-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz RangerFox #89980 üzenetére
Mar en magam sem ertem, ki, hogyan ertette, de a lenyeg meg egyszer: nem csak gameplayt/vegigjatszast akarok rola nezni, hanem alapvetoen vegig szeretnem jatszani, ... de attol meg, hogy elore tajekozodom egy-ket dologgal kapcsolatban, hogy esetleg ne szopassam magam egy hetvegen keresztul egy bossal, mire kitapasztalom, hogy mukodik, attol meg "nem maradok le" semmilyen elmenyrol es magam kell ugyanugy megkuzdenem mindenkivel, kvazi nem leszek ugyesebb, ha nezek gameplayt - marpedig ehhez a rougelike jatekhoz az kell; jokora adag ugyesseg.
Ahogy pl. a Hades-t sem fogom hamarabb vagy fel szemmel vevigjatszani, mert ott is vert kell izzadni, mire mindent megcsinalsz es vegigjarod az utad, csak teszem azt, egyik-masik bossnal nem idozol el sok orat, hanem mar tudod milyen mechanizmust alkalmazz, amivel egyaltalan eselyed van ellene.
... de meg majd eldontom mi legyen. Legfeljebb csak akkor lesek bele par YT videoba, ha nagyon elakadok (amugy kb. itt is rengetegen kerdeztek es adtak tanacsot, hogy melyik helyszinen, mi merre es mi a jo taktics - nincs ezzel nagy baj szerintem).
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Az miért van ,hogy a death stranding upgrade-re 4000Ft-ot ír, a Tsusimára meg 10590-et?
Éves Alza+ 20% kedvezményhez kód : JLHbmJQjz2mL
-
veterán
válasz Willhunting #89988 üzenetére
Ja oké,ezt is benéztem, ez a nap most ilyen😁
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
MODERÁTOR
válasz Willhunting #89988 üzenetére
Van a hardveraprón, nem linkelem, de nagyon könnyű megtalálni (feltöltő kulcsszóval próbáld).
-
Willhunting
aktív tag
válasz N.YCityBoy #89987 üzenetére
Nem erről szól, én nem PS Plusról kérdeztem. Egyenleg feltöltőről, ha nem volt egyértelmű sorry.
-
veterán
válasz Willhunting #89985 üzenetére
PS Storen is akciós és úgy a legegyszerűbb, de ha fentebb vissza olvasol egy kicsit, kb minden második hsz erről szól😅
-
Willhunting
aktív tag
Lehet valahol kedvezményesen PSN feltöltő kódot venni magyar storra? Régebben árultak hardveraprón is, de most sehol nem találtam.
-
Bazsi747
aktív tag
válasz N.YCityBoy #89983 üzenetére
Tudom persze,jól van na
-
veterán
válasz Bazsi747 #89982 üzenetére
Talán, mert rajtad kívül kb még 5 millióan rendeltek minden szart és ilyenkor úgy el vannak havazva, hogy van amikor 1 hétre rá kapod meg a rendelt cuccot! Minden BF-kor ez van, ha még nem rendeltél volna ilyenkor! Türelem majd megkapod👍
-
Bazsi747
aktív tag
Nem értem hogy ha azt mutatja hogy hajnalban az itteni elosztó központban volt az emag rendelésem akkor miért nem ér ide az MPL?szomorú vagyok,és hétvége
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #89977 üzenetére
Én úgy értettem, hogy meg akarja nézni YT-n a végigjátszást, ezzel kímélve az idejét és idegszálait. Azért egy ennyire gameplay fókuszú játék esetén elég sok dologból kimarad, ha csak videót néz róla, nem gondolod?
-
veterán
válasz axlfsi #89978 üzenetére
Szerintem használt, ez a trükk 👍 Ezért nem lehet online megrendelni, mert abból lenne galiba, hogy nem celofanos játékot kapna a delikvens 😅 Így meg személyesen ha bemész mondják majd kb sorry nem volt oda írva? Hát ezért ennyi csókolom, és úgy is meg fogod venni ha már oda mentél érte 👍
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz axlfsi #89973 üzenetére
Gyakorlatilag ez nem egy sztori orientált játék, tehát olyan nagyon nagy spoilerbe nem fogsz beleszaladni😂 Nyugodtan nézhetsz videókat vagy akár teljes végigjátszást, és nem veszítesz semmit a játék élményből,mivel ez pont olyan játék, hogy teljesen más nézni, vagy játszani vele 😁👍
-
axlfsi
veterán
válasz N.YCityBoy #89971 üzenetére
Apropo Returnal; azert ha nem vagyok idomilliomos, nezzek batran egy vegigjatszast, ugye? (nagyon nem vagyok az - sot!). Ettol meg vajmi keveset veszitek a jatekelmenybol, sot, legalabb kevesebb idegeskedessel parosul az elvezet. Jol latom ezt a kerdest?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Rowen
csendes tag
Alzaról én a Demon Souls-t rendeltem be ott most 15, notebook.hu-n volt 13-ért de elkapkodták egyből! Szerintem így is jó árban van, használtan is drágább...
-
veterán
válasz Scholes9 #89969 üzenetére
Hát nem tudom,én már réges régen kiplatináztam a Returnalt, de még mindig van, hogy megyek 1-1 kört vele, szerintem megunhatatlan...kb 200 órám van benne, ha ez nem jó szavatosság 🙄 Pont,hogy a Demon Souls az amit 1x végigvittem 85%-on van a trófea lista, de ha oda állna valaki pisztollyal a fejemhez,akkor sem játszanék már vele, ja és ezt az eredményt 17 óra alatt értem el...ennyit a szavatosságról 😅👍 Tehát a konklúzió, nem vagyunk egyformák, ezt így nem lehet rávágni egyből egy adott játékra, hogy ez tartalmasabb vagy a másik, kinek mi és mennyi időt tölt el az adott játékkal, ennyi😁
[ Szerkesztve ]
-
kzoli420
tag
Hat, miota megvan a PS5 azota vagy PS4 jateokkkal jatszottam vagy cross-gen jatekokkal. Magam sem tudom, hogy mi szamitana next-gen elmenynek Mondjuk melyik jatek hasznalja ki jobban a konzolban rejlo lehetosegeket? Grafika, kontroller, 3d audio, errol eldekelne velemeny
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
veterán
-
bgunne
tag
Szerintem nincs erre egy pontokba szedett követelmény, hogy mi számít nextgen játéknak.
Pl. ott a dirt 5, ami rondább mint néhány korábbi autós játék, cserébe 2 verseny után pihenned kell egy kicsit, mert elzsibbad a kezed, olyan erősen rezeg össze-vissza a kontroller, hogy majdnem szétesik. Ennek a fejlesztőcsapatnak ez a nextgen.
A Ratchet esetén a gyors pályabetöltés számított nextgennek.
((A CP, GTA esetén pedig az, hogy félkészen adják ki)) -
Moby
veterán
válasz bgunne #89963 üzenetére
Egyik sem tud a dualsense-el semmit kezdeni. Mindkettőben ottvan, csak kb minek(returnalban elsőre jó az eső, aztán többedszerre észre sem veszed). Hozzátenni a játékhoz egyiknél sem tud. Ezt eddig egy játék tudta, az Astro, a többi csak ilyen maszatolgatás dualsense szempontjából. Ezek is.
-
bgunne
tag
válasz kzoli420 #89961 üzenetére
Mivel a returnal egy teljesen új játék, mai (réteg)igények szerint és PS5-re tervezve a kezdetektől, játékmenetben biztos, hogy intenzívebb nextgen élményt kapsz, mint egy 10+ éves játék esetében. A Demon's Soulshoz pedig bár hozzáadták a DualSense funkciókat, ez inkább csak extra a játékhoz, nem szerves része annak.
-
kzoli420
tag
A 'PS5 elmenyt' szerintetek a Demon's Soul-tol vagy a Returnal-tol kapom meg jobban? Tisztaban vagyok a stilusbeli kulonbsegekkel, a velemenyetek erdekelne, hogy melyik adja vissza jobban a next-gen elmenyt
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
@rglaaf
veterán
Store ban akciós éves pluszra fizetésnél something went wrong-ot ir nálam mi lehet a problémája?
PSN:BiZzare_0 ️
-
axlfsi
veterán
válasz Bencus88 #89880 üzenetére
Pont akartam kérdezni, hogy ettől mennyire esélyes olcsóbban találni, de úgy látom, újonnan mindenütt csak több.
Esetleg ugye használtan itt-ott 12 környéke (?)Sebaj, behúztam én is!🙃😎
Csak kár, h külső raktáras a sztori és a hétvégén még nem tolhatom 🙂˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MODERÁTOR
válasz undercover #89956 üzenetére
Amit a Store-ban látsz, az már a black friday. Persze jövő héten lesz az igazi, de ami most le lett árazva, az nem fog egy hét múlva még nagyobb akciót kapni. Legfeljebb csak tesznek be még majd pluszban pár címet.
-
undercover
őstag
Ahogyan többen mondták ezek tényleg nem nagy akciók.
De az igazi BF nem jövőhét pénteken van?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok,
Használ valaki itt Steelseries fejhallgatót?
Lehet ez a központi oldalas kedvezmény megfogna.
Jelenleg HyperX Cloud II-t használok vezetékest. Nem tudom erőlelépés lenne-e egy Steelseries gyakorlatilag mind a Pro + gamedac, 7P wireless és Arctis 5 is szóba jöhet nem az ár kérdése.Eddig a vezeték nélküliségtől tartottam a töltögetés miatt, van hogy van annyi időm játszani hogy 2 kar is lemerül.
A hangminőség fontos nekem, mert haverokkal online "harcolunk", a cloud II adja azt hogy hallom honnan közelít az ellenfél, nem tudom ezt egy Wireless tudja-e adni stabilitásban és minőségben késés nélkül. Segítenének aki ilyet használ?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
hatragyi
tag
Sziasztok,
Family Management probléma.
Pár hetes PS5-öm van, hozzá lett adva az én accountom PS Plus-al, mint Family Manager, megfelelő privacy beállításokkal.
A két gyerkőcöm alám van rakva, mint gyerekek, csináltam nekik PS accountot, be vannak jelentkezve, privacy megfelelően beállítva (8 éves korral regisztrálva). A PS5-ön be tudnak jelentkezni, látszódnak a nekik való játékaim, a többi "lakatos".A saját és a gyerek böngészőbeli beállításiról csináltam pár screenshot-ot, bár mind a konzolon, mind a webes felületen próbálkoztam mindenféle beállítással.
A saját profil és ebből a gyerekek: [link]
Az egyik gyerek profiljába bejelentkezve: [link]Kollégámnak adtam el a PS4 Pro-mat, nem volt még neki, csinált magának account-ot, ott is van gyerek. Kollégám lett a Family Manager, a gyereknek szintén 8 éves korú accountot csinált, mindenki be van lépve, a megfelelő játékokat látja a gyerek.
Mindketten számítógépen, böngészőben hoztuk létre a profilokat a gyerekeknek, és állítottuk is be, majd a gépeken beléptettük őket, és befejelztük a beállításokat, amire még szükség volt.
A probléma:
Az én profilomból a PS5-ön nem tudom megkeresni a gyerekeimet (az android-os PS App-bólsól sem), hogy barátnak jelöljem őket. A keresőben a teljes, pontos ps nevet bírva sem találja meg őket.
A gyerekeim profiljaiból a PS5-ön megtalálnak engem rám keresve, és barátnak is tudnak jelölni, viszont egymást már nem tudják megkeresni, nem hoz találatot a pontos névre sem.
Viszont ha már mint barátok valamelyik gyerek profiljából engem, mint barátot megnéz, és megnézi a barátaimat, akkor ott már barátnak tudja jelölni az egyik gyerekem a másikat.
Én a gyerekeket közeli barátként tudom jelölni, de egy felugró ablaban kiír egy problémát, régi rendszerrre, vagy rossz beállításra hivatkozva.
A gyerekek egymást nem tudják közeli barátnak jelölni, nincs is ilyen opció.
A gyerekek profiljából a Friend Requests próbáltam Anyone-on is, úgy sem működik. A screenshot-oknál Friends of friends-re van állítva.A kollégám a PS4 alatt a barátok keresésénél simán megtalálja a gyerekeimet, és barátként tudja jelölni őket.
A kollégám gyerkőce a PS4-en szintén megtalálja őket is, engem is és barátként tud jelölni mindenkit.Miért lehet a fenti probléma? Ez PS5 specifikus dolog? Akár szándékosan van így? Az én, a gyerekeim, a kollégám és a kollégám gyerekének account-ja, privacy-ja teljesen hasonlóan van beállítva.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
-
marinea2
addikt
válasz kovsol #89944 üzenetére
Az a nagy dudor hianyzik a gepemrol, szoval szerintem ez nekem nem jo
De amugy az mindig olyan fura amikor lemezes valtozat olcsobb mint storeban...
hackeeeee: Kb 2 honapja volt 9ezerparszaz..
RangerFox: Ez egy igazi gamernek 2honap max...
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
RangerFox
Topikgazda
Guardians of the Galaxy, Mass Effect Legendary Collection meg Tsushima DC megvéve. Közben még a backlogban van a Kena, Psy2, Cold War. Szerintem év végéig el leszek játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Hát ez a black friday egy l@#ar
20-30% az értelmes játékokra, pénzéhes sony
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
kevike576
senior tag
Van még a 12ezres PS+ az emagnál, mert én nem látom?
-
Frod
addikt
válasz Marcus88 #89925 üzenetére
RE3 különleges állatfaj, még használtan is nagyon drága, valószínűleg kevés lemezes példány van belőle. (Gondolkodom is rajta, hogy feldobom az enyémet.)
Exodus-ból 4197 a Gold verzió, amennyire tudom ingyen frissül PS5-re.
Do you see the white shadow?
-
Griff55
senior tag
Ps5-os miles morales deluxe megéri 14900-ért nem? Elvegre 2 jatekot kap az ember.
A tsushima miatt verem a falba a fejem hogy nem tudtam varni...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
nagyúr
Na, találtam régebbi játékot, egész jó áron. Ha valakinek kimaradtak és szeretné a polcon tudni őket lehet mazsolázni.
Doom Eternal 7.900Ft (hazsnáltan kb. 7k)
Division 2 1.500Ft
Borderlands 3 3.300FtKonzolvilágnál: GT Sport, Knowledge is Power, Hidden Agenda, Ratchet and Clank (2016), Bloodborne, LittleBigPlanet 3, Chimparty, Nathan Drake Collection, Last of Us 1, God of War 2018, God of War 3, Until Dawn, Dishonored 2, Anthem 2.990Ft
MediEvil 4.290Ft
Uncharted: The Lost Legacy 2.990Ft[ Szerkesztve ]
-
Nirvatti
tag
válasz Fox Mulder #89921 üzenetére
Kártya, a digitális 18 eFt...
De pont most linkelték a hivatalos Store-ban is 12. -
sp8787
addikt
-
senior tag
Konzolvilágnál ez a plus előfizetés kártya vagy kódként kapom emailben?
PlayStation Plus kártya 1 éves (PS Plus) PS4 - akciós ár - Konzolvilág (konzolvilag.hu)Mert ez a leírás alapján kártyának gondolnám.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Totatti(Hun) #89902 üzenetére
Sony accountra él az előfizetés, ugyan az az account pedig jó PS3-PS4-PS5-re is.
-
Totatti(Hun)
tag
Köszönöm!
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
kzoli420
tag
Tyi lemaradtam az emagos PS Plusrol, meg volt Nioh 2 PS4-re 5 ezerert is, amihez ugye jar az ingyen ps5 upgrade. De ugy tunik, mindent elkapkodtak Ti mit ajanlanatok, Returnal-t vagy Demon's Souls-t? Mind a ket stilust szeretem, az erdekelne igazabol, hogy melyik mutatja meg jobban a PS5 erejet.
-
Frod
addikt
Ha teljesen kimaradt az új TR-trilógia, akkor 7e-ért egy nagyon jó és tartalmas csomagot kapsz!
Tudtommal a korábbi részek nem kaptak semmit, de talán a Rise-ban is van kapcsoló, hogy Performance/Quality módban szeretnéd-e inkább.#89909 Moby
Amit nem kapott, aki korábban nem vásárolt ott semmit.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
TBT
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Lemezes verziót kerestem én is, de azok sajnos jóval drágábbak még használt állapotban is + ugye a postaköltség is rájön.
Épp azt néztem, hogy a Scarlet Nexus-t 15 000-ért vettem a nyáron digitális formában, most meg BF keretében 18 000 Ft a lemezes (+ szállítás).
És Lara kalandjait érdemes megvenni? A teljes csomag (Tomb Raider Definitive + Rise of the Tomb Raider Complete Edition + Shadow of the Tomb Raider Definitive) 7000 Ft körül van. Azt tudom, hogy a Shadow kapott PS5 patch-et, de a korábbi két része is?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Peetey91
senior tag
Univerzalis, az accounthoz adod hozzá.
egy masodperccel lemaradtam
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
PS4-5 -re ugyan az az előfizetés van.
May the Force be with you!
-
Totatti(Hun)
tag
Sziasztok! A Ps+ előfizetés az minden platformra jó ps4-ps5.Pl ha ott van hogy platform ps 4 akkor azt csak arra tudom használni?
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
penge111
addikt
Ejj, a Hades se kapott valami nagy leárazást, mindegy szereztem végre lemezesen jó áron egy Sekiro-t De még a Cursed of Dead Gods-ra is ráfüggtem piszkosul, most megy a megnyilt új hard mód
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Ps3 Játékok
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő), Dobozában, 24 Hónap Garanciával
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen