Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #42308056 #118299 üzenetére
Amellett, hogy számomra a Ghost of Tsushima remekmű, szívesen látom a távol-keleti világot más játékokban is.
Mivel kevés olyan játék van, ami ezen a területen, és nagyjából ebben a korszakban maradandót tudott alkotni, így számomra már AC sorozatba illesztve is feláll a virtuális cerka.
Nyilván ezt is el lehet rontani, de azért bizakodó maradok.
Szerk.:
Amúgy ez inkább nindzsa, mint szamuráj. Tehát egy kicsit más a megközelítés.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
nitro16
senior tag
válasz oriic #118295 üzenetére
Hát kiváncsi leszek mit hoznak ki végül belőle. A helyszín annyira nem tünik nagy számnak. Ami pozitiv, hogy Shohreh Aghdashloo adja az egyik főszereplő "karakteres" hangját.
ρσгτσ:
Amúgy ez ilyen félig anime stílust fog képviselni, vagy csak nekem tünik annak? Gondolom majd egy 4-5 év múlva látunk belőle valamit talán. -
OgreImre
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
Sziasztok,szerintetek GoW-nál is ez lesz mint a TLOU-nál fizikai megjelenésnèl ? Vagy csak alul lőttek az igényt?
Elég kellemetlen lenne ha játék nem lenne ,pedig szabadságot is vettem ki. -
-
KaitouP
nagyúr
Egyszer kelek fel korán reggel játszani hétvégén, és akkor van network error.
Itt továbbra sem megy, Genshin Impact folyamatosan "Failed to connect to server" hibát dob, pedig a játék szervereivel nincd gond.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Deck
titán
PSN állapota: halott
PS5
-
Frod
addikt
Elkezdtem a Death Strandinget.
Így 2.5 óra cutscene után azért már játszanék is
Később változnak az arányok, és csak az elején (meg azt tudom, hogy a végén) van ilyen irdatlan mennyiség, vagy kb végig ez az arány?Do you see the white shadow?
-
ImACeltic
őstag
22:00-kor lesz egy Disney+Marvel gaming event. Pletykálnak finomságokat, pl Amerika Kapitány és Vasember játékokat. Valamint esélyes lehet a Spider-Man 2 és a Fallen Order 2 is.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
stilo18
addikt
-
s7evcsenko
addikt
válasz ForRedGlory #118259 üzenetére
Én kicseréltem a kábelt egy olyanra, ami masszívabban csatlakozik a gépbe, azóta nincs hiba.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #118259 üzenetére
Ez már a PS4-nél is ismert probléma volt. Valószínűleg érintkezési hiba, tekintve hogy nyomja rá ezerrel a meleget.
Egy biztos megoldást azt tudok... vezeték nélküli összeköttetésre kell váltani. Nálam mindig is így volt, és soha nem írta ki, hogy a net kábel nincs bedugva. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok! Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a PS5 ne írogassa már ki bizonyos időközönként, hogy a net kábel nincs bedugva, majd egyből azt írja, hogy be van duva? Mintha ki/be húzogatnám, de nyilván hozzá sem nyúlok.
-
KaitouP
nagyúr
Készül Shoji Meguro (Persona széria, zeneszerező) turn-based JRPG-je: [link]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
RangerFox
Topikgazda
PS5 overtakes Nintendo Switch to become 2022’s best-selling console
Veszik, mint a cukrot a briteknél, csak az ellátási láncokat kellett kicsit beolajozni ehhez.
-
kresz2
aktív tag
Sikerült letölteni a teljes játékot.
Nem javult a probléma,lehet csak nálam van így.
Számomra az uncharted sorozat mellett ez a világ legjobb játéka,de ebben a formában csalódás.[ Szerkesztve ]
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Most települ fel a the last of us part 1.
Elég lassú a net itthon,kell még pár óra,amíg letöltődik teljesen,de már indítható a játék.
Játszottam vele vagy 10 percet,de nem látom folyamatosnak
a mozgást,mintha szaggatna,darabosan fordul a kamera teljesítmény módban is.
Esetleg más is tapasztalt ilyet? -
Capeta
csendes tag
Senuat megvettem én is, köszi hogy beírtátok. Van olyan topic vagy blog ahol jelzik az emberek hogy akciókon belül ez különösen megéri mert olyan leárazást kapott egy játék? Itt néha nagyon sok komment van és nehéz visszaolvasni mindet.
[ Szerkesztve ]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek ps plus kategóriákkal kapcsolatban.
Ha jelenleg van ps plus Essential csomagom és azt Extrára váltom majd miután vonná az újabb évet, vissza tudom váltani Essentialra?
Köszi előre is. -
nagyúr
válasz CptAdamica #118231 üzenetére
To turn off the PS5 DualSense controller, hold down the PlayStation button for around 10 seconds.
-
Peace
nagyúr
válasz CptAdamica #118227 üzenetére
Ha PC-vel párosítod, akkor onnantól nem megy a PS5-el. Ha vissza akarod varázsolni, akkor kábellel rádugod PS-re és megint párosítod a konzollal.
-
fausto
addikt
-
CptAdamica
veterán
Valaki használja esetleg PC-vel is a PS5 kontrollerét? Betudom valahogy kapcsolni úgy a kontrollert, hogy ne kapcsolja be automatikusan a konzolt is és megmaradjon az a funkció is?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
pr0bi
senior tag
válasz Farkassacred #118221 üzenetére
2018-as verzióra gondoltam de nem estem hasra attól sem amit eddig láttam a ragnarok-ból.
Nekem annyira nem jön be az új Gow stílusa, érdekes de sokkal maradandóbb élményt adott a Hellblade ha ilyen formában hasonlítom össze. -
s7evcsenko
addikt
válasz pr0bi #118219 üzenetére
Azért ez erős túlzás szerintem.
Mondom ezt úgy, hogy a hellblade-et VR-ben nyomtam le 2x is, és a mai napig az egyik legjobb VR élményemnek tartom... de azért a GOW sztoriban, grafikában egy kicsit erősebb."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Adee_91
aktív tag
Sziasztok esetleg van info róla,hogy mikor jelenik meg az új kontroller?
-
marinea2
addikt
válasz Faresz29 #118213 üzenetére
2600Ft most akcioba. Szerintem nagyon megeri. Engem beszippantott elsore
Magatol a jatekmenettol nem fogsz hatast dobni, de ha bejon neked ez az atmoszfera, akkor tetszeni fog nagyon.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Faresz29
aktív tag
Hellblade-nél maradva még,
Megéri leszedni?
Aki játszott/tátszik vele PS5-ön, annak mi a véleménye? -
LÁZ
addikt
válasz Sanyi.mTs #118209 üzenetére
gépen nekem sem hozta semmilyen formában, még ha kosárba raktam (app-on), akkor sem volt ott, app-ról vettem meg, és onnan töltöttem le a gépre
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Jött a kontrollerhez egy frissítés, lehet tudni, hogy mi változott?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest