Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy.4591
csendes tag
Én is PC-ről jöttem, viszont megválni nem tudok tőle. Azt hiszem akkor határoztam el magam konzol vásárlás mellett, amikor 2016-ban az E3-on bemutatták a Spider-mant. Az ott engem megvett kilóra. Aztán jött a God of War leleplezése és szerintem gyerek korom óta nem vártam semmit akkora lekesedéssel, mint azt.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz Easyl0ver #86598 üzenetére
Hülyeség, hogy nem lehet venni részletre konzolt. Én is Telekomtól vettem kb 1 hete a digitális verziót 20 havi 0%-os részletre, se előfizu se semmi nem kellett hozzá. Telefonon érdeklődtem, ott azt mondták nincs rá lehetőség, majd személyesen bementem az egri Telekomba és mondta a srác, hogy ha jön készlet, akkor szól és mehetek a konzolért.
-
hellboy.4591
csendes tag
Van valakinek infoja róla, hogy a Telekom mikor kap újra készletet? Hétfőn beszéltem velük, akkor szerdára ígérték, de sajnos valószínűleg nem kaptak. Pedig már bele éltem magam, hogy a héten megjön az én gépem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest