-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
PS4 lemezes Far Cry 6-hoz örömmel láttam az ingyenes PS5 upgrade-t - akkor ez most ugyanaz az élmény (egyébként sokkal jobb, mint a PS4Pro-n, tényleg NextGen feeling), mintha eleve a PS5 lemezt vettem volna meg ugye?
2 verzió van most a PS5-ön, a PS4 verzió gondolom nem törölhető, annak a lemezét ismeri fel, ugye ? (Jó, hogy befejeztem a 4P-n, most kezdhetem újra (most mint ffi), a PS5 verzió nem látja a PS4 mentéseket (cloudból visszatöltve), ha igaz. (?)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz dezfafara81 #93887 üzenetére
Próbáld meg másik felületről is, konzol, böngésző és applikáció. Ha sehol sem működik, akkor tanácsos várni vele mielőtt újra megpróbálod, igen.
-
Ck.
addikt
válasz polonic #93864 üzenetére
“Egyébként a ps5-ös remastered pókember is kb ugyanaz a nextgen élmény, mint a miles morales.”
Hát az szomorú akkor, mert a remastered verzióhoz volt szerencsém egy barátom PS5-én és elég gagyi volt a grafikája, sokkal komolyabb épület/tájkidolgozást, arcokat, mimikát vártam. Nem estem hasra. Nekem egy kicsit csalódás volt, azt hittem a méger gyerek Pókembere ettől sokkal álleejtősebb lesz. -
cross56
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ps5-ön esélytelen Gta 4-gyel játszani mi?
Nagyon kivagyok rá éhezve -
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy most vettem egy PS5 gépet, PS Plus-t elő tudtam fizetni OTP-s Mastercard virtuális bankkártyával pár órája, viszont a store-ból már nem tudtam játékot venni mostanáig. Hibát jelez. Próbáltam a Wallet-et is feltölteni, azt sem engedi... Vagy várjak még egy kicsit, lehet a Store vagy az OTP-s rendszer akadozik?
Köszi előre is a válaszokat! -
Xaels
félisten
válasz bAtt001 #93885 üzenetére
Nem full ugyanazok a bossok. 1 szinten a Fúriák váltakoznak, azután a Hydra fejei míg a 3.-nál más isten áldását használja így kicsit változatosak valamennyire a boss harcok. Nekem a Hades-szal sokkal inkább az a bajom, hogy kicsik a pályák és random generálás ide vagy oda de ugyanolyan majdnem mindig. A Returnal-ban pont ez a jó, hogy annyiféle szoba van amik váltakoznak, hogy érzésre is változik a terep.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bAtt001
addikt
válasz Ashiyo #93878 üzenetére
Meg hát, ha zavar, hogy sokszor meghalsz és mindig kvázi nulláról kell kezdeni akkor nem a te játékod, de egyébként gyönyörű a grafika, a zene és hangok kiválóak, jó stílusa van. Nagyon élvezetes benne a harc, de tanulni kell az ellenfeleket, taktikákat, upgrade-eket stb. Nem régen vettem én is és még csak az elején járok, de élvezem. Kicsit fura, hogy csak 4 szint van és mindig ugyanazok a bossok, legalábbis most így veszem észre.
-
MODERÁTOR
Boldog Karácsonyt mindenkinek! (sajnos én nem férek még a PS5-höz, nagy a tolongás, meglepő módon a gyerekek is örültek neki )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LumentoFoto
tag
válasz Blaze_ #93880 üzenetére
Mindenkinél más a szép. Ezért jó, hogy van választási lehetőség. Mondjuk Facebook csoportokban már láttam, hogy csomóan feketére varázsolták a konzolt, meg mindenféle rgb világítást tettek rá. Nekem jó úgy ahogy van, gyári fehér színben. A lényeg a belseje amúgyis, meg az, hogy a hűtése rendben legyen. Ha ezek megvannak, akkor sok örömet fog okozni a konzol.
-
TBT
addikt
Boldog Karácsonyt!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Ashiyo
csendes tag
7k most a Hades. Megeri az arat? Mennyire tud bosszanto lenni?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Kendek #93872 üzenetére
Hmm. Valóban, köszi. Eszembe nem jutott volna soha, hogy ebben a Menüpontban keressem, mert külön van mentett játékok.
Itt már engedi kiválasztani az összeset.Gondolom a ps4pron található mindkét profilt automatikusan menti?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #93869 üzenetére
Ps plus nélkül nem akarja felajanlani, ps4 pron meg minden áldott játékot egyenként kell kijelölni, olyan opció nincs, hogy minden játék mentést másoljon egyből, csak egyenként.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
MODERÁTOR
válasz Atomgeszi #93869 üzenetére
Csak a PS5 kezdeti beállításánál ajánlja fel, szóval Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Beállítások alaphelyzetbe állítása > Konzol alaphelyzetbe állítása. Ez töröl minden adatot a konzolról, és újraindítás után majd fel fogja ajánlani a PS4-ről átmásolást.
Ennél egy fokkal egyszerűbb ha te kezdeményezed, Beállítások > Rendszer > Rendszerszoftver > Adatok továbbítása.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szasanyi #93846 üzenetére
Köszönöm a véleményed!
A játékok eladásával nem akarok foglalkozni.
A beszerzésével sem túlzottan: nincs a sarkon egy konzolbolt, hogy csak leugorjak egy játékért, mint pl. egy liter tejért.
BD lemezeim sincsenek, a filmek/sorozatok is az internetről "jönnek".Sztem. viszont a digitális anyagok már előnnyel fognak rendelkezni (számomra): nem kell hely a polcon a tárolásukhoz.
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Be vásároltam 3 havi UK PS Now szolgáltatást. Az lenne a kérdésem akkor nem lesz probléma ha MO-ról vagyok? Nem tudnak érte bannolni?
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha megy a ps4 pro, mellette meg a ps5.
Mit kell beállítani, hogy felajanlja a mentesek atmasolasat?
-
LumentoFoto
tag
válasz tboy93 #93844 üzenetére
Nekem sincs bajom a lemez cserélgetésével. Sőt imádom a lemezeket. Valahogy kellemes érzéssel tölt el. Van néhány digitális játékom, de rá se nézek egyikre se. A ps plus collection-ból is kb. Egy játékot játszottam végig. A havi ps plus játékokat is berakom a könyvtárba, de nem is nyúlok hozzájuk. A fizikális címeket mindig látom, így azokkal biztosan játszok.
-
Frod
addikt
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! 🎄
Do you see the white shadow?
-
jeni
félisten
Az aprón:
Eladó egy új bontatlan PS5 lemezes verzió
Annyit kell tudni hogy jövő héten lesz Magyarországon
181000Ft
a többit tudjátok -
Ck.
addikt
Üdv,
Több, mint 1 évnyi várakozás után (köszönet a tömegesével felvásárló megélhetési bűnözőknek), végre sikerült egy új PS5-re szert tennem, hivatalos fogyasztói áron. Ma este fogom kibontani.
A Jézuska ha minden igaz hoz nekem többek között egy Miles Morales csomagot, amiben benne lesz az előző Pókember is. Kérdésem, muszáj a régi játékkal kezdeni a sztori szempontjából? Annyira kiváncsi lettem volna a next gen élményre, hogy félő mire kijátszom a régebbi játékot (a munkámból kifolyólag minimum 2-3 hónap), addigra már kedvem se lesz elővenni ugyanazt a játékot pepitában. Nagy hibát követnék el, ha az újjal kezdek, aztán a régivel?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Boldog Karácsonyt!
-
-
ribizly
veterán
válasz N.YCityBoy #93825 üzenetére
Nem teljesen értem a hozzászólás lényegét.
Én a nyáron vettem a gépet önmagában (Soncity).
Az egyik haver első körben szerzett tavaly év végén (csak gép) megjelenéskor. 2 másik meg az utóbbi 2 adagból lett (1 bundle Konzolvilág ~1 hónapja, 1 gép önmagában Alzától most).[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bencus88
nagyúr
Tudnátok nekem mondani egy ps supportot (email) ahova magyarul tudnék Írni?
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz szasanyi #93846 üzenetére
Könnyebb olcsòbb. Vagyis nem csak hátrán van. Ha nem érdekelnek a lemezes stuffok meg az adásvétel akkor felesleg is a lemezes. Haverral felesbe veszünk mindent,account játék ugye, usa store így akár 0day is 8-9k max egy játék. Nem 25-27ezer mint a nevetséges magyar arakon ahol kb akcióba kerül annyiba valami mint 0day usa store....
A21: már mindenhol az új szériát adják, ez a stílus amit tolsz meg különösen a mai napon gyönyörű...Amúgy kb semmit sem számít.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Nekem lemezes volt, digitre váltottam. Régen toltam ezerrel a használt játék csereberét ma már nem érdekel. Ritka amit 0day veszek általában 1-2 hó és akciósan usa store-ból jóáron behúzom könyvtárba ami kell és szia.
Előző gen elérhető, elötte genekre meg ott a psnow vagy az emulátorok pc-n. Semmit nem vesztesz kb a digittel max ha lemetezni akarsz viszont a digitet tuti késöbb kapod a lemezest sűrűbben szállítják. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz tboy93 #93844 üzenetére
" 5-6e Ft körül megveszem a hasznalt jatekokat es maradnak a polcomon örökre."
Én is így szoktam általában.
Pedig mindig megfogadom, hogy jó majd eladom... de múltkor is random végig vittem a Lost Legacy-t, mert megvolt lemezen, és nagyon nem bántam meg, pedig nem első végig játszás volt. Maradt ugyanúgy a polcon, nem adom el.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
szasanyi
félisten
Digitális verziónál több a hátrány mint az előny. Az egyik dolog, hogy a lemezes játéko(ka)t akár el is adhatod ha nem jött be és/vagy meguntad. A másik, hogy gyakran jobb áron hozzá lehet jutni ua. játékhoz lemezen mint digitálisan (utóbbi formában mind2 gépre megveheted bármikor).Ezen kívül médialejátszóként is használható, lemezes (BD) anyagokkal.
Szerintem a digitális verzió csak hátránnyal rendelkezik a lemezeshez képest.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
nagyúr
válasz raziel01 #93840 üzenetére
Neked lehet halalod, de en pl szeretem kirakni a polcra őket es neha vegignezni a fizikai kollekciot. En az erzes a digit librarymnel nincs meg. CE-ket is gyujtogetnek, ha nem lennenek ilyen rohadt dragak es lenne helyem hozza. Plusz en szinte mindig egy jatekkal jatszok egyszerre, majd ha kiporgettem akkor veszek elo mast. Multi is nagyon ritka. Nekem nem faj a lemez cserelgetes. 5-6e Ft körül megveszem a hasznalt jatekokat es maradnak a polcomon örökre.
-
Elderath
őstag
Mennyit lehet belepakolni a miles moralesbe? Lehet nem várok tovább azt megveszem most... Úgy sincs semmi SP játék egy darabig
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Moby
veterán
Amikor aktuális lesz, akkor sem szarakodnék ezzel. Akit nem zavar a lemezes kinézete, azt semmilyen hátrány nem éri a lemezes kiadással. Sőt, vannak olyan játékok, amik ma már csak lemezen érhetők el. Aki kimaradt a korábbi generációkból, azoknak pláne nem érdemes digitre ácsingózni
-
raziel01
veterán
Annyit hozzátehetünk a használt lemezes vásárláshoz, hogy annak is csak akkor van értelme ha utána eladod kevés buktával.
Ha valaki megtartja a 8-10 ezer Ft-os játékot akkor inkább jobban jár ha megveszi akcióban digitálisan és nem kell lemezt cserélgetni.
Nekem teljesen a halálom, hogy nyomnék mondjuk egy 1 óra mortal kombatot akkor tegyem be a lemezt, de utána COD multihoz megint másik lemez.
Sokkal kényelmesebb a digitális. Használt lemez meg csak úgy, hogy végigjátszás után adom is el. Nekem az vált be PS4-en is, hogy új játékot 2-3 hét után megveszem használtan, végigjátszom és akkor 1-2 ezer Ft buktával vagy annyival se el lehet adni. Last of Us 2 így volt például. 1 hónap alatt végigvittem és buktam rajta asszem 1500-at. Annyit megért.[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
aktív tag
Digit vettem hasonló okokból. A pc-mben sincs már optikai meghajtó régóta, nem érdekelnek a fizikai verziók - régen gyűjtögettem Collector´s Editionöket, de mivel csak a port gyűjtik, azzal is felhagytam. Használt piacoláshoz lusta vagyok, valamint elég sűrűn vannak leárazások a PS store-on, szóval nekem nincs szükségem lemezes gépre. Mivel az elsődleges platform nálam mindig is a PC volt, a PS5 is csak az exkluzívok miatt kell.
-
őstag
Vett itt vki. PS5 Digital-t, vagy majd - vmikor, ha valaha elérhető lesz - én leszek az első?
A játékok lemeze kiadása és a használt játékok piaca egyáltalán nem érdekel: nem akarok ezzel foglalkozni, erre időt/a polcon helyet szánni!
Eddig egyáltalán nem volt konzolom, nem játszottam, pár napja van Xbox Series S-em. Még azzal ismerkedek.
De az "exkluzív" játékok miatt a PS5 iránt is érdeklődök... -
szasanyi
félisten
válasz raziel01 #93831 üzenetére
Ezzel a mentalitással az életben nem zárkózunk fel a fejlett kapitalista országok szintjére. Nem azt mondom, hogy ott nincs és/vagy nem fordul elő hasonló, de a mentalitás... még mindig hatalmas az űr, mert mint sok más téren (volt/van/és sajnos valszeg lesz is) 1et lépünk előre, 1et hátra. Amíg a mentalitás és az üzletileg korrekt hozzáállás hibádzik - és amíg az emberek nagy számban, tevőlegesen hozzájárulnak ehhez - addig ez van, esetleg még rosszabb lehet...
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
syler123
veterán
-
F-ECT$
titán
-
raziel01
veterán
-
syler123
veterán
válasz szasanyi #93829 üzenetére
+1
Pont a konzolvilágos emberke kardoskodott ezügyben itt a fórumon is, semmivel nem különbek, mint bármelyik másik...
Konzolvilágnál az a legundorítóbb, hogy megrendelted az alapváltozatot 185-ért és utána felhívnak telefonon és nem szolgál ki, csak ha bundle-ben veszed. Ez annyira etikátlan, hogy már parádés. -
szasanyi
félisten
válasz WhiteWalker #93826 üzenetére
Engem nem zavar hogy más keres rajta. - ez alapvetően jó hozzáállás, de itt - és hasonlóan PC fronton - már nem általános a helyzet ezért nem (mindig) helytálló. Sok esetben az a bosszantó - teljesen megalapozottan -, hogy a hivatalos forgalmazók, üzletek is gusztustalan, inkorrekt hozzáállást tanúsítanak és sáppal árusítanak. Engem pölö ~1 hete felhívtak a konzolvilágtól, hogy érkezik hozzájuk PS5 de mivel nagy a kereslet és "beláthatatlan ideig" nem is lesz újabb szállítmány ezért a leadott rendelésben szereplő ~220k +12k lenne, ha kell. Nem kellett.
Szóval a lényeg - és a felháborodottság jogos alapja -, amikor nem tudják, vagy nem akarják megkülönböztetni az élni a lehetőséggél vagy visszaélni a lehetőséggel helyzetet. És itt ugye nem nyerészkedő magánszemélyekről van szó (bár is megér egy misét).If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ismerőssel vettük meg anno a codot, ő Usa accounton, én meg leszedtem mivel össze vagyunk kötve. Vettem a sajátomon battlepass pontot, de nem aktiválta. Van erre valami speckó mód hogyan kell, vagy elrontottam? -
veterán
válasz WhiteWalker #93826 üzenetére
+1
Meg az a baj, hogy még mindig keverik az emberek a Gizikét a gőzekével, de engedjük el, mert itt ennek kibeszélése tiltott dolog😉[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
veterán
-
Sordoran
addikt
Most akciós ugye a FF7R DLC-je. Nekem megvan a játék lemezen, azt ki is játszottam anno, de PS+ alkalmával is be lett húzva digitálisan. Jól rémlik, hogy már a PS+ verzióhoz is elérhető a PS5 upgrade? Illetve kell végigjátszás a DLC tartalomhoz, vagy az teljesen külön indítható? (a lemezes verziót már kijátszottam, és emlékeim szerint a digitális verziókhoz nem kompatibilis a mentése a lemezes verzióknak) Szívesebben venném digitálishoz a DLC-t, mivel így a lemezest eladhatom majd, viszont végigjátszani nem akarom a második részig megint.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
raziel01
veterán
-
ribizly
veterán
válasz Gubu0101 #93819 üzenetére
Főleg ezzel a mostani rohammal. Akit érdekelt az mostanra tényleg hozzájutott. Akik meg arra várnak, hogy olcsóbb legyen úgyis ráérnek. Már minden ismerősömnek (az enyémmel együtt ez 4 gépet jelent) lett mostanra, aki érdekelt volt a vásárlásban. És egyik sem scalper-től vett.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Gubu0101
veterán
válasz N.YCityBoy #93817 üzenetére
Lassan ugy is abba marad a kereslet,nem egy tomeg cikk,hogy kelljen minden haztartasba.Foleg ilyen fizetesek mellet stb.Szerintem max fel ev es minden nap vehet akarhol az ember,ha nagyon akar(itthon).
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
F-ECT$
titán
válasz N.YCityBoy #93817 üzenetére
Én is közvetve foglalkozok kereskedelemmel, főleg mobil és egyéb elektronikai eszközök, és nem szokott erős lenni a Q1. Hogy a használt piac milyen, azt nem tudom. Illetve a tavalyi év elég speciális volt a készlethiány miatt, aki nem tudott decemberben mindent megvenni, annak átcsúszhatott a vásárlás az új évre.
Dive ever, work never.
-
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz N.YCityBoy #93806 üzenetére
Van vagy 200 gép a HA-n, köztük komoly eladóké is. Bukni nem fog rajta, de most árulhatja egy ideig. Az év eleje tipikusan nem a konzol vásárlás ideje.
Dive ever, work never.
-
törölt tag
Ahogy olvasgatom elég sokan jutottak géphez így év végére.
Sok örömöt mindenkinek hozzá, és Boldok Karácsonyt!Ja, ez az új frissítés XH90-en micsoda??
Olvastam, hogy VRR.?![ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz dezfafara81 #93812 üzenetére
Ez nem PC. Minden játéknál úgy van megoldva, hogy akadozásmentesen fusson. 30 vagy 60 FPS általában. 1-2 kivétel lehet, például a Cyberpunk elég gáz volt megjelenéskor.
Csak PS+-val lehet felhőmentés.
Bizonyos játékokból adnak kedvezményt ha van aktív előfizetésed de ez kb a játékok kisebbik része. Akciónként változó. Mindig írja az adott játéknál, hogy mennyi előfizetés nélkül és mennyi előfizetéssel. pl 10000 helyett 5000 de ha van előfizetésed akkor csak 4000. -
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Megleptem magamat karácsonyra egy PS5-el, lenne pár kérdésem:
Azt tudom, hogy a legtöbb PS4-es játék fut ezen a konzolon is pár megkötéssel, de konkrétan ezen játékoknál van valakinek tapasztalata, hogy játszhatóak-e 4k-s LG tévén: Mafia Definitive Edition (Mafia 2 DE, Mafia 3 DE), Marvel's Avengers, Red Dead Redemption 2, Cyberpunk 2077? Tehát akadozik, stb, ilyenek?
A másik, hogy csak PS Plus előfizetéssel lehet felhőmentésem? Illetve előfizetve a store-ból olcsóbban is lehet játékokat venni?Köszönöm előre is, és Boldog Karácsonyt!
-
raziel01
veterán
válasz koncsik #93802 üzenetére
Nekem is megvan PS+-ban a Nioh.
De ez a remastered változat az összes DLC-vel. Plusz a 2. rész összes DLC-vel.
Szvsz ennyiért nagyon jó. Ha beszippant akkor a két játékba bele lehet több 100 órát tenni.
Ha valamikor adják a 2. részt ps+-ban abban úgyse lesznek benne a DLC-k. -
veterán
válasz Medocsabi #93803 üzenetére
"Remélem mindnek áll majd benne a pénze legalább fél évig "
Ettől nem kell tartani, mert jövő év elejétől megint készlethiány lesz mindenhol 😂 Plusz aki komolyabban foglalkozik ezzel, annak volt annyi esze, hogy már régen kiárulta a készleteit, akik meg most bohóckodnak ezzel, azok csak pánik eladók, mert azt hitték,hogy a bab is hús, aztán bilibe lógott a kezük 😅
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
Fesq
tag
🎄Trófeákban gazdag Boldog karácsonyt mindenkinek!!!🎄
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játsszon, amennyit bír "
-
Medocsabi
addikt
válasz bazccka #93801 üzenetére
Már a masodkézből feltett hirdetések is kezdenek kétségbe esni, nem egy olyan van,ami eddig 230-250.000 Ft volt,most hirtelen 200 lett Remélem mindnek áll majd benne a pénze legalább fél évig
Boldog karácsonyt mindenkinek,mi 25-én családozunk, így a mai nap a forraltbor, a halászlé és a Lásztofász 2 szentháromságé -
bazccka
tag
BREAKING!
A dunaújvárosi Euronics polcai roskadoznak PS5-től, 186e Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest