Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz CptAdamica #15556 üzenetére
Ez az egy ba...a az én csőrömet is. Az oké, hogy emelnek a játékok árain, de miért eltérően?
Az Eu-ban mért dupla akkora az emelés mértéke, mint az óceán túloldalán?
Különösen érthetetlen mindez annak fényében, hogy utóbbi 2 évben nem volt ilyen erős az euró a dollárral szemben, mint mostanában.
Van esetleg valami egyéb, nemrég bejött EU-s vám, jogdíj, adó, licencdíj, amiről nem tudok?[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
l.skywalker
félisten
válasz CptAdamica #15597 üzenetére
Monnyad csak kérlek, mikor tervezed venni?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
CptAdamica
veterán
válasz l.skywalker #15573 üzenetére
Az nem túl jó hír, csapnivaló szakács vagyok.
(#15577) Szabi® Érdekes, remélem marad ez az ár. (Igazából megérdemelném azok után, hogy kb mindent azután akcióznak le, ahogy megveszem)
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
zozika84
őstag
Most már csak a kezelői felületről a; a BC-ről; és a profilmegosztásról jöhetnének az infók
[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #15588 üzenetére
Előfordulhat, bàr kamera lesz a PS5-höz is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #15579 üzenetére
Köszi az infót!
Akkor gondolom ha nem hívnak, akkor későn rendeltem elő júliusban.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
d@vee
őstag
válasz l.skywalker #15582 üzenetére
Az teljesen okés. Jár ajándékba valami?
Ui.: Pont multkor írtam nekik miszerint van esély arra, hogy minden eddigi előrendelőnek jut? Ha felhívnak a foglalóval, már nyugton leszek megjelenésig.[ Szerkesztve ]
Ja
-
ImACeltic
őstag
Aki a Konzolvilágtól rendelte elő a PS5-öt, az legyen telefon közelben mert engem most hívtak. Kelleni fog a foglaló amit említett 3LIT3 és akkor faszák vagyunk.
Én Márciusban jeleztem az "érdekel" gombbal a rendelési szándékomat és erre azt mondta a KV-s kolléga, hogy az nagyon jó pozíció a sorban.
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Szabi®
addikt
válasz CptAdamica #15571 üzenetére
Akkor becsüld meg magad, nálam 185 ezer,úgy hogy már van egy pici törzsvásárlói kedvezményem is
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #15562 üzenetére
Nem véletlenül írtam pont azt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mike
veterán
válasz hombre[EU] #15566 üzenetére
én meg az eddig összevásárolt játékaimmal kb 5 évig
-
l.skywalker
félisten
válasz CptAdamica #15571 üzenetére
Nyers marad. Meg kell majd még sütnöd, azért ennyi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #15566 üzenetére
Azt én is várom, de szakadjanak bele, sehol sem mutatnak semmit.
-
CptAdamica
veterán
Bírom, hogy még egy nyomorult digitális játéknál is eljátsszák ezt. Egy Amerikainak és egy Európainak is ugyan úgy 1 gombnyomás letölteni.
Amúgy Konzolvilágnál tegnap rányomtam még az érdekel gombra a 179.999 Ft-os áron, akkor az volt a státusza, hogy nyers. Most az a státusza, hogy előrendelt, de az ár változatlan, ez így marad már?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #15563 üzenetére
De a HZD2 nem most jön, hanem jövőre.
-
veterán
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #15504 üzenetére
Most direkt tényleg téged kérdezlek.
Akkor ezek szerint külföldön élni ugyanolyan szar, mint itthon?
Felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért kint élsz ha ott is szar?
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
A delux európai életérzés díja.
-
Mike
veterán
biztos a GDPR
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #15558 üzenetére
Közvetlenül generáció váltáskor nem hülye kérdés ez?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #15470 üzenetére
Persze akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy nem fogja visszafogni a fejlesztést a prevgen?
-
Deck
titán
A PS5 rendszerét, újdonságait stb mikor mutatja be a Sony?
PS5
-
CptAdamica
veterán
Amúgy mi is indokolja a 10€-val nagyobb árazást Európára? Ide drágábban jönnek a bitek, vagy mi?
-
Szabi®
addikt
-
NyMRooD
őstag
válasz winery #15543 üzenetére
A lényeget a többiek leírták, de ha lenne is, az itthoni fekete péntek amúgy is egy vicc, csak a nyáron volt vagy 5-10 darab 😀
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Televan74
nagyúr
Fülest néztem 36.000 Ft-Érdemes venni? Most ami itthon van az egy Invotone HD2000 és a Acer Predator Galea 311 -es!
Mindenbe beleugatok!!!
-
KaitouP
nagyúr
válasz winery #15543 üzenetére
Persze, vadiúj konzol, már szinte megjelenéskor akcióban. A teljes árral érkező készlet is elfogy, nemhogy erre még akcióznának is...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
winery
aktív tag
Tudom, hogy senki nem látja a jövőt ,de november 19 megjelenik hazankban és november 27 fekete péntek , vajon lesz akciós ps5 ?
-
Televan74
nagyúr
válasz hombre[EU] #15531 üzenetére
Mostanában vettem pár játékot PC -n.És megvallva eléggé szaros már a pite. Allkeyshop -ot kell bújnom sokszor néhány ezer forintos kedvezményért.És ha megáll egy új játék 14.000-15.000 Ft magasságában,akkor már örülök neki,mint kutya a farkának.
PS5 -re is elég lesz havonta 1 játék,főleg ilyen árak mellett.Majd meg kell gondolni és nézni hogy milyen játék kerül a kosárba.Mindenbe beleugatok!!!
-
Deck
titán
Van bárkinek infója az új Pulse 3D Wireless Headset-ről? A HyperX Cloud Alpha-tól vajon mennyivel lesz jobb.. Vagy rosszabb..
PS5
-
VTom
veterán
Megjött az ár és megjelenés dátum, így a következő sírás téma: a játékárak
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
KaitouP
nagyúr
Nem jó, mert nincs olyan lehetőség, hogy mindkét gyártótól mindkét konzolt megveszem.
Szavaztam!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz tboy93 #15480 üzenetére
Ne hasonlítsd a magyar munkaerő piacot mondjuk az amerikaihoz, ott nincsenek 20-25%-os béremelések mint a suttyó keleti blokkban.
Amúgy meg kurvára bírom sajnálni azt a kiadót, akinek a mostani profitja csak 1,15 milliárd dollár és nem 1,3 milliárd....
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lipitloty
csendes tag
Én is leadtam a rendelést az Alzánál, a két év garancia meggyőzött. A Media Marktnál terveztem, hogy személyesen vehessem át egy közeli városban, de annyira nem akarnak semmit felrakni az oldalukra, hogy elengedtem.
-
Hunt3r22
őstag
válasz Carlos Padre #15526 üzenetére
Az új játékok xboxon is drágultak.. (magyar lokációba legalábbis).
Ac / Dirt alap változata 25k.
Xr
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #15526 üzenetére
Jó, MS emel 69.99/79.99-re, a sajàt jàtékainàl, de ott a GamePass, szóval ez így nem lesz probléma.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
Na arra kíváncsi vagyok lesz e válasz, elég magas labda. Egyelőre csend van, ami azt is jelentheti, hogy nem sony exluzív az áremelés, csak várják mi a reakció rá. Legvalószinűbb forgatókönyv: beindul a szokásos szarszemétszoni lehúzza a játékosokat, bezzeg mi ilyet sose, majd mikor elül az egész sunyiban áremelés
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
nagyúr
válasz everest140 #15515 üzenetére
Nem kell, az elofizu accountra szol.
-
-
veterán
válasz BoneDragon #15519 üzenetére
+1👍
-
veterán
-
veterán
-
everest140
tag
Sziasztok!
Ha én nemrég vettem a PS4-emhez 360 napos PS Plus tagságot, akkor ha megveszem az 5-öt ugye nem kell még 1 előfizetés? Ha logikusan nézem a fiókhoz tartozik az előfizu nem pedig géphez. -
xerobyte
aktív tag
válasz N.YCityBoy #15500 üzenetére
Régi rossz tapasztalatok (amikor itthon indultak), csak örülök, ha azt mondod, hogy az évek alatt felemelkedett a szint!
A teljesség igénye nélkül ezekre emlékszem (általában elektronikai/műszaki cikkek):
- tetemes csúszás, megfűszerezve rossz kommunikációval
- akadékos garancia ügyintézés (ki akarták találni, hogy direkt vágtam el késsel a szendvicssütő kábelét..WTF???), rugdalni való ügyfélszolgálat
Utóbbi story volt, ami nyilván nagyon elveszi az ember kedvét egy cégtől, mert amilyen silány minőségben készül MINDEN manapság, szinte minden évben van gebasz valamilyen termékkel, lehet visszaküldeni stb. Ez már off topic, de pl fél millás LG monitorból most érkezik a negyedik(!!!) cseredarab, mert az első 3 pixelhibás volt. Kiábrándító, hogy már tényleg csak marhák vagyunk, akiknek bármit eladnak aranyáron! (az nem Alza)[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz -secret- #15507 üzenetére
Szuper, még várom, hogy a dual sense konti ár esetleg módosuljon lefelé, mert a 25 ezres átszámított ár nekem kissé magas... bár tudom, hogy bilibe lóg a kezem
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
veterán
válasz Carlos Padre #15504 üzenetére
Az biztos csak az dumál ilyen sületlenséget, azt nézik,hogy keresnek 2000euro mondjuk, de azt nem tudják, hogy kint is minden kik@rt drága! Aki albiban tolja kint ugyan úgy elmegy a fizetése 2/3-a majdnem rá és akkor még nem evett nem ivott stb...ha ketten vagytok kint akkor egy kicsit jobb! Saját lakást pedig kint felejtsd is el😅
[ Szerkesztve ]
-
Zehman
csendes tag
És ha valaki kifizette már? ( nem mintha nagy jelentősege lenne, Alza )
-
Jakesz
addikt
válasz Carlos Padre #15494 üzenetére
Tízszeresére megnőttek a költségek? Egy Rockstar vagy Naughty Dog játéknál még elhiszem a nagy emelkedést, bár ott sem ekkora mértékben. De a többségnél, mint pl a Ubisoft, Activision és a többi cég, akik futószalagon tolják kifelé a játékokat, ez a költségemelkedés semmiben nem nyilvánul meg. Sem grafikában, sem játékmeneti megoldásokban. Ellenben telepakolják a játékokat mikrotranzakcióval, ami a 30 ezres játékoknál sem fog változni. Nehogy még a végén gyűjtést szervezzünk szegényeknek...
-
Arcképgyáros
válasz Scarletiel #15505 üzenetére
Igen. Értesítés nélkül csak nem küldik ki drágább áron. Meg úgyis látod, hogy mennyit kell fizetni majd a futárnál.
-
BoneDragon
veterán
válasz Scarletiel #15505 üzenetére
Igen.
-
Scarletiel
senior tag
Alzánál 2 év garanciával van, le is adtam a rendelést +1 konti +headset. Ha módosítanak az árakon akkor arról kapok valamilyen formában értesítést?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest