-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Persie12 #94297 üzenetére
Nincs ilyen szabály, minden a játék fejlesztőin múlik. A hardver vagy a fejlesztőkörnyezet nem limitálja a lehetőségeket. De nyilván egy bizonyos grafikai szint megütése az kompromisszummal jár, mert a konzol teljesítőképessége az véges. Értsd, 30 fps mellett szebb lesz a látvány, a 120 fps viszont butítottabb grafikát jelent. A felbontás is olyan amivel trükközni lehet, hogy több erőforrás jusson az egyéb dolgokra.
-
hajbel
addikt
válasz F-ECT$ #94289 üzenetére
Max 550. Az LG CX55 540k volt amikor 620-ért megjelent a C1, most a C1 410k, ráadásul az április messze van. Tehát a "legalább 500-600k lesz" a C1 szerintem nem állja meg a helyét, főleg annak félnyében nem, ami a ph-s cikkben van és amit leírtam. Arról nem is beszélve, hogy LG-n kívül is van élet, a Philips legalább olyan jó tv-ket gyárt, jelenleg olcsóbban. Ok, egyezzünk ki 500-ban.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
GEIL
addikt
válasz Persie12 #94297 üzenetére
60 fps mellett a 4k-t se éri el soha a PS5 és az Xbox SeriesX se.
1440p és 1728p között dinamikusan 'állítgat' Ez nem valós 4k
[link] kb 3:20 nál.....
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Persie12
aktív tag
válasz Kendek #94296 üzenetére
Köszi a választ!
Én igazából ellennék 4K 60 Fps-sel is simán, csak akkor az legyen 4K 60 Fps "fixen". Számomra inkább a képminőség a fontos, nem szoktam multizni, 95% single player játékokkal/módban játszok. Igazából csak azért kérdeztem hogy van e értelme mert esetleg rálesnék hogy mégis milyen a látvány, ilyen szintű képfrissítéssel. Ha jól tudom akkor 120 Fps-t úgy tudnak kipréselni magukból a konzolok, hogy a felbontást visszaveszik Full HD-ra. 60 Fps meg megvan 4K mellett, de javíts ki ha tévedek.iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
MODERÁTOR
válasz Persie12 #94294 üzenetére
Pár játék támogatja csak a 120 fps-t, de 4K nem lesz semelyik, mert ez a grafikában kompromisszummal jár. Azt neked kell eldöntened, hogy számodra mi a fontosabb, a képminőség vagy a futási teljesítmény, habár mindkettőhöz kellene egy jobb tévé. De előbbi esetén teljesen felesleges a 120 Hz, utóbbinál ugyanakkor jól jöhet. Viszont alapvetően nincs rá szükség.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok!
Távlati cél, de tervben van hogy jövőre esetleg beruházok egy Ps5re. Kérdésem az lenne hogy mennyire van értelme 120 Hz-es tvt venni a konzol mellé? Játékoknál nagyon nincs is ami megy 4K 120 Fps-sel. Tv-ből a választék meg még nem olyan nagy, legalábbis szerintem, és ahogy nézegettem mindegyik tv 300.000 HUF felett van ami 120 Hz-es és Hdmi 2.1-el szerelt. Igaz hogy elsősorban tv-ből is Sony-n gondolkozok, ami 139 cm-es.iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
marquuard
veterán
Hideo Kojima Hints At Working On Two Upcoming Games
Lenne egy-két tippem.
PSN ID: marquuard
-
Moby
veterán
-
MODERÁTOR
válasz dezfafara81 #94286 üzenetére
A gyorstöltés részét nem használja ki a kontroller, de egyébként jónak kell lennie hozzá. Töltésnél pedig addig pulzál a LED, amíg fel nem töltődött az akkumulátor.
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem: hálózati adapter AlzaPower A100 Fast Charge 20W fehér, és egy ilyenem:
adatkábel PremiumCord USB-C - USB 3.0 A (USB 3.2 Gen 2, 3A, 10Gbit/s) 2m fehér. Ezekkel hálózatról a Venom PS5 töltőállomáson lévő kontrollert tölthetem biztonságosan? Narancssárgán pulzál, míg fel nem tölt?
Köszi! -
Ammonita6
csendes tag
Üdv! Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy kikapcsolás vagy készenlét után a gép az USB tárhellyel kínlódik ? Hosszasan kapcsol be, meg azt írja, hogy nem megfelelően lett leállítva, pedig de. Többféle HDD, SSD ki lett próbálva és mindegyikkel. Valamint van hozzákapcsolva egy VR egység, az is érdekesen működik, mert nem akar kikapcsolódni, meg magától bekapcsolódik.
-
Gubu0101
veterán
-
MODERÁTOR
válasz LendvaiFeri1 #94278 üzenetére
Nálam tölt mindegyik kábelemmel ami csak van Type-C, a konzollal és adapterrel is. Szóval biztos hibás a kábel amivel próbálod...
-
LendvaiFeri1
addikt
Az miért van, hogy a nem a konzolhoz adott USB-C kábellel nem hajlandó tölteni a controller? Sem a konzolon, sem pedig az adapteren keresztül.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
doddencs
senior tag
Találkozott bárki olyan üzlettel, ahol volt készleten ps5? vagy esélytelen?
-
ayrton
tag
sziasztok. egy kis help kellene, vettem egy 3d pulse fülest használtan, makulátlan állapotú . a probléma annyi lenne -ami nem kicsi - hogy alapvetően erős zaj jön a bal oldali részből, de jobb oldalon is hallatszik . a probléma nem a környezeti hullámok miatt van, kipróbáltam a puszta közepén is tehát párosítatlanul és párosítva is zajos. és ekkor jött a meglepetés, amint töltés alatt van a füles a zaj eltűnik és minden hibátlan. amint kihúzom az usb-c csatit a zaj visszajön. mit tudok tenni, hogy ne állandóan töltés legyen? elvégre pont azért vettem, hogy ne zavarjanak a kábelek. előre is köszönöm.
-
keIdor
titán
válasz F-ECT$ #94267 üzenetére
Igazából nincs is annyi fejlődés a TV-knél hogy olyan indokolt legyen várni. C1 van nekem is, de pl. miben tud többet a CX-nél?
C9-ről váltottam, de csak az 55->65” ugrás miatt. Ugyanazt tudja. Van Dolby Vision Gaming, de csak az Xbox tudja és szerintem nem jobb, mint a sima HDR Gaming…Szóval mit hoz egyáltalán a C2? Evo panel?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hajbel
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz hajbel #94264 üzenetére
Fogadunk? Egyrészt a C1 is 1.5x annyiba került, mint a CX a megjelenéskor. Másrészt ott a chiphiány és kontérnerhiány, harmadrészt ott a világbajnok erős forint és a rekorder áfa. Negyedrészt a lehetőség, hogy lesz olcsóbb tv, az szinte biztos, hogy nem a C, hanem max az A és B szériát fogja eleinte érinteni.
De még ha lesz is olcsóbb tv, arra legalább negyed évet kell még várni, ha nem többet.Dive ever, work never.
-
hajbel
addikt
válasz F-ECT$ #94262 üzenetére
Nem lesz annyi. Túl nagy lenne a difi a régi és az új modell között. Alapból olcsóbb lesz az új modell, ráadásul pl. a Philips 55OLED706 féláron kapható már. Minden OLED ára csökken. Erről szól a vezető cikk OLED része a címlapon.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
MODERÁTOR
-
F-ECT$
titán
válasz swaggie5 #94258 üzenetére
Mennyit szeretnél várni? A C1-et kb tavasszal kezdték el árulni itthon, az 55-ös kezdőára 650k volt, és BF alkalmával nézett be az ára 400k alá. A C2 is legalább 500-600k lesz induláskor, és várni kell 4-5 hónapot vele, mire értelmezhetően lecsökken az ára. Szóval vagy mostanában C1 vagy 8-10 hónap múlva C2, ha számít a pénz is.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
hajbel
addikt
válasz swaggie5 #94258 üzenetére
Tavasszal. Érdemes megvárni, mert drasztikusan csökkenni fog az OLEDek ára, mivel konkurenciát kap az LG, de az LG is költséghatékonyabb gyártási eljárásra állt át. A főoldalon pont ez a vezércikk.
-
Gubu0101
veterán
válasz dezfafara81 #94233 üzenetére
En is egyszerre egyet hasznalok,mikor jelzi a ps,hogy le fog merulni a kontroller,akkor szepen kikapcsolom amit hasznaltam es a masikat be,szepen at is valt kerdes nelkul.Ha ketten jatszunk,akkor a masiknak egy vendegfiok.En mondjuk telefontoltorol toltom,ps-re max akkor dugom ha frisittes van a kontrollerhez.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
swaggie5
csendes tag
Ha már TV-k a téma, gondolkodtam egy C1-esben, de lehet, hogy inkább megvárnám a 2022-es modellt, mit tudtok róla, mikor szokták bejelenteni és körülbelül az év melyik szakaszában szokott boltba kerülni az azévi modell?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz sz.atesz89 #94250 üzenetére
Nincs más módja a frissítésnek, és nem tudok a január 14-ről, hogy ezen változtatna.
-
nagyúr
válasz undercover #94251 üzenetére
Annál jobbat nem hiszem hogy kapsz... főleg nem olcsóbban.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Peace
nagyúr
válasz undercover #94254 üzenetére
[link] 83k ingyenes szállítással.
-
Peace
nagyúr
válasz undercover #94251 üzenetére
Nem hinném, hogy bármilyen téren előrelépés lenne.
-
undercover
őstag
Üdv! Jelenleg egy GSP 370-es füllest használok... Mi a vélemény a Sony-s PS5 füllesről? Érdemes beszerezni a konzolhoz vagy nem?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz sz.atesz89 #94244 üzenetére
Store-on keress rá a PS5 verzióra és azt töltsd le. Vagy a 3 pontra rányomsz, és ott kiválasztod a PS5 verziót. De ez csak akkor elérhető, ha az Ultimate editiont vetted meg...
[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most lett psem ( eddig ugye sosem volt semmilyen konzolom) a Tsusimát digitálisan vettem meg. Ezt nem tudom úgy odaadni/osztani havernak mint egy lemezest?
Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
gyerecske
senior tag
válasz sz.atesz89 #94244 üzenetére
Nem csak január 14.-étől lehet?
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
MODERÁTOR
válasz ilovedigweed #94240 üzenetére
A 8K jelzésű lesz az ami potenciálisan tudhatja ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BusinessGuy #94235 üzenetére
Igen, az biztos, hogy natív kontrasztot nem fogja túl teljesíteni.
-
MODERÁTOR
válasz dezfafara81 #94236 üzenetére
Ha csak a töltés miatt váltogatnád őket, akkor így tudod használni, hogy egyszerre csak az egyik aktív. Ha lassan pulzál a kikapcsolt kontroller, akkor éppen töltődik az akkumulátora...
-
ilovedigweed
senior tag
Ma megyek 2.1 HDMI kábelért és szeretném összekötni a Playstation 5-öt egy Denon x3700h avr-rel.
Nézzétek el nekem tudatlanságom de az avr melyik HDMI portjába kell csatlakoztatnom a ps-t a 4k120 használatához?
4k vagy 8k?
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Beni2331
csendes tag
Sziasztok! Az elmúlt napokban vett valaki PS5-öt?
Korrekt, olcsó, gyors! Ha kérdésed van bátran jelezd Tel.:06301208255
-
Griff55
senior tag
válasz BusinessGuy #94209 üzenetére
Köszi a kommentjeidet :) megspóroltál nekem egy hosszú vitát a fórumtárssal. Nem egészen értem miért kell ilyen magabiztossággal állítani olyan doogokat amik nem igazak. Ha felnéz vki rtings oldalára látja hogy 3 panel típus létezik: ips, va és oled. Ennyi. Az hogy valaki azt a plusz fénytörő réteget nanocell vagy éppen qled techbológiának nevezi, nem fogja alapjaiban megváltoztatni a technológiát. Nanocell lesz a befutó úgy néz ki 50 colos méretben, alias va panellel, mivel többnyire sötét környezetben lesz használva.
Köszi mindenkinekPS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
dezfafara81
csendes tag
Az úgy nem jó, hogy mivel csak én használom egyedül a gépet, PS gomb az éppen használni kívánt kontrollernél? Mert látja mind a kettőt, csak egyszerre az egyiket lehet használni. Illetve ilyenkor, amikor a másik nem aktív, de be van dugva a PS-be, töldődik? Mert villog, mintha töldődne...
-
BusinessGuy
őstag
-
kisfiu87
tag
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új PS5 kontrollert, azt hogyan tudom megoldani, hogy a felhasználómhoz egyszerre 2-t tudjak rendelni? Tehát egyikkel játszok, másikat töltöm például. Ha csatlakoztatom az egyiket, akkor a másikat nem lehet használni... Kábellel kötöttem össze a gépet az újjal, és a régit nem ismeri fel...
Köszi! -
törölt tag
válasz BusinessGuy #94229 üzenetére
" A lejátszó kb semmit nem tud tenni a feketével és kontrasztaránnyal a panel tudásán túl."
Próbáld ki mondjuk UHD filmmel sötétben sötét jelenetnél ugyanazt PS5-öt, meg egy Cambridge Audio XCUHD-n. -
RangerFox
Topikgazda
-
KaitouP
nagyúr
Tudom, hogy a konzol és bármilyen megjelenítő kexuális élete szorosan összefonódik, és hogy ez esetben kicsit engedékenyebbek is vagyunk, de nem sok már kicsit a TV-s OFF? Persze legyenek ajánlgatások, preferenciák, de a részletesebb kivesézéseknek ott az OFF topikunk is.
Kendek, RangerFox kérek egy állásfoglalást, aztán folytatódjon úgy ahogy a többségnek jobb.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
BusinessGuy
őstag
válasz #62435328 #94228 üzenetére
Az lehet de egy kb 5000:1-hez kontrasztrány ami körül a jobbak teljesítenek fényévekre vannak a végtelen:1-hez képest. Amíg világos szoba/világosabb jelenetek közt nem jön ki persze. De amint sötétebb jelenetek azonnal szembeötlő a különbség és ezen a HDR sem segít semennyit sőt.... A lejátszó kb semmit nem tud tenni a feketével és kontrasztaránnyal a panel tudásán túl.
-
törölt tag
válasz ilovedigweed #94227 üzenetére
Nyílván teljesen nem tűnteti el, az LCD alapvetői hibáit semmi nem fogja megoldani.
Arra gondoltam, hogy a fekete megjelenítése függ a lejátszótól. -
ilovedigweed
senior tag
válasz #62435328 #94226 üzenetére
Áruld el nekem kérlek, melyik az a jó minőségű lejátszó
#94228 Már azt hittem tudsz egy jó lejátszót nem a kép minőség miatt mondtam
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
MODERÁTOR
válasz #62435328 #94224 üzenetére
Nappali fényviszonyok között nincs szükség rá, sötétben viszont nagyon zavaró tud lenni a világító sötétszürke ami a fekete helyett van. Mondjuk az sem sokkal jobb mikor egy világító aura veszi körbe a megjelenítendő dolgokat, vagy ha sávosan kapcsolnak le a LED-ek. Én ezért is váltottam inkább OLED-re, itt ilyen nincs.
-
törölt tag
Kalibrált kijelzőmön kikapcsolták a Local dimming-et, egyébként nem értem miért annyira fontos az a mód?!
Oké, hogy sokat dob a feketén, de szerintem iszonyat túlhúzza a kontrasztot, ha van egy jóminőségű HDR forrás, szerintem semmi szükség rá. -
Hzsolt11
tag
Köszönöm szépen
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Tudnátok olyan játékokat ajánlani amit otthon tudunk ketten játszani?
Válaszokat előre is köszönöm szépen -
jeni
félisten
válasz dezfafara81 #94215 üzenetére
A hűtőgép, mosógép, ipari gépek, villanytűzhelyek, mikrohullámú sütő gépek földelt csatlakozós kivitelűek.
Valamit azok amelyek gyárilag adnak 3 érintkezős valós földelt kábelt.
Pl. A pc tápegységek is földelt kialakításuak. -
dezfafara81
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Csak paráztam, hogy nem egészséges a nem földelt konnektor az új PS5nek meg a TVnek. Meg nekem . Szóval akkor nem muszáj kicserélnem a konnektort földeltre ezért. Egy szünetmentes azért még közbe lesz iktatva.
-
MODERÁTOR
Igen, erre akartam kilyukadni, hogy ami probléma felmerült, az valójában nem is probléma.
Persze egy szünetmentesnek jó ha be van kötve a földelés, mert az kell a védelmi funkciók optimális működéséhez. De annak sem feltétel, a szünetmentesítést azt amúgy is el tudja látni. -
syler123
veterán
Ez nem igaz, megy a local dimming game módban is, Sony tv-ken biztosan. Semmi hatása nincs az input lagra, azt a mozgásjavító algoritmusok befolyásolják.
Itt már nem csak a pénzmagról van szó, mert egy qled / miniled tv kb annyiba kerül, mint egy OLED. Az utóbbi sem hibátlan.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dezfafara81 #94205 üzenetére
Ha megnézed, akkor nem csak a konnektor nem földelt, de a PS5 és az okostévé tápkábeléről is hiányzik a harmadik érintkező, ami a földelésé lenne. Ergo teljesen mindegy, hogy földelt vagy sem a dugalj amibe ezeket dugod...
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz dezfafara81 #94205 üzenetére
Semennyire. A védőföld nem az eszközt védi, hanem a használóját, de egyrészt van ma már mindenféle érintésvédelmi eszköz és eljárás, másrészt mindig mosolyogtató ez az általános vakhit MO-n a védőföld hatásában, miközben az épületek jórésze 30+ éves, a szondák már rég elrohadtak, fillérekből lettek kialakítva, stb.
-
BusinessGuy
őstag
válasz hajbel #94201 üzenetére
Sajnos nem az. Az első dolog amit cipóra butítanak az a localdimming onnantól meg fényévekre kerül egy oledtől gaming módban még a prémium 9-es széria is. De lényegtelen a lényeg hogy sima ips és va is lehet ugyan úgy jó választás annak akinek kevesebb pénzmagja van. Csak utána kell járni mert az tény ott nagyobb a szórás.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz LumentoFoto #94203 üzenetére
Ennyi a lényeg. Ha Neked bőven elég, akkor ennyi. Nem kell foglalkozni azzal, hogy mit akarnak Rád tukmálni. Én rengeteg filmet és sorozatot nézek és ha tehetem, akkor 4K HDR-ben, mert úgy gyönyörű. Az már csak hab a tortán, hogy egy egészen új élmény a 65" a 42 után. HZD-t és RDR2-t is újrajátszottam az új tv-n, csak pislogtam. GoW-ra is rámegyek majd szerintem, ha közeleg a Ragnarök megjelenés. Kíváncsi vagyok hogy fest így. Ha maximalista akarok lenni, akkor pedig PC-re veszem meg.
-
keIdor
titán
Kezd unalmas lenni, kit érdekel a másik lélektani határa. Engedjétek már el a témát.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Újabb probléma merült föl. Most pénteken vettem a PS5-öt meg egy okostv-ét, azóta játszottam is vele. Most vettem észre, hogy valószinűleg nem földelt a konnektor, amibe az elosztó megy . Ez mennyire baj? Rendeltem hozzá szünetmenteset, az védeni fogja?
A szoba túlsó felében van egy földelt konnektor, arról a számítógép megy a szünetmentesével. Inkább onnan vegyem a hálózati áramot? Lehet 1-1 kapcsolós hosszabbítóval? Tehát PC szünetmentessel + okosTV PS5 szünetmentessel egy földelt konnektorról 2 hosszabbítóval inkább? Mehetnek ezek egyszerre ?
Ti mit javasoltok, mi lenne a jó megoldás? Köszönöm előre is! -
busman
veterán
Szerintem nagyon unalmas már a téma.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LumentoFoto
tag
Hát igen mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Én 200-at se költenék képernyőre. Mikor vettem a monitort, akkor 100.000 volt a határ, de tudtam, hogy ezért nem fogok világot megváltó képminőséget kapni, főleg TN paneles monitorral. Na de ha nekem ez megfelel, akkor mit számít, hogy van fél meg 1 millióért szebb képernyő, ha én úgyse szánnék rá annyit? Nekem bőven megfelel ennek is a színe. S tudom, hogy a TN panelnél úgyse kapok gyorsabb képernyőt, főleg nem ennyiért.
Mindig ki van rakva ezek a 4K meg 8K TV-k, s megy rajtuk valami menő természeti film a hangyák szaporodásáról, na az persze jól néz ki, mert ahhoz a TV-hez készítették, hogy miylen szép a túlszaturált színekkel. Nekem ezek a túl élénk színek nem jönnek be egyáltalán. Persze gondolom lehet finomítani rajta, na de akkor se vennék meg ilyen képernyőket. Ilyen összegekből termédek játékot tudnék venni, a játékok meg nagyobb élményt adnak, mint egy drága TV.
Szóval elégedett vagyok a monitorral ami van, s nem cserélném le másikra, vagy TV-re, mert azt kaptam, amit vártam ennyi pénzért. -
Moby
veterán
Most itt nehéz megfejteni, hogy amikor inputlagot írtok akkor mire is gondoltok, mert az inputlag szigorúan véve csak az elektronikán múlik, tágabban értelmezve meg nem fejez ki semmit, ,mert az a button-to-pixel, ami az összes tényező összege, de közben meg inkább a pixel responsetime-ról írtok, amennyire ki lehet venni a lényeget.
Responsetime kérdésben meg vicces a két technológiát összehasonlítani, és ebben a kérdéskörben teljesen mindegy, hogy qled, uled, xxxled, maga az lcd lassú, mint a tetű.
[link] -
hajbel
addikt
Persze, világos. De ha valaki ennyit akar rászánni, akkor keresse fel a megfelelő topikot, ne beszélje le hidelmekkel, tévhitekkel a többieket.
#94197BusinessGuy: "A jelenlegi csoda qledek gaming módban kb semmivelsem tudnak többet képvilágban." Szerintem ez azért egy jó nagy általánosítás, bár majd a megfelelő topikokban utánanézek. Azt mindenesetre én is tudom, hogy a qled kompenzál gaming módban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok