Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz Szilágyi84 #83699 üzenetére
Novemberre van tervezve a lemezes kiadás.
-
Szilágyi84
senior tag
Szerintetek amennyiben sikeres lesz eladásban is a Kena ,úgy kb mennyi idő múlva lehet hogy kiadják dobozosan fél év 1 év múlva talán ?
-
fravik
tag
Én igen, le is videóztam... ráadásul pont megöltem az egyik bosst sokadik próbálkozásra, majd szépen beragadtam az átvezető videó és a harc vége közé. Elfehéredett a kép, de még pont annyira, hogy látszódjon, hogy mit csinálok. Nagyon lassítva tudtam haladni, felvenni dolgokat, behozta a térképet is meg még fotózni is engedett volna, de végül nem tudtam előhozni az átvezetőt, így kiléptem és csinálhattam meg újra a boss harcot Nálam egyébként amikor a kis Rot-ok az "eredeti" szellem formájukban vannak és irányítom őket is rendesen akadozik... de nem vártam teljesen hibátlan játékot day 1, ezekkel azért lehet élni.
Ja és PS5.[ Szerkesztve ]
"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
penge111
addikt
válasz nagyatt #83537 üzenetére
Szia, nem bogarásztam még át az utánad jövő 100+ hozzászólást, úgyhogy lehet más is hasonlót írt közbe. Még mindig a ps4 és ps4 pro masinák vannak többségében az embereknél, ez így is marad még jó pár évig. A játékfejlesztők sem hülyék, nem mindegy, hogy - most csak mondok egy valótlan adatot hasból - 100 millió ps4 tulajnak, vagy 10 millió ps5 tulajnak dobnak piacra valamit. Amíg nem billen a mérleg a ps5 javára addig nem igazán lesz sok only Ps5 cím!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Lackooo84
nagyúr
Ez nem igaz, ne terjessz hülyeséget. Mindenkinek akinek megvan a PS4 verzió $10/€10 (5 font) lesz a PS5 DC upgrade.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Azért, hogy a Kena-nál ilyen grafikával nem tud a PS5 natív 4K-t kitolni 60fps-el hátööö... Valahogy az az érzésem,, mint a LiS-nél, hogy a multi fejlesztők még mindig PS4-en érzik magukat...
The Truth is out there...
-
bbuffy
senior tag
Jöl értelmezem, ha megvan a Death Standing ps4 lemezes verziója, akkor 10 dollárért frissithető a ps5 directorira?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
wolf13
őstag
Far Cry 6 PS5 & Xbox Series X/S Versions Won't Support Ray Tracing
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Even still in Performance Mode, Kena suffers from frame rate drops quite often - along with a multitude of other bugs such as cutscenes not triggering, getting stuck in the environments and textures sometimes not looking quite right"
Érdekes amúgy, hogy ezek közül én például egyet sem tapasztaltam és lassan a végén járok. Az átvezetők meg sima CGI filmek, szerintem annak annyira nem is állna jól ha 60 FPS-en pörögne. (Bár tény, hogy így a gameplay után egyeseknek zavaró lehet, nekem nem az)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Az első képet abban a barlangban készítettem az elején, az első kapunál:
De egyébként igen, sokan csinálnak ott a hegy előtt képet. Hiába, gyönyörű a panoráma.A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
.LnB
titán
Ez ám az érv.
De amúgy tényleg 24 fps. Most olvastam utána, nem játszok a játékkal, el se hittem először.Ráadásul erre vonatkozott a day1 patch is, de még így is ezt írja a szaksajtó:
"cinematic cutscenes - which are actually incredibly stunning and beautifully done - stammer like a knockoff PS1 game. "
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom a többség áradozok a Kenáról, így muszáj nekem is. Engem legfőképp az art stílus meg a körítés (azok a maszkok...) fogott meg leginkább, hja és zene. Számomra fantasztikusak a zenék.
Live-Die-Respawn
-
Mephike
őstag
Tegnap este még én is Kenáztam egy kicsit. Nem fogom ugyanazt leírni amit más már megtett.
Szerintem ez a játék kiválóan alkalmas arra, hogy a fiatalabb korosztály is kipróbálja.
Nem tudom, hogy ez a független fejlesztőcsapat (Ember Lab) meddig tud/akar független lenni. De szerintem a Sony, Microsoft netán Epic Games tuti rágja náluk a küszöböt, hogy felvásárolnák őket. -
madkiller
őstag
válasz proly01 #83669 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt. Főleg, ha 60 fpsben játszol, akkor nagyon zavaró szerintem. Kapcsolgattam , azért az a natív 4k nagyon jól néz ki, de végül a 60 fpsnél maradtam. Jó lett volna, ha nextgen lenne, ha csak ps5re jön, mert sztem ennél a grafikánál meg lehetett volna oldani a natív 4k+60 fpst.
-
proly01
őstag
KENA-ban az átvezetők nektek is olyan mintha akadnanak vagy nem is tudom mintha 30fps lenne vagy hogy mondjam,kicsit olyan furik?!
....Pr:)ly....
-
Szoke1982
senior tag
Na Kena holnapra félre rakva, eddig nagyon bejön!
Nem bántam meg, hogy megvettem!
Én is a legnehezebben kezdtem, szerintem kellett is neki, így van egy kis kihívás legalább!
A bossnál például volt ,hogy kinyultam!
A játék meg gyönyörű szép, remélem lesz még meglepi benne!
Az első fél órában meg tátott szájjal fotóztam ! -
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #83645 üzenetére
Látom megy a kena láz ! Na szóval még nehéz is .A ratchet and clank rift apartra is azt mondták rövid 15,18 óra volt nekem ,platival még több. És ha már 15 óra van bőven megéri a árát ! Platival gondolom jóval több .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Farkassacred
őstag
válasz Medocsabi #83662 üzenetére
Az én kábeles fejesem is lassan kezdi megadni magát.. (a ps5 javarészt a tv hangszóróját használja) Jelenleg a sony 30-40 körüli fejhallgatóján gondolkodok, szerintem nekem az bőven elég lenne laptophoz és a játékokhoz.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Medocsabi
addikt
Ha már a füles a téma, a konzol kezel bármilyen Bluetooth fülest? Most egy olcsó jack-es vacakot használok, és nagyon zavar a kábel.
-
saelin
veterán
válasz Mephike #83653 üzenetére
A 9-et bátran merem ajánlani! A mikrofonja és a hangszórói is nagyon jó minőségűek. Én egy Sony Wireless Platinum-ot cseréltem le erre és noha hangzásban nincs akkora különbség, de egyértelműen a Arctis 9 jön ki nyertesen belőle. Anyaghasználatban, meg üzemidőben körbe röhögi a Sony fejesét. Számítógéppel összekötve még a szoftverét is meg lehet babrálni és érzésed szerint áthangolni a dolgokat. Megéri az árát!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
LÁZ
addikt
sztem elég tartós, pánt fém, a szövetpánt meg cserélhető, ahogy a fülpárna is, most a steelseries-en egy regisztrációval kb 50k a 7-es fekete, 0km-esnél sztem az jó ár
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83651 üzenetére
Egyel alatta vagyok, de én is megszenvedtem vele. Annyit elárulok, hogy később nehezebb lesz egy trash pakk is De tényleg sokat kell gyakorolni és nem lesz gond, meg erősödni a karakternek. Kis pihi aztán később meglesz az
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83645 üzenetére
Kb 10-15ik tryra lett meg. Nem húztam fel magam csak be kell gyakorolni rendesen. Időben kell elugrálni előle.
Kaitoup: számomra is eddig kedvenc
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Oké, szerelmes vagyok a játékba. Szívetmelengető kis kaland ez, audiovizuálisan és sztori szempontjából is egyaránt.
(A 3D audio fülessel itt nyer számomra először valami értelmet, és bár a végeredmény most sem az igazi, de helyenként már egészen simogatja a fülem.)
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Macccy
senior tag
Én néztem több tesztet a vezetékesről, elég jó vélemények vannak, a fejpánt hagyományosabb, de egyáltalán nem kényelmetlen, rendesen strapabíró, a párnák kellemesek a fejnek, fülnek van hely, a driverek jól szólnak, nincs túltolt boooom, normális a hangzása. Tervezek majd egy vezetékest venni, ha a mostanim kidobom ...
-
Macccy
senior tag
válasz Kendek #83629 üzenetére
Aha, ezt éppen most néztem én is. Kemény. De ahogy Ritch is elmondta, a jövőre nézve azért senki ne legyen biztos benne, hogy egy spec-en aluli SSD mindenhol jó lesz majd, ha jönnek igazi nextgen cuccok.
(Ratchet & Clank ebből itt eléggé érdekes, mert ugye láttuk, hallottuk, hogy a marketing osztály elsőként mutogatta a seamless világok közötti portálozást, azóta pedig olvastuk is állítólagos fejlesztőtől, hogy ott pont a prev-gennél is bevált és használt előtöltési trükk használva volt.)
Annyi biztos, hogy most egy ilyen 20-25 ezres SSD még gyorssegélynek működhet. És az oprendszer sebességtesztjén jó lenne ha dolgoznának, hogy a valós adatot köpje ki. -
veterán
Hát gyerekek rajtam kifogott Corrupt Taro, pedig DS-el ébredek Bloodborne-al fekszem,de egyenlőre fingom nincs mit kezdjek vele,nesze neked gyerekjáték 😂😂😂 Most már vágom miért nem csinálta még meg senki Master fokozaton Még a végén vissza kell vegyek a nehézségből szégyen szemre😅
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Hogy működik most a profil megosztás egy ismerőssel ? Nem találom a menüben azt az opciót hogy elsődleges gép beállítása . Előre is köszönöm
-
Moby
addikt
válasz undercover #83634 üzenetére
Senki nem használja, mert szar
-
undercover
őstag
Üdv!
Aki használja TV hangszórón a tempestet mi a tapasztalat? Érdemes használni vagy nem?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
kzolee216
senior tag
Valaki játszik 2560x1080 (21:9) felbontáson? Tudom nem támogatott, de 1080p alatt (nyújtva) milyenek a játékok? Nemrég vettem egy 144hz 34 colos LG monitort (akkor még nem számoltam a ps5-el) és ezen szeretném majd hajtani a ps-t.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Azt hiszem nem úszom meg a vezeték nélküli fejhallgató vásárlást.
Mit ajánlanátok, aminél tutira nem késik a hang? Autós játékokhoz használnám.Szemüveges vagyok, úgyhogy komfortosnak is kellene lennie.
Köszönöm
-
MODERÁTOR
Can the Slowest PS5 SSD Upgrade Run Ratchet and Clank: Rift Apart?
SN750 SE 250GB - 3200/1000 MB/s olvasási/írási sebesség
Erre mért a PS5 a formázáskor több mint ötezret. És úgy tűnik, hogy gyakorlati szinten olvasásban hozza majdnem ugyanazt mint az SN850, illetve a konzol saját SSD-je. Egyedül írásban gyengébb, ott nagyjából 150 MB/s-ot hoz a másolási tesztekben. -
RangerFox
Topikgazda
válasz proly01 #83622 üzenetére
Igazából kamu dolgokat is megadhatsz számlázási címnek, csak a kártyaadatok szerepeljenek rendesen. A Sony nem él vissza az adatokkal és nem is von le semmi extra költséget. A 2 lépcsős azonosításból eredően kicsit az esély, hogy feltörik a fiókodat. De igazából könnyen el is távolíthatod a mentett adatokat vásárlás után, hogy még véletlenül se fordulhasson elő ilyesmi, ha nagyon félnél ettől.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Akkor ez a Kena úgy 8 óra, ha az illető mindent kihagy és végigrohan a törteneten, tehát a minimum idő. Nem?
Így talán tőlem is kap esélyt.
We live in a simulated world...
-
proly01
őstag
Soha semmit nem vettem még meg pénzért PS store ból. Pluszom sincsen.Semmi.
KENA lenne az első játék. Kérdésem lenne...
Be van kapcsolva a 2 lépcsős biztonság meg stb. Beírtam a kártya adataimat kér lakcímet meg mindent.Ez normális? Illetve rendesen az összes eredeti adatomat meg kell adnom?
Visszaélhetnek ezzel stb.... elmenti az adatokat levon automatikusan bármit majd?....Pr:)ly....
-
proly01
őstag
Van hivatalos infó arról,hogy a KENA mikor jön novemberen belül lemezesen?
....Pr:)ly....
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83616 üzenetére
Majd próbálkozok vele akkor, de ez a platina lehet felejtős akkor
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83614 üzenetére
Nemá, kell a platinához a legnehezebb szint? Így is megszenvedtem egyik bossal aztán csak a második nehézségen volt
-
veterán
Amúgy pont most néztem,hogy a platina trophy még mindig 0.0-án áll,akkor annyira nem lesz könnyű végig vinni master fokozaton DemonSouls már első nap 0.4-en állt a platina...még egy csomó más game ilyenkor már nem 0-án van🙄 Szóval egyáltalán nem biztos,hogy könnyű platina lesz ez😁
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
De a duplikátumok azért vannak ott, mert a user kiválasztotta a letölteni kívánt elemek közt. Vagyis nem vette ki a pipát a PS4 verzióról. Meg eddig a 3 pöttyre való kattintás ellenőrzés céljából megviselte a user lelki világát, ezért a Sony már kis ikonokkal is jelzi, épp melyik verziót indítanánk el. Vagy régen nem volt benne az SDK-ban a rendes mentési rendszer, így a PS4-es verzióból előbb a felhőbe mentéssel kellett sz*rakodni. Na most már azt is megoldották. Szóval haladunk.
Ez az egész hozzáállás kérdése. Én, ha tudom, hogy fizetek valamiért, akkor szeretném használni is, nem törődök bele az ellenkezőjébe és szidom a Sonyt. Meg mielőtt fizetek, utánajárok, miért is fizetek. Nincs azzal baj, ha kérdez a user, azért vagyunk, hogy segítsünk. De user error miatt hőzöngeni nem cool.
Véleményem szerint aki tudja meg akarja használni, az eddig is megtalált mindent, aki meg nem, az ezután se fogja.
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83608 üzenetére
nem is merem ma már elindítani a végén még kipörgetem. Mondjuk holnap után diablo, de eddig nem vagyok tőle elájulva.
Madoc: beteg
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz N.YCityBoy #83608 üzenetére
Én a Tsushimát úgy platináztam hogy 30 percet nem lovagoltam benne. Végig gyalog
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83605 üzenetére
Ahhhh köszi, erre nem gondoltam mennyi szép képről maradtam le bakker
-
veterán
válasz Szilágyi84 #83603 üzenetére
Kb fele-fele, jól van balanszolva,a harc élvezetes nagyon, mivel mégcsak az első területen vagyok mint írtam így a helyszín változatosságát még nem tudom,viszont elég nagy terület, eddig csak erdőben jártam😅
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #83602 üzenetére
Hogy kell benne fotózni rendesen? Megnyomom a gonbor és sajnos a menüt is fotózza...
-
Szilágyi84
senior tag
válasz N.YCityBoy #83597 üzenetére
Pont megelőztél. Milyen arányban van a felfedezés az akcióval és mennyire mondható nagynak és változatosnak a terület helyszínei ?
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #83597 üzenetére
Igen, ha minden olyat is megcsinálsz benne ami egyáltalán nem is a játékmenet része, akkor az úgy két-háromszor annyi játékidőt is jelenthet. De amúgy 10-15 óra egy átlag játékosnak, és nagyjából 20 ha 100%-ra szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest