Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
Már sűrűn lehet kapni PS5-öt, de annó még előrendeltem Alzánál egy lemezest +3 év garanciával személyes átvétellel. Ez így 214 xxx pénz. Ha valaki átvenné írjon privátot és elküldöm neki a kódot.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
-=Jam=-
őstag
válasz Szilágyi84 #83879 üzenetére
-
válasz FollowTheORI #83890 üzenetére
Azt hol tom megnézni, hogy ez melyik széria?
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
nagyúr
-
Vangelis
félisten
válasz AuraSync #83887 üzenetére
Hát igen ... bevallom és is nyerészkedni akartam rajta de lufi lett.
Most meg nem tudom mit kezdjek velük.
Rábaszás power..., ha törlik a megrendelést akkor meg elviszi egy vérnepper ténylegesen.. hát nem tudom.
Túlkínálat van
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
válasz MultiDoodad #82297 üzenetére
Nem tom mit kell még mindig nyerészkedni itt aprón.
2 hét alatt megjött a Media Markt-ban 190k-ért, aki ennyit nem tud várni rá az meg is érdemli hogy átverjék.Viszem is haza.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
ribizly
veterán
Alapvetően ugyanaz, de játékok esetében kicsit más.
A Ray-Tracing magát a technológiát (minden egyes fénysugár irányának és transzformációinak, felületekkel való ütközéseinek a szimulációja) jelenti.
A Real-Time Ray-Tracing ("RTRT", jó, hogy nem R2D2 ) azt jelenti, hogy mindezt valós időben (bocs a tükörfordításért), tehát akkor csinálja a HW, amikor te effektíve a virtuális térben a viewpoint-oddal nézelődsz és akciókat hajtasz végre.Kicsit másképp megközelítve:
Vannak olyan előre renderelt képek, filmek (animációs filmek pl.), ahol nem kell "valós időben" ezt az igen erőforrásigényes számítást megcsinálni, mert ráérsz. A gépek ha 1 évig render-elik a végeredményt, akkor addig csinálják (pl. anno a Final Fantasy: The Spirits Within animációs filmjét több hónapig csak render-elték a gépek), ameddig csak kell.
Amikor viszont játszol és előtted kell megjelenjen minden rendesen, akkor ott ms-ok vannak a HW számára, hogy megkapjad a 30+képkockát másodpercenként, különben akadozni fog...Messze vagyunk még attól, hogy ez úgy menjen, mint kéne, de megközelíteni már tudják a mai HW-ek bizonyos limitációk mellett.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pr0bi
senior tag
Van különbség a ray tracing és a real time ray tracing között vagy ugyan azt jelenti a kettő?
-
Marcus88
tag
Na a KV utolérte magát!
A következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.09.22. 8:51-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban. Amennyiben további szállítmány érkezik, és több információ áll rendelkezésünkre, akkor az érintett rendelőinkkel felvesszük a kapcsolatot.
Az információ 2021.09.23. 10:00-kor került frissítésre. -
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83876 üzenetére
Épp azokat csinálgatom
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
Na én is befejeztem a Kenat, csak magaslatokról tudok beszélni a játékról. Minden percét élveztem, remek móka volt. A platina nem lesz meg, sajnos, kivételes játék, mindenki próbálja ki ha teheti
-
Tatyla
őstag
Most ez hogy van a Death Stranding akinek meg van,ingyenes az upgrade?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Arcképgyáros
Telekomnál van PS5!
-
Gregszton
tag
Ma reggel felnéztem a PlayStation App-ra és most megint tökéletesen működik minden menü rendesen megjelenik.
-
KaitouP
nagyúr
Igen! Például az R1-re van téva a light attack, az R2-re meg a heavy, és ahogy a neve is indikálja, a ravaszt emiatt nehezebb behúzni.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
VTom
veterán
a Kena támogatja a DualSense funkciókat?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
RudY
addikt
-
Zso11
csendes tag
válasz koncsik #83824 üzenetére
Szia,
T-nél részletre már nem veszel PS5-öt... csak egy összegbe lehet már venni.
"
Kizárólag audiovizuális eszközök értékesíthetőek 2 éves hűségidővel.
2021. szeptember 16-tól az audiovizuális eszközök körét NMHH rendelet alapján szűkítette a Telekom. Ez alapján több, jelenleg értékesíthető készülék kategória (nem okostelefon, nem okosmonitor, gyerekóra, konzol, router, modem, Apple TV) is kikerül a besorolásból, azaz két éves hűségidővel a továbbiakban nem értékesíthetőek."
Ez Xbox-ra is érvényes.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Farkassacred #83851 üzenetére
Jó persze, de kvázi a hétköznapokról szól leginkább ettől függetlenül. De szerintem pont ez a jó benne.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ribizly
veterán
Korábbi M.2. SSD kanosszámhoz szeretnék némi kiegészítést tenni.
Cserélve lett az SSD és láss csodát: azonnal működött is! Igaz a FW nem a latest rajta (Azt amúgy tudja valaki, hogy ha azt upgrade-elem utólag, akkor a rajta lévő adatok megmaradnak e?), de így legalább nem melegedik annyira. Szóval patent módon működik a dolog egy (ahogyan azt sok helyen olvasni lehetett) Samsung 980 Pro-val is.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Arcképgyáros
Kena kap árcsökkenést várható időközön belül? Gondolok arra, hogy pár hónap és félár.
-
tretyak
aktív tag
Ezt használom a PShez, kapsz hozzá egy USBs transmittert, bedugod a gépbe és működik, nem kell semmit állítgatni.
BT inkább zenét hallgatni jó, filmet próbáltam vele nézni, de ott már érezhető volt, hogy kicsit késik a hang.
Elvileg megy jack porton keresztül is, de minek ha van vezeték nélküli megoldás. -
Ryoo
senior tag
Jó reggelt! A ps5 controllerért szabad tölteni egy usb-c telefon töltővel?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Woodslave
félisten
válasz ProEvoFan #83834 üzenetére
Szerintem lassú vontatott robotos. Én semmi extrát nem érzékelek az új next gen fícsörökből. Azt vártam hogy pont a mozgás lesz brutál de nem. Nyilván a grafika jobb bár ott sincs óriási különbség. Magáról a gameplay meg pár meccs után kabaré
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Arcképgyáros
Na 1 év után visszatettem a GoW-ot. 3 trófea hiányzott. Jelentem, volt türelmem a platinához úgyhogy a 8. is megvan.
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #83798 üzenetére
Amíg megvannak az ép gaminghez szükséges szerveim én addig fogok videojátékokkal játszani. Ez egy olyan kikapcsolódási forma amit semmi más nem tud visszaadni. Ráadásul mindig akad valami gyöngyszem amivel élmény játszani a sok tucat termék között, és a gaming mint beszédtéma is rettentő érdekes tud lenni a hétköznapokban, akár munkahelyen is (kb felfrissít ha felmerül a téma).
Ez egy nagyon aktív hobbi ami tévesen van megstigmázva pár ember fejében. Csak a példa kedvéért nekem volt olyan randim, hogy már 3-4 napja összejártunk és elmondtam a lánynak hogy én biza nagyon szeretek konzolon játszani. Na, neki egyből jött a szájhúzás, hogy mégis mi tetszik benne, az gyerekes, adjam el inkább és nőjek fel. Pff, felálltam az asztaltól és mondtam neki hogy valószínűleg mégsem illünk össze. Fizettem és távoztam is onnan. De kollégák is jegyezték már meg, hogy abban mi jó van, meg hogy költhetek rá "annyi" pénzt. El kell engedni az ilyet. A videojáték és más hobbik élvezete nem a kórhoz kötöttek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Griff55
senior tag
Last of us remastered és Left behind kipörgetve
10/10 eddig, nekem nagyon bejött a sztori.
Most feltettem a lemezeseb megvásárolt last of us2-t.
Hááát a betöltési idő nagyon nem a ps5 ssd-t idézi. Gondolom nincs erre optimalizálva, de akkor is szoktlanul sokat tölt, egyéb címeknek nem kell ennyi időPS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
-
MODERÁTOR
válasz KaitouP #83822 üzenetére
Tudod, hogy tudom hol laksz
Ryu: elvagyok 4 Pro-val és Miles-szal jelenleg, de jó 5let (várom mikor lehet végre részletre venni a T-nél ) - de jól érzed, nem vagyok otthon, uncsiiiii.
Coming out: van x1x is, de eskü kimegyek, ha Forzáznak a gyerekek[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
KaitouP
nagyúr
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon játék jön: [link] (Oké, PS4 és Switch de itt is elfér. )
Nagy rajongója vagyok az animének, most lett vége a második évadnak (még 1-2 órát várat magára az utolsó rész nekünk), szóval jöhet, csak ne jusson a Kill la Kill játék sorsára.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz koncsik #83820 üzenetére
Switches vagy, menjé innen elfelé!! (Dehogyis. De vegyél már egy PS5-t. )
-
veterán
-
MODERÁTOR
Nekem nincs meg (PS5 sincs), de szeretnék maradni, itt egy kép, maradhatok? Plíííííz
#DieTrollkoncsikDie
(Természetesen törölhető, elnézést mindenkitől)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83817 üzenetére
Majd én is kipróbálom, de én se hiszem tovább jutok😅 Azért gratula
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Kendek #83815 üzenetére
Arra hivatkoztak, hogy jogszabály szerint csak 10kg felett kötelesek futárt küldeni, én erre kétszer is rákérdeztem, hogy biztos jól tudja-e (nem), aztán elengedtem. Csak a visszautat akarta fizetni. A KV meg a Sony szervízt, nem a Triwardent ajánlotta.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lepörgött Kena stáblista. Fantasztikus játék volt, élveztem minden percét.
Live-Die-Respawn
-
kevike576
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83811 üzenetére
Kemény dió lesz az biztos. Kíváncsi vagyok, hogy fog ízleni a legnehezebb szint, majd mesélj picit
-
veterán
válasz Bencus88 #83810 üzenetére
Gondolom nem egyszerű, mert ennyi idő alatt pl a DSremake már 0.6-on àllt a platina trophy, pedig azért azt sem 2 óra platinázni...én szoktam nézni ezeket a statisztikákat😅 Csak azoknál a játékoknál vannak ilyen elmebeteg speedrunnerek, és az dobja felfelé a statisztikákat! Ennél még nem láttam,hogy valaki speed runt ment volna😂
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83808 üzenetére
Ezt akartam írni, hogy legnehezebb fokozaton azért dupla annyi időt bele lehet pakolni. Tegnap jött ki a játék, kb aki folyamatosan nyomta annak van meg. Mondjuk nem egyszerű..
-
sxxorp
őstag
válasz F-ECT$ #83797 üzenetére
Én szeretem a jó dolgokat későbbre hagyni, fog az ütni később is - talán még nagyobbat, mert már nem a PS4-re néznek fél szemmel A Kena-t már szinte biztos, hogy az utódon fogom látni. Én a Slim-et a Nagy Alzás Kuponozás( ) idején szereztem be egy plusz kontrollerrel(!) 60eFt-ért - nem aggódok, nagyon sokat nem tudok rajta bukni.
És tök jól néz ki a PS5, de én mindig a Slim- verziókra harapok rá. Ha lenne next(azaz már current)gen dömping , esetleg, de nem sürget semmi. Abból, hogy az originál Elite volt a kedvencem kitalálhattad, hogy én sem ma kezdtem, amennyi időm marad, arra még az előttem lévő X360/PS4-kombó (sarokban a Dreamcast-tel) is 'too much'.
De figyelek, osszatok meg minél több tapasztalatot, hadd érje el a váltás nálam is a kritikus tömeget Egyébként jobban tetszik az MS Xbox-üzletpolitikája, és egy másik nagy mérföldkő a gamer életemben a Halo gyűrűvilága volt - megfontolom a generációs váltógazdálkodást (Dreamcast->XboxClassic->X360->Ps4->XSX->PS6 )... -
veterán
válasz Bencus88 #83805 üzenetére
Most értem a végére, kb 15 óra volt,de közel sem csináltam meg mindent! Na majd Master fokozaton,most már megnyílt😅 Amúgy ha valaki rámegy a platinára,akkor annak is lesz 40 óra nem csak nekem, mert az jelenti, hogy mindent megcsinál valaki👍 Platina trophy most áll 0.1-en,tehát túlzottan sokan még nem csinálták meg😂
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Szilágyi84 #83802 üzenetére
How long szerint olyan 8-9 óra a fő sztori ha nem nagyon nézelődsz.
Dive ever, work never.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Szilágyi84 #83802 üzenetére
Én 8-9 óránál vagyok és még legalább 2-3 óra biztos van benne. És a mostani térképen is van mit csinálni bőven. Ha valaki mindent meg akar csinálni, szerezni akkor siman 15-20 óra.
Ryu kollégának 40+
-
veterán
-
Szilágyi84
senior tag
Kenat befejezte már valaki hány óra alatt ért a végére ?
-
hombre[EU]
veterán
válasz sxxorp #83792 üzenetére
mint pl. a bolygókon a flora/fauna mértéke, a nagyobb multiplayer, az audio, a kontroller stb. illetve a jövōben érkezō updatek is valószínū a nextgent fogják elōtérbe helyezni és egyre rosszabb lesz ps4-en. ez már a NEXT-tel elkezdōdött
hát igen, amíg nem látod a kettōt egymás mellett addig "nem fáj", de nagyon sok esetben sokkal jobb ps5-ön játszani. a töltés (hiánya) pedig tényleg sokat dob az élményen. utána már nehéz visszaülni prevgen elé
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest