Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
KaitouP
nagyúr
Most durci vagyok, és egy percen keresztül örökre haragszom rád.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
ImACeltic
őstag
válasz KaitouP #91694 üzenetére
Megtudom erősíteni, nagyon faszán irányítható kontrollerrel. Ma szereztem rajtcél győzelmet a C online versenyen azzal a beast formula autóval. Kellett rendesen gépészkedni vele, főleg amikor már kopottabb a gumi. 2-es vagy 3-as fokú kipörgésgátlóval mentem.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
crue
őstag
válasz tkohun2107 #91683 üzenetére
Nekem nagyon kényelmes a Pulse 3D, órák után sincs vele problémám.
-
KaitouP
nagyúr
válasz polonic #91690 üzenetére
A GT az egyik olyan simcade a racing játékok között ami kvázi tökéletesen van kontrollerre (is) optimalizálva. A széria egyetlen darabja sem volt soha játszhatatlan, rossz, erősen korlátozott kontrollerrel. Persze hozzá kell tenni, hogy kormánnyal a játék más dimenziói is megnyílnak, de abszolút nem létszükséglet. Mitöbb, a DualSense képességeit biztosan aktívan használni fogja, növelendő a vezetési élményt. Szóval nyugodt lehetsz, patent lesz kontrollerrel is.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
opr
nagyúr
válasz polonic #91690 üzenetére
Lehet. Kurva jo.
Mar a GT sport is jo volt, de az uj kontroller borzaszto sokat ad a dologhoz. Nyilvan nem lesz olyan, mint egy 600k-s force feedback-es uberpro kormannyal, de ahhoz kepest, hogy kontroller... Beszaras. Sokat nem mondhatok rola, ugyhogy annyit mondok, hogy Astro autokazik, aztan ebbol mindenki azt szur le, amit akar.Igen, tenykent tudom, igen, sajat tapasztalat, nem, nem mondhatok tobbet. "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
KaitouP
nagyúr
válasz Nayrobi #91685 üzenetére
Szemmel látható melót öltek abba, hogy minél élethűbb legyen egy autó mozgása, fizikája a pilóta szemszögéből, és ezt már videón is nagyon izgalmas látni, hát még mikor majd személyesen tapasztaljuk meg. A vezetés élménye még nagyobb fókusz nyert, az esportereknek ez meg úgyis mindegy lesz a borzalmas motorháztető nézettel.
-
MODERÁTOR
válasz hitchins #91682 üzenetére
A legegyszerűbb ha bekapcsolva tartod a PS4-et miközben beüzemeled a PS5-öt, és miután felcsatlakoztál vele a helyi hálózatodra, akkor felajánlja, hogy áthúzza róla az adatokat.
Vagy pedig ahogy írod, felhőre szinkronizálod vagy kimásolod pendrive-ra a mentéseidet, és miután bekonfigoltad a PS5-öt, mehet a letöltés, telepítés és másolás. -
Nayrobi
őstag
-
MODERÁTOR
válasz proly01 #91676 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen megoldást vársz, ezek vannak amiket írtam. A HDMI esetén megpróbálkozhatsz egy kapcsolós elosztóval is, hogy ne kelljen dugdosni.
Attól, hogy egyazon vezeték nélküli hálózaton vannak, a kép nem fog a tévére kerülni, csak a remote play segítségével. Ahhoz pedig kell egy kompatibilis eszköz is. Ha Android fut a tévén, akkor talán önmagában is működik, mert lehet telepíteni az appját. De használhatsz hozzá egy PS4-et is. -
tkohun2107
tag
válasz N.YCityBoy #91681 üzenetére
Akkor el engedem őket köszönöm a segítséget
-
hitchins
őstag
Sziasztok
Erdeklodnek hogy mi a legegyszerubb modja a ps4-rol a koltozesnek?
Van plus elofizetesem jatekallasokat gondolom leszedi onnan, van barmi amit kulon at kell/lehet mozgatni? -
veterán
válasz tkohun2107 #91675 üzenetére
Ha az A50 kényelmetlen volt akkor a Pulse3D, de főleg a Platinum még kényelmetlenebb lesz! Nekem legalábbis mindkettő 1 óra után nagyon nyomta a fülem, annyira, hogy rendesen fájt utána több óráig 😳
-
Ryder1
senior tag
Erre valaki?
-
hombre[EU]
veterán
válasz Macccy #91678 üzenetére
ide jöhet minden mennyiségben->Konzol Screenshot
Life, Uh, Finds A Way
-
proly01
őstag
válasz Kendek #91672 üzenetére
Azt értem... csak a PS jelenleg is rá van van kötve egy tv-re a nappaliban.így a HDMI csak úgy megoldás,ha dugogatom felváltva a kábelt az éppen aktuális tv-be amin játszani szeretnék,ha jól gondolom.
Másképp... én mondjuk a feleségemmel tvzek a nappaliban,de a gyerek játszani szeretne bent a szobájában a Ps5-el.Tud valahogy úgy hogy csak 1 Ps5 van a házban és az a nappaliban lévő tv-re van kötve,de a szobája csak 6 méterre van a konzoltól és az összes eszköz egy 5GHz wifin van?....Pr:)ly....
-
Peace
nagyúr
válasz tkohun2107 #91673 üzenetére
A50 hangzása után Pulse vagy Platinum?
-
tkohun2107
tag
Üdv amikor megvettem a ps5 konzolom vettem mellé egy Astro a50gen4 fülest nagyon szépen szólt de elég hamar szorította oldalt a fejem így el adtam. Most szeretnék egy másikat pulse 3d vagy Playstation platinum között hezitálok van vele tapasztalatok ? Hangzás kényelem érdekelne első sorban
-
MODERÁTOR
válasz proly01 #91670 üzenetére
Egy megfelelő hosszúságú HDMI kábel talán működne, esetlegesen alacsonyabb felbontással. A kontroller ekkora távolságban még jó lesz, elvileg.
Illetve ha rákötsz a tévére egy számítógépet, akkor megpróbálkozhatsz a remote play funkcióval is. Annál biztosan FHD lesz a max, de valószínűleg érezhető késleltetés is társulni fog mellé. -
syler123
veterán
válasz madkiller #91669 üzenetére
A tiédbe biztos combosabb ssd került Vagy inkább az idő megszépíti az emlékeket... Ez nem natív ps5 verzió, csak update-et kapott a játék.
Itt egy videó a töltési időről (nem én készítettem)
crue: nekem kimondottan tetszik a harcrendszer... Pedig most este játszottam vele még 1 órát és nem változott a véleményem a játékról.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem lenne,hogy megoldható e az,hogy a PS5 a nappaliban van de én a hálóban lévő tv-n szeretnék vele játszani úgy,hogy nem mozdítom meg a nappaliból a konzolt?!
A PS és a Tv egy 5GHz-es wifi hálozaton van és nincs 6 méternél nagyobb távolság köztük.Ha ez szempont.....Pr:)ly....
-
syler123
veterán
Igen Ps5-ön, érzésre 60fps, nem vettem észre lassulást.
Gyorsak a töltési idők, nem next gen gyorsaságú, de olyan 10-15 sec környéke, amikor tölt. Eddig nem volt crash, de egyszer volt olyan, hogy odamentem valakihez beszélgetni és bedobott egy töltőképernyőt (utána ment tovább a játék), de ez 3-4 óra játékból csak 1-szer volt. Ennyi idő alatt még nem dobott ki. -
-
syler123
veterán
A "Vampyr" még valamikor Ps+ban volt régebben, le sem töltöttem, de ma adtam neki egy esélyt. Azt kell hogy mondjam, hogy ez a játék jó!!! Nem is értem miért nem kapott nagyobb figyelmet, persze még csak pár órát tettem bele, de ez eddig nagyon jó, simán megérné még megvenni is, ha nem lenne PS+ ban. Meglepően jó a harcrendszer, vannak bossok, amik akár meg is szívathatnak. A játék még jól is néz ki, jók a zenék és a hangok. Érdemes belenézni, aki még nem tette meg.
-
Ryder1
senior tag
Olyat nem lehet csinálni, hogy az UK profilomon lejárt PS Pluson lévő játékokat, mentéseket használjam mondjuk egy új magyar profillal, amin van élő Plus előfizetés?
Sejtem, hogy nem, szóval hol keresgéljek akciós kódot hozzá? A legolcsóbb 1 éves UK Plus amit találtam, az kb 18k Ft. -
Macccy
senior tag
válasz Wesder #91657 üzenetére
Én. Ér - te - ni . Téged.
Ahogy már írtad is, azért egy GoT, egy Death Stranding, egy Days Gone, egy Horizon bármelyik része eléggé hosszú szórakozás, azok például le tudnak kötni sokakat akár huzamosabb időre, de ami valóban le tudja, az az online kompetitív. Erre jön most a LastofUs II Online, ott van a GoT Legends, jön állítólag Horizon -hoz is valami online és nemsokára begurul a GranTurismo is. Ilyeneket kell még előtúrni a SONY -nak és akkor ez is pipa ... Plusz ne feledd, hogy multiplatform kompetitív céllövöldét is játszanak emberek huzamosabb ideig, akár Sony masinán és akkor azért a játékért sem kell fizessenek, ha a Pass -ba kerül, ott van, leveszik a polcról. Lehet azért találni okot amellett, hogy miért vegyen a paraszt Tier2 -t ... szerintem. -
Dr. Venkman
tag
Na ez az utóbbi az az unszimpatikus út amiről írtam a kulturált topikban. Amiről ott azt írtad, hogy ilyen törekvése (timekill) nincs a Micronak sem, az eddigi játékaik is pont ilyenek voltak a gp előtt is, és egyébként is rengeteg single játékon dolgoznak. Úgyhogy Spartacus bukjon csak el, nomen est omen.
-
Macccy
senior tag
válasz Wesder #91646 üzenetére
Azt zárták ki, hogy Day1 játékok jöjjenek, azt nem zárták ki, hogy jöjjenek a SIE játékok Day 60 vagy Day100 ...
Szerintem simán értékes lenne még úgy is. Ugyanakkor mint korábban is beszéltük, aki eddig is megvette első nap, illetve előrendeléssel (néha én is), az ezután is meg fogja, akár jön 2-3 hónap múlva a Pass -ba, akár nem. Hiszen nem akar várni.
Aki eddig se vette meg, mert inkább használt piacról építkezett, az ezután is vagy azt fogja csinálni, vagy ott lesz a Pass, amiből kiveszi, amikor szeretné. Ezzel lehet be tud húzni a Sony olyan arcoktól is zsebpénzt, aki eddig a secondhand játékokat túrták ki a konzolboltból, hiszen egy $60-70 dolláros játék 2-3 hónap után is még legalább $40-50 -be kerül, így meg majd ott lesz ezeknek a játékosoknak a lehetőség, hogy a havi fix $15-20 nemtommennyibe kerülő Tier 2-ben megkaphassák. Én ezt úgy látom, hogy ezzel többször keletkezik bevétel a kiadónál és nem kell lemondania az első hetek magas eladásairól sem. Jól jár a kiadó, jól jár a játékos is mert kap soook sokféle olyan játékot, mint amit mi kaptunk a PS5 Playstation Collection -ben és ha türelmes, akkor jönnek az újdonságok is.
Kihagytam valamit ? ... -
Wesder
félisten
válasz keIdor #91658 üzenetére
Az rendben van hogy neked nincs rà semmi igényed, csak a Sony nem viccből akarja indítani ezt a szolgàltatàst. Persze ahogy a GamePass-t, ezt sem lesz kötelező igénybe venni. Nekem mindegy mit csinàlnak, bàr azért szeretném ha sikeres lenne a Spartacusuk, és hogy a vàsàrlónak meg is érje hasznàlni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
keIdor
titán
Nekem semmi igényem nincs Sony előfizetéses szolgáltatásra, szóval engem nem is fog érdekelni, 99%.
Nekem az eddigi stratégiájuk megfelel. Jöjjön csak a HFW meg a Ragnarök, pont nem érdekel mennyibe kerül, mert minőséget kapok.GamePassból is csak a Halo érdekel. A Forzát megvettem. Anélkül is el vagyok, 90%-a a GamePassnak amúgy se érdekel.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Wesder
félisten
válasz keIdor #91655 üzenetére
Làtom jönnek a közhelyek.
Akkor megpróbàlom érthetőbben leírni. Nem. Tudsz. Csak. Singleplayerre. Kihegyezett. Jàtékkal. Előfizetéses. Szolgàltatàs. Fentartani. Kell valami, ami az übermegaszuperbrutàl, 20-30 óra utàn még ott tartja a jàtékost, mert nem fog a következő hónapra előfizetni. Két opciót làtok. Maradnak ennél a minőségnél és singleplayer jàtékoknàl és Spartacus elég rövidéletű lesz, vagy megpróbàljàk szolgàltatàskompatibissé tenni a jàtékaikat és akkor lesz is értelme a Spartacusnak. Egyébként ez nem kell hogy minőségromlàssal jàrjon.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Frod
addikt
Értem a gondolatmenetet, van is benne igazság, bár részemről pont soha nem azt vártam, hogy 1st party címeket kapjunk (nem tartom reálisnak a modelljük miatt), ellenben pont azokat a 3rd partikat hiányolom amiket a túlsó oldal relatíve hamar megkap, PSen pedig drága (lásd Outriders, most az Alien, vagy az épp hamarosan kikerülő Man of Medan, mint pár példa)
Ha ennek az érkező szolgáltatásnak a Tier 2es része ilyen lesz, akkor már elégedett leszek - akár EA Play jöhetne nekünk is kombózva pl.
(Tier 3 totál nem érdekel a régi címekkel)Do you see the white shadow?
-
keIdor
titán
válasz Wesder #91653 üzenetére
Quality > Quantity.
Remélem érted, mit jelent.
Akar a halál 500 órás játékot, bőven jó a 20-60 közötti.
Sony játékért day1 kiadok 80€-t, pont nem érdekel, hogy mennyibe kerül, ha olyan minőséget kapok, mint egy GoW-nál vagy Spider Man, TLoU stb. esetén.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #91648 üzenetére
Kivétel, mivel csak 4 évig vannak liszenszelve, utàna eltünnek a Store-ból. Màs 1stparty-t nem vettem. Na jó, a Hellblade,-et, de az valami 800ft volt. Inkàbb 3rdparty ha tetszik és azt is max 30$ alatt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #91649 üzenetére
Sony-s, tehàt singleplayer 20, jó esetben 30 óra, aztan kakukk. Ha màr felhoztad a Gears-t. Van benne 500+ óràm (sajnos) és nem vettem meg mert benne van a szolgàltatàsban és nem fog kikerülni. Melyik Sony jàték az amit ha beraksz egy GamePass szerű szolgàltatàsba, akkor 500 óràra bent tartja az előfizetőt? Talàn a GoT, azzal a multi keiggel, amit indulàs utàn kapott. Arra simàn ràmondom hogy GamePass kompatibilis.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #91651 üzenetére
Kb. Van aki akarja érteni, van aki meg nem.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Dr. Venkman #91649 üzenetére
azt akarja mondani,hogy a sony nem fog/tud/akar félkész alpha állapotú játékot kiadni,amit évekig foltozgat, feltöltöget hogy majd egyszer egy szép kerek történet legyen...mai nyelven: live service
helyette kiad egy komplett kész 20-30órás god of wart vagy 50-60órás horizon2-t, amit végigjátszol egy hónap alatt...és nem kell hónapokat,éveket várni rá míg befejezikLife, Uh, Finds A Way
-
kecsu10
aktív tag
Ha az az ilyen típusú szolgáltatás “kompatibilis játék”, hogy mindenféle multi címek jönnének az olyan műalkotások helyett, mint egy God of War pl, akkor azt nem kérjük, szerintem sokan kimondhatjuk ezt “. A Play Station mindig is ezekről szólt nem pedig a 16. fps multiról. Megvesszük mi megjelenéskor csak maradjon a minőség. Most is például egy kész színdarabba kellett bele írnom egy másik sztorit és Barlog módszerét használtam arra, az adta az ihletet ahogyan Kratos ismét felveszi a káosz pengeket. Ez művészet, nemcsak videojáték. Storytelling a legmagasabb szinten. Erre van igény és nem a fedezékes lövöldére.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
Ettől lesz valami "Sonys" játék, értem. Tehát a Gears of War pl. egy Sonys játék? A Hellblade 2-t nem fogod megvenni, mert Sonys? A minőség nem szempont úgy látom. Hihetetlen módon görbíted a valóságod, csak teljes következetlenséggel teszed, bevallom egy pillanatra mindig felbosszant és akkor válaszolok, pedig hagyni kellene a francba, ha neked így jó, csináld.
-
NyMRooD
őstag
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #91645 üzenetére
Úgy hogy végigviszed és ennyi, nem ad többet.
Figyelj. A Sony jelenlegi jàtékai nem kompstibilisek egy GamePass modellel. Nekik ez nagy probléma, és a jàtékaik nélkül nem lenne sikeres a szolgàltatàs.
Szerk.
Bekerült anno a Pókember a Now-ba. Végigvittem, élveztem, jó volt, de szerinted azóta megvettem? Nem.
Ezért írtam tegnap is hogy ha lesz Sony GamePass, akkor elég csak a generàció végén előfizetni 3 hónapra azt letudni az ex címeket.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #91642 üzenetére
Igen, több jàtékot veszek, és kevesebbet is költök. Ennyire egyszerű. Ha jön egy 3rdparty jàték Day1 GP-be, akkor kipróbàlom, és ha tetszik megveszem egy kellő akcióban, de az előfizetés miatt meg amúgy is tudok vele jàtszani. 1srparty-t meg nem veszek mert az örökre bent marad, kivéve a Forza-k. Azokat behúzom nyílvàn.
Sony jelenlegi jàtékai meg sajnos olyanok hogy egyszer végigtolnàd az előfizetésben, utàna minek akarnàd megvenni? Legalàbbis nàlam az Outriders így jàrt. Végigvittem, meglett minden achi, ezek utàn miért is kéne megvennem?
-
Dr. Venkman
tag
válasz Wesder #91625 üzenetére
A múltkor a konzolos kulturált topikban hosszan fejtegetted, hogy több játékot veszel mióta gamepassod van, ami tetszik és ott kipróbálod azt megveszed és, hogy az emberek nagy százaléka ezt teszi, stb. Akkor ez most mi? Ettől függetlenül persze én sem vennék day one semmi AAA-t ha töredék áron hozzájuthatnék két hónappal később. Viszont az egész gamepass modellt nem csípem, úgyhogy nem örülök, ha a Sony is erre fog menni. Pont erről írtam a másik topikban egy hete kb, hamar realizálódott.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #91638 üzenetére
Tehàt kb soha.
-
Gubu0101
veterán
En is vettem egy havi ps now-ot.Otthon meg kiderult,nem tudom hasznalni,mert a 30 Mbit/s-os net keves hozza,foleg,hogy mas eszkozok is hasznaljak Elindul meg minden,csak olyan mintha lenne vagy 500-as ping
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #91633 üzenetére
Te kinézed a Sony-ból hogy majd 20$-ért max tier meg family sub?
-
MODERÁTOR
Biztos, hogy nem lesz annyira megérős a történet. Ha korán és jól kiszámíthatóan kerülnek be a címek, akkor az egy drága szolgáltatás lesz. Ellenkező esetben ahogyan írod is, a sima akciózások és a használtpiac is már konkurencia.
Én úgy gondolom, hogy csak megfelelőségi kényszerből indítják el ezt a jellegű előfizetést, de nem fogják bevállalni, hogy emiatt egy csomó bevételtől elessenek. Szóval én azért csak nem izgulom halálra magam emiatt. -
KaitouP
nagyúr
válasz balázs1991 #91622 üzenetére
Ja, bejelentik hogy bejelentenek valamit.
Abandoned tuti lesz amúgy.
Amúgy szerintem az évnek az az időszaka ez, amikor már ne nagyon jelentsenek be semmit. Közel az év vége, jöjjön inkább legalább egy már napig a lenyugodás, a megpihenés időszaka. Volt elég bejelentés eddig, sok nagyágyú bejelentkezett már, most ideje egy kicsit pihenni.
-
-
Wesder
félisten
Havi 20$-ért a kutyàt se fogja érdekelni. Havi előfizetésként az màr sok szvsz. Főleg akkor ha a 20$ az alap tier lesz.
Szerk.
Odaàt a beetetés nem a 15$ az Ultimate-ért, hanem az 1:1 konvertàlàs, ami jelenleg működik.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Jah, 12 hónapos csúsztatással viszont akár ki is jöhet 15 dollárból.
BTW, Fizzie: mostani ps now-t is veszik a ps plus-on felül havi 10 dollárért, ami együtt már havi 20... És a ps now bőven a tervezett szolgáltatás szintje alatt van.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Atomgeszi
nagyúr
KV-nál a Szállítás alatt mit jelent a készletinformációnál?
Holnap hozzák?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
opr
nagyúr
válasz Wesder #91625 üzenetére
15 dollár az semmilyen szinten nem reális. A GP se lesz sokáig ilyen olcsó, most beetetés megy, de az van, hogy a sony-nak nincs szüksége ilyenre, de legalábbis biztos nem olyan szinten, mint a másik oldalnak. Még 1, nagyon max 2 év és szerintem a box is visszatér oda, ahol már 10 éve lennie kellene, ha nem hülyülik el az x360 gen közepétől kezdve az egészet. Szvsz onnantól a GP se lesz 20 dollár alatt. Igazából egyik cég se hülye, mindkettő szolgáltatásnál ki lesz számolva, hogy mennyi az a lélektani maximum, amit az emberek 90%-a még hajlandó egy ilyen szolgáltatásért fizetni, es pár éven belül annyi lesz a havidíj és kész.
Az meg, hogy ki veszi meg első nap teljes áron, mikor 3 hónapra rá megkapja féláron? Hát, pont ugyan azok az emberek, akik ma megveszik a játékokat első napon teljes áron, mikor három hónap múlva megkapod féláron (ha más nem lemezesen használtan).
Érted, a sima ps+ is simán elmegy havi 10 dollárért, majd komolyan gondolod, hogy a napok alatt teljes áron tízmilliós eladási számokat produkáló, sony színvonalú AAA ex címeket extra 5 dollárért fogják adni? Szerintem kizárt. Akár a havi 30 (ps plus-al együtt) se kizárt. A fölött már nem adod el, de 25-30 dollár / hó simán lehet.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Igen, ez mint ötlet jó. Aztàn majd meglàtjuk hogy a Sony-nàl mit gondolnak. Mondjuk ha 3 hónapra bekerül PS Pass-ba, akkor nem làtom értelmét megvenni 70$-ért az első két hónapban, ha a harmadikban megkapom 15$-ért.
-
opr
nagyúr
válasz Wesder #91617 üzenetére
Ha minden sony-s AAA játékot belerak mondjuk a játék megjelenésétől számított harmadik hónap után, akkor simán látok rá rációt, hogy így is előfizessenek a népek egy jól megválasztatt havi összeget. És abból már simán ki lehet jönni jól, plusz megvan a legfontosabb első két hónapos teljes árú bevétel is.
-
veterán
válasz balázs1991 #91622 üzenetére
Semmi nagyobb bejelentés nem lesz, ez az újabb járvány hullám megint keresztbe tett mindennek...amúgy is "rottyon" van minden, de így meg aztán...
[ Szerkesztve ]
-
balázs1991
csendes tag
Ti vártok bejelentést a Game Awardson Playstation részéről?
Vagy szerintetek tart még egy előadást idén a Sony? Mert ugye pletykálták sok helyen azt is. -
-
Wesder
félisten
-
-
-
Macccy
senior tag
Nem tudom, még esetleg a Day 1 multiplatform sincs talán kizárva. Habár én személy szerint kibírnám anélkül is, ami annyiradeannyira day 1 kell, azt megveszem, vagy megvárom .... (hogy rendesen peccselve legyen úgyis)
Én úgy látom ez egy simán megvalósítható modell és nem kell hozzá Phil Spencer számológépe sem, hogy fenntarthatóra jöjjön ki.
Talán az HBO Max és Netflix, ha jól tudom nagyjából így csinálja most is a mozifilmekkel (egy-egy kivétellel). Tehát akinek Day 1 kell valami az megvásárolja úgyis, aki viszont tud várni 1-2 hónapot, az az előfizetésben megkapja. Így a hardcore fanok és játék vásárlók, a polcon gyűjtök sincsenek pofán rúgva, az eladások is fel tudnak pörögni, de a casual -ebb vagy kevésbé érdeklődő gamerek is hozzá tudnak nyúlni a folyamatosan csepegtetett pénzecskéért.
Nem vagyok nagy gazdasági szakember, de nekem ez okosnak tűnik. -
Marky18
aktív tag
válasz syler123 #91602 üzenetére
A PS Plus jatekokbol kiindulva ezek foleg AA jatekok lesznek es nehany eves AAA. Nem lepne meg, ha kezdesre x evre visszamenoleg az osszes PS Plus jatekot beraknak, vagy egy nagy reszet.
Jol hangzik, varom is, de a sikere nagyban fog az arazastol es az adott tartalomtol fuggeni. -
Macccy
senior tag
Éppen készülök szavazni, de egy offos dolog rögtön megcsípte a szemem a jelöltek listáján :
A hátralévő idő ugye, amíg lehet szavazni már csak .... ~ 19 ÓRA 40 PERC. Ehhez képest a HALO Infinite jelenleg félig van kint, nincs is story kampánya, 4 nap múlva fog csak teljesen megjelenni. Ide most mégis betették. ÉS mondom ezt úgy, hogy ha valamit, akkor a HALO -t azt nagyon szerettem az 5 előtt !! De ez itt egy TGA -ra beszuszakolt félkész tripla AAA akkoris ... Kíváncsi leszek mennyi szavazatot fog kapni a már valóban megjelent, valóban egész, gyakran kiváló játékok között.
-
zkxdn
őstag
válasz syler123 #91591 üzenetére
Az alap előfizetés a cikk szerint a PS Plus lesz. Úgy ahogy ma ismered.
Második szint Game Pass Lite Day 1 játékok nélkül.
Harmadik pedig ezen felül hozzádja a Cloud Streaming funkciókat, Demókat (amiket ugye most tesztelgetnek), meg a classic PS1/PS2/PS3 (ez valszeg streamelve lesz) és PSP játékokat.Reméljük Jason S. most sem téved
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Macccy #91600 üzenetére
Olvastam, hát remélem az optimistáknak lesz igaza, mert én örülnék egy Game Pass szerű rendszernek, mert csak az miatt nem szívesen vennék xboxot.
Ha nem is kerülnek bele a Sony címei, azért remélem friss AAA játékok bekerülhetnek.
Kíváncsi leszek milyen áron fogják kínálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest