-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #16480 üzenetére
Aha, értem.
Nekem igazából nem kellene sem "több" raytr. vagy nat.4K. 2K monitorom lenne a maximum , raytracing.....ezt meg leírni is alig tudom mostani rendszeremmel idegen nekem.
Tehát nekem a max. 1440p felbontás és a 60-120 fps lenne a lényeges, amíg tart a generáció
Monitorom 144hz frissítését úgy se tudnám teljesen kihasználni,ez felejtős.
Meg bitos bajos lenne a kép és jel szinkron is, de még lehet ebből lesz valami, később.
hátha nem kell temetnem a freesyncet.HDR....monitorom nem tudja, HDMI is sztm csak 2.0, szóval ez a része se lenne kihasználva.
Elég sok a kérdés még, sok dologgal nem vagyok tisztában.....utoljára haverommal játszottam PS1 en . amit faterja hozott tengerentúlról. valamikor a 90' közepén , de a street fighter örökre megmaradt pár éves formák voltunk
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok