-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Sajnos ahogy tapasztalom is, a pc hemzseg. De ez így is marad főleg a COD-oknál amíg végre nem cserélik le a 15+éves agyonfoltozott modolt motort. A cheat készítőknek nincs komoly feladata....
Az egyetlen valódi védelem a dedikált szerver támogatás lenne ahol adminok felügyelik a játékot mint régen, és legalább rendes közösségek is kialakulhatnának...Csak akkor előkerülne a (számukra) problémás helyzet mert modderek kvázi percek alatt tennék a régi pályákat az új részekbe pc-n ezzel kvázi eladhatatlanná téve az új részeket kiegészítőket és szaros CP pontokat miközben konzolon joggal morgolódnának az emberek.... Nem véletlenül nincs dedikált support mint régen, ráfogták a warezra mintha egy darabbal is jobb eladást produkálnának pc-n a warez multi (ideiglenes) hiánya miatt..[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Ez igaz lehet. Én még nem kerültem ilyen szituba vagy csak nem vettem észre. De én nagyon amatőr puttyogtató vagyok. 1-2 hetente ha összeülünk kicsit lövöldözni, az már jónak mondható. Bár az utóbbi 3-4 hónapban 90%-ban inkább a Siege pörög. Megelégeltük a Warzone csalókat.
-
RudY
addikt
válasz BusinessGuy #91990 üzenetére
A haladóknak sok esetben inkább hátrány, ha pl. fejeseket akar osztani, de azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy a kontrolleresek között bizony nem kevés olyan rutinos figura van, aki kenterbe veri az átlag egereseket (is).
-
Deck
titán
Elég bele olvasni a COD topikokba, hogy a nagy elite pcmasterrace-esek mit gondolnak róla...
Nem előny.
PS5
-
bagyulajuve
addikt
új email címmel kell működtetnem a PS ID-m és meg is változtattam ez eddigit a preferált újra, kb 30 perce - azonban az új email címre nem jött meg a megerősítő link - sem pedig a régire, hogy változás történt
kb mennyi az átfutási idő?
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Peace
nagyúr
Próbáltál már kontrollerrel aim assist-al kompetitív FPS-t? Nem húzza rá a célkeresztet 1-2 cm-ről az ellen fejére. Igenis be kell céloznod rendesen a célpontot, ha le akarod szedni.
-
BusinessGuy
őstag
Hol írtam hogy egyelő az aimbottal? Viszont igenis nagy segítség. Nélküle kvázi esélytelenek lennének egér bill ellen. Felfogtam. Aki szerint viszont az aim assist nem előny azzal inkább nem is foglalkozom, felesleges.
Kaitoup: aim assist auto aim ahogy tetszik. Simán olyan segítség mint egy autós játékban a brake assist.. A lényegen nem változtat nélküle elvetélt ötlet lenne egeresek ellen emgedni a gamepadosokat. Bizony sokat számít. De egy szóval nem írtam hogy aimbot lenne. Persze nem is olyan mint mondjuk a rockstar játékokban ahol gombra célraugrik. De van.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz BusinessGuy #91983 üzenetére
Felejtsétek már el az autoaimot konzolon bakker.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
nitro16
senior tag
Ha tudsz játszani akkor nem számit olyan sokat mint azt egyesek gondolják. Nyilván jobb a 120 fov, mert nagyobb a látótér illetve mivel a saját mozgásodat is gyorsabbnak látod. Nagyon sokáig crossplay off-ba nyomtam de most masszívan 2 hónapja már csak crossplay on-ba és simán megvan a 3,0-3,5 k/d úgy, hogy rengeteg pc-s slide canceles enemit dob.
-
Deck
titán
válasz BusinessGuy #91983 üzenetére
Konzolon nincs auto aim, csak aim assist. Amiről jó sokat képzelsz... Főleg, hogy zavaró is. Persze valamire kell fogni ha lelő egy olcsó konzolon, kontroller játszó játékos. De ha szerinted ennyire durva és legális csalás akkor játsz konzolon, kontrollerel... Ja, hogy úgy nem menne? PC-n viszket van wh, aimbot minden amit akarsz.
Jó lenne ha ezeket felfognád amiket GhostPetya is írt még anno: [link] [link]
[ Szerkesztve ]
PS5
-
BusinessGuy
őstag
Mondjuk a konzolos előny se semmi az auto aimmal.
Én ezt pc-n tolom sokszor rak be szinte konzol only lobbyba és van hogy olyan távolságokból szednek le halálpontos sorozattal ami azzal a fegyverrel és rárakott attachmentekkel kvázi a recoil és pontatlanság miatt lehetetlen...
Viszont undorító ami pc-n megy - csak az öreg klántársak miatt vettem itt mert heti 1-2 este priváton toljuk egymás ellen és közben discordon pofázunk ami konzolon sajnos továbbra is kakukk- gyakorlatilag meglátom hogy a lobbyba ahova rak nagy számú pc-s jelen van már lépek is ki új lobbit keresni. Iszonyat mennyiségű csalò rohadék van pc fronton, aimbotost mondjuk még nem láttam de Wallhack elég általános és látványos főleg hogy páran annyira balfék mód használják hogy falon át lekövet és rád néz -jóval az ehhez tartozó perk időn túl....A FOV állítás a teljesítményre is hatással van szóval ahhoz grafbutítás is lesz hacsak a játék konzolon nem jóval a target fölött fut..
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz kona005 #91968 üzenetére
na varjal, varjal! ezt most nem ertem! azt mondjatok, ha kikapcsolom a CROSSPLAY-t, akkor allithato lesz a FOV?!
(PS5-on ugyan nem probaltam, de XSX-en nem remlik, hogy ettol fuggene, ... egyszeruen nincs FOV settings. Gone... sosem volt!).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
JoceeHunt
őstag
Néztem de külföldi tesztek alapján lényegesen jobbnak írták a Pro-t.
#91976 itroh
Finomhangolni még nem volt időm, nekem egy kicsit a mély mintha kevesebb lenne a Steelseries-ben, de valszeg csak beállítás kérdése lesz.
Kényelemre sokkal kényelmesebb, szövet a párna, nem olyan meleg a fül alatta.
A HyperX Cloud II teljesen megfelelt egyébként az elvárásaimnak, de a vezeték néha zavart a kontrollerig, mivel sokszor ölembe van a kontroller így a jack dugó szerintem feszül, hosszútávon bajos lehet.
Ami bántja a szemem, a gépen az elül lévő USB-be tudtam bedugni mert van külső vinyó és dupla kontroller töltő a 2 hátsóban, és optika nincs a PS5-ön ugyebár.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
axlfsi
veterán
Azert, december kozepen "Húsvéti tojás vadászat"-nak hívni, az amúgy - igen, tudom, szó szerinti fordításban ezt jelenti - "Hunt for easter eggs" szöveget, ... nekem kicsit olyan, mint odaát az "elhagyó a konzol" fordítás!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
JoceeHunt
őstag
1 hónapja "molyoltam" a kérdésen, és végül úgy döntöttem megérdemlem Karácsonyra a Ps5 mellé.
Sokat játszom haverokkal és közben partizunk. Mivel dohányzom állandóan a kontrollerrel kifutkozni a teraszra macerás volt, hogy vonalban maradjak. Sok tesztet olvasgattam és a Cloud II HyperX hangzása minimális elvárás volt számomra. Persze mindenkinél más az élethelyzet és az igény, fontosa volt hogy ne kelljen töltőre dugnom ha éppen merülne, ehhez adnak 2 akksit, mágneses fedél a jobb oldalon, akksi kivesz, másik berak, a vezérlőben mindig egy akksi áll feltöltve.
És kellett már amúgy is egy második fejes mert az asszonynál a régi pc-s Logi G35 nemigazán PS4-hez való mint bebizonyította.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
JoceeHunt
őstag
-
Wesder
félisten
válasz errorcode06 #91962 üzenetére
Nem tudom hogy PS-en melyik az amelyik ezt tudja, de biztos van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kona005
senior tag
Most látom PS Now ba a GTA Trilogy szerintetek a PS5-ös verziót is le lehet úgy tölteni?
Most látom h csak a 3.rész
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz errorcode06 #91955 üzenetére
Egyiken sincs Discord. PS-re àllítólag lesz majd integràlva
egyszer valamikor.jövőre.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Discordot lehet ezen a masinán használni, vagy inkább XSX-et kellet volna vennem?"
Jövőre jön discord PlayStation-re. Amúgy xbox-on sincs, 3rd party app-al próbálkoztak, de sok embernek crash-el folyamatosan és nem jön javítás hozzá. (Edge böngészőből megy még, de az meg csak ott működik)
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Tudtommal discord nincs.
Vegyél PS+ előfizut ha:
- akarod felhőbe menteni a játékmentéseidet
- akarsz nem ingyenes játékokkal online játszani
- kell havi 3db sony által választott játék bérleti joga + 20db fix ps plus collection cím**A játékok accounthoz csatolódnak és bármikor játszhatsz velük amikor éppen van élő előfizetésed.
Semmilyen bill-t nem használok, ez nem PC.
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Hölgyek/Urak!
Discordot lehet ezen a masinán használni, vagy inkább XSX-et kellet volna vennem?
Azért kérdezem mert szeretek haverokkal dumálni, még ha mást is csinálunk közben.
Illetve, PS+ előfizetés mennyire éri meg? Leginkább single/cooperative játékokkal játszom.
Továbbá, ki milyen billentyűzetet használ hozzá? Én most kinéztem egy ilyet. Ez működik a konzollal együtt? Ha nem, javasolnátok egyet?
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz LumentoFoto #91924 üzenetére
Engem sem szoktak a trófeák motiválni , de itt a játékot nehéz volt letenni.
Ráadásul ha összeszeded a sok apróságot , amikért trófeát is kapsz , később ezeket bizonyos kereskedőnél be lehet váltani egy jó tárgyért cserébe , így érteleme is van.
A harcokról nem is beszélve , hogy milyen változatosak és hányféle képpen lehet legyőzni egy erősebb nagyobb robotot.Nagyon adja ez a "terminator-matrix-mech" vonal ... A sztori is remek mellé , a látványvilág szintén. Főleg mikor egy-egy vissza tekintő pontra felmászol és látni milyen volt az adott hely ( pl stadion) mielőtt elpusztult volna...
Zseniális alkotás ez a játék
Sokat lehetne még róla mesélni. Eleinte nekem sem jött be mint írtam , de valahogy a második végig játszás közben éreztem hogy nem fogom tudni letenni és beszippantott.[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
válasz Wesder #91947 üzenetére
Igen ez igaz, de ahogy fentebb is írták eleve egy áron van a sima meg az enhanced, vagy akkor adnának mondjuk 10euróért upgradet, venném is meg hozzá.
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Frod
addikt
Vajon ha most a Mortal Shell-t behúzom "ingyen", de majd később szerzek egy lemezes példányt, akkor kerülhetek licenc gondba, hogy hiába a lemez, a rendszer majd a Plus-os verziót "látja", és ezért nincs upgrade lehetőség?
Mert ha így van, akkor be sem húzom.#91937 tboy93
Sajnos mindig lemaradok róla, amikor ilyen fogalmatlan eladó tesz fel valamit[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
semetka
őstag
Csak meglépték hogy a Mortal Shell nem upgradelhető, rohadjanak meg.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Görgőőő
tag
-
A21
tag
Sziasztok! Átvennék egy előrendelést ( digital jobb lenne, de lemezes is jöhet) karácsonyig saját célra, ha befutna valakinek és nem tartana rá igényt. Köszi, pacsi ui: ha nem maradhat nyugodtan töröljétek, addig is hátha olvassa valaki és majd eszébe jutok
-
penge111
addikt
válasz tboy93 #91932 üzenetére
Ejj, pedig bíztam benne, hogy a népharag miatt legalább a MS upgradelhető lesz. Mindegy én így is nagyon örülök ennek a hónapnak, még a Godfallnak is, mivel maga a főküldetés uncsi, endgame meg lehet érdekes is coopban. Villogni jó lesz, mert szép játék, ha jön valamelyik haver Ma érkezik a Sackboyom, ott a Sekiro-m is. Azt hiszem január végéig el leszek. Utána meg már februártól jönnek a nagyágyúk.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz LumentoFoto #91924 üzenetére
Ez az open world kérdéskör megérne egy hosszabb beszélgetést, de én se vagyok annyira oda érte. Mert azon kívül, hogy szabadon bolyonghatsz a világban (ami szerintem a végigjátszás után nem fog olyan sokáig lekötni) túl nagy előnye nincs. Úgyis végigcsinálod a questeket, mintha cső játék lenne, max a farmolással egy kicsit meg tudod könnyíteni a haladásod, meg ha tetszik egy quest line, akkor azt előbb végig tudod nyomni. (Kivéve persze ha olyan területre vinne, ahová még kevés vagy.)
Én is elmotorozgattam a Days Gone-ban, meg ellovagolgattam a Tsushima-ban, de ha valahová megvolt a gyors utazás, akkor utána már inkább azzal mentem, mert így is 50 óra+ mindkét játék, és bármennyire is jók, ennyi idő után már kezdenek kicsit unalmasak lenni.De szívesen meghallgatom az ellenoldalt is, hogy mi az a nagy plusz, amivel többet tud egy open world játék a többihez képest.
Dive ever, work never.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LumentoFoto
tag
válasz WhiteWalker #91906 üzenetére
Nekem egy platinám van. Walking Dead Season 1. Az is azért, mert csak simán végigtoltam a játékot.
Engem valahogy sose mozgatott a trófea. Nélkülük is tökéletesen élvezem a játékot.
Szerintem az a baj számomra, hogy túl hosszú ez a játék, el van nyújtva, mint a rétes tészta.
God of War és a Ghost of Tsushima is ilyen 1 végigjátszós volt nálam, azóta a God of War-ral próbálkoztam, de nem adta ugyanazt az élmenyt, mint elsőre.
Kicsit átpártoltam a lényegretörő nem open world játékokra. Pl. A Ratchet and Clank áldás. 10-15 órás kényelmes szórakozató kaland. De az autós játékok is jók, mert azok elé se kell úgy leülni, hogy na most 4-5 órát foglalkozni kell vele, hogy fejlődjek.
Lehet kevesebb időm van játékokra, s ez befolyásolja a dolgokat. Szeretek játszani, de szeretek minél több címet kipróbálni. Persze nem kell mindig új legyen, ha nincs új cím, akkor előveszek valami régebbi játékot.
-
errorcode06
őstag
Üdv!
A mai nappal, én is beléptem a klubba. Konzolvilág, Október 20.-i rendelés."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS Now december:
Grand Theft Auto III: The Definitive Edition (Január 31-ig)
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
John Wick Hex
SpitlingsLive-Die-Respawn
-
Peace
nagyúr
válasz WhiteWalker #91915 üzenetére
Mindent is megvennék szívem szerint, de a világ összes pénze nem lenne elég. Főleg ezek mutatnának jól otthon: [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
Faresz29
aktív tag
Decemberi plussos játékokat mikortól lehet tölteni?
-
Peace
nagyúr
válasz WhiteWalker #91910 üzenetére
-
heihachi
addikt
válasz LumentoFoto #91903 üzenetére
En pont most ugrottam neki harmadszorra, de egyszeruen nekem nem adja ez a jatek, illetve hat az elozo resze. Nem tudom, uncsinak talalom. Pedig nagyon tetszenek az uj resz videoi, igaz annak idejen ennek a resznek a videoi is tetszettek
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
nitro16
senior tag
válasz ProEvoFan #91904 üzenetére
Ha digit-be kell akkor arra várhatsz egy ideig. Én a sima pókembert meg a miles-t is platináztam már, de most fekete péntek alatt 12k-t volt a bontatlan lemezes MM Ultimate edition így megvettem és végig nyomom újra + ugye a remasteredbe ott vannak még a dlc-k ami eddig kimaradt.
-
Alcsi69
senior tag
Én elsőre sem tudtam végigjátszani, nem hogy másodjára.
-
Peace
nagyúr
Én másodjára talán még jobban élveztem!!! Mondjuk nekem ez az a játék, ami a legnagyobb kedvenc lett a világ és a lore miatt. Képregényt is megvettem és a második kötet is elő van rendelve. Nagyon várom a FW-et!
-
WhiteWalker
nagyúr
Unalmas?? Pont hogy másodjára kapott és szippantott be engem teljesen. PS4 éra top3 játéka
Konkrétan platináztam és utána csak egy űr maradt amit csak a második része tud pótolni. -
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #91896 üzenetére
A nagyon lepattant nettó hülyeség, ha az állapotára gondolsz, mert az rendben van. Az más, hogy a mozin meg a Cafe Frei-en kívül nem igazán van ott "látnivaló", ha csepeli vagy, akkor azért, ha más kerületben laksz, akkor meg azért, mert egy Arena Mall, Corvin kenterbe veri üzletek számában és különlegességében. Általános élelmiszerüzlethez, drogériához, beülni kávézni egyet viszont teljesen jó, az más kérdés, hogy ehhez nem biztos hogy fenn kell tartani egy plázát. Mondjuk én adom, hogy 2 perc alatt lent vagyok a házból, és bent a moziban. Eszem ágában sincs bemenni a belvárosba egy CC-be, ha moziban akarok filmezni, ellenben kb. kisgatyában beülök a helyi Kultikba. De ennyi elég volt OFF-nak.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen