Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
PS5 kontroller: mennyire valós normál használat mellett a "drift" probléma? Mezei takarítással orvosolható, vagy inkább gariztatni majd?
infónak (nem tudom volt-e ma már), mert felhívtam 2 boltot:
Konzolvilág - ma is érkezett szállítmány, és állítólag folyamatosan érkezik (lemezes tuti) kisebb adagokban. Igaz kicsit enervált volt a telefon túlsó végén a srác (gondolom már nem először mondta el ugyanazt a story-t): "Vagy kapsz, vagy nem a múltkori rendelésed alapján, de folyamatos a feldolgozás."
Központi szalon - péntekre várják a következő szállítmányt lemezes PS5-ből, amit rendelésleadás után (telefon/mail) akár már szombaton át lehet venni (elmondásuk szerint). -
Rony949
őstag
A csapattársaid feje felett van egy kék pötty. Beállítások között tudod is állítani hogy milyen távban mutassa ezt a pöttyöt. Beállíthatod hogy csak 500 méterig látszódjon, de beállíthatod 1,5 km-re is.
De említettem a térképet. A térképen az ÖSSZES csapattársad látszódik. Ha meglátsz egy embert, de nem tudod eldönteni hogy barát vagy ellenség, szimplán megnyitod a térképet és ha azon a területen, ahol az emberkét láttad, nincs kék jelzés, akkor az biza ellenség.
Szóval azért lehet ezekkel trükközni, nem egy Arma-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Krati1982 #84789 üzenetére
Az Uncharted 4 az BC módban fut, és sajnos előfordulhatnak ilyesmi anomáliák. De furcsállom, mert én az év első felében vittem végig újra, immáron PS5-ön, és semmilyen problémával sem találkoztam.
Nem nagyon lehet vele mit csinálni. Azon túl, hogy újraindítod a konzolt, újrakezded a játékot, és esetleg újratelepíted. Ha semmi sem használ, akkor érdemes lehet megvárni a következő rendszerszoftver frissítést, mert abban javítják a BC móddal kapcsolatos problémákat is. -
MODERÁTOR
-
.LnB
titán
válasz Rony949 #84788 üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Nekem az lesz a kegnagyobb baj, hogy nem mutatja, hogy ellenség vagy barát e. Színtévesztő vagyok, úgy ez óriási hátrány lesz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sting2
addikt
válasz Toncsi92 #84745 üzenetére
Az első 5-8 óra a "beetetés".
HDR OFF ban - Simán fut, kevés pop up, a szinkron a helyén, él a játék.
Utána összefossa magát, ha nyílt terep van, beragadnak küldetések checkpoint - ok, szinkron csúszás, hangproblemak, stb.
Nagyon simlis egy cím..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Krati1982
csendes tag
Sziasztok. Ps5-t digital változatot vásároltam. Jelenleg az uncharted 4 játszom, annyi az egyetlen gondom vele, hogy az átvezető videóknak nincs hangja. Minden javaslatot szívesen fogadok. Köszönöm
-
Rony949
őstag
Ultra realisztikusnak nem mondanám, a hasonló műfajban tevékenykedő Squad vagy Post Scriptum részletesebb és realisztikusabb (és egyben hardcore-abb is).
HLL-t leginkább a Battlefield és a Post Scriptum közé tudnám sorolni. Battlefield-hez képest kellően hardcore és csapatjátékosabb, viszont Post Scriptum-hoz képest az animációk és hangok jó pár fokkal
bénábbakrosszabb minőségűek, a pályák kevésbé érdekesek (ennek az az oka, hogy HLL-ben 1:1-be lemásolták az eredeti tájakat, minden ugyanúgy néz ki mint a valóságban, míg a PS variált ezzel egy picit a balanszoltabb pálya érdekében, több fedezék és hasonló dolgok)De a HLL még mindig egy hardcore-nak mondható játék, ahol nélkülözhetetlen a kommunikáció, azaz ha van mikrofonod, akkor köteles vagy azt használni (mivel magyaroknál nem nagyon népszerű, így értelemszerűen és szervertől függően külföldiül megy a beszéd, ha tudsz alap angolt az már nagyon jó).
Tipikusan egy lövésbe meghalsz, még egy pisztollyal is ha fejre céloz. HUD az van, de nem írja ki hogy éppenséggel ellenséget vagy barátot lőttél le éppen, ami azt illeti, egyáltalán nem ír ki semmit ha lelőttél valakit. Szóval ha valakire rálősz, sosem gondolhatod azt hogy biztosan meghalt, mert lehet hogy csak lehasalt ijedtében. Radar térkép sincsen a képernyő sarkában, csak egy iránytű középen. Térképet tudsz megnyitni hogy lásd a pálya melyik részén állsz és hogy a csapattársak merre vannak, de ez beteríti az egész képernyőt, szóval harc következtében muszáj bezárnod.
A squad-okba belépve a squad leader-re hallgatni KELL. Az a feladatod közkatonaként hogy azt csináld, amit a felettesed mond és ha esetleg látsz egy ellenséget, azt jelentsd a squad társaidnak pl.: "enemy contact at 180" (ez fokra pontosan Dél irányban van, az iránytű írja a fokokat, ugyanúgy mint PUBG-ben)
A tank vezetéséhez és a löveg kezeléséhez minimum KÉT ember szükséges = egy vezet, egy lő.
Emellett van csapatszállító és utánpótlás kocsi is.A mortározást nem automatán nyomja a játék, azt is minimum egy játékosnak kezelnie kell, de úgy, hogy célozni is neki kell.
A különböző squad leaderek tudnak - és javasolt is - kommunikálni egymással.
A squad leaderek felett még ott van a commander, aki a frontra nem megy ki, hanem a háttérből osztogatja a parancsokat a többi squad leader-nek, illetve ő az egyetlen még, aki tud különböző air dropokat hívni, amivel segíti a csapatot, de poén hogy a commander is fizikailag a pályán van, szóval vele is megtudsz halni.
Fontos lehet még tudni, hogy a Black Matter nem áll olyan sok emberből. Azt hiszem még az 50 főt sem éri el. Szóval mielőtt bírálnátok a játékot, erre is gondoljatok. Ennek ellenére nagyon lelkesek és Discordon is nagyon kedvesek és még mindig nyomatják az update-eket, szóval hál' istennek ez nem került be az Early Access-temetőbe, mint sok más, hasonló Early Access-es játék.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet a jàték mentéseket átvinni egy adathordozóra?
Xbox One: bandymnc
-
Gubu0101
veterán
Ha idekint (németben) veszek PS Plus éves előfizetést,azt tudom ugyan úgy magyar felhasználóval is aktiválni ugye?
Épp most néztem a lidl-ben 50 euro ,amint veszek gépet,akkor ott megvenném.
Nem idekint fogom használni,hanem otthonra lesz.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz bagyulajuve #84781 üzenetére
Megjelenés napján megvettem a Ghost of Tsushima kiegészítőt. Ideje lenne elkezdeni.
A Diablo 2 Resurrected bassza még a fantáziámat, de nem merem megvenni, mert nem tetszik amit olvasok róla. A Diablo 3 után nagyon hardcorenak tűnik. -
bagyulajuve
addikt
válasz ProEvoFan #84780 üzenetére
nekem is tervben van, de most Kenázni kellene - viszont az írásaitok alapján nagyon hajlok arra, hogy mégiscsak most szerezzem be az upgrade-t és a DS-t játszam
a baj csak az, hogy szombat óta nem jutottam el addig, hogy bekapcsoljam a gépet
talán péntek délután...Resistencia eterna
-
Bazsi747
aktív tag
Nem tudjátok hogy esetleg milyen frissítést tartalmazott a most délután kiadott Patch a Dayz hez.Mintha sokkal több lenne az fps
-
KaitouP
nagyúr
válasz ProEvoFan #84766 üzenetére
Hát ez giga meh. De amúgy sincs időm, itt a Kena, az meg űberkirály.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
bbuffy
senior tag
Jó áron a 3D füles: [link]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
Hát nem semmi a Death Stranding azt kell mondanom, így három nap játék után. Simán berakom a TLOU 2 mellé. A történet és a képi világ valami zseniális. PS5 verzió nagyon szép.
. Egy zseni ez a Kojima.A szkreccselős poén annyira oda nem illően ütött hogy rommá mentem rajta az hogy a széthagyott hullák egyszer csak felrobbannak és vége mindennek, persze váratlanul kb, az mekkora már. [ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
"A Marvel's Spider-Man 2 hangvételében olyan lesz, mint A Birodalom visszavág"
Szegény Miles Morales, akkor Venom az apja. Peter meg Obi-Wan.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #84769 üzenetére
Persze, mert a COD öngyilkos. Azt nem öli meg semmi. Max a Battlefild teabag-eli, de az normális.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #84766 üzenetére
Ez a Hell let Loose az az ultra realisztikus WW2-es game? No, hud, no ui, meg ilyenek? Vagy keverem?
-
ProEvoFan
nagyúr
Marvel's Avengers jelenleg mennyi helyet foglal ps5ön?
Tudja valaki?Igazak lettek a következő havi ps+ pletykák.
Hell Let Loose, PGA Tour 2K21, Mortal Kombat X[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz danielgalaxy #84757 üzenetére
Úgy van, ahogy írod, én még beteljesületlen, lenézett ígérethalmazként emlékeztem rá relatíve nyomott áron (mondjuk 3500 sem sokszor volt), de azóta: [link] Na, ezért voltam hálás, mikor 2 hete egy fórumtárs 3000-ért adta el nekem a lemezes példányát, ráadásul hozzám közeli személyes találkozó keretében. Hab a tortán, hogy elég rég játszottam már ilyen 'zen' örömmel bármit is
-
RudY
addikt
IT LOOKS LIKE GUERRILLA COULD BE WORKING ON A HORIZON MULTIPLAYER GAME
[link] -
danielgalaxy
aktív tag
-
bexinho23
őstag
válasz vegitossj7 #84754 üzenetére
Igen, én is ezt olvastam több helyen. Sajnálom, mert a 3as csomagot szivesen megvenném most 6 ezerért, de még gondolkodom rajta, hatha 30 után kap egy discounting-ot a mafia 1. Ha nem, akkor megveszem a Unityit külön.
-
bandi0000
nagyúr
válasz -=Jam=- #84697 üzenetére
Ezt te honnan láttad? Én felíratkoztam a szaros hírlevelükre, de csak az akciókat kapom, ahelyett, hogy mikor kerül raktárra
Más: Hol lehet venni konzolt úgy, hogy normális áron lehessen rá kötni ezt a standard 5 év garanciát? Euronics-be ugye asszem valami 10k volt, szóval ez teljesen korrekt
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
vegitossj7
addikt
válasz bexinho23 #84748 üzenetére
Annyit találtam, hogy ha a lemezest megveszed és nem frissíted akkor lesz csak 60fps.
Elméletben amúgy digitálisnál is meg lehet okoskodni, hogy ne legyen patchelve bár az elég macerás és lehet játéktól is függ, én 1x csináltam Mad Max-el PS4-en, hogy meg legyen a platina mert abból a legfrissebb verzió bugos 1 részen és azzal nem tudod megszerezni az egyik trófeát.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
bexinho23
őstag
Assasins's Creed Unity-vel játszik valaki PS5-ön? Jól olvastam, hogy digitális változat nem fut 60 fps-sel?
-
Toncsi92
tag
Valaki tud valami infót mondani Cyberpunk 2077-ről még mindig nagyon bugos állapotban van vagy már játszható? Dealeknél most látom 17k helyett 11k gondolkozok rajta hogy, megveszem habár lehet érdemes lenne várni next gen update-re és majd azzal együtt megvenni jövőre
Üdv
-
bexinho23
őstag
válasz penge111 #84730 üzenetére
Épp a napokban vettem elő, hogy platinázzam.
BF5 után kicsit kopottas a grafika, illetve a pályák is érezhetően kisebbek (pl. multi). Viszont számos dolog van a BF1-ben, ami az 5-ben nincs meg. Pl. hangulat, gyakori dinamikus pályaátrendeződés, valamint a BF1-ben remek ötlet volt az is, amikor giga járművek jelentek meg a pályán egy-egy kör végén, ami sokszor a vesztes állásban lévő csapatot lendítette át a győztes oldalra. -
tkohun2107
tag
Üdv segítséget szeretnék kérni sajna sehol nem találtam infót talán itt valaki
Demon souls ps5
Pvp érdekelne.
Van benne pvp ?
Ha igen van központi helye?
Jatek melyik szakaszában érhető el?
Illetve be lehet hívni más játékosokat mint a souls játékokban?
Előre is köszönöm a segítséget -
Tekmen
aktív tag
-
Krisz0630
senior tag
válasz -=Jam=- #84737 üzenetére
Kicsit tényleg "luxus" egy kontrollerhez.
Annyi a bajom, hogy nagyon ritkán használom a gépet rest módban, mondjuk ha valamit le kell tölteni és elmegyek otthonról. Annyira gyors a gép, meg gyorsan tölt le mindent gigabites nettel, hogy feleslegesnek tartom.Viszont ez a kábeles töltést nem jön be. Viszonylag gyorsan merül a controllerem, kb. 5-10 órát bír egy töltéssel, ez ugye játékfüggő. A Charging Station-höz azért húzok, mert volt nekem és kényelmes volt, mindig amikor a controller egy csíkon volt, akkor rádugtam és kész. Nem kellet, hogy a gép menjen vagy rest módban legyen.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
Még mindig a gyári Dualsense Charging Station-t érdemes megvenni?
Most, hogy újra van PS5-öm, kellene valami töltési alternatíva. Lehet egyszer lesz majd második controller (ha lesz valami V2) is.
Idegesít a kábeles "dugdosás"/töltés.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Wesder
félisten
válasz HELLAFLUSH #84732 üzenetére
Az alaphoz külön megvehető.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Ha a sima ps5 (lemezes) Spiderman Miles Morales veszem meg, akkor ott a storebol megvehetem tehát felajánlja a első felújított részt is? Ha berakom a lemezt?
Vagy ez csak a ultimate kiadásban van csak ?
Es ha igen mennyiért?[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz hackeeeee #84400 üzenetére
Pár napja sorra került a Collectionból a BF1 is, háát aki ismer tudja én nem igazán játszom FPS játékokkal. Azt kell mondjam, hogy a 4-5 órás story, ami 5 mini történetből állt nagyon jó lett. (Még egyből van egy pici hátra) Jók a zenék, a fegyverek. A grafika mai szemmel nézve is szép, különösen a tűz, a füst. Az tetszett a játékban a legjobban, hogy valahogy sikerült átadnia az érzést, hogy milyen lehetet egy ilyen borzalomban anno részt venni Multit lehet kipróbálom, de nem hiszem, hogy sok örömem lelem benne
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
pzstm
titán
-
Gubu0101
veterán
válasz HELLAFLUSH #84726 üzenetére
Ma jott ki ez a valtoztatas,meg meg jo par Ezeket sajnos elore nem jelentik be
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
.LnB
titán
válasz S e t h #84722 üzenetére
Jó, de azért minden Ubisoft játék vásárlásánál, nem adhatod el ugyan ezt a sztorit.
-
Sanyi.mTs
addikt
Hol lehet megnézni, hogy mennyit játszottam adott (PS4 vagy PS5) játékkal?
Ha törlöm, majd újratelepítem a játékot, akkor folytatja a számolást vagy elölről kezdi? -
S e t h
nagyúr
válasz Csigavair #84717 üzenetére
A Sony hibája, hogy nem néztél utána a vásárlás előtt?
Erről az a sztori jut eszembe, amikor nézegettem egy játékot, hogy akciós-e, mert érdekelt, csörgött a telefonom, kimentem dumálni, mire végeztem addigra az 5 éves gyerek addig nyomkodta a kontrollert, hogy már nem kellett gondolkodnom, hogy kell-e teljes áron a game.
Na ki hibázott?
Nem más.
Azóta a rendszer kódot kér vásárlás véglegesítése előtt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ryoo
senior tag
Érdekesek ezek a hozzászólások, és szeptember 10-én rendeltem meg a Konzol Világtól digitális változatot, mondván, majd karácsonyra megérkezik, aztán 15-én már hozta is a GLS.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, alapból csoda, hogy digitális szoftver esetén bárki is refund-ol.. Én annak idején úgy nőttem fel a steam-es korszakban, hogy ott nem adtak vissza semmit.. Amit megvettél az a tiéd volt, és ennyi.. Vettem jó pár játékot úgy, hogy "így jártam" érzésem volt..
Jah, hogy nincs lemez.. Hát, kockázat nélkül nincs győzelem..
Véleményem szubjektív...
-
.LnB
titán
"Ebből a szempontból az MS körberöhögi a Sonyt…."
Ezt most meg tudnám fordítani, de megsértődnél szerintem.
-
ribizly
veterán
-
Csigavair
tag
Megvettem a diablo 2 res.-t. Hát számomra nagy csaalódás a grafika, a mozgás…. Tudom tudom hűek akartak maradni az eredeti verzióhoz, de sajnálom a rá elköltött pénzt… van lehetőség refundra? Vagy ha megnyitottam, akkor így jártam?
Utánajártam nuku refund. Ebből a szempontból az MS körberöhögi a Sonyt….
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Bencus88 #84713 üzenetére
Én kezdtem kicsit kiégni és megcsömörleni 2016-2017 környékén a PC-s felhozatalban. De a 2018-as PS4 Pro vásárlás életem legjobb döntése volt, mert azóta olyan szinten tért vissza a szenvedély és a játékok iránti rajongás PC-n és konzolon egyaránt, hogy csak na! Erre még rátett pár lapáttal a PS5 és hogy hála a jó égnek sikerült azért egy elég korrekt kis gépet összehozni 1-2 fejlesztéssel az elmúlt 1 év során. Szóval most már nincs menekvés a játékok számára, mert nem maradhat ki semmi! Ha Windows 11-el tényleg megkapom a lehetőséget, hogy Xbox-os játékokat futtassak és kipörgethetem a Gears of War 2-3-at, akkor pedig minden vágyam teljesül!
-
-=Jam=-
őstag
válasz tkohun2107 #84711 üzenetére
Teljesen jó igen, kb. annyit kell bírnia átlagos felhasználás mellett. Astro alatt azért kevesebb
-
tkohun2107
tag
Üdv tegnap be állítottam a controllert közepes fény max ravasz max rezgés 9 órát bírt a controller ez kB reális értek?
-
Peace
nagyúr
válasz kigyi_23 #84702 üzenetére
Én meg sokkal jobban égek, mint 15 éve. Teljes az őrület, ha jön valami olyan, ami érdekel. Most is csúcs volt múlt héten szabadságon lenni! Lepörgött Kena és a még Diablo is meghalt a 4. Act végén! Biztos lehetne számtalan szuper dolgot csinálni, de imádok tespedni a kanapén és játszani 37 évesen is.
-
Gubu0101
veterán
válasz Ron Swanson #84704 üzenetére
Par napja meg 200db volt,az szepen elfogyott
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Ron Swanson
senior tag
Telekomnál van 5 db lemezes PS5 raktáron (webshop).
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok! Tegnap megérkezett nekem is a PS5 B verziós lemezes cucc. Életemben nem volt még konzolom így új élmény a közel 30 éves gamer pályafutásom alatt. Nyilván már nem is ez az elsődleges, nem égek annyira a vágytól mint mondjuk 15 éve, ha kijött valami újdonság, de a mostani VGA árak mellett inkább ezt vettem. Amire a régi ex címek lemennek lesznek PS5 játékok is dögivel. AV-Land-es normál áras rendelés volt pénteken rendeltem és kedden már nálam is volt.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest