Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz bbuffy #119037 üzenetére
Bizonyos kor felett, ez nyilvánvaló volt az első 1 perces klipp megtekintése után..
A sajtó anno akkorát ömlengett róla, hogy az már ciki volt.
Jelenleg szélesebb kör számára elérhető, és szinte csak a " kár érte, jobbra számítottam", stb, stb, olvasható róla.
Most akkor a csúcskockák" mivel játszottak akkor?..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
vm93hun
aktív tag
válasz Mezcal #119043 üzenetére
Nálam négy konzol mellett (2 Xbox, 2 PS) nekem is nehéz eldönteni, hogy most épp mivel játsszak, de ezt úgy alakítottam ki, hogy ami megvan állandóra, azt félre tudom tenni és inkább azt hozom előtérbe, ami előfizetéses rendszerben van.
@Sliderxy #119027
Viszonylag sűrűn van leakciózva, amikor meg épp nem, akkor dobozosan tudod megvenni kb. ugyanannyiért.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Frod
addikt
válasz bbuffy #119037 üzenetére
Egyáltalán nem katyvasz, sőt.
Igazából elég zavaró, hogy pontosan mondja mit kell csinálni, szóval hiába a szokásos "csináld magad" féle Arkane cím, a központi szálon elég szépen fogva van a kezed mit és merre csinálj.
Kb az első 3 óra ami olyan, hogy keresed a helyed, de mihelyt megvan az Infuse képesség és a legendás dupla pisztoly kb sétagalopp.Jött hozzá ingyenes update, és 4 új trófea, úgyhogy majd visszanézek :)
Do you see the white shadow?
-
bbuffy
senior tag
Hát borzalom katyvasz ez a Deathloop, franc megette aki ezt kitalálta.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
törölt tag
Buta kérdés, de ha van egy PS3-am, akkor a PS Plus Premium tier klasszikus játékait letölthetem rá és játszhatok arról, vagy nincs erre lehetőség?
-
Sliderxy
senior tag
válasz Mezcal #119030 üzenetére
Én bele sem tudtam kezdeni. Az első részt még gyorsan pótoltam, de erre már nem maradt idő, pláne úgy hogy sokkal hosszabb mint az első. A kivezetési dátumokat legalább felcserélhették volna.
Visszakerülni meg gondolom egyhamar nem fog, ha egyáltalán visszakerül valaha. Így marad a kivárás a leárazásra. -
Mezcal
addikt
Azért ez nem volt egy hosszú idő, chapter 3-ig jutottam.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mezcal
addikt
Lakat van a RDR2-n, kikerült az extrából? Nem úgy volt, hogy csak októberben?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
EmThor
addikt
Azt még lehet érdemes lenne kipróbálni, hogy ps4-en indított ps3as stream mentését látja e a ps5ön indított ps3as stream, bár azt már valószínűleg igen.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz cross56 #119019 üzenetére
Csak hát ez még mindig nem natív hanem streaming, de legalább van, és az is érdekes pl hogy a ps3-on natívan elkezdett god of war ascension, ps plus által felhőbe töltött mentését, a ps5ön streamelt ascension nem látta, mintha 2 külön hálózaton lenne.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Most vettem észre, hogy milyen jó kis játékokkal bővült a classic catalogue.
Azért szépen alakul ez
God of war 2-3, oblivion, infamous 1-2, force unleashed 1-2, fallout 3… stb.
Remélem még sok hasonlóan erős játékot beraknak majd.
Gran turismoknak is örülnék. -
3L1T3
addikt
válasz ambushka #119017 üzenetére
Aranyos vagy de ahogy mar korabban leirtam minden SONY termek/szoftver eseteben egy idoben jelenik meg a pre-order lehetoseg globalisan!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
opr
nagyúr
Az mondjuk fura. Lehet valami rosszul volt beállítva, passz. Annyi tapasztalatom azért nincs PC-s PSVR-al, hogy ennyiből akár csak saccra tudjak tippelni, max annyi, hogy ha kamera nélkül próbáltad, csak a gyro-k alapján, akkor az nagyon szédítő tud lenni egy olyan játékban, ahol amúgy lenne mozgás.
Na mindegy, inside out ezt megoldja, PSVR2 már nem lesz PC-n se korlátos.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wlac
Ármester
Plusz még érdemes megemlíteni, hogy szerintem gyalázatosan rossz volt a rendszer. A Subnauticával próbáltam, de rögtön elkaptott a hányinger, ami a se a PS4-en való VR-ozásnál nem jött elő, se akkor, amikor PC-n toltam HTC HMD-vel. Lehet persze, hogy csak konfigolni kellett volna jobban, de elég hamar elengedtem a dolgot.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
proly01
őstag
Engem nem érdekel mennyi a PS VR2, csak lehetne már előrendelni valahol.....
....Pr:)ly....
-
opr
nagyúr
válasz #42308056 #119009 üzenetére
Ui: Amúgy általában úgy (PSVR1), hogy olyan játekokhoz használták, amihez elég csak a headset tracking, ami meg amúgy a gyro-k miatt megy akár kamera nélkül is, amíg csak nézelődni akarsz, hajolgatni meg guggolgatni nem.
Ilyen pl szimulátorok, mindenféle VR "élmény" programok, meg 360 videók, ilyesmi.
Bőven nem egy teljesértékű cucc. Igazából még akkor sem, ha minden adott hozzá (ugye 1db kamera miatt gyakorlatilag nagyon maximum 180 fokban forgolódhatsz), de ha nincs kamera... Hát, akkor lehet még a telefonos VR is jobb, legalább a felbontás magasabb.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz #42308056 #119009 üzenetére
A libek gyakorlatilag ugyanazok, mint PS4-en. Ha a kamerát is csatlakoztatod, akkor van headset meg kontroller tracking is, ugyan olyan minőségben és korlátokkal, mint PS4-en.
Ugyanez valószínűleg igaz lesz a PSVR2-re is. Mivel a PC teljesen más platform, annyira nem gáz, hogy más a kontroller, így is támogatnak a PC-s játékok mindent IS kb. Ha meg nem, ott a modding.Az, hogy PSVR1, illetve PSVR2 keverve menjen, (tehát egyik headset - másik kontroller, bármilyen felosztásban) az PC-n se fog menni sajnos, ugyan azok miatt az okok miatt, mint PS-en.
De amíg ezeket nem akarjuk mixelni, plusz ugye kikerül a képből az erősen egy fajta cuccra tervezett és optimalizált szoftver, nem lesz semmi gond.
-
Zlathan11
újonc
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy probálnánk multizni, de sikertelen csatlakozást ír. A játszótárs átváltott mobilnetre, így néhány játékban tudtunk csatalkozni(Tsushima, Nioh 2, Returnal) igaz, nem mindig elsőre. Viszont az Elden Ringben hiába látjuk a summon signt, egyszerüen nem jön össze a csatlakozás. Failed to join sessiont ir. A parti chat simán megy közben. Mi lehet a gond?
-
kicsi89
csendes tag
Üdv mindenkinek! Olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy vettem egy ps 5-öt, és bejelentkezek a ps4 accountal amin van 2 felhasználói fiók.A gondom az hogy nem fő felhasználói fiókkal lép be amin van ps+ előfizetés hanem a másikkal, így újra elő kellene fizetnem.Előre is köszönöm a segítséget!
-
opr
nagyúr
Szerintem valami olyasmi lesz, hogy azonnal nem fog menni, de mondjuk egy, max ket evvel megjelenes utan hajlando lennek fogadni egy laza 1000 euroban, hogy de, siman menni fog PC-n, max kell majd kicsit ugyeskedni, es nem feltetlen lesz minden feature tamogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest