Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #16048 üzenetére
Akkora szerencsétlen vagy, hogy az nem igaz...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Imilenni
addikt
válasz Carlos Padre #16048 üzenetére
Hajjjjajjj, tetszik a nextgen grafika, ez az RT, valami gyönyörű
Press "F" to pay respects.
-
Carlos Padre
veterán
Dirt 5 120fps gameplay (series s, de nem ez a lényeg). Jó lesz ez
wesder kuss
Kezd egyre jobban tetszeni ez a mindegycsaksokefpéeslegyenmerazaminőség szemlélet a nexgenben[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
xerobyte
aktív tag
Azért az bosszantó, hogy leadod 'A' shopban a rendelést 11-kor, más leadja 'B'-ben valamikor délután és B-ből lesz valami, A-ból meg nem. Nyilván nem az itteni tagoknak szól, hanem a magyaros megoldásnak...annyival tisztább lenne, ha nálunk is, mint a világ fejlettebb részén annyi előrendelést lehetne leadni, amennyi készlet már fixen le van foglalva és időközönként lenne restock
-
keIdor
titán
válasz Zoleee83 #16037 üzenetére
Nem gondolom annak, minden véleményt meghallgatok.
Várható volt, hogy az az SSD nagyon drága lesz nekik és valahol, valamilyen úton, módon, de ki fogják fizettetni. A controller sem olcsó. Egyet a géppel kapsz.wesder: Legyen igazad.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
pzstm
titán
válasz Carlos Padre #16039 üzenetére
bárki, bármikor azt gondolta erről hogy ez Gamepass?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #16027 üzenetére
Nekem sincs még tapasztalatom a Harry játékokba
Ez most nagyon megtetszett,nem is gondoltam ,ha nem látom ,hogy ennyire be fog jönni -
Zoleee83
addikt
válasz keIdor #16035 üzenetére
Lehet tévedek, és elfogadom ha hülyeségnek gondolod, de azt érzem, hogy a Sony nagyon alá ment a konzol árának, és a játékokon kell visszahoznia a kiesett jelentős összeget.
5db PS5 játékon már megtérül a PS5 BR lemezmeghajtó amivel pl a digitális olcsóbb. Lehet én vagyok fordítva bekötve, de szívesebben fizettem volna többet a konzolért, ha maradnak a játék árak, vagy max 70USDEUR a vége.
Nem sirdogálok csak elgondolkodtam ezen.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz keIdor #16035 üzenetére
Ha nem tetszik a GamePass, attól még a jàtékot megveheted. PC-n is inkàbb megveszik Steamen teljes àton az XGS jàtékot, mint hogy Passzozzanak. 60$€ àrral szàmolva, ez azt jelentené egy 50 milliós jàtéknàl hogy mondjuk kellene egy milla vàsàrló Day1 hogy megtérüljön egy jàték, vagy 4 milla GamePass Ulti előfizető, aki nem himihumizik. Egy 300 millàs jàtékból ha elmegy teljes àron 5 millió màr behozta az àràt. Ez olyan sok? Ennyi simàn elmegy egy értelmes jàtékisbàzissal, és a 300 millàs jàték màr RDR2 meg TLOU II szint.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
keIdor
titán
válasz Zoleee83 #16032 üzenetére
Nem kell tapsolni, csak én úgy látom, hogy ha akarunk a jövőben is látni TLoU 2, GoW, Tsushima, RDR2, GTA5 stb. lehetne sorolni... szintű drága AAA játékokat, amiket tényleg évről évre drágább fejleszteni, akkor ezt ki kell fizetni. Most tényleg nem a Ubi, EA féle futószalag szemétre gondolok, hanem a tényleg minőségi AAA-ra, amit a Sony pl. szállít.
Én így látom. Pont ezért tartom rossznak a GamePass-t. Onnan lesz ilyen drága címekre bevétel a jövőben? Mert szerintem nem biztos. Megcélozták vele a kazuár réteget, azoknak mindegy, csak sok legyen és olcsó. Ezért nem értek egyet azzal a stratégiával, eszem ágában sincs őket még támogatni is egy gépvásárlással. Amit csinálnak, az nekem nem jó.
De aztán tévedjek... inkább minőség > mennyiség. Legyen akkor 80€.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zoleee83
addikt
válasz keIdor #16028 üzenetére
Csak annyi gond van ezzel, hogy a használt lemezes is drágulni fog, nem is kicsit, az utóbbi időben nagyon nehezen esnek be az árak, ami amúgy jogos, mert ha drágább az új, nyilván nem akarja senki elkótyavetyélni' használtban.
Tapasztalatból mondom, a játékaim 80%-a HA beszerzés volt.
Nekem nem szimpatikus ez az árképzés, uazért a játékért +20%-ot kér a Sony, mint az MS. Nem tudok hozzá tapsolni, meg legyinteni sem.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Wesder
félisten
válasz keIdor #16028 üzenetére
Account megosztàssal sosem veszük semmit felesbe. Mindenki magànak veszi a jàtékokat, és így esetleges szétvàlàsnàl nincs vita.
A jó baràtsàg alapja a pontos elszàmolàs, ahogy mondani szoktàk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RudY
addikt
válasz hombre[EU] #16029 üzenetére
Világos, nem az átlag áremelésre gondolok, de ugye a ubis példákból kiindulva kazuár szemmel az látszik, hogy hehh a PS5 lemezes drágább pár ezressel, mint a boxos.
-
hombre[EU]
veterán
azt mondják kiadó válogatja...de idōvel szerintem mindenki rádobja majd a tízest. erre számítani lehetett. kevés esélyt látok arra,hogy a sony 30 helyett 40%-ra növelte volna (ill. micro 20%-ra csökkentette) a díjat.
->IDG: Other publishers are considering raising game prices for PS5 and Xbox Series X[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
keIdor
titán
válasz lolmanned #16018 üzenetére
Mondjuk továbbra sem látok azért akkora tragédiát a 80€-ba.
Drága.
De ha lemezes gépet veszünk, akkor van használt piac.
Össze lehet beszélni bármelyik haverral, hogy menjen felesbe. Az egyik végzett, akkor átadja a másiknak.
Digitálisnál account megosztás ugyanúgy megmarad.
40€/fő már nem olyan borzasztó. Továbbra sem kötelező mindent day1 venni.
Ami engem érdekel, az mindegy mennyibe fáj, mert úgyse birom ki, de a címek 60%-a ráér.
Anyagi helyzet és értékrend kérdése.A PC sem ússza meg amúgy szerintem, hozzá fog az drágulni. Steam-en nem egy 70€ játékot láttam már. Gears 5 már 2019-ben annyi volt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
RudY
addikt
válasz hombre[EU] #16023 üzenetére
Na de mi indokolja, hogy a PS5 lemezes drágább, mint a PS4? Több multiplatformnál is így lesz majd megoldva a váltás vagy csak ubiéknál vagy hogy? Watch Dogs, Valhalla..ugyanez a felállás és árkülönbözet.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #16024 üzenetére
Kár lenne érte,nekem így nagyon tetszene.Azt hittem ,hogy van benne in game cutscene.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #16009 üzenetére
az xbox az "one"-os...a ps4 verzió is olcsóbb és ugyanúgy frissíthetō
nem is értem minek lesz ps5verzió belōle[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
-
nkAAA
aktív tag
válasz CptAdamica #16015 üzenetére
Gyanús, hogy ott valaki elfelejtett időben postolni
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa
-
CptAdamica
veterán
Konzolvilág FB sztoriban kirakja a PS5-öt, hogy korlátozott darabszámba, meg egy linket. 1 órája... Mi a kékeres, véreres pélóér?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Szabi®
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
-
Imilenni
addikt
Azért az vicces lesz ha valóban drágábbak lesznek ps-re a játékok
Lehet nem gondolta át rendesen ezt a Sony..[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Szabi®
addikt
A Hogwarts Legacy nekem nagyon tetszik,azon tényleg láttam a next-gen feelinget,főleg a külső helyeken
-
Carlos Padre
veterán
Ez így érdekes lesz
-
Carlos Padre
veterán
Some really big views on PlayStation Showcase games on YouTube (PlayStation, IGN, etc. combined)
Full Show - 6m+
Hogwarts Legacy - 5.6m+
Spidey Miles Morales - 4m+
Final Fantasy XVI - 3m+
God of War Ragnarok - 3m+
Demons Souls - 1m+
Resident Evil VIII - 1m+Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #16006 üzenetére
Megmondják mit gondoljunk a mindent jobban tudja okosok?
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
nkAAA
aktív tag
Emiatt kicsit áldom az "eszem", bár még nem hívott senki, úgyhogy addig nem nyugszik meg a lelkem, főleg, hogy már úton van hozzá a pöpec 4K-s tévé is
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa
-
ricshard444
veterán
Ilyen kommentek után nem igazán számítok az augusztusi előrendelésemmel idei átvételre.
Aztán pedig lehet simán leszállítanak annyi konzolt amennyi elégséges lehet, nem izgulom annyira túl, ha ennyi év kimaradt, az az 1-2 hónap már nem számít.Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest