenyeret bankkártyával" - mert nem éri meg (ami hülyeség). Ők eldöntik, nekik ez így jó, valszeg így éri meg.
Amúgymeg, megveszed hitelre, és ha csekkes, akkor befizeted az összes csekket, pl. Ha meg hitelkártyás, akkor elutalod egyben, ha végtörleszthető.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
JoceeHunt
őstag
Csak arra fogják, kell a hitel jutalék ennyi....
Lakcimkártyával se mennének messze mindenhol van bőven ismerős 20-30 gépre egyből a kártyáért[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
ggbuffon1897
őstag
Én nem gondolnám , hogy a cég ezt megteheti, bár rendkívül magasztos ez az aggódásuk a vevők érdekében (janem). Ahogy ahhoz sincs gyakorlatilag semmi közük, hogy te mit csinálsz a konzollal (odaadod ajándékba, szétvered vele a valakinek a fejét stb. )
Ha valóban ez lenne a cél, akkor az lenne a módja, hogy kérik a lakcímkártyát és erre a címre csak egy konzol adható el stb.
De ez a vegyük meg drágábban jó kis áruhitellel bebugyolálva a jóságos kereskedő képébe, hát azért a f*sznak is van vége..
Tegnap már zárás előtt nem akartam elharapni a torkukat, de ma beugrok ha időben végzek aztán kíváncsi leszek erre a történetre. (na meg persze ha lesz még addig)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #86820 üzenetére
HDR-nél maxom van a háttérvilágítási beállítás vagy az OLED fény, úgy a jó. De ez nem azt jelenti, hogy mindig teljes fényerővel küldi, hanem a képi tartalom alapján szabályozza. Méghozzá képernyőrészletre lebontva. Tehát ha napba nézel, akkor azt feltekeri a csúcsfényerőre, miközben a képernyő többi része csak a töredéke lesz.
-
callmeakos
veterán
válasz N.YCityBoy #86819 üzenetére
Ebben benne van egy extra Dualsense meg egy 12 hónapos PS+ kártya, azért ennyi. Amúgy asszem 369 extrák nélkül, de csak ez a bundle maradt mikor én jöttem a sorban.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
toompa
őstag
válasz callmeakos #86810 üzenetére
Ennél innen apróról olcsóbban megveszed, marad a 2 év garid és tuti megkapod.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kendek #86818 üzenetére
Hát, a monitor adata szerint igen, mivel ugye ott a HDR-nél maxra teszi a fényerőt.
Persze vissza lehetne venni, de ugye alapból így állítja, mint a TV-nél is.
Ha indítok egy Sackboy-t pl, amin nincs HDR, akkor pedig visszaáll SDR-re, ahol 17-es fényerő van beállítva.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
veterán
válasz callmeakos #86810 üzenetére
474font, az baráti😂 Gyakorlatilag ennél jóval olcsóbban vehettél volna még kéz alól is...
[ Szerkesztve ]
-
-
bajnokpityu
félisten
Euronics ingyemhitellel 185e állítólag.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz NvidiaRTX #86813 üzenetére
Az az amikor a támogatott játékokban van. Viszont engem kicsit zavar, h max fényerővel teker a dashboard.. Persze nem feltétlen nézegeteked órákig, de pl. tegnap csak ment a telepítés lemezről, és kiégett a szemem. Ezért gondoltam, h hátha kikapcsolható.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A Dashboard-on valahogy ki lehet kapcsolni a HDR-t? Őszintén szólva engem zavar egy kicsit.
Véleményem szubjektív...
-
callmeakos
veterán
-
opr
nagyúr
Sikoly maszk, csomagtartobol kikandikalo PS5 doboz... Veletlenul nem egy elsotetitett ablaku feher furgont vezetsz?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
w333
félisten
válasz ggbuffon1897 #86768 üzenetére
Maradt 4db. a fölsőt megvettem
Havi 6500 úgy hogy vettem +3 év garit ami 18500 ft szerintem jó vétel
Kp-t kérdeztem és tényleg nem lehet, a nyerészkedők miatt nem engedi a cég ![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hellboy.4591 #86798 üzenetére
Jogos na, kb. bármelyik jó lehet, de a Horizon-hoz képest is az NFs és a Crew sztem elég árkádosra sikerült.
Köszi!
Véleményem szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Wuthering Waves
- Tudományos Pandémia Klub
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Windows 11
- Háztartási gépek
- További aktív témák...