-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem van,hogy van most akcióban féláron az éves plusz storeban. Megvenném ps5 re a játékok miatt mert van pár db amivel még nem játszottam.Szerintem megéri most 9k-ért.
Viszont úgy tudom,hogy aztán,ha lejár majd a díjat automitice levonja.
Hol tudom kikapcsolni,hogy csak most megveszem és ha lejár ne vonja automatikusan a kártyáról a díjat?
....Pr:)ly....
-
S e t h
nagyúr
Lgc1-en 120-as képfrissítésem lenne, ha a megfelelő Nioh 1 verziót venném?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
RangerFox
Topikgazda
-
veterán
-
tomszli11
tag
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdés merült fel, hogy ha megveszem a COD Cold War-t vagy Vanguard-ot PS5-re akkor a Warzone is kap frissítést, azaz szebb lesz mintha a Moder Warfare vagy free to play verziót játszanám?
Köszi szépen előre is! -
penge111
addikt
Lassan a végére érek a Sackboynak, ezt a játékot tartottam meg utoljára a megjelent exekből. Mert annyira nem volt szimpi, nagyon kellemeset csalódtam. Nagyon szerethető játék, fantasztikus zenékkel, karakterekkel, egyedi grafikával. A multis móka zseniális, különösen azon pályák, amiket erre találtak ki. Számomra köröket ver a Rift Apart-ra, pedig azt is szuper játéknak tartom. Annyi, hogy a kifejezetten coop pályákból talán több is elférhetett volna.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Atomgeszi
nagyúr
Külföldi garancia itthon nem érvényes, ugye?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Sliderxy
senior tag
válasz TheDude #92873 üzenetére
Folyamatosan figyelni kell, már ha van erre lehetőséged. Én szabi alatt csekkoltam és volt amikor lecsúsztam róla, mert ahogy volt készletük kb 2-3 perc alatt lecsapnak rá. Nekem úgy sikerült, hogy gyakran néztem és pont elcsíptem egy ilyen időablakot. 13:10-kor adtam le a rendelést és másnap délután már hozta is a futár. Nem kis kitartás meg szerencse kell hozzá. Kitartást és sok sikert hozzá!
-
JHONNY 79
aktív tag
Ha a Store-ból veszek Ps plusz előfizetést egyből automatikusan aktiválja is, vagy van rá lehetőség, hogy a megvétel után később aktiváljam magamnak?
-
TheDude
csendes tag
Aki a Telekomtól vásárolta meg a konzolt az meg tudná mondani hogy érhető egyáltalán el a termék náluk vagy ez csak ilyen forgalom generálás lenne náluk ?
Be van állítva az értesítő és szó szerint ad adott percben meg is nyitottam a weboldalukat amint jött, de már el is fogyott
-
Macccy
senior tag
válasz tkohun2107 #92870 üzenetére
Olyat nem tudunk ajánlani, ami nincs, nem volt. Vagyis biztosan vannak ilyenek is, de a magam nevében azt mondom, hogy teszteket érdemes olvasni/nézni a neten, annál szélesebb merítést nem találsz.
Rtings -en van nagyonsok fül- és fejhallgató. -
tkohun2107
tag
válasz HELLAFLUSH #92869 üzenetére
Erre nem is gondoltam,de mindenki a saját lovát dicséri ....köszönöm
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz tkohun2107 #92868 üzenetére
Ebbe a topikba tedd fel ezt a kérdést: [link]
Itt úgy is mindenki csak azt ajánlaná amilyenje van.. -
tkohun2107
tag
Üdv ps5 mellé keresek headsetet Astro a50gen4 volt de el adtam mert kényelmetlen volt. Max 120 ezret szánnék rá, milyen fülest mondanának hozzá értők ps5 mellé ? Előre is köszönöm ( vezetékk nélkülit szeretnék ha lehet ) Alienware aw988 Sennheiser epos 670 de itt nem tiszta mert ahhoz kell egy erősítő vagyis opció ha jól láttam steelseries arctis por wirelles szintén erősítővel arctis9 ezeket néztem de ha van jobb ötlet.... Sajna laikus vagyok a fejhallgatók tekintetében
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz headhunter86 #92848 üzenetére
Nem openworld játékban is lehet uncsi a keresgélés, ha a játékmechanika nem tart ott. Pl egyik Naughty Dog játékot se tudnám platinázni, csak kínszenvedés árán. Tök jó volt a Last of Us 2, de hogy én azt még egyszer végig nem tolom az 100%.
De mondjuk a Tsushima annyira bejött, hogy a platina után még megkerestem az összes hiányzó lobogót, ereklyét, feljegyzést, maszkot, stb. Főleg azért, mert némelyikhez kellett kicsit agyalni, hogy hogyan is lehet odajutni hozzá, meg közben még lehetett picit kardozni . Egyedül a virágokat hagytam ki, amiből egyébként rohadt kevés van ahhoz képest, hogy milyen sokba kerül egy armor átszínezés.
Dive ever, work never.
-
3L1T3
addikt
-
MODERÁTOR
Igazából a ray-tracing az a trehányabb fejlesztőknek kedvez, hiszen kevesebb vele a munka. Szóval a képminőség, amivel marketingelik, az csak egy dolog. Hogy könnyebben össze lehet vele hozni a szép játékot, az meg a másik. Ami persze játékos szempontból teljesen mindegy, ezért ezt a részét a dolognak nem nagyon reklámozzák.
-
S e t h
nagyúr
Én meg megvettem anno a Resident Evil előző akárhányat, meg most a vilidzset és kb. annyit fogok vele játszani, mint az elődjével, nem köt le, nem az én teám.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
Eddig ami játékok voltak, azoknál a ray-tracing csak opcionális volt. Vagyis mindenki igényét kielégítették, azokét is akiknek a grafika is lényeges, meg azokét is akiknek az csak másodlagos szempont. Sőt, még arra is van példa, hogy összehoztak egy köztes megoldást.
De egyébként ez az egész nem csak arról szól, hogy szebb és valósághűbb legyen a látott kép. Egy idő után majd már csak a ray-tracing marad és nem lesz helyettes megoldás, mint most. Bár akkor sem kell annyira félni attól, hogy megöli a teljesítményt, mert lehet azt skálázni is. Szóval csak emiatt nem kell temetni a 60 fps-t. -
Macccy
senior tag
válasz RangerFox #92850 üzenetére
Én is-is ... Platina lett mindkettő, de azért nem mondanám, hogy headhunter86 -nak nincs ezzel igaza, hogy amikor a 39. rókát követem Tsushimában, akkor már azért vakartam a t0kömet az unalomtól. Lóval eredtem a róka után, meg átugrottam fölötte és nyomát vesztettem a magas fűben, mert már annyira nem érdekelt, hogy siettetni próbáltam
Ettől függetlenül magasan a kibírható open-world kategóriája az említett két játék.
@ headhunter86: Bár rá tudnám venni magam a RESI VIIIage -re, elnézegetve csorog a nyálam. De az a baj, hogy bár bírom a horrort, de ezektől csak teleizzadom a pólóm, annyira most nem éhezem az ilyen szórakozásra. -
Madoc
veterán
"Tegye fel a kezét aki openworld... "
Jelen! Sőt a tsushimát gyalogosan jatszottam végig, minimálisat lovagolva, platináztam is. Minden percét élvezve.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Frod
addikt
"Mert én sokszor ezeket nem tudom elengedni és már csak azért csinálom, hogy ne legyen ott a térképen,"
Én pl a rókákat megcsináltam a plat miatt, de már szenvedtem a végén rajtuk.
(Ilyenkor mindig elgondolkodom rajta, hogy ki kéne adni bérmunkába, valami random ázsiai arc egy netkávézóban megcsinálja ezeket órabérben )
De pl a Witcher3ban a kétszáz+ tengeri kérdőjel ott rohadt meg ahol van - pcn toltam, ott meg úgysem ad semmi pluszt.
De ha már munkának érzel bizonyos játékokat ott már érdemes megállni, magadnak rombolod az élményt vele. Nekem pl pont a Tsushima ilyen volt. 40 óra volt a játék, de 60 a platina, a kettő közti rész pedig nettó munka és grind...Do you see the white shadow?
-
3L1T3
addikt
válasz RangerFox #92852 üzenetére
Amikor feleslegesen a teljesítmény rovására van erőltetve, egy olyan hardveren ami nem, vagy csak fokozottan képes rá. Akkor hidd el, hogy nem mókás negatív vagy feleslegesen elkönyvelni. Ahogy én is olvasom a te áldott szavaidat, úgy fogad el másét is.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
VTom
veterán
Nem neked való az open world akkor, vagy hagyd ki a gyűjtögetést.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
RangerFox
Topikgazda
Nem is mondtam ilyet, de a grafika tagadhatatlanul jobb/korrektebb lesz tőle. Ami nem elhanyagolható szempont, ha egy játék fotorealisztikus látványt akarja megcélozni. Meg nyilván az egész package része a látvány. És persze a technológia rengeteg terhet levesz a fejlesztőktől is.
Az, hogy ezt valaki negatív/felesleges dologként könyveli el, meg még mindig mókás.
-
RangerFox
Topikgazda
Én élveztem a Spider-Man meg a Tsushima platinázását is elejétől a végéig, mert ezek az önismétlődő összegyűjthető dolgok is tulajdonképp csak okot adnak arra, hogy még egy kis időt eltöltsek a játék világában. És ha a világa és a gameplay mechanika tetszik, akkor nincs gond. De ha egy percig is úgy érzem, hogy nem élvezem már a játékot, akkor azzal a lendülettel le is törlöm a gépről, mazochista nem vagyok, hogy csak a plati vagy hasonló dolog miatt játsszak vele. Meg ez attól is függ, éppen mennyi játék van a backlogomban: ha sok, akkor nem töltök el sok extra időt egy-egy játékban, hiszen a többitől venné el az időt.
-
Szabi®
addikt
A Village tényleg szinte "páratlan" atmoszférát teremt. Sem műfajában, sem általánosságban nem nagyon lehet mellé semmit tenni, ami hozza azt a feelinget.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz RangerFox #92846 üzenetére
Tudom, tudom. Csak egy észrevétel volt.
A Resident Evil az egyik olyan játék, ami basszus le tud kötni és nem enged. Furcsa, de itt nem unom a keresgélést, felfedezést, stb. Egyszerűen nincs túltolva, pont jó. A hangulat beszippant.
Nem úgy mint az AC játékok esetében, mikor 2-3 játék után eléd dobja a térképet és tessék fedezd fel. Na anno amikor X ideig ki lehetett próbálni az egyik újabb részt, ott nyomtam ki. Erre nekem nincs időm/szükségem
Ezek a semi-openworld játékok szerintem sokkal jobban működnek.
Tegye fel a kezét aki az openworld játékban végig élvezi a 20. toronyugrást, vagy 12. róka kergetést a Ghost of Tsuchimában? Mert én sokszor ezeket nem tudom elengedni és már csak azért csinálom, hogy ne legyen ott a térképen, mert zavar . Közben meg megunom a játékot és végig se játszom.[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Fizzie, Macccy, köszönöm!
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
3L1T3
addikt
válasz headhunter86 #92843 üzenetére
Jaj ez a ray tracing keresés. 2 éve azt se tudta senki h mi az. 🙃 Nem ettől vagy hiányától lesz valami jó/rossz
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
headhunter86
senior tag
Resident Evil Village rohadt jó, ez is ugyanúgy beszippantott, mint a VII, bár ez nem annyira fosatós. Főleg VR nélkül.
Viszont a RayTracing-nek alig van nyoma. Menüben be van kapcsolva, de nem igazán veszem észre a játékban. Matrix techdemoban kicsit észrevehetőbb volt -
RangerFox
Topikgazda
válasz ImACeltic #92833 üzenetére
Miért lenne gáz? Az átdolgozott pályák külön vannak feltüntetve, ha a régi vonalvezetésűn megy, akkor nyilván büntetik az átvágásért... Egyébként a 21 szebb, ergonomikusabb a kezelőfelülete és több tartalom van benne. Szerintem a 20-nak nincs létjogosultsága a 21 mellett, kivéve ha csak EA Playben akarja valaki olcsón végigjátszani, akkor verhetetlen deal.
-
CptAdamica
veterán
válasz LendvaiFeri1 #92830 üzenetére
Én megvettem a 21-et, aztán el is adtam, annyira felcseszett a sok amatőr bug.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
ImACeltic
őstag
-
-
-
ImACeltic
őstag
válasz LendvaiFeri1 #92830 üzenetére
Wow. Ez az Abu Dabhi pálya tényleg gáz....
marinea2
Ugyan szeretem és aránylag sokat játszok a GT Sportal, de a faszom kivan vele. Amióta kivették az ütközésért járó büntetést, legtöbbször olyan mintha a Wreckfest-el játszanék. Nem figyel senki senkire, féktávon kitolnak, megtorpedóznak, egyenesbe rám húzzák kormányt úgy, hogy nekem is jönnek, stb. Remélem a GT7-ben kitalálnak erre valamit mert elvileg amikor volt büntetés, akkor a sok gyökér meg visszaélt ezzel és büntetőfékezést csinált amiért a hátsó kapta a büntit, mivel belement a büntetőfékezőbe...
stilo18
Lemezesen 12 sok helyen, ha úgy érdekel.[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz ImACeltic #92825 üzenetére
A 20 sokkal jobb. Tele van buggal, nem lát az AI, sok rázókövet lehetelten használni, holott a valóságban mindenki használja.
Official??? F1 2021 - Abu Dhabi Race
Kabaré az egész.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Macccy
senior tag
válasz errorcode06 #92826 üzenetére
Nekem a Destiny 2 ugrott be hirtelen, mivel az irányítása szerintem HALO-san smooth és ki is van könnyítve egy jó adag auto-aim segítségével, ugyanakkor megadja azt a jól eső érzést, hogy Te osztod a fejlövéseket.
Ráadásul az javarészt PvE és a legjobb benne, hogy teljesen ingyen bele tudsz tenni 15-20 játékórát a sztorival körített questekbe. Most 2022. 02. 22 -ig a leköszönő Forsaken DLC questjei is benne vannak az ingyenesben.
Gyakorolni teljesen jó.
+ Steelseries Arctis 1 Wireless, csak ezzel van tapasztalatom, ez jó és kényelmes. Én 35-ért vettem, most lehet kicsit több.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz errorcode06 #92826 üzenetére
Doom
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
errorcode06
őstag
Aki nemrég jött át pc-ről ps-re (vagy bármilyen kontrolleres platformra), annak mit ajánlanátok elsősorban játszani? Most a divison 2-vel szemezgetek (mivel inkább pve)
Tudom hogy szenvedni fogok vele, de mégis mi lenne az amitől egy kicsit belejövök az irányításba? BF1 multit kipróbáltam de 1 - 14-ben voltam, és nem fordítva, mint általában...
Illetve van valami útmutató hogy hogyan lehet jól belőni a kotrollert célzáshoz?Előre is köszönöm.
Szerk.: fejhallgató témában olvastam hogy nem ajánljátok a saját headsetjét. Ha azt nem, ebben az árkategóriában (~30k) mi az ajánlott vezeték nélküli?
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
ImACeltic
őstag
Akik játszottak vele, az F1 2021-ről mi a véleményetek?
Érthető okokból megjött a kedvem a játékhoz. Pár évente belekóstolok a szériába, de leginkább csak a demóba. Tetszeni szoktak, de annyira mégsem, hogy megvegyem őket, inkább maradtam eddig a GT Sportnál.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
JHONNY 79
aktív tag
A Far Cry 6 Yara Edition miben különbözik a sima sima verziótól?
-
.LnB
titán
válasz sting2 #92802 üzenetére
Akkor csak én fostam le a bokám tőle elsőre? Nekem akkor nagyon felkeltette az érdeklődésem. Most viszont nem néz ki túl jónak sajnos.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
válasz F-ECT$ #92810 üzenetére
A sajàt szolgàltatàsait akarja ezzel boostolni, nem fogjàk kiadni màsik platformra.
Szerk.
Màr a Bleeding Edge sem jött PS-re. A minőség most mindegy, de érted.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bbuffy
senior tag
Azért a q annyukat hogy a Hellblade 2 XBOX EX. Ettől még kidobják vajon ps re is csak rá két évre kb?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #92801 üzenetére
Igen, pl. Uncharted 4, keresés nem listázza (mivel a Store-ban sem vásárolható már), de ha Google rákeresel, akkor meg van.
-
F-ECT$
titán
Psprices-en elő lehet csalni a már nem kapható játékok ártörténetét?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok