Új hozzászólás Aktív témák

  • NTSC Jani

    tag

    Nagyon sok értékes választ kaptam, s azért jó látni, hogy nem csak én,egyedül éreztem így a játékkal kapcsolatban. S emellett az,os jó, hogy nem lettem akasztófára küldve, mert ha ezt Facebook-ra kiírtam volna, akkor a rajongók szétszedtek volna. :DD

    Fifa nálam sem nyerő, azért nem kell konzol.

    Én a GT7-et várom. Sokaknak pedig ez nem jön be, mert unalmasnak találják. Sokan a full arcade autós játékokbab lelik meg a szórakozást. Pl. A Horizon 5-öt sokan szeretik. Engem az open world autókázás nem vonz egyáltalán. Ebből kifolyólag a Grid Legends se érdekel. Néztem róla videókat, de nem hozott lázba. A Gran Turismo-t pedig 1998 óta nyomom, s minden részével játszottam. Mondhatni nagyon nagy hagyománya van nálam. S az az érdekes, hogy a való életben nincs jogsim, s nem is érdekelnek annyira az autók. De a játékban meg élvezem a vezetést.

    Mostanában rákaptam a könnyed játékokra mint pl. A Ratchet and Clank sorozat, emiatt vettem PS3-at is, mert két rész kivételével kb. Az összes elérhető ott. Na jö challenge módban azért nem kömnyű játékok, de mégsem az a kontroller eldobálós nehézségű.

    Emellett a nyomozós játékokat szeretem: L.A Noire, Sherlock Holmes Crimes and Punishments, Chicken Police.

    S biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik ezeket kerülik el, mert nem az ő világuk. S ezért jó, hogy van ennyi cím, mert lehet válogatni. Amíg az ber normálisan leírja a véleményét, lehet az siker, vagy csalódottság, addig szerintem nincs baj. A másik szokásait tiszteletben kell tartani, s akkor minden rendben lesz. Felesleges is lenne egymást öldökölni, hogy kinek melyik jön be jobban. A veszekedésre elpocsékolt időt nem lehet visszahozni. Úgyhogy mindenki játsszon azzal a stíussal, ami a legjobban bejön neki. Elvégre az a lényeg, hogy te élvezzed, s ne mások véleménye irányítson.

Új hozzászólás Aktív témák