Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz Dr. Venkman #119198 üzenetére
Hát, nem tudom. Én az ötödik másodperctől libabőröztem az előzetes végéig.
Pedro Pascal kiváló színész, ahogy Bella Ramsey is az.
A sztoriban és a megvalósításban pedig aktívan vett részt Druckmann.
Egyáltalán nem lesz ezzel baj.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Pferi
senior tag
válasz ρσгτσ #119195 üzenetére
Az eredetivel anno PC-n nagyon sokat játszottam, várom a megjelenését ennek is.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Dr. Venkman
tag
Nekem semmi bajom a lánnyal, szerintem ő pont tud majd az a dacos, de sebezhető karakter lenni, mint a játékbeli Ellie. Pascal szerintem nagyobb misscast, de ő sem a külseje miatt, az még hasonlít is. Egyszerűen egy más karakter és SZERINTEM nem annyira jó színész, hogy át tudjon lényegülni Joellé.
Persze elköltötték a sorozatra a világ összes pénzét, így valószínűleg igényes lesz, de én attól félek, hogy aki játszott a játékkal, azoknak eleve csak egy közepesen érdekes, kevésbé átélhető feldolgozás lesz. Aki pedig nem, azoknak meg egy nem túl eredeti zombis sztori, kedvelhető főszereplőkkel, de nem fogják olyan közel érezni magukhoz őket, mint a játék rajongói. Sikeres persze lehet, a fisifosi Walking Dead is a századik évadnál jár, annál azért látatlanban többet fog érni. De túl nagy a várakozás, hangosak az incel pöcsök, a gamerek eleve Star Wars szinten toxikus rajongók, szóval nem irigylem a készítőket sem. -
JanR
addikt
válasz F-ECT$ #119191 üzenetére
Hogyne lehetne velemenyed! Engem ez nem zavar, sot. Sokkal jobban ertekelem, ha valaki kimondja azt, amit gondol, mintsem a vilag trendjeinek probalna megfelelni.
En csak azon vagyok meghokkenve, hogy ennek a csajnak semmi Ellie karakterisztikaja. Nyilvan, hatulrol, hatizsakkal BARKI eljatszhatna Elliet, de ez igy.. Ugye a fekete Ariel szindroma. Mindent raeroltetnek a nezore, mert ez igy "helyes".
[ Szerkesztve ]
-
addikt
OFF -ba rakom, mert mióta motort váltottak nagy a csend a pontos platform megjelenésekről. Így ha tényleg jön is konzolra, akkor valószínű PS5/Xbox Series lesz a célpont...de ez sem tuti.
Megjelenés még nincs.
I.G.I. Origins | Official Gameplay Reveal Trailer
"Re-imagining a pioneer of the tactical first-person shooter genre, the prequel to 2000’s Project I.G.I."ZX Spectrum - Commodore 64
-
cyberkind
félisten
Tök cukor ez a Kena nevű játék, valamiért ezerszer jobban bejön, mint a cicázás=Stray.
-
Jakesz
addikt
Pedig ezen nincs mit szépíteni, akkor is csúnya. Persze erről nem tehet, ahogy arról sem, hogy őt választották ki erre a szerepre. Nem azt vártuk, hogy a játékbeli Ellie-vel legalább 70%-os hasonlóságban levő szinésznőt válasszanak, de ez már nagyon túlmegy az elfogadhatón. Szerintem itt csak arról van szó, hogy a csaj szerződésben áll az HBO-val, hiszen más HBO-s produkcióban is feltűnt már (ahogy Pedro is), emiatt anyagilag lehet jobban megérte nekik őt alkalmazni, ahelyett, hogy egy külsős szinésznőt vettek volna. Nézőként ez persze nem boldogít, sőt inkább bosszantó, hogy esélyesen csak a pénz miatt cseszték el ennyire Ellie-t.
-
Peace
nagyúr
Milyen ekézés ment itt, te jó ég! Igazi arcul csapás lenne szegény lánykának, ha olvasná. De amúgy tényleg nem egy Ellie. Első, második és harmadik ránézésre sem.
-
ImACeltic
őstag
Látom itt is vannak jó páran akik Degecen születtek, de amúgy tény, hogy Bellának kicsit furcsa arca van.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Zsinder #119175 üzenetére
Meglátjuk, én azért Druckmannben bízom, miatta olyanok a játékok is, amilyenek és nem véletlen kezeli ilyen közvetlenül az IP-t, hogy még a sorozat gyártásában is részt vesz. Ha őt megnyerte magának a kiscsaj annak ellenére, hogy rohadtul nem hasonlít az alapanyagra, akkor tudhat valamit.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz modflow #119162 üzenetére
Még szerencse, hogy nem rajtad múlt a casting, Bella Ramsey korosztályának egyik legjobb és legképzettebb színésznője jelenleg, szóval ha nagyon összeszorítják a farpofáikat se találhattak volna nála jobbat, max külsőre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #119159 üzenetére
Azért a Sárkányok Háza vagy a Hatalom Gyűrűi se megy a szomszédba ha egy kis woke reprezentáció kell.
Amúgy vajon mi lesz a magyar címe? És át fogja venni a Sony a játék promózásához? Lehet kiadják magyarított borítóval?
-
Nayrobi
őstag
-
.LnB
titán
válasz Nayrobi #119152 üzenetére
Hát ez FASZA! Ellie casting még mindig fura, és van némi TWD beütés, de jó lesz ez!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Nayrobi
őstag
-
F-ECT$
titán
válasz kisfiu87 #119150 üzenetére
Ha aggódsz, akkor érdemes garancia kiterjesztést venni, én is így tettem (és teszek minden 100k feletti termék esetén, amit évekig tervezek használni).
A 825 GB-ból egyébként 667 GB-ot használhatsz, szóval szerintem már ott le van csípve egy rész, amit nem használ semmi. A 20-30% túlzás amúgy is, 10%-ot szoktak javasolni.
És ahogy Kendek is írja, ha nincs 50-100 GB szabadon, akkor már a kisebb telepítések, frissítések sem fognak menni.Dive ever, work never.
-
MODERÁTOR
válasz kisfiu87 #119148 üzenetére
Azt nem tudom, hogy van-e és mennyire van TRIM (mert csak úgy érdekes a szabad hely meghagyása), de mindenképpen kell hagyni valamennyi helyet üresen, különben még egy frissítést sem fog tudni telepíteni. Ha nagyon aggódsz emiatt, akkor be lehet szerelni kompatibilis M.2 SSD-t, és csak azt használni a játékok tárolására és futtatására.
-
kisfiu87
tag
Hali, lehet volt már kérdés. Csak érdekelne, mert valahol volt erről szó, de nem biztos, hogy legit. PS5 belső tárhelyénél tényleg ajánlott betartani, hogy a tárhely 30 vagy 20% át nem használjuk, tehát kb 130 gb-nak szabadnak kellene lennie? Élettartam szempontjából nem hiszem, hogy sokat számítana, vagy igen? Köszi 😁
PSN ID: xnandor
-
Frod
addikt
válasz ImACeltic #119145 üzenetére
Igaz ez pc, de a steamcharts-ról gyönyörűen lehet látni egy játék esetében a tendenciát.
Az utolsó 30 nap átlagos player száma 324, a peak 616.
Azt hiszem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy döglött, mint egy hintaló.Az, hogy még érkezik kontent valószínűleg előre lekötött szerződések miatt van, maga a Square elnöke is csalódásnak nevezte a játékot.
Do you see the white shadow?
-
ImACeltic
őstag
A The Avengers-ről van valami hivatalos vagy nem hivatalos, de megbízható forrás, hogy sikeres-e vagy sem. Ugye a többségnek nem jött be, szerintem is mérföldekkel több volt ebben a játékban, de látva, hogy pár havonta új hősöket raknak bele, valószínűleg profitos.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
marinea2
addikt
válasz WhiteWalker #119138 üzenetére
Nagyon jo jatek! Az elso 25 orahoz kell egy kis kitartas de a story ott bevadul szepen nalam TOP5 jatek
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
F-ECT$
titán
A sztori meg a videó rész, meg a zenék tök jók, csak játéknak volt iszonyat unalmas nekem (sajnos).
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Peace
nagyúr
Az egyik legkülönlegesebb játékélményem, az tuti! Remélem érkezhet hozzá folytatás!
-
Frod
addikt
Kicsivel több, mint két hete kezdtem el, már 55+ óra van benne, de még mindig tudok rajta kattogni nap közben is, hogy merre kellene menni és hogy, milyen módon
-
WhiteWalker
nagyúr
Belekezdtem a Death Strandig DC játékba. (miután a Returnal parkoló pályára került )
Olyan atmoszférája van a játéknak hogy eldobom az agyam. Túl vagyok az első nagy átvezető jeleneten ( az autó szállító balesetre részen) Olyan átvezető videó volt , hogy percekig pislogtam.
Alig várom a folytatást , bízom benne , hogy a játékban is tovább tart ez a lendület. Kíváncsi vagyok a sztori folytatására.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Marcus88 #119131 üzenetére
Vagy patch-et tölt le hozzá, vagy pedig lesz lehetőséged külön PS5-ös verziót szedni.
A Plague Tale esetében utóbbi játszik, szóval a lemez gépbe helyezését követően lesz lehetőséged az újabb verziót választani, nem kell hozzá letölteni a korábbit.
#119132 Zoltn
KV esetében ezt látni az oldalukon.
A digitálisnál utoljára júliusban frissült az adatlap, akkor az idén januárig rendelőket hívták. Feltételezem, ha azóta nem frissült ez az információ, akkor az azt jelenti, hogy digital gépből nem jött szállítmány. Idénre fixen engedd el - ellenben lemezes gépet kapni azonnal.[ Szerkesztve ]
-
Zoltn
senior tag
Sziasztok! Hogy áll most az ellátottság? Rendeltem KV tól egy digital gépet. Van esély rá, hogy meg is kapjam mittudom én GOW-ig?
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Marcus88
tag
Üdv.
Vennék egy használt ps4 játékot és az lenne a kérdésem,hogy ha már valaki upgradelte ps5-re akkor én szintén tudom upgradelni?
[link] -
EmThor
addikt
Silent Hill The Short Message rated in South Korea.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #119125 üzenetére
Második szív sokat segít ebben is. Bár nem emlékszem, hogy kellett e használnom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz #42308056 #119092 üzenetére
Hát ez érdekes. Mert én újratoltam az egész játékot a secret ending miatt. Csináltam egy elég durva pisztoly+quickhack buildet. És nagyon rákészültem. Féltem is tőle. Aztán végül tök könnyű volt. Olyan buildem volt, hogy a legtöbb ellenfél, oneshot-volt. Itt írtam még erről, amikor játszottam vele megjelenéskor: [link]
Szóval annyira azért nem nehéz normál fokozaton.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EmThor
addikt
Sikerült fényt deríteni a ps plus premiumban streamelt játékok mentése és a natív ps3 konzolon futtatott játékok mentésének, általam foglalkoztatott problémájára. Tehát hogy van e átjárhatóság, és a válasz az hogy igen. A ps3-as mentett állás folytatható mondjuk ps5ön streamen. Ehhez annyit kell tenni hogy ps3on mikor végeztünk a játékkal, a mentést a felhőbe fel kell rakni, vagy úgy beállítani a gépet, hogy magától feltöltse. Ha ez megvan, kezdjük el a játékot ps4/5ön streamelve, a felhőből. Nekem itt volt egyebként fogalmi kavarom, hogy ha a felhőből játszok miért nincs ott a mentés, de más a logika. Az összes felhőből streamelt ps3 játékot úgy kell felfogni mint egy saját ps3-at, amin ott ülnek a mentéseid, mint egy offline fizikai gépnél. Szóval a ps4/5ön megnyitott ps3as streamelt játékban kell egy ps gombot nyomni, ott kilépni a megkurtított ps3 menübe (ekkor a játék bezáródik, de a stream nem) és ott a felhő ikonnál lehet letölteni a korábban rendes ps3ról feltöltött mentést a virtuális ps3-unkra, illetve arról vissza a felhőbe, igazából ennyi. Ha ez nektek már megvolt akkor bocs.
Most már csak azt nem tudom , hogy egy ps4-ről indított stray stream az monduk egy ps5ös változat képét streameli ps4-re, vagy ps4es változatét? Illetve ps5ön streamelve hogyan mehet ez, tehát ps5ön streamelve milyen változat fut a háttérben? Továbbá ha ps4en elkezdem streamelve a stray-t, akkor ps5ön elkezdve ugyanennek a játéknak a streamjét ugyanonnan tudom e folytatni, vagy azt is külön veszi a rendszer, mint a ps4/ps5 natívan futtatott változat (értsd: letöltött) mentését?
Ps-en a mentés átjárhatóság problémásabb mint boxon, ott ezt jobban megoldották.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Pferi
senior tag
válasz ProEvoFan #119119 üzenetére
Szia!
Van Valhalla topic, ott lehet hogy jobban segítenek.
[link]Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
ProEvoFan
nagyúr
AC Valhalla
Elakadtam egy trófeában.
Row Rage [link] Hajóval két perc alatt törj összes 5 kisebb csónakot. Megcsináltam vagy 5x, időn belül meg mindent de nem adta be a trófeát.
Aki megcsinálta már az pls adjon pár tippet, mert nem tudom mi a wtf van... -
KaitouP
nagyúr
válasz s7evcsenko #119117 üzenetére
Na menjetek ám a....
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
F-ECT$
titán
válasz KaitouP #119108 üzenetére
Elég sok win-em volt (100+), de aztán elkezdett egyre nehezebb lenni győzni, és ez kicsit megölte a fun faktort, azaz pl 2-3 hiba és már nem jutottál tovább. Meg a grab mechanika is elég idegesítő volt néhány pályán (kilométerekről, védhetetlenül húzott magával, néha önmagát is megölve).
Szóval mikor már több volt a rossz, mint a jó, akkor hagytam abba.Dive ever, work never.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ps5-re kéne ajándék feltöltődni kártyát vagy mit vennem, vakon vagyok, hol lehet venni vagy ami online kidob Google az mind jó? 10k lenne. Kösz[ Szerkesztve ]
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz cross56 #119106 üzenetére
120 után a 60-nak majdnem olyannak kellene lennie, mint 60 után a 30-nak.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz F-ECT$ #119105 üzenetére
Az ingyenesség jót tett neki. Rahedli jópofa kozmetikai cucc van, ami általában máshol annyira nem szokott érdekelni (pláne hogy egy ideje tudatosan nem fókuszálok ezekre), illetve vadiúj pályák és a régiek alternatív verziói. Az új pályák mutatnak némi fejlődést is a játékban, érdekesebbek, több ügyességet igénylőek. Van a mostani szezonban olyan is, ami színtiszta logikai. Szóval a fun faktor csak erősödött, és erről szól az egész továbbra is - nem ülsz órákat előtte, de naponta pár kört igazán jól esik lenyomni.
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Mostanában vettem új tv-t, ami már tudja a 120hz-et is.
Ki is próbáltam dirt5-tel, meg most az új cod betájával.
Én valahogy nem nagyon látom a különbséget a 60fps meg a 120 között. Mindkettő tök folyamatos.
Más is így van ezzel? -
KaitouP
nagyúr
válasz WhiteWalker #119097 üzenetére
De az jó! A mostani season meg pláne.
-
MODERÁTOR
válasz Hiei555 #119094 üzenetére
Javasolt rá a hűtőborda, mert ezek nagyon melegednek, és ha nincs megfelelő hűtés, akkor csökken a sebesség. Habár a legtöbb játéknál valószínűleg nem lenne belőle gond, de azért szerencsésebb ha nem a throttling hűti.
Az ajánlottabbak közül a legolcsóbb talán ez az összepattintós Jonsbo. De amúgy én Axagon CLR-M2-t vettem. Viszont ez magasságra éppen méret, bár jár hozzá vékonyabb hővezető lapka is, és azzal elvileg jónak kell lennie akkor is, ha rajta hagyod az SSD-n ezt a heat spreadert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest