Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Easyl0ver #87386 üzenetére
A CEC kikapcsolása ezt nyilván megoldja (nem azért, de ilyenekhez is YouTube videó kell manapság?
), csak úgy a tévé kikapcsolásával leállni se fog a konzol. Azt pedig jó lenne megtartani.
Egy korrektebb implementáció úgy nézne ki, hogy külön be lehet állítani, hogy adott eszköz fölkelthet-e más eszközöket, illetve adott eszközt fölkelthetik-e más eszközök. Ugyanígy a lekapcsolással.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
Easyl0ver #86598 üzenetére
Hülyeség, hogy nem lehet venni részletre konzolt. Én is Telekomtól vettem kb 1 hete a digitális verziót 20 havi 0%-os részletre, se előfizu se semmi nem kellett hozzá. Telefonon érdeklődtem, ott azt mondták nincs rá lehetőség, majd személyesen bementem az egri Telekomba és mondta a srác, hogy ha jön készlet, akkor szól és mehetek a konzolért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest