Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
9k éves plus
"Ajánlat vége: augusztus 30. Felhasználónként legfeljebb egy. Nem áll rendelkezésre jelenlegi előfizetők számára."
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Frod
addikt
válasz penge111 #78038 üzenetére
Minden hónap utolsó szerdája a bejelentés, és a rá következő kedd a töltés.
(Kivéve ha olyan hülyén jön ki, hogy a rá következő kedd még ugyanaz a hónap - ilyenkor szokott egy hetet csúszni az egész, pl vélhetően most augusztusban is ez várható)ui.: aztán az is lehet, hogy nem, mert mostanában többször csinált olyan unorthodox megoldást a Sony, hogy egy hónappal előre bejelenti/hetekkel korábban bejelenti, szal bármi lehetséges.
Do you see the white shadow?
-
penge111
addikt
Skacok, olyan régen volt ps pluszom, hogy már nem is emlékszem mikor is harangozzák be a következő hónap új játékait? 9.000 forintért visszatérnék, így talán kihúzom az új Ps5-ös címek megjelenéséig, és elhesegetem a gondolatot, hogy xboxra váltsak
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
MakkMarc
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek még mindig nem jutott PS5, és szeretne egyet, akkor átadnám az alzás rendelésem. Ma írtak,hogy a csomag összekészítve. Lemezes.
Természetesen bolti áron. Illetve a saját, kb. 3 hetes gépem is vihető, mert az xbox marad. Szintén lemezes. kb. 3x volt bekapcsolva. A gépekkel üzérkedők kíméljenek. -
Acheron
őstag
Az előbb -et pont így értettem
+ #78028Moby:
Köszönöm mindkettőtöknek. Valószínűleg ez a Ps4 verziójú JD + PS4 cam + adapter lesz a megoldás.
Mondjuk, valószínűleg részben a fentieknek köszönhetően a PS4 hasznélt kamera árak eléggé megugrottak (~25k) PS5 kamera új ára nincs ennyi, használtan pedig 13k körül is kapható már.
#78030Csigavair
Jól hangzik - épp ezek az aggályok fogalmazódtak meg bennem. És még kényelmetlen is, ahogy a felhasználók visszajelzéseit olvasom. -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz N.YCityBoy #78020 üzenetére
Az indiai még olcsóbb
-
opr
nagyúr
válasz Acheron #78024 üzenetére
Előbb utóbb?
Ebay tele van vele, akár gyári adapter is van (mondjuk meglepően borsos áron, de van [link] )Sose becsüld le Kína erejét, ha koppintani kell valamit, pláne ha az nem is bonyolult! Az se lepett volna meg nagyon, ha hamarabb lehetett volna kapni az átalakítót aliexpressen, mint amikor megjelent a ps5.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Acheron
őstag
-
bbuffy
senior tag
válasz nitro16 #78017 üzenetére
Nekem is a legelső van. Teljesen jó. Valóban az újak, főleg ami már más kézben van gyengébbek. Ez a régi batár fém studio pro elpusztithatatlan kb.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
opr
nagyúr
válasz Acheron #78018 üzenetére
Vannak kínai megoldások olcsón a ps5+ps4 kamera megoldáshoz, szerintem az lesz a megfejtés.
Amúgy mi is a ps4 just dance + ps4 kamera kombót használjuk, teljesen jó."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
-
opr
nagyúr
válasz nitro16 #78017 üzenetére
Vannak emberek, akik szerint több mély = jobban szól. Ez az arc is kb ioyesmi lehetett, és akkor el tudom képzelni, hogy veszít a sennheiser. Bármi más forgatókönyv nem jut eszembe, csak az, hogy a haverjának van a sennheiser, neki meg a razer, úgyhogy muszáj azt mondania, hogy jobban szól, különben fáj a mellkasa.
De amúgy jah, bakker, első felsorolásból hogy lehettem olyan ergya, hogy kihagytam a sennheisert meg a bose-t meg az akg-t, azt nem is értem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Acheron
őstag
válasz formula01 #78006 üzenetére
Dettó... Ilyen ez a popszakma
Egy kérdés (a közösség felé).
Visszaolvastam a topicban a Just Dance -hez kapcsolódó hozzászólásokat (a család hölgytagjai nagyon szeretnék már használatba venni ezt az alkalmazást). Mivel azonban volt néhány ellentmondó infó, segítséget kérnék a tisztázáshoz.
Szóval, ha jól értem, a PS5 verzió már semmilyen kamerát nem támogat, kézben tartott mobillal (és az arra letöltött megfelelő app -al) lehet játszani. Bár nem próbáltam, de nem tűnik kényelmes megoldásnak (és a mozgásfelismeréssel kapcsolatban is vannak aggályaim).
Kézenfekvő lenne a PS4 verzióját használni kamerával, de ha jól vettem le, a PS5 kamera egyáltalán nem támogatott (még jó, hogy olvastam, mert már majdnem berendeltem a semmire). A PS4 kamera igen, de önmagában ez sem ér semmit, mert kell hozzá egy adapter, amit viszont csak akkor küld (ugyan ingyen) a Sony, ha van VR szetted is.
Jól értem, hogy hiába vennék használtan egy PS4 kamerát, azt nem tudnám használni a PS5 -höz?
Vagy a PS4 kamerához is kellett adapter, így van esély ezek együttes beszerzésére?
Vagy meg kell vennem egy VR szettet (akár használtan, 50 - 80 k körül), hogy legyen egy JD -hez használható PS4 kamerám?
Mi a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás arra, hogy PS5 -ön kamerával legyen játszható a JD?[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Erre most eszembe jutott amikor olvastam amazonon a felhasználói visszajelzéseket a razer blackshark v2 pro-nál ahol egy "szagértő" azt írta " jobban szól mint a Sennheiser HD-600"
Lehet mégis ezt kellene megvenni.bbuffy: én első szériás beats studióval használam most kontrollerbe dugva. Múltkor vettem egy új/bontatlan beats studio3-t boltból 120k helyett 50k-t, de rosszabb hangja volt mint az első szériás fejesemnek. Ment is egy hét után eladásra.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Füles témához annyit hogy volt Arctis 7 p m, volt nálam pulse 3d. De egyik sem közelítette meg a vezetékes hangminőségét. Van egy Régi Beats Prom, meg egy vintage Japán hiend fülesem, mindkettő fél kézzel bedugta a hátsójába a wireless füleseket. Ami tény hogy az Arctis jobb mint a Pulse. Oké a vezetékeseim nem adják vissza az új hangtechnológiai mágiát teljes egészében, viszont minden hang szépen, életszerűen szól, nem dobozhangon. Amit többet ad a játékélményhez, mint a körberohangáló tücsök a fejemben. Mellesleg, bőven van térhang így is. Jó füles azért hozza valamennyire ezt is mint a jó sztereó rendszer. Oké egy szétDSPzett dolog nyilván más.
A jó megoldás a jobb ps5 kompatibilis vezetékes, ha maximalista vagy. Imho....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
formula01
senior tag
válasz RangerFox #78012 üzenetére
Igen, a kisbetűs rész:
"Ajánlat vége: augusztus 30. Felhasználónként legfeljebb egy. Nem áll rendelkezésre jelenlegi előfizetők számára. "
Szomorú, sajnos most így jártam, jövőbe látni nem lehet, ilyen olcsó pedig talán még nem is volt.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
opr
nagyúr
válasz nitro16 #78007 üzenetére
Ebben van igazság, de azért a bt fejhallgatók közül gyakorlatilag mindet meg tudja hajtani normálisan simán a kontroller is. Nyilván nem fog tudni mindent kihozni belőle, de még úgy is ezerszer szebb hangja lesz, mint a gamer fosoknak.
-
opr
nagyúr
válasz Lackooo84 #77972 üzenetére
Direkt teszteltük minden elképzelhető konfigurációban (ps5, ps4, xone, xsx, pc), senki nem panaszkodott, mindenki azt mondta a túloldalon, hogy szépen, tisztán, hangosan hall.
-
nitro16
senior tag
Ez igen hasznos írás volt, köszi. Igazából akkor sehogy nem lehet jól dönteni ilyen témában főleg ha konzolhoz kell. Mert ugye az olcsóbb fejes alapból nem olyan minőségi semmilyen téren a " gamer fejhallgató túlárazott szar" ne vegyél azt, vegyél hi-fi fejhallgatót annál meg ugye ami már tényleg olyan ahoz meg kell erősítő mivel úgy fogja igazán azt megmutatni amit tud, tehát megint kilőve.
formula01: Csak nem a Magyar Store-ba.
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
9e Ft most a PS Storeban 1 év PS Plus. Szerencsére múlt héten vettem egy évnyit, mikor megérkezett a gép teljes áron.
Jól gondolom, hogy csak akkor él az akció, ha épp nincs aktív Ps Plus előfizetésem? Mert bejelentkezve már 18e Ft-t ír.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Moby
addikt
válasz nitro16 #77997 üzenetére
Ok, értem, ezt csak arra írtam, hogy azokon mindig menni fog az aktuálisan felszopott/alkalmazott 3D akármi. Nincs ez másképp a mások által gyártott fülesek esetében. Vannak ilyen sokhangszórós fülesek, na azok is elég kakák szoktak lenni, de azokat eleve valamilyen sokcsatornás kimenethez kell kötözni. A helyzet az, hogy egy nyamvadt fülesben nem lehet kitalálni, hogy miként kellene a hangot előállítani. Mindenféle fáziseltolással, meg effektekkel lehet trükközni, de ennek semmi köze nem lesz sohasem a valósághoz, mert a füles nem fogja tudni, hogyan kellene hangzania a forrásnak. Azt csak a forrás tudja. De az sem tudja kiszámolni pontosan, az is inkább csak trükközik meg közelít. Nagyon durván. Akárcsak a garfikánál. A két terület teljesen azonos számításokat fed le matematikailag. Ezért is kezdték el mostanában az RT motorokat a hang számítására (is) használni. A számítások oda-vissza működnek a hullámjellemzők miatt. Tehát ahhoz, hogy normális 3D hangot állítsunk elő, ahhoz tudni kell, hogy a gép által számított, a játékos által a tévén látott világban milyen tárgyak vannak, azokon hogyan törnek/nyelődnek/módosulnak a hanghullámok. Ezt a füles teljesen nyilvánvalóan képtelen "tudni". És ha tudná is, nem "fér el" benne olyan elektronika, amivel komolyabb számítások végezhetőek. És ez még csak az a része, hogy mit kellene hallanunk, a hogyan egy újabb problémakör...
-
modflow
veterán
válasz Fox Mulder #77994 üzenetére
Ez az egész egy kalap málnát nem ér.
Nem érdekel, valami full gagyiság lesz az egész. -
CptAdamica
veterán
válasz S e t h #77965 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért kell állandóan erőltetni, hogy ez egy szakmai topik, miközben az ittlévő emberek 99%-nak semmi köze a PS5 szakmai részéhez, beleértve magamat is. Számomra például ez a szakmai része. (Bárcsak érhetném a negyedét is)
Szóval beszélgetünk játékokról, megjelenési dátumokról, milyen fejhallgatót vegyek hozzá, milyen TV-t. Aztán Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box, Blue Box.
Ezek a témák mióta szakmaiak?
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest