Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz HELLAFLUSH #84199 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy sokan pont ez miatt nem veszik meg így ezt a pakkot...és még mindig van náluk, szerintem ilyen soha sem volt még,hogy ennyi ideig lett volna elérhető bárhol is Ps5😳
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz N.YCityBoy #84191 üzenetére
nem az MM miatt rendeltem meg.
Ki nem álhatom a Paúkembört(filmet is), amint meg jön megy is fel apróra a bontatlan MM.
(ha 12-t kapok érte, akkor már megérte) -
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Bencus88 #84190 üzenetére
Én kb egy éve megvettem, jàtszottam vele egy óràt és el is felejtettem, mert szerintem jött màs ami jobban lefoglalt. 1700ft-ért én bepróbàlnàm a helyedben. Annyiért màr pizzàt sem kap az ember.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #84194 üzenetére
Egész hosszúnak tűnik amúgy.
Igen Baldot még én linkeltem, aztán teljesen elment tőle a kedvem. -
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #84192 üzenetére
De most miért? 1700ft belenéztem pár viseóba eskü nekem bejön Aki játszott vele esetleg írhatna pár gondolatot a játékról
-
veterán
-
veterán
válasz HELLAFLUSH #84188 üzenetére
Biztos meg is kapod, máshol nincs is most,de csodálkozom,hogy Telekomnál ennyi ideig elérhető, de gondolom mint korábban írtam,ez most nem egy nagy deal, mert a MM 22K-ért több mint drága...tehát lehet ezért sokan inkább kivárják a sima gépet 185-ért...
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tolta esetleg a A Knights Quest játékot? Baromi jópofának tűnik és kapott egy jó leárazást.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz N.YCityBoy #84169 üzenetére
Én meg is rendeltem, kedden hozzák állítólag.
Érdekes, hogy sehol máshol nem találtam most se...legutóbb februárban sikerült rendelni de az nem ment ilyen egyszerűen mint most, mert akkor pár perc alatt el is kapkodták. -
F-ECT$
titán
válasz N.YCityBoy #84161 üzenetére
Így jártam én is. Nem is mentem rá a platinára.
Dive ever, work never.
-
Toncsi92
tag
-
veterán
-
VTom
veterán
válasz N.YCityBoy #84179 üzenetére
Van az a pénz
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
válasz WhiteWalker #84177 üzenetére
Igen, tudom. Akkor mégse a Sony a sz*r, és a Netherrealm Studios sem hazudott a játékosoknak. Happy minden.
-
veterán
-
Toncsi92
tag
Na végigvittem a Kena-t valami fantasztikus játék volt mindenkinek csak ajánlani tudom nálam simán GOTY a Returnal mellett ebben az évben kíváncsian várom a jövőben az Ember Lab újabb játékait mondjuk ezzel a játékkal nagyon durván magasra rakták a lécet
Üdv
-
veterán
-
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nyah tegnap gyorsan kipróbáltam a gepet. Mivel ahogy említettem xbox es pc volt korábban es psem soha nem.volt meglepodtem amikor megszolalt a ds5
A haptikus visszajelzés nagyon jó, nekem sokkal jobban tetszik a boxhoz képest.
Itt jott is egy felmerulo kérdés, hogy a controller hangját lehet hallkitani valahogy?
Véleményem szubjektív...
-
polonic
félisten
A life is strange remastered collection tartalmazza az összes részt a true colors előtt?
-
Arcképgyáros
válasz N.YCityBoy #84169 üzenetére
"stockInCentralWarehouse":"199"
-
veterán
Az durva, hogy a Telekomnál tegnap óta, még mindig elérhető a lemezes Ps5 Miles bundle Ennyire nem kell már senkinek a Ps5😂 Fél évvel ezelőtt még "öltek" volna egy ilyen bundle-ért,és van ahol még most is😳 Tényleg el vagyunk kényeztetve ilyen téren...
-
-
törölt tag
válasz N.YCityBoy #84164 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Amelyik trófea érdekes és élvezem a megszerzését, azt igyekszem megszerezni. A többit kihagyom.
-
veterán
válasz Sanyi.mTs #84162 üzenetére
Nem mindenkinek elég, maradjunk ennyiben, ezzel be is fejeztem ezt a "trófea ribanckodós" témát😂👍 Szerintem ne a trófeák miatt játszunk már a játékokkal, hanem kikapcsolódás célzattal, és,hogy örömet leljünk benne, legalább egy kis időre zökkenjünk ki a "szarból"👍
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz N.YCityBoy #84158 üzenetére
Days Gone-hoz és Tshusima-hoz is elég 1-szer végigjátszani.
-
veterán
válasz Wesder #84159 üzenetére
Azért írtam, hogy a LEGTÖBB játékhoz kevés, persze vannak kivételek,de nem ez a jellemző😳🙄 Amúgy Hellblade-nél is, ha "elhagysz" útközben már csak 1db gyűjthető emléket is akár, akkor már is csak második nekifutásra lesz meg szvsz👍 Nem mindenki néz be minden bokorba útközben, és valljuk be őszintén, azt a játékot bőven elég 1x is végig "szenvedni"😂
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #84158 üzenetére
Hellblade, csak hogy egy "indie sz@rt" említsek. 1x végigjàtszós platina.
It Takes Two, a màsik példa, szintén egyszer jàtszós.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz -secret- #84132 üzenetére
Maga a játék nem sok olyan 10 óra szerintem, de a sok szarságot mire összeszeded.. ráadásul vannak amiket csak bizonyos missionok közben tudsz felvenni (akár mission replay-el) , és persze a mission végén érsz oda... Meg ugye van akinek a verseny ill. az azt megelőző mission szopó (mert, hogy legnehezebb fokozaton is ki kell nyomni a sztorit). Nekem talán ötödikre meglett.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
veterán
Hát én még pont a recsittel voltam ugyan így, végig sem játszottam...ugyan az a unalmas játék ugyan azokkal a gáz fegyverekkel és harcokkal mint a többi részben is 15 évvel ezelőtt,csak szebb tálalásban! Nem azt mondom, hogy a Kena megváltja a világot,de legalább egy üde színfolt és a lelkét simogatja az embernek, amikor éppen nem egy bossal harcolsz,hanem csak úgy kalandozol 👍 Több hasonló játék kellene a mai világban 🙄
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz mettek #84110 üzenetére
hát engem nem. a kóválygás unalmas a harc meg, inkább hagyjuk. ettől eltekintve a játék gyönyörű. de míg a Rift Aparttal élvezet volt játszani, ezzel valahogy nem. ám elismerésre méltó amit ez a 15 ember összerakott, és akkor is végigjátszom ha belegebedek
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz sz.mich #84125 üzenetére
Extension of the main game time. Egyébként ez kifejezetten lehet minőségi is, ha olyanok a pluszként felfogható, opcionális feladatok. "Haszna" nincs, de azért kifejezetten jó érzés tölt el, ha egy kedvenc játékodat az abszolút maximumra juttatod.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Elméletileg ma már lehet játszani a BF:2042 Open beta-val, viszont sehol sem találom a store-ban. Van akinek sikerült letölteni (előrendelés nélkül)? Lehet csak én vagyok balfék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
US accounttal egy hónap PS Plus 1 dollárba kerül (Holnapig él az akció, azt nem írja sehol, hogy csak azoknak érvényes-e, akiknek nincs jelenleg előfizetésük, de tippre igen)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
VTom
veterán
válasz sz.mich #84125 üzenetére
Nem őrület, szerintem jó ötlet.
Igazából adhat egy kis pluszt a játékok mellé, akár endgame tartalomként is lehet tekinteni rá. Ha tetszett az adott játék akkor szórakoztató lehet, de szerintem nem minden játékba illik. Amiben viszont jól van kialakítva, abban kifejezetten szórskoztató (pl. Astro's Playroom)Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Repiv
tag
Van egy előrendelésem a Konzolvilágból lemezes verzióra.
Átadom szívesen ha valaki igényt tart rá. (privátban keressen)
Hétfőn 12-ig kell válaszolni az email-re az adatokkal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
Utóbbi már ahol és már akinek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sz.mich
tag
Srácok, hadd kérdezzem már meg, hogy mi ez a platinázós őrület? Az, amikor az összes acsit kioldjátok? De van ennek bármiféle "haszna" úgy általában?
Csak kp., az ár fix.
-
Mrdevil
addikt
válasz sting2 #84122 üzenetére
Én Ride4-ezek szeretem nagyon, csak kicsit nehezebb benne motort szerezni mint a Ride3-ban. Ezt a vidit is épp tegnap néztem, hozzáteszem belső nézetből kB képtelen vagyok normálisan menni, látni kell rendesen az íveket, ami külsőből sokkal könnyebb. De jó a Ride4, rengeteg verseny van benne, sok belőle 5 körös, a pályák is hosszúak.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Arcképgyáros
Mafia Definitive Edition valakinek platina?
-
-
veterán
-
Madoc
veterán
-
Tekmen
aktív tag
Köszönöm mindenkinek aki ajánlotta a központi szalont, keddi telefonos rendelés után csütörtökön hívtak is hogy mehetek a digital editionért
(azért ma írok, mert kicsit beszippantott a cucc )Scalperek meg fulladjanak bele a túlárazott gépeikbe...
[ Szerkesztve ]
Tekmen
-
veterán
-
mettek
addikt
válasz N.YCityBoy #84111 üzenetére
Eszem ágában nincs. Normál fokozaton játszom és igy is megizzaszt. Nem vagyok mazochista.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #84111 üzenetére
+1
-
veterán
-
mettek
addikt
válasz nagyatt #84103 üzenetére
Engem nagyon beszippantott ez a Kena. Nem gondoltam volna hogy így lesz mert egy nagyon mesés produktum de minden perce élvezetes. Mondjuk az első 1-2 óra még nem nyűgözött le de aztán ahogy jöttek a képességek úgy nyílt ki a világ es lett változatos, izgalmas.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
alratar
addikt
válasz N.YCityBoy #84106 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak ugye sosem tudni.
Manapság már a lyukas zoknit is eladják újnak!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
proly01
őstag
Van egy felesleges előrendelésem alza-tól,lemezes PS5.
Akit érint irjon PM.....Pr:)ly....
-
veterán
válasz alratar #84105 üzenetére
Persze,hogy lemezes,szép lenne a digitális 207K-ért😂 Így sem egy nagyon jó deal nem véletlen van ez a pakk fent szinte napi rendszerességgel,gondolom mindenki vissza mondja amikor egy kicsit utána számol 😅 Gyakorlatilag a Milest 22K-ért adják hozzá,amit már megkapsz bárhol 10 környékén...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nagyatt
tag
Hazai IGN Kena teszt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma