Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz kola99 #57834 üzenetére
Mi a sivalkodás tárgya? Nincs a KV-n kívül olyan bolt, aki tájékoztatna bármennyit is. És teszem hozzá ez elvárható sem lenne, mégis szivárognak az infók a beérkezésekről. Rosszabbik esetben szó nélkül törlik a megrendelésed, lásd Euronics. Tudsz te még várni, ne kéresd magad.
PSN ID: marquuard
-
3L1T3
addikt
válasz kola99 #57821 üzenetére
Őszintén ha ilyen stílussa várod a gépet akkor remélem nem is jutsz még hozzá egy jó darabig. Mellesleg infó is volt a 120 általad semminek vett hozzászólások között, miszerint a héten és jövőhéten is jön szállítmány.
Gondolom te is olyan lehetsz mint akit felhívunk, hogy küldenénk a konzolt a meglévő rendelésére. Majd közli, hogy beszerezte máshol és nem tart rá igényt. Oké rendelése törlése kerül megyünk tovább, pár órával később felhívja az ügyfélszolgálatot ahol köveleti a rendelése visszaállítását, majd amikor az ügyfeles közli vele, hogy nincs erre lehetőség és a telefonbeszélgetésről felvétel van amiről tájékoztatva is lett, kva anyázásba kezd és hogy mindenhol lejráatja a céget. Na ez az alapvető gond, és ezért marha kellemetlen az amit egyesek képviselnek.
4582 napos reggel azért kultúráltabb és értelmezhetőbb fórumozást várnék el.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
-
belan
addikt
-
nagyúr
-
crue
őstag
válasz kola99 #29573 üzenetére
Én már egy évvel ezelőtt is tudtam hogy kelleni fog a PS5. Sőt már előtte is. Tehát időben rányomtam az érdekel gombra. Ez nem jár semmiféle kötelezettséggel gondoltam, ha félmillió lesz az ára, majd visszamondom. Azután lett ár - meglehetősen baráti - és előrendeléssé változott az érdeklődésem. Még itt is visszamondhattam volna. Később befizettem az előleget és adatot egyeztettem a szállításhoz. Még ezután is vissza lehetne mondani a rendelést az utolsó pillanatig akár. A foglalót visszakapnám és ennyi lenne a történet. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy kurvára nem értem miért jönnek a későn kelők azzal, hogy az árat várták az előrendeléssel, amikor számítani lehetett a szűkös készletre és arra is, hogy nem fog csillagászati összegbe kerülni a konzol (lásd PS4 start). Mondhatnám azt is, hogy akit tényleg igazán érdekelt a PS5, az fog belőle kapni első körben (meg néhány nepper sajnos). Tudom hogy most ezzel nem leszek népszerű, de túlélem.
-
Moby
addikt
válasz kola99 #29598 üzenetére
Nem, ez nem jelenti azt, hogy 350-ért is megvettem volna, de ez egy józanul gondolkodó ember fejében meg sem fordult opcióként. Sokaknak viszont fontosabb volt, hogy amilyen hamar lehet megszerezhessék annál, hogy most $500 vagy $600 lesz a konzol. Akinek nem, az is örülhet, hisz jó árat kapott. Mindent egyszerre nem lehet. Próbálj meg ezzel együttélni.
-
Moby
addikt
És aki már márciusban nyomta a gombot, az szerinted mi akart? Vagy mire gondolsz, mi alapján kellene előrébb legyen tied? Mer neked az árat is tudnod kellett hozzá, hogy rá merjél nyomni a gombra?
Ha így lett volna, most az verné itt a nyálát, aki már márciusban nyomta a gombot, hogy ő akkor minek nyomta...ugye érted? Vagyis nem, érteni nem fogod
Egyébként júniustól már előrendelést lehetett leadni a gépre. Nem érdeklődést, hanem előrendelést, de ez teljesen mindegy, mert az sem annyira ultimate rendelés, mint amikor már ÁRA is volt. Meg DÁTUMA IZS![ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Írta Ricsi, hogy belsős körben is volt hiszti, hogy nem kaptak csak azért, mert ott dolgoznak. Az érdekel gombot a Sony kérte, bár tényleg úgy lett volna korrekt, ha a tényleges előrendelés az ár bejelentésétől indul, de most már annyira mindegy.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
chipesz
őstag
válasz kola99 #18415 üzenetére
Szia! Várj még ezzel. Külső háttértárról nem fog menni a játék (vagyis fog, de csak a PS4 játékok). De még tudomásom szerint ez nincs tisztázva, hogy a bővítés, amit a Sony ajánl milyen lesz és mennyiért (ha már bejelentették, valaki úgy is kijavít).
"When it comes to external storage, Sony is not using a propriety port. Instead, you’ll be able to buy a NVME SSD drive off the shelf (that complies what Sony’s specification) in order to expand your storage. Sony says that they won’t be telling customers which SSD drives will work before launch, as they’re waiting for these to hit the market over the next few months, so don’t run out and buy one.
You’ll be able to plugin a USB HDD, but you’ll only be able to play PlayStation 4 games off this device. This is because the internal SSD is that fast, that you’d never be able to play games in the way Sony intends in a slower HDD."
Samsung Galaxy S24
-
MODERÁTOR
válasz kola99 #14717 üzenetére
A hivatalos magyarországi árazás a holnapi nap folyamán várható, addig nem fogják frissíteni a weboldalt. Elvileg sorba fognak menni az eddigi érdekel gombos előrendelőkön, szóval aki még csak eztán megy rá az majd bajban lehet, mert darabszámilag a várható készlet java részére már jelentkeztek.
-
.LnB
titán
válasz kola99 #14717 üzenetére
Nagyon remélem, hogy holnap reggel az emailjük fogad majd, hogy ennyi és ennyi lesz a konzol ára, Valóban szeretném e előrendelni?
Tényleg, mit érhet az, hogy rányomtam már hónapokkal ezelőtt náluk, hogy "Érdekel". Gondolom csak megkeresnek email-ben, ha lehet náluk előrendelni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
válasz kola99 #14560 üzenetére
Sajnos nem. A panák nagyon jók képben, viszont nem tudnak HDMI2.1-et. PS5-höz "bele vagy kényszerítve" az LG-be. Ami nem akkora para, talán kicsit kevésbé jól kalibráltak mint a panák, de a rendszerük sokkal-sokkal jobb bármelyiktől (azaz pana és sony). Szerintem, még mielőtt valamelyik pana vagy sony hívő meg akarna ölni
/de ha bemész az oled topikba, az LG-sek segítenek beállítani, mert a dobozból kivéve nagyon ostoboidra vannak belőve. Csak ne maradj ott túl sokáig, ártalmas az egészségre ami ott megy márkafanatizmus okán
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Egész biztos lehetsz benne, hogy a TLOU2 mindkét platformra meg fog jelenni. Sőt, a jelenleg gyártás alatt lévő exkluzívok is, így a Tsushima, a HZD2 is mindkét platformos lesz.
A nagy kérdés, hogy lesz-e olyan játék, ami PS5 exkluzív lesz, ha igen, akkor az csak valami új IP lehet, mert 100 millió PS4 tulajt még a Sony sem akarna torkon szarni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest