-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz ToxLee #70167 üzenetére
Ahogy a kolléga mondta, eMAG partner adja ennyiért, azontúl hogy partnerszerződés van a két cég között és a termékük megjelenik a marketplace-en, túl sok köze nincs hozzá az eMAG-nak.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
veterán
válasz ToxLee #67071 üzenetére
Ez érdekes, mert pont a mai napon egyik ismerősöm is felhívta őket, mert eltört neki is az R2 rugó, ő Szolnoki és egyből kérdezték tőle, hogy Bp-i vagy vidéki, és miután kiderült,hogy vidéki, azt mondták neki, hogy csomizza be a joyt a számla fénymásolatával egyetemben és elkérték a címét, mondták, hogy küldik a futárt érte! Még azt is hozzátették, hogy ha lesz akkor nekik raktáron akkor egyből küldenek egy újat, de ha nem akkor sajnos lehet pár hetet is várnia kell...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
_ak_
addikt
De mindentől függetlenül igazuk is lehet nem? Mm Ők egy szerviz, ahová magad is beviheted a hibás terméket, hogy gyorsabban bekerüljön hozzájuk, direktben nincs az égadta világon semmi kötelezettségük feléd.
Amikor még olvastam erről, akkor mindig az volt a mondás, hogy te a bolttal vagy szerződésben. A boltnak kell ezt teljeskörüen elintéznie ( vagy a Sonynak kellene, ha az MSből indulok ki.)
Ez is megváltozott már?Let's begin, de gozaimasu!
-
stilo18
addikt
Én ez miatt simán kifizettem a 2000 Ft-ot a GLS-nek a héten, hogy vigye el a gépem meg a joyt.
Lehetett volna erősködni, hogy küldjenek, de nekem megérte, hogy nem kell rájuk várnom, hogy vajon mikor rendelik meg, mikor érkezik a futár stb, hanem beszéltem velük telefonon, utána rendeltem is a futárt, másnap vitte is el a gépet.
Persze belém lehet állni, hogy az ilyen hülyék miatt tart ott az egész, mint én/mi, hogy nem állok ki azért ami jár, de miközben ez egy több 10k-s hobbi, nekem ez a 2K Ft nem tétel ebben az esetben.Plussz szeretném hogy kicseréljék a gépet, ne köcsöxxsködjenek rajta
Sajnálom amúgy, hogy harcolni kell azért ami jár, tényleg.
Remélem nem ülnek a DS-eden több hetet#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
LÁZ
addikt
akkor ezt a vonalat elengedem én is /mondjuk a 7 eleji emailemre sem válaszoltak még/, hiába pesti vagyok, de sem időm, sem energiám mászkálni emiatt, pláne, hogy nekem a város másik vége az ahol vannak.
KV majd útbaesik vmikor...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
saelin
veterán
válasz ToxLee #66910 üzenetére
Úristen, ez a cég...
A Sony tényleg egy kicsit jobban körmön foghatná a "partnereit", mert ha az ember nem elég tájékozott simán átbasszák. Nem is értem mi alapján választotta egyáltalán őket a Sony.
Szerk:
Csak egy pillanatra ránéztem az oldalukra és ezt kapta el a szemem: "Igény esetén lehetőséget biztosítunk beszállításra, illetve visszaszállításra kérjük jelezze kollégáinknál."Hello.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ToxLee #66890 üzenetére
Nem mondhatják ezt. A jótállási idő alatt a fogyasztót semmilyen plusz költség nem érheti. Ez azt jelenti, hogy ha nem ők küldenek érte ingyen futárt, akkor ha te küldöd fel utána azt ki kell fizessék kp-ban. Már valakinek fel kéne nyomnia őket, de azt hiszem én fogok írni a Sonynak mert ez elég gáz, hogy a magyar jogszabályokat az egyetlen hazai hivatalos PS szerviz így semmibe veszi. Hát embert lehúzhattak már így....
The Truth is out there...
-
opr
nagyúr
-
Major Lion
senior tag
válasz ToxLee #62991 üzenetére
Azt tudom hogy egy online boltnál mit jelent, csak azt nem tudom hogy nálad mit jelent:
"Be is tettem és nagy naivan azt hittem sikerült megvenni." Tehát kosárba raktad és kifizetted, vagy mit jelent az hogy azt hitted sikerült megvenni? Nem ismerem ezt a boltot, de elég szar rendszerük lehet ha a Fizetés gomb után nem tudsz fizetni mert akkor derül ki hogy csak előrendelhetedOn a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
ballazsozso
csendes tag
válasz ToxLee #57822 üzenetére
Valószínűleg az utóbbi egy hétben a digitális gépek rendelőinek feldolgozásával haladtak. Azért nem frissítették mert nem volt mit frissíteni. Sőt, azt hiszem még 3L1T3 is írta ezt kb szó szerint.
Szerintem örülni kéne, hogy van valaki aki legalább szolgáltat információt a helyzetről és nem csak vetít meg beszél összevissza mint az ügyfélszolgálatok 90%-a
[ Szerkesztve ]
-
lapoe
csendes tag
válasz ToxLee #51859 üzenetére
Nekem ugyanígy van és jön az 5.1
Játékoknál (ahol van erre opció) ki kell választani az 5.1 hangzást a menüben (alapból simán lehet, hogy stereo-ként küldi a jelet), illetve ha jól emlékszem a TV-n is (LG CX) beállítottam az audio jelet optikai kimenetre.. bár ez utóbbi eset nálad szerintem nem lényeg, hiszen hang van, csak nem megfelelő formátumban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok