Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz hombre[EU] #16495 üzenetére
Remélem Bloodborn-ra ráheggesztik a 60framet.
Ps4-en sikerült custom peccsel, az már más kérdés hogy hogyan néz ki.Press "F" to pay respects.
-
karmaresz
senior tag
válasz jookomak #16488 üzenetére
Érdekes volt egy ilyet olvasni. Abban szinte biztos vagyok, hogy repülővel max az USA-ba és néhány nagyobb piacra szállítanak. EU mondjuk lehet ilyen, és aztán onnan, a reptér melletti logisztikai központból osztják szét az adott kontingenst kamionra, ami sejtésem szerint egy körrel több országot is célba vehet, mivel a nálunk kisebb országokba, mint pl. Szlovákia, Horvátország, Szlovénia is juttat kezdőkészletet a Sony.
Mindenesetre legyen igazad és érkezzen még egy kör 3-4 héttel a start után. Ha a nyári eleji rendelésem nem elég, legalább akkor kapjak egyet.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
hombre[EU]
veterán
válasz myckey #16489 üzenetére
játéka válogatja...lesznek biztosan, számomra meglepōen "sok" játéknál jelentették be. legutóbb a DMC5 Special Editionnél-> In DMC5SE, players have the choice to turn on ray tracing and prioritize resolution (targeting 4K @ 30fps), or frame rate (targeting 1080p @ 60fps). For players who prefer to allocate their horsepower to frame rates over graphics, PS5 also gives console players the ability to play their games at frame rates up to 120fps (with a compatible display, of course), which is enabled in DMC5SE when players turn on High Framerate Mode.
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
válasz jookomak #16488 üzenetére
Feltételezem, hogy az idő szűkössége és a világszintű járványügyi helyzet az okai ha hajó helyett tényleg inkább repülővel fogják szállítani a konzolokat. Nyilván ezt sem úgy kell elképzelni, hogy minden országba külön gépet küldenek, hanem amit pl. a hazánkba szánnak azt Európa más részéről is ide tudják kamionokkal hozni.
Ebben a mostani helyzetben ez mindenképpen biztosabb célba jutást jelent mint egy lassú hajó. -
Tomtailor85
senior tag
Emag már kiírta, hogy bezárt a bazár előrendelési ügyileg!
-
ProEvoFan
nagyúr
Netszerte azt mondják, hogy nem fix 80 euró lesz minden ps5 játék, hanem 60-80 euró és azt az adott kiadó dönti el, hogyan árazza be a játékát.
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #16487 üzenetére
Igen, Acer 1440P 144hz freesync monitor. Ez lenne a megjelenítőm.
Nincs tv-m évek óta Ez van csak nekem.Standard 60fps, de gondolom fölfelé is megy a dolog, persze nem az újabb címekben majd.
Bár ugye nekem nem lenne HDMI2.1 se, csak 2.0 a monitor"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jookomak
őstag
Gondolkoztam, számolgattam kicsit a szállítással kapcsolatban. Volt valahol a topikban egy komment, hogy a sony repülővel akarja szállítani a ps-eket. (már ha igaz a hír, twitter komment, akármi) Namármost, speciel légi szállítmányozásban dolgozom. Nem tudom pontosan hol gyártják a ps-t, de tippre Kína, Hong-Kong, Taiwan. Van onnan repülő, még ha manapság nem is annyi, mint fél éve a vírus előtt. Vannak charter cargo gépek, pl a Cargolux, repül Budapestre is, ez egy 747-es, vegyük ezt példának. A ps doboza feltehőtleg nagyobb lesz, mint a 4-esé, úgyhogy egy raklapra ráfér kb 40-50 db. Egy légi palettára ráfér 5-9 raklap árú. Egy ilyen típusú repülőbe belefér akár 20-30 paletta is, ha csak ez van rajta. Kerekítésekkel olyan 10000 doboz körül van az egész gép kapacitása. Kötve hiszem, hogy a Sony Magyarország ennyit berendel...
Valószínűbbnek tartom, hogy elindul a hajó a távol-keletről, kiköt Hamburgban (vagy más nagy kikötőben), és onnan szétkamionozzák. Egy kamion 26 raklap, az nagyjából 1000 db. Esetleg 2000, de ez mind mind részletkérdés.
Hab a tortán, hogy először beérkezik x darab az európai elosztóközpontba, aztán országos leosztás népesség, fizetési hajlandóság, eddigi vásárlók/előfizetők száma alapján.
Nem tartom totálisan lehetetlennek, hogy csak a konzolvilág max 1000 darabot kap. Illetve az is lehet, hogy a megjelenés napján csak pár száz darab lesz náluk, pár 100 a media marktban stb...De a kezdeti készletek után valószínűleg 1-2 héten belül jön az újabb szállítmány, és így tovább. -
hombre[EU]
veterán
válasz myckey #16485 üzenetére
a 2K alatt 1440p-re gondolsz? azt még nem tudni lesz-e támogatás. fullhd,4K eddig a biztos. ha van tv-d rászúrod a ps-t (ott is van 60hz), monitoron meg maradhat a pc.
úgy néz ki standard lesz a 60fps mód a játékokban alacsonyabb felbontás mellett, de nem tudni,hogy ez meddig fenntarthatóLife, Uh, Finds A Way
-
Bencus88
nagyúr
válasz TrueGooner #16484 üzenetére
Én ma megkérdeztem, hogy mondja el a véleményet digital és a bluerayről. Azt mondta mindenképp br mert drágák a játekok és így tudok majd cserélgetni. Nagyon képben van azt hiszem jól döntöttem közel 4 éve
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #16480 üzenetére
Aha, értem.
Nekem igazából nem kellene sem "több" raytr. vagy nat.4K. 2K monitorom lenne a maximum , raytracing.....ezt meg leírni is alig tudom mostani rendszeremmel idegen nekem.
Tehát nekem a max. 1440p felbontás és a 60-120 fps lenne a lényeges, amíg tart a generáció
Monitorom 144hz frissítését úgy se tudnám teljesen kihasználni,ez felejtős.
Meg bitos bajos lenne a kép és jel szinkron is, de még lehet ebből lesz valami, később.
hátha nem kell temetnem a freesyncet.HDR....monitorom nem tudja, HDMI is sztm csak 2.0, szóval ez a része se lenne kihasználva.
Elég sok a kérdés még, sok dologgal nem vagyok tisztában.....utoljára haverommal játszottam PS1 en . amit faterja hozott tengerentúlról. valamikor a 90' közepén , de a street fighter örökre megmaradt pár éves formák voltunk
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
TrueGooner
senior tag
Haha, ezek aranyos dolgok! :D 27 vagyok, feleségem nem a gamer kategória, de meséltem Neki ezt a baromi nagy felhajtást a PS körül, és tudta jól, hogy mennyire szerettem volna ezt a PS5-öt. Pont mellettem volt, amikor hívott egy 20-as szám, és Istenem, láttátok volna az arcát mennyire szurkolt Nekem. 😀 Imádom, szerencsére volt is öröm a hívás után! :)
Szóval nincs ezzel baj szerintem sem, megkell találni a megfelelő partnert, és az egészséges időbeosztást!:)
-
hombre[EU]
veterán
70GB-tal indít a CP2077...~600 még marad az ssd-n
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
GB-ben előrendelésben 19k HUF körül van fontban a Miles Morales PS5 kiadás:
[link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Imilenni
addikt
Egér - Bill támogatásról mondott már valamit a Sony?
Press "F" to pay respects.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz l.skywalker #16471 üzenetére
Nálunk, akkor a poén, ha jönnek muterék! Látják, hogy játszok, fater megkérdezi, mi van fiam megragadták óvodás szinten! Muter is kérdezi, hogy Fiam remélem nem ezt csinálod egész nap!
-
gjoe
addikt
válasz l.skywalker #16472 üzenetére
Nekem most jön a második gyerekkor. Gyerekek felnőttek. 46
-
myckey
veterán
válasz saelin #16450 üzenetére
Szintén zenész, mármint egyébként is VGA csere lenne terítéken, de ez a PS5 most lehet elüti a dolgot.....
Van minimum egy tucat PS4 cím, ami nagyon jó és nekem tetszik is(a pcre megjelenteken kívül). Ezeket, meg az új alkotásokat/folytatásokat jó lenne 30+fps fölött kijátszani, az 1440P 144hz monitorommal.
Bár a HDMI 2.1 meg képfrissítés és FPS szinkronról nem sok fogalmam van most, de max. lentebb veszek a 144hz ből. Aztán nem használom a freesync lehetőséget.Szóval ez az új "erő" amivel bír a PS5...... ezek a lehetőségek jól festenek,pláne ezzel az új előfizetéssel.
Bár nekem lemezes kellene, mert egy két programot így is be kellene szerezni, használtan.
Ez van, inkább drágább gép.Még azzal nem vagyok tisztában ( sem ), hogy ebből lesz e később pro vagy valami erősebb kiadás, ha esetleg 2-3 év múlva jön valami "nagyobb" játék.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
őstag
A mostani baratnom szerencsere nem ilyen, sot tamogat is a hulyesegben. Persze nem csak ezert de el is jegyeztem.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
keIdor
titán
válasz predakon #16458 üzenetére
Vannak olyan szép gamer csajok egyébként, nézegetek egy-kettőt. Ő az egyik: [link]
De ő is nagyon bejön: [link]Kicsit régimódi, úgymond "elavult" felfogás már az, hogy csak gyerekek játszanak. Sok játék eleve 18+ -os, tehát akkor ki a célközönség? 20 éve, mikor sulis voltam, akkor rosszabb volt ez még. Most már sokkal elfogadottabb és szerintem még fog ez javulni. Főleg nyugaton már nem foglalkozik ezzel senki...
Amúgy egy kérdés. Ha kocsmázni, foci után verekedni, törni-zúzni, beb@szva hazajönni biztos jobb. De akkor az ilyen csajok keressenek ilyet. Van abból is sok...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #16465 üzenetére
Osszuk el. Mi visszaküldjük hunniából a lemezteleneket, cserébe küldjenek egy valag lemezest
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz Tomtailor85 #16461 üzenetére
Nálam 4 gyerek és én vagyok a kockák királya, a család után ez a második
És kikérem magamnak, nem vagyok felnőtt. A szemét idő és a biológia változtatja engedély nélkül a testem, de az agyam még ellenáll
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz saelin #16467 üzenetére
én is azt választottam miután azt mondták a boltban is 80€ lesz a lemez...környezetemben biztosan nem lesz egy darabig sok ps5 (csak öcsémnek, vele meg megosztom az accot)...nem vagyok nagy digital fan, de tudom mikor kell beadni a derekam a PlusCollectionnel meg "visszakapom" a lemezeimet, remélem legalább negyedévente dobnak majd bele...remélem nem a Now megoldását követi,hogy ki-be járnak a játékok hanem fixen maradnak
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
kola99
tag
Nekem csak egy üres PS 5-ös Doboz kell majd , mert azzal már felhívhatom a lányokat a lakásra ... " megnézed a PS 5-ös gyűjteményem ? "
[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
Bízok a KV-os Playstation 5 Digital Editionba. Júniusi rendelés..egyenlőre még nem törölték.
Mondjuk hétvégén màr tuti nem fognak hívni.
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #16465 üzenetére
Szerintem logikus hogy jobban fogy. Olcsóbb és ugyan azt tudja mint a lejátszós. Nekem is azért csábító, mert egy ps4 pro áráért kapok nextgen-t annyi megkötéssel, hogy csak digitálisan vásárolhatok. Na, bumm!
Több száz digit játékom van. Szerintem jó lesz ez."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hombre[EU]
veterán
Sony says it’s ‘doing our best to predict’ PS5 Digital Edition demand
úgy tūnik a világban jobban fogy a digital...lehet a gy.sorokat át kell rendezni
Life, Uh, Finds A Way
-
Bencus88
nagyúr
válasz Tomtailor85 #16461 üzenetére
De ez a normális, sosem értettem azokat akik gátolják másoknak a boldogságát. Nálunk a mennyasszonyom is imád psezni volt hogy arra jöttem haza tolja a pst ezerrel jobb karaktere volt destinybe mint nekem
-
törölt tag
Alza előrendelés 16.-án reggel 6-kor, írtam supportnak, válasz.:
Üdvözöljük!
Köszönjük a megkeresést és elnézését kérjük a kellemetlenségért.
A termék várható elérhetősége:
2020.11.18.
Ez az időpont egy, a beszállító által előrejelzett dátum, sok tényező befolyásolhatja a termék elérhetőséget, ezért nem garantált a fenti időpont. Amint a termék elérhetővé válik, biztosítjuk Önt, hogy a csomagja kiszállítását megkezdjük. -
őstag
válasz Tomtailor85 #16441 üzenetére
Volt egy olyan csajom aki ezt mondta, idézem: "te komolyan felnőtt férfi létedre még ilyen szarokkal játszol mint egy gyerek?" - a PS nyert
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Black_Sheep #16448 üzenetére
Kendek már válaszolt az egyik felére. Az új kamera természetesen kompatibilis lesz a mozgásérzékelős játékokkal (szerintem csak a Just Dance, ami ilyen), illetve a jelenlegi VR headsettel és az arra készült játékokkal is.
-
Wesder
félisten
-
Alice90
aktív tag
De azért ez már beteg Miért nem biztosítottak többet az embereknek?
Konkrétan ott tartunk valaki sétálgat egy ps5 konzollal leütik az utcán
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
MODERÁTOR
válasz Black_Sheep #16448 üzenetére
Lesz majd új PSVR szett, de csak később fogja kiadni a Sony. Nincs róla gyakorlatilag még semmi infó. Ami biztos, hogy a jelenlegi szettekkel és játékokkal kompatibilis a PS5 is.
-
saelin
veterán
*Tech-busi felnőttek.
Azért egy új tech cuccot eléggé jó érzés birtokolni. Én telefonnál, de még egy szaros kis porszívónál is napokig tudok vigyorogni a vásárlás után. Főleg ha meg vagyok velük elégedve.
Itt mindenki most arra vágyik, hogy majd régi és új játékokat játszhat a gépen jobb minőségben. Speciel egy Cyberpunk 2077-et már jó lenne az új konzolon játszani, mert ps4-en 1000% lesz valami nyűgje."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
EczkE
veterán
Nem minden nap jelenik meg uj konzol.
En nem vagyok felnott. Csak egy nagy gyerek.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
Tomtailor85
senior tag
De durva azért! Felnőtt emberek vagyunk és itt várjuk az infókat, hogy kapunk-e az első körben ps-t vagy nem!
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Black_Sheep #16433 üzenetére
1.: Az első adagból szinte biztosan kimaradsz, hivatalos infó nincs, hogy mikor jön újabb készlet.
2.: Kell hozzá majd egy adapter, vagy vehetsz egy újat is.
3.: Igen, kompatibilis
4.: Multihoz elengedhetetlen, meg a havi játékokon kívül kapsz majd egy tucat minőségi Ps4-es címet is, amikkel egész sokáig el lehet lenni, de ezt neked kell tudnod, hogy érdemes-e... -
felixo
őstag
Playit Store mennyire megbízható bolt ?
Itt még enged rendelni.Redmi Note 9
-
Black_Sheep
tag
Szeretnék egy kis segítséget a topiclakóktól. Új vagyok a konzolok világában, de most rendeltem egy PS5-öt a gyerekeimnek karácsonyra.
1. Van rá esély, hogy beérkezzen?
2. Kompatibilis a PS4-es mozgásérzékelős kamerával (Just Dance-hez pl.), vagy lesz hozzá új?
3. Kompatibilis a Thrustmaster T300 RS GT kormánnyal?
4. Érdemes éves PSN plus-t venni hozzá?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Alice90
aktív tag
válasz CptAdamica #16429 üzenetére
Playstation 4-el is ugyanez volt. Sőt most rosszabb a covid miatt.
Ezt lehetett tudni.
Amúgy lesz rá játék megjelenéskor egyáltalán ? vagy csak nézzük a konzolt?
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
d@vee
őstag
válasz predakon #16411 üzenetére
Mert PS4 aztán PS4 pro esetében is ez volt a típusbetegség, másik oldalon pedig a One és a One X is híres volt valami hiba miatt.
Azért azok a szép PS3-as és X360-as idők már elmúltak, valamint azóta ez a 3. generáció (ha a felest is beleszámoljuk) Nem is értem minek ilyentől tartani, nem te vagy az első aki ezt felhozta.
Ha meg beszarik, gariban cserélik. Izé cserélnék, mert egyelőre konzolt se kapunk úgy néz kiJa
-
felixo
őstag
válasz Tomtailor85 #16324 üzenetére
Nekem nem kellett kifizetni ... mert utánvét kértem.
Redmi Note 9
-
őstag
Azért remélem ez a széria kihagyja a különböző gyári halálnemeket. Annó a fehér fényre gondolok a PS esetében, xbox fronton pedig a red ring of death-re.
Ímádom ezket az alzás google translate termékleírásokat
A DualSense illesztőprogram alapvető újdonsága a haptikus válasz, amely sokkal intenzívebb játékélményt biztosít. És hogyan működik? Például versenyjátékok során hű ellenállást biztosít autóvezetéskor (különféle akadályok áthaladásakor stb.). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és kisebb változtatások nem kerülik el a fogantyúkat.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Nem vagyunk piac a Sonynak. Például volt 1000db -os készlet, ami úgy látszik el is kopott. Ha lett volna 10.000db abból elkelt volna a fele, akkor 5000db marad volna kishazánkba amit máshol simán elvittek volna. A nagyobb készletek nem ilyen kis országokba jönnek mint mi vagyunk. PS5 majd lesz a következő lépcsőbe, nyilván akkor sem több 10.000db -os készletben, de aki most kimarad annak jut februárban. Egy év múlva meg simán besétálsz a boltba és veszel egy bundle -s PS5 -t a gyereknek.
Mindenbe beleugatok!!!
-
stickermajom
addikt
"a Sony jelzése alapján azonban még idén több hullámban érkezik majd az utánpótlás, amelyből a megrendelés sorrendje szerint fogunk kiszolgálni."
Platinumshop. Ez alapján van még esély berakni a fa alá akiknek nem jutott.
-
hombre[EU]
veterán
na mivan gyerekek, kaptatok? ha nem még kaphattok
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
-
keIdor
titán
válasz l.skywalker #16398 üzenetére
Csak az szocializmus volt, nem kapitalizmus.
Az NSZK-ban és attól nyugatabbra élőknek nem kellett várni az új VW, BMW, Mercedesükre. Csak ha egyedit kértek, akkor kellett várni pár hetet max.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
NyMRooD
őstag
Na legalább ez most kap egy nagyobbat, bár kérdés, hogy mennyire lesz elég az új funkciók miatt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
Ha mondjuk 21.-ére tették volna, ugyan ez a kàosz lenne, mert darabra ugyan annyit tudna most a Sony küldeni. Megcsapta őket is a Covid rendesen.
Szerk.
Àllítólag Xboxból 4x annyi lesz itthon előrendelésre, mint PS, míg a kereslete kb a fele lesz.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED garanciális
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest