-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Gubu0101 #90199 üzenetére
Én is ott tartok most ugrottam neki a kiegnek. Alap gaméban meglett a platina, baromira élveztem, szerintem aki bírja az ilyen szamurájosdit, annak kötelező darab. + a grafika, hát monitoron sem volt rossz, de OLED-en az államat keresgéltem..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Gubu0101
veterán
Nekem mar csak a sziget takaritas van hatra.De majd a morales utan.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
ribizly
veterán
válasz Gubu0101 #90196 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amikor a végére értem a story-nak, akkor ott meg is álltam (minden special cucc meg move unlock-olva), de megvárok egy komolyabb digital akciót a PS5 DC-ből hozzá és akkor majd ott indítok egy NG+-t.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
addikt
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodok a Ghost Of Tsushima Director's Cut beszerzésén, a problémám csupán az, hogy a PS5-öm nincs meg az eredeti PS4-es játékom mentése (PS4-en játszottam végig a játékot ~40h), és azóta már a PS4 sincs meg, PSN-em se volt, szóval nincs felhőben sem a mentésem.
A kérdésem az lenne hogy legális más mentését felraknom a PS5-re, ha találok neten? Nem akarom h bannoljon a Sony, mondjuk trófea szerzés miatt. Ebben van valakinek tapasztalata?Köszi előre is
-
_drk
addikt
válasz keIdor #90191 üzenetére
De ezt pont a BF-nél előhozni? Én csak angryjoe-nak néztem a rant-jét de ez pfff
Hitbox, pályamodel, design, meg az egész olyan mintha most kezdték volna, holott felsoroltál nem kis előzményt.És pont ez az ongerjesztő folyamat, mert egyre több minden rossz és minél több a sírás, annál több a sírás.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Tyler Durden #90163 üzenetére
Ki? Én? :-D Én 14 végigjátszást, meg órák százait másoknak segítéssel, nézelődéssel. Olyan 700 órát.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Macccy
senior tag
válasz sp8787 #90185 üzenetére
Nem.
Ha látok egy videót a saját szememmel, amin szarul néz ki, akkor szarul néz ki. Aztán ha látok egy MÁSIK videót, ami a network teszt alatt készült és valószínűleg a videó is már egy jobb buildből van, mint amit korábban láttam teaser .... És ha az kajak jól néz ki, akkor kajak jól néz ki!
Olyat nem is írtam, hogy a DF elemző magyarázta meg, hogy jól néz ki -
sp8787
addikt
-
Macccy
senior tag
válasz Aciduzzu #90157 üzenetére
Bloodborne az egyetlen FROM game, amit végigtoltam és még újra el is kezdtem. Dark Souls 3 -ban sajnos csirke voltam és a legutolsó bosst nem tudtam, kifáradtam. Sekiro -nál meg a pagoda tetején azt a villámos kisherceget nem tudtam f.szra húzni sajnos, minden más mellék vágányon elmentem ameddig lehetett, de ő nem opcionális. Nagyon jók a FROM játékai valóban, a Demon's Souls PS5 a listámon figyel.
Itt van ez az Elden Ring. Bevallom a mostanában amiket játszottam szuper látványos játékok után kicsit húztam a számat, amikor megláttam az első videókat belőle. De most láttam a Digital Foundry elemzését Tom által, háát húúú ... tévedtem, benéztem. Jól fog ez kinézni. Kelleni fog. -
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #90171 üzenetére
Hát igen, ez az a szint, amit nem is tudom mennyi gyakorlás, vagy elhalálozás után lehetne elsajátítani.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Nem tudja valaki véletlen hogy idén még el lehet majd valahol érni a ps5 lemezes vagy digitális verzióját?
Láttam itt is van hirdetve egy-kettő de eléggé elvetemült áron
Válaszokat előre is köszönöm -
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #90174 üzenetére
A parryt el lehet rontani, a kitérést nem. Favágó módszer, de működött.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #90171 üzenetére
És akkor vagyok én, aki egy kezén meg tudja számolni, hányszor parryzett az egész játékban
-
S e t h
nagyúr
válasz vonSux #90162 üzenetére
Az a vicces, hogy nagyjából még a kontroller gombok kezelését sem ismertem ki, nem tudom, hogy kell váltani a quick itenek között, ahol most nálam alapértelmezett a molotov, amit rendszeresen sikerül is a cél mellé dobni.
Ha minden kötél szakad és nem megy az öreg hunter, akkor majd megnézem ezt a music boxot és azt hogy miként kell váltani közötte és a molotov között.
Szerk: közben meglett
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Meghoztátok újra a kedvem BB-re. 3-ik boss-nál megakadtam és akkor elvesztettem a lelkesedést.
Amúgy van Bloodborne topik is [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jó olvasni, hogy valaki szintén most kezd neki, én a végén vagyok a Tsushimának és a következő játék pont a BB lesz, nemrég vettem meg a GoTY editiont. Pár souls like játékot már letoltam, de nagyon kíváncsi vagyok a BB atmoszférájára. Mennyi időt tettél eddig bele a játékba?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
S e t h
nagyúr
válasz hombre[EU] #90159 üzenetére
Hát nem egy cleric beast, Gasgoigne egy veszett hunter, ráadásul alakváltó, időnként olyan mintha kiszámíthatatlanul dobálná a comboit.
Elég komoly a nehezedés a cleric beast után, de tisztában vagyok vele, hogy ő a belépő a nagyfiúk világába, Gasgoigne egyfajta teszt a többi bosshoz.
Ha ő sikerül, akkor van esélyed a többihez is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Aciduzzu #90157 üzenetére
Father Gasgoigne reggel felqrt, alig volt már élete első próbálkozásra, aztán beszorultam két sírkő közé, ahonnan nem tudtam kijönni.
Másodjára meg kijöttem a ritmusból, nem tudtam kidodzsolni a farkassá változott alakját, nem jó ütemben védekeztem.
Harmadjára meg csengettyűztem, de nem jött senki, aztán el kellett jönnöm otthonról.
Egy fura dolog azért cseszte az agyam.
Az első halál után megvolt minden health potim, a második után viszont már csak annyi amennyi maradt a harc végén, mehetek farmolni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz S e t h #90146 üzenetére
LOL.
Irigyellek. A BB-t végigvinni elsőre szerintem a világ egyik legjobb játékélménye. És csak egyszer adatik meg.
Én most megvettem a DS Remastered-et, anno még vissza kompiban nyomtam le Xboxon.
Ilyen játékélményt más játék nem tud, mint a From-játékok. Lefekvés előtt azon kattogok, merre menjek, mit csináljak. Alig várom, hogy reggel legyen, hogy játszani tudjak. Egész nap a játék jár a fejemben. A holnapi munkát előre sajnálom, nem leszek túl hatékony, ez jár majd a fejemben.
Nekem soha semmilyen más játék nem tudta azt, hogy így bekúszik a fejembe, és ennyire rácuppanjak, mint a From-játékok.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
marinea2
addikt
Fifa22-vel nyomja itt valaki? Nekem van csak osszecsapott erzesem tole?
A menube mintha sokszor 20fps el laggolna, a palyan a fu olyan mintha egy ovodas rajzolta volna.. A labda ha kimegy a palyarol egy kapuraloves utan olyan csikot huz mintha 8 labda lenne egy vonalban.. Eskuszom nekem a 21 ps4 es verzio minosgibbnek tunt"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
S e t h
nagyúr
válasz Woodslave #90069 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy vmelyik soulsnak neki kéne feküdni, ha már annyira tetszett az Elden Ring, szűzként abba milyen dolog lenne már belevágni?
Másrészt most van türelmem hozzá, nincs nagyon más játék, ami foglalkoztatna, bár kettőt még behúzok fekete péntekileg.
Holnap megpróbálom Gászkony fatert, aztán meglátom, hogy utána kicsit pihen-e a game, vagy megyek tovább a nem éppen kitaposott ösvényen.
Bár a hangulat nagyon addiktív, elképesztő atmoszférája van a játéknak.Ma láttam két hatalmas farkast még a játék elején és a cleric beast után gondoltam fa..., akarom mondani kardra húzom őket, közéjük is ugrottam és amikor felvillant a hp csíkjuk nagysága, akkor jöttem rá, hogy ez nem az a játék, de ekkor már feküdtem, first die
-
jeni
félisten
válasz LumentoFoto #90138 üzenetére
+egyetértek
akkor lenne az igazi,ha a digitális játékok legálisan tovább adhatóak lennének
a Sony üzleti szempontból ezt sosem fogja meglépni.
marad továbbra is az az elve,hogy amit a nevedre vettél, azt vidd magaddal az idők végzetéig.
ennek a digitális dolognak nincs semmi köze ahhoz,hogy egy konzol ezzel az optikai meghajtó nélküli verzióval könnyebb és kisebb lesz ( a fogyasztás csökkentés nem jelentős,melegedés talán) valamint költség hatékonyabb lesz,bár az utóbbi az igaz is. -
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #90137 üzenetére
Tehàt most 60-40 arànyban a lemezes vezet, de lesz itt még síràs a gen végén mikor a digit lesz àtlagban 70-80%
Az Xbox meg egyébként digital heavy, ami nem is baj. Köszönhető a több eladott all digital gépnek, meg a GamePass-nak.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BusinessGuy
őstag
Behúztam a Guardians of Galaxy-t. Számomra messze az eddigi legszórakoztatóbb Marvel játék, lazán éri a 8-9 pontokat, dehát itt nem voltak fizetett tesztek... Simán ott van a Pók mellett, néhol alatta néhol fölötte.
-
LumentoFoto
tag
válasz ProEvoFan #90137 üzenetére
Egyértelmű, hogy a lemezes játékokat veszem én is. A ps plus kollekcióban van 20 játék, 4-et töltöttem le belőle, s 1-et játszottam végig. Ezek igazából bérelt játékok, nem az enyémek. Nekem prémimu érzés az, ha betehetem a lemezt a gépbe. Nem érzem magam retrónak ettől. Ha valami nem tetszik, akkor tovább adom, így nincs rajta akkora bukó, persze ritkán veszek játékot megjelenéskor. Most egyedül a GT7 érdekel megjelensékor, az megéri az árát, mert hosszú idóre leköt, s nem 10-15 órás játékról van szó.
Amíg lehet fizikálisan venni játékot, addig csak azt fogok venni. A digitális játékjaimhoz kb. hozzá se nyúlok, nincsenek szem előtt. Na meg letölteni egy játékot nem olyan men, mint a lemezt cserélgetni. Nem vagyok lusta felkelni, s lemezt cserélni, s vigyázok rájuk, így nem sérülnek meg.
Ha csak digitális lesz, na akkor majd érdekes lesz a dolog, de remélem eléggé sokára jön el az az idő. -
keIdor
titán
válasz Farkassacred #90127 üzenetére
A játékok nagyrészét ma már nem érdemes megvenni day1 teljes áron. Ez főleg igaz egy Battlefieldre, meg a legtöbb multis címre.
Már a 2013-ban megjelent Battlefield 4-ből ezt le lehetett vonni konklúzióként.
Jó lesz a 2042 is, majd jövőre, 1-2 nagy patch és leárazás után. pl. akik lemezeznek, szerintem januárban megvehető lesz 12k körül simán használtan.Aki most megvette 27k-ért az így járt. Volt sok év és játék, ahol megtanulhatták volna az emberek, főleg korábbi Battlefieldeknél, hogy az elején nagyon bugos mind, ki kell várni és kész.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Nirvatti
tag
Kicsit megremeg a kezem, úgy érzem jó vétel lenne a CORSAIR HS80 40991 Ft-ért.
Teszt is van. -
F-ECT$
titán
A Sackboyhoz képest a Little Big Planet 3 mekkora visszalépés? Előbbivel lassan végzünk a lányommal (6 éves, coopban toljuk), kellene valami hasonló.
Dive ever, work never.
-
Farkassacred
őstag
válasz keIdor #90113 üzenetére
Abban is van ám valami, hogy sok a hisztis manapság, de a túlértékelés/elnézés is kritikus lehet játékos szempontból a jövőre nézve. Egyből pénzt kiadni egy félkész játékért nem biztos, hogy bölcs dolog.
Tehát egyik oldalt se jó túltolni, ha valami nem tetszik arrébb állok, ha meg félkész várok még rá.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Macccy
senior tag
válasz tboy93 #90100 üzenetére
Ragasztót Izopropyl Alkohollal. De elmondom a trükköt, amit én alkalmazok, nem kell semmi, se hajszárító, se kapargatás, nem lesz hullámos a fólia, nem sérül semmi :
borítót kiveszed, megfordítod, visszarakod.
Máris nincs elöl undorító matrica, a hátulján meg tökmindegy. -
-
Krisz0630
senior tag
Sajnos tényleg gyenge lett ez a Black Friday.
Bár én inkább lemezes párti vagyok, digitális játékot már csak akkor veszek, ha 8-10 ezer alá bemegy az ára. Legalább az éves PS Plus-t behúztam, mindig ilyenkor szoktam.
Gondolkodtam még a Demon's Souls-ban lemezesen, de pár hete vettem meg a Guardians of The Galaxy-t, még nem értem a végére, plusz a héten a Ghost of Tsushima Director's Cut-ot is, jó lesz decemberre. Bár ott is csak az volt a cél, hogy az Iki szigetet, meg egy New Game Plus módot tolok, de sajnos a héten kiderült, hogy egy csomó PS4-es mentésem nem maradt meg a felhőben. Így sajnos elölről kell az egészet kezdenem.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
noxon
őstag
Megvettem sz It Takes Two-t, hogy párommal játszunk. Hát ez az osztott képernyő nagyon rossz, pár perc után már fájt a szemünk tőle.
Más játszott vele vagy hasonlóval? Gondolom a játékban nem lehet kikapcsolni az osztott képernyőt.
We live in a simulated world...
-
Frod
addikt
Curse of the Dead Gods
Sikerült az első pálya, nagyon hangulatos kis játék.
Ami elsőre megfogott benne, hogy art style-ban a Darkest Dungeonből merít, ami elég etalon nálam.
Egy roguelite játék egyébként, nemtudom a Hades ilyen téren mennyivel nehezebb, de itt egy tonna passzív skillt nyithatunk ki amik megmaradnak a run-ok között, valamint idővel kezdésként is vihetünk tápos fegyvereket, tehát bátran ajánlom annak is, aki egyébként nehéznek tartja a zsánert.
Úgy látom az alap kampány mellett időszakos event pályák is vannak egyedi módosítókkal és jutalommal. Szerintem jópár óra belecsúszik majd potom pénzért :)
Gyakran akciózzák, legutóbb 3500 Ft volt.Do you see the white shadow?
-
Toncsi92
tag
Hát igen énis inkább lemezesen rendeltem be a DS-t 14ezerből megúsztam 17 helyett. Returnal is 16 ezer lemezes verzióban a 20 ezer helyett digitális még leárazva is sokkal drágább sajna. Mondjuk igazából sony címeken kívül alig volt valami normális játék ennél egy sima alap akció is erősebb szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
keIdor
titán
válasz Farkassacred #90106 üzenetére
Nem védem a BF-et, de manapság a gamer közösség olyan, mint egy hisztis pláza picsa. Semmi nem jó, mindenért sírnak sokan.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Moby
veterán
Hát pedig...én nyomtam xboxon húsz órát, és nyomtam PS5-ön már legalább ugyanennyit, és PS-en nagyon rendben van. Mégis, ugyanolyan szar átlaga van és ugyanúgy van kezelve mindkét verza, pedig az xboxos egy bugtenger, kilépeget, beszarik, stb. A PS5-ös nem, max van itt-ott némi graf glitch. Számomra is megdöbbentő volt a különbség, mégis ha valaki ránéz, a metcritic szerint kb ugyanaz. Mennyire hihetőek ezek?
PS5-ön ennek a játéknak az egyetlen komoly gondja, hogy még nem igazán jól van kalibrálva. Ami viszonylag normálisnak mondható az ilyen típusú játékoknál rövid idő jtán. Rengeteg feedback kell, hogy miből kell visszavenni, mit kell megtolni, mert ezekhez nagyobb mintavétel kell annál, amit a belső tesztek adnak.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Jóhát a "játékosok" mindent leszavaznak. Ennél a review bombnál nincs toxikusabb dolog az interneten még akkor se, ha 1-1 játék megérdemli. Vagy 10 vagy 0.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
Én BFel nagyon elvagyok PSen. Vannak persze gondok, ami több hónapos patchelés után lesz rendbe téve, pont mint mindegyik launchnál, de ez a legszebb és legjobban futó BF konzolon, főleg ha launchot nézzük.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!