Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Lattam YTon hogy valaki az oldallapra ragasztott 3M-es “tavtartokat” hogy ne erjen hozza az oldallap a femhez
de azert vicc h a konkurencia megtudta ezeket a bagatel hibakat oldani..ott a tapon belul is van szigetelo anyag ami elnyeli a cw-t...mindegy ez igy sikerult a sonynak majd a verzio 1.1 jobb lesz
-
marquuard
veterán
Azért azt számoljuk már bele, hogy ezeket a húszforintos ventilátorokat tömegesen gyártják, és jócskán széles a szórásuk. Ezzel akár szervizbe is menni fölösleges időhúzás. Nem volt még egy olyan konzolgeneráció, ahol ne lett volna állandóan téma a ventilátor.
PSN ID: marquuard
-
drk88
senior tag
Probaltad a muanyag oldallapot kicsit megnyomkodni meg kicsit megfesziteni a szelet? multkor amikor visszaraktam az oldalat hozzaert vhogy a ventiracshoz egy kis resze es rezonalt mint allat megnyomkodtam kicsit azt bekussolt
de az teny h esetedben 2-3 meterrol is hallani TV mellett az mar gari gyanus..vard meg amig rendezodik a helyzet aztan gariztatod, amcsiba mar kaptak csere gepet ezert, csak nem garantalt h jobb lesz mint volt...
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
Ember függő is, hogy ki mennyire érzékeny ezekre. Van aki meg se hallja/nem zavarja, van akinek borzalmas. Ugyanúgy mint ahogy van akinek zavarja a szemét a PWM, másoknak nem, vagy ahogy a kadenciahelyességet az emberek egy része azt se tudja mi az, mások pedig nem tudnak élvezni egy filmet ha nincs kadenciahelyesen lejátszva.
Engem például a 4 Pro sem zavart (nem arról beszélek, hogy nem hallottam, mert hojjojj volt hangja, csak nem igazán izgatott), a PS5-re pedig hiába figyeltem direkt, még hallani se hallottam. Viszont laptopból a Crucial MX500-at pár nap után kukáztam mert hangos volt, aztán néztek páran rám hülyén, hogy “aztmegmáhogy?”.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Moby
addikt
Nem raktad be véletlenül a cartoon pókit az into the spider-verse-ből?
-
Steve1207
veterán
+1, a venti engem se izgat kimondottan, ha az egyikben 1-2 dBa-el hangosabb még nem oszt, nem szoroz. Inkább technikailag zavar, ha több forrásból szerzik be, miért nem gyártatnak több gyártóval ugyanolyan (jelen esetben ugyanannyi lapátos) ventiket. Mindannyian ugyanazt vesszük, miért járjon bármelyikünk rosszabbul, mint a másik? Xy pénze más minőséget ér?
A coil whine viszont egy ordas dolog, néztük sokan a teardown videókat is és nem fér a fejembe, hogy már a PS4 tápja is kb "gagyi" kategória volt, itt meg megoldották, hogy két pamaccsal jobban odarögzítették a minimálisan minőségibb visító kondikat, aztán jóvanazúgy'... Már 15 éve jelen volt VGA-nál is, hogy ciripel, de tápoknál is egy 15k-s minőségibb brandnek tűnő is ciripelhet simán (csak ár miatt a példa).
Valamin persze spórolni kell, de ne nekünk kelljen már trükközni és fixálni a cw-os tápokat (kondi csere, xy komponensű ragival körbefuttatás), mert nem biztonságos, plusz lutri is, hogy beválik-e.Arra viszont kíváncsi leszek, ez a magasabb fordulatszám az ssd bővítés érkezésével mennyire pletyka.
.
-
GEIL
addikt
Aki gamer ( "kompetitív" értelemben )...az kineveti a vezeték nélküli dolgokat az input lag miatt....
pl:
-internet csak UTP kábelen
-fejhallgató/headset csak vezetékes
-egér és billentyűzet csak és kizárólag vezetékesEl lehet játszogatni vezeték nélküli controllerrel meg cuccokkal...de eleve minimális hátránnyal indulunk......tapasztaltam és játszottam sok platformon és sok perifériával.
Vezeték nélkül = kényelemes és/vagy casual gamer........
más:
Tegnap egy facebook csoportban nem tudtam megértetni egy emberrel hogy Ps4-nél a controllerbe tett jack dugós fülese az büdös életben nem visz át 5.1/7.1-et....az Stereo lesz és kész....max "virtual" 5.1/7.1 lesz.....ami max elkeni a hangokat és visszhangosabb lesz minden.......tudom mert próbáltam. De kötötték az ebet a karóhoz....ez van....[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ambushka
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Altatás - nekem rendszeresen alszik, talán 1x kapcsolt ki összesen.
Hangos? Nekem nem, kb 1 méterről már semmit se hallok belőle.
Zörögnek a gombok? Mégis hogy ne zörögjön az, aminek ellenállása van? Ezt nem hiszem, hogy hangtalanra lehete csinálni.
Nincs játék? A smiley miatt ezt gondolom te sem komolyan írtad, főleg a sok XSX nyitócím mellett
Plus szerintem nyáron lesz legközelebb akcióban ha a hivatalos boltból vennéd.
Póki? Jó ötlet
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Madwe
nagyúr
Igen, ezért írtam h nincs jó teszt. Ő a ps gyári kábelével tesztelte csak pl. (Ráadásul erősítőn keresztül, aminek hdmi 2-1 gondjai vannak) Kábelt más már külön letesztelt s az csak 32gbps-es sebességet bírt, szóval simén lehet h csak az a szák keresztmetszet.
egyébként tudtommal a ps4 is hdmi 1.4es cappel jött ki, amit fw-vel felpatcheltek 2-0ra szóval van remény
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
-
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest