-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
A Plague Tale: Innocence Errol a jatekrol mi a velemenyetek? Masik csopiban lattam nagyon istenitik es TLoU-s hasonlosagot emlegetik(jol hangzik ). Megneztem a OW tesztet (sajnos megint ) Zoly szokas szerint lehuzta a vegere kicsit elveve a kedvem. Erdemes neki allni? (meg mindig jatekot keresek )
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
stilo18
addikt
Mai napra ha jól emlékszem GoW: Ragnarok bemutatót is pletykáltak....
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
ImACeltic
őstag
válasz Lord_Sordi #117894 üzenetére
Ma még bejelenthetik. De az sem kizárt, hogy jövő héten lesz.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Lord_Sordi
csendes tag
Nagyon nem úgy tűnik, hogy a pletykált szeptember 8.-án lenne a playstation showcase Már csak bejelentették volna.. nem egy state of play..
PSN: Sordi91
-
Chalez
őstag
válasz F-ECT$ #117891 üzenetére
Most már igen, eddig nem volt. Telefonra jön a 6 jegyű kód. Fél órája csináltam meg. Jelszót is változtattam. Így akkor ez a része rendben van?
Érdemes lenne gmail fiók jelszót is változtatnom?Hmm, ez érdekes... Nézem a levelezésem, erre aug 27-i levél, hogy 2 lépcsős belépés aktiválva... Amikor most a gépen megcsináltam, valóban úgy láttam, hogy be van kapcsolva, bár érdekes, simán tudtam deaktiválni. Majd újra aktiváltam, és jött is a telómra a kód...
Az tuti, hogy augusztusban az nem én voltam[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy ha deaktiválok minden konzolt távolról, akkor a saját itthoni PS5-ömet egyből vissza tudom aktiválni? Rejtélyes üzeneteket kaptam a playstation appban, hogy xyz játékok játékra készen vannak, vagy mi a szösz, erre megnézem, van még egy másik PS5 is aktiválva a fiókomhoz... Megnéztem a megosztás/offline játék opciót a gépemen, erre írja, hogy egy másik eszközön már ez be van kapcsolva, nem kapcsolhatom be.
Ez mi a franc?
Hozzáteszem, volt régebben egy Ps5-öm, amit anno eladtam, de sztem mindent visszaállítottam rajta... -
addikt
válasz rosszcsont88 #117888 üzenetére
350 -ért bundle -ben jó ajánlat lesz (/lenne).
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Pénzvisszatérítés térítést szeretnék az egyik megvásárolt játék miatt, ugye ehhez el kell látogatni a https://www.playstation.com/en-hu/support/store/ps-store-refund-request/ és ott chat ablakban kell kapcsolatba lépni "élő" ügynökkel...de a bot ügynökkel tartott beszélgetés után írja hogy "Our current hours of operation are 09:00 to 17:00 UTC+1" délután 2-től próbálkoztam többször is, mindig ez fogadott!
Nos ilyenkor mivan? Ott is nagy a munkanélküliség és nincs tartalék, vagy mindenki leszámolt?
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Napi hülye kérdés.
A Valhalla-ához az Ubisoft storeban vásárolt helix krediteket átlehet vinni az Odysseybe? -
Bogyi007
veterán
válasz fausto #117881 üzenetére
Nálam is angol profil és 1 hetes próbaidőszak volt - a lényeg hogy a havi játékok oszhatóak legyenek.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
fausto
addikt
válasz Bogyi007 #117879 üzenetére
Ez nálam is így volt, amit a katalógusból töltöttem le, a másik profilon lakat volt. A havi játékokat viszont meg tudtam osztani. Mások viszont azt írták, hogy a katalógus játékai is megoszthatóak úgy, mint bármi más. Nem tudom, hogy ez azért volt, mert próbát indítottam vagy mert angol profillal csináltam.
-
Bogyi007
veterán
Ps Plus Essential esetén ha másik konzolon aktiválom az előfizetést tartalmazó profilt továbbra is elérhető a korábban beszerzett havi játékok összessége vagy már ez is le van korlátozva?
Azt tapasztaltam az egyhetes Ps Plus Extra próba alkalmával hogy a Játékkatalógus tartalmát (a Stray-t töltöttem le többek között a Ps4 konzolra) csak azzal a profillal tudtam játszani amihez az előfizetés tartozott.
Remélem hogy csak a Játékkatalógusra vonatkozik ez a megkötés és a Ps Plus által korábban összegyűjtött (cimborám 2012 októbere óta Ps Plus tag) játékok továbbra is megoszhatóak.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
S e t h
nagyúr
Nem igazán vágom ezt a Tiny Tina's Wonderlandet.
A Borderlands szériát szeretem, most a trial verziót próbálom a fenti játékból, de ezek a random encounterek nem jönnek be, ahol több hullámban, mint egy arénában jönnek az ellenfelek.
Ez mennyire határozza meg a játék egészét?
Mert most akciós, de a trial alapján ez eddig nem nagyon okés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
JanR
addikt
válasz Jakesz #117871 üzenetére
Nekem elsonapos vasarlas, relativ sokat jatszok vele, de nem driftel a joy. A PS4 joy sem driftelt nalam, illetve vettem egy + joy-t a PS5-hoz, kicsit tobb, mint 1 eves es az sem driftelt. Levegovel nem takaritom, csak a zsirt es a koszt szoktam letorolgetni rola. Lehet, csak szerencses vagyok.
szerk.: csak story jatekokat jatszok. Online fps, fifa meg ilyenek nincsnenek. Max local coop jatekok.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Nekem is volt x360am sohasem driftelt a joy. PS4 szintén jó volt. Most PS5 van nem sokat játszottam vele, nyilván jó még.
Ha el akarod kerulni a driftelést:
Tartsd pormentes helyen, mivel ha belekerul akkor bemarodik a porszem a csuszopotiba.
Fuvasd ki suritett levegővel a kart tekergetve.
Nehogy WD40-et vagy lánckenőolajat stb használj! -
Sliderxy
senior tag
válasz Mephike #117870 üzenetére
Nálam a gyári fehér van rosszabb állapotban, a rezgőmotorok elég furcsa hangokat képesek produkálni, lassan cserés lesz. A bundle-ban lévő fekete kontrollerrel eddig semmi gond nem volt. Felváltva használom őket, így kb. azonos üzemóra lehet bennük. Nem gondolom egyébként, hogy a két kontroller alkatrészeiben lenne bármi különbség, azon kívül, hogy a borítás más színű.
-
Mephike
őstag
válasz nagyatt #117868 üzenetére
A legelső széria (értsd, amik a konzol megjelenésével jöttek) egy hulladék volt. Utána rá fél évre egy kicsit javítottak a minőségen (fekete és egyéb színű kontrollerek érkeztével). De persze még így is bőven hagynak kívánni valót maguk után.
Nekem az egyik gyári kontrollerem kevesebb mint fél év után megadta a ravasz rajta magát. A másik egyfolytában használva van és hibátlanul működik. Ugyanakkor szinte biztos vagyok benne, hogy idővel be fog dögleni, sajnos ezek az alkatrészek eléggé gyenge minőségűek. -
nagyatt
tag
válasz bexinho23 #117862 üzenetére
Érdekes ez a driftelés egyébként. A gyári kontroller amit a géphez csomagoltak, kb 2-3 hónap múlva driftelni kezdett. Ezt cseréltettem is, majd a cserét nem is használtam, mert idő közben vettem egy másodikat az MM-ben. Azóta kb 1 év alatt számtalan jétákórát tettem bele, de egyáltalán nem jelentkezett semmilyen driftelési jelenség. Széria számok ugyanazok.
Lehet a konzolhoz csomagoltak "silányabb" minőséget ? Vagy csak a puszta véletlen, hogy egyes esetekben viszonylag hamar elromlik, máskor pedig nem... -
Hiei555
tag
De ha a gyári kontroller elkezd driftelni akkor elèg a kontrollert visszaküldeni ugye? Nem kell mellè a konzolt is ha nincsen vele gond remèlem.
-
addikt
válasz F-ECT$ #117863 üzenetére
Én nem számítanék e tekintetben minőségi ugrásra. Moduláris, extra funkciók/gombok és kb. ennyi. Ezt fizeted meg. Talán a burkolatban lesz némi eltérés (pl. anyag), de ebben sem lennék biztos.
Az analóg cseremodul árára azért kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Szerintetek az új controller stick-jei bírni fogják driftelés nélkül? Esetleg vannak pletykák arról, hogy belső anyaghasználatban javul-e a controller? Vagy csak árnövekedéssel, dizájnnal és pár +gombbal fog újat nyújtani?
-
addikt
válasz bexinho23 #117859 üzenetére
Xbox -on ritkább, de nem sokkal kevesebb a probléma ott sem.
Viszont a 360 -as kontroller nagyon jó cucc volt. Minőségben felette van az utána lévő 2 (2 és fél) generációs gyári kontrollernek.
Mondom ezt úgy, hogy nekem egyik sem ment tönkre (PS/Xbox/Switch...stb.), es mindegyikből több van. Ettől még létezik ez a "jelenség".
Joycon -ról ne is beszéljünk, bár az egészen más konstrukció ezekhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz Farkassacred #117849 üzenetére
Sajnos nálam már a második controller megy tönkre (átlagosan heti 15-20 órát játszom). 2020. novemberében vettem a ps5-öt. Az első conti kb 6 hónapot bírt, mert megadta magát a R2 rugója, garanciában cserélték is egy teljesen újra. A másodiknál kb 1 évet követően kezdett a bal stick (előre) driftelni. Már a benyomáskor is érezhetően kopott a jobb stickhez képest (az hallhatóan kattan).
Fura, de 6 éves x360-as korszakomban (akkor jelentősen többet játszottam) egyáltalán nem tapasztaltam semmiféle driftelést. PS4, majd a PS5-nél viszont kb 1 év után mindegyik controllernél előjött.
-
Peat76
őstag
válasz ProEvoFan #117855 üzenetére
Nekem megjelenés óta megvan a PS5, a controllerel eddig nem volt semmi gond, de a Gran Turismo 7-ben, néha mintha szó szerint lelöknék az autót a pályáról! Nem is értem...jó párszor volt már! A drift hogy valamerre picit húz nem? De ez mintha lökdösné a kart valami...érdekes...mint mikor hátulról kilöknek
[ Szerkesztve ]
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
ProEvoFan
nagyúr
Tavaly áprilisban vettem a gépet. Átlagosnál jóval többet használjuk a gépet. Szerencsére eddig semmi drift.
-
zozika84
őstag
Totál mindegy. Ugyanúgy elhullott akkor is, amikor a COD-ot toltam 0-24, és a másik pedig a Control alatt kezdett el driftelni.
Havernak 2 DS ment tönkre úgy, hogy szinte csak autós játékkal tolta...PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
oriic
HÁZIGAZDA
Régebben a FIFA játékosok állítólag elég sűrűn pusztították a kontrollereket mindkét konzol családnál.
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz kerobi #117846 üzenetére
Ha számodra nem oké a 30/40 fps mód, akkor ott van a 60/120-as. Éppen ez a lényege, mindenki el tudja dönteni, hogy neki melyik a jó, így elvileg senkinek sem kellene panaszkodnia emiatt. Ha nem lenne látvány mód, akkor is ugyanolyan lenne mint most teljesítmény módban. Szóval ez egy extra opció, örülni kellene neki, és nem feldühödni rajta.
-
Elderath
őstag
Szerintem teljesen mindegy. Lutri az egész. Ezért se fogom megvenni az új valószínű méregdrága kontrollerüket se, mert biztos vagyok benne, hogy az se lesz immunis a driftelésre
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Farkassacred
őstag
válasz Elderath #117844 üzenetére
Érdekes hogy sokatok jelezte már ezt a driftelős problémát a kontrollernél. Lehet e vajon az, hogy ennek a defektnek a gyakorisága függ e attól, hogy milyen fajta játékokkal játszunk általában? Pl. Sok lövölde után hamarabb tönkremehet e, online az izgulás végett keményebben bánunk a kontival.. stb
Ugyan még csak egy éve használom a kontit, de szerencsére még nem futottam bele ebbe a driftes dologba. Tps játékok mennek 99%-ban nálam, kíváncsi leszek meddig bírja.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
proly01
őstag
Ne haragudjatok nem fogom spoilerbe tenni.
Ahogy Bill városából kiérünk van az átvezető és aztán kezdődik az a bizonyos mészárlás....
közben az autóból szól halkan az a zene.
áááá hát ez valami eszméletlen.
Nem is értem hogy nem lepte eddig el ez a netet.
Zseniális.....Pr:)ly....
-
kerobi
senior tag
Nekem kicsit duhitő hogy lefogtak 30 fps-re a Loup remake-et. Látvány módban nagyon szép a játék. Inkább raktak volna bele throttlingot vagy akarmit, de ez igy....
Végigjátszom teljesitmény modban mert látvány modban élvezhetetlen, de PC-n már biztos nem fogom. Eleget Loupoztam. -
Elderath
őstag
Na dualsensemnél a bal kar szépen elkezdett driftelni. Apex menübe vettem észre amikor a kurzor magától megindult felfele.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
sting2
addikt
-
ImACeltic
őstag
válasz F-ECT$ #117837 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy most már be lehet baszni az ablakokat, akkor változtattak, csak épp loot nem került az autókba. Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy még nem találtam bennük. Túlélő fokozaton tolom, tehát csekély a loot.
Emlékeim szerint az automaták üvegét sem lehetett beütni ahol most már van ilyen csoki szelet szerűség ami életet ad, mint a Part II-ben.
-
ImACeltic
őstag
Amúgy hogy ne higgyétek, hogy én nem látok hibát a Part I-ben. Ha már belerakták azt, hogy Joel betudja ütni a verdák ablakát, mint Ellie a Part II-ben, akkor rakhattak volna egy-két autóba loot-ot is, mert eddig bevertem vagy 20 autóablakot, de egyikben sem volt semmi.
-
proly01
őstag
válasz Imilenni #117833 üzenetére
Maximálisan osztom a véleményedet.
De anno beszéltük is ezt a spoileres csoportban.Kíváncsi leszek így az első rész felújított változata után,hogy a másodikat ahogy elkezdem mit mutat majd PS5 ön. Ahhoz jött egyáltalán valami a 60 fps en kívül Ps 5 re?
....Pr:)ly....
-
Imilenni
addikt
válasz ProEvoFan #117827 üzenetére
Mindenkinek megvan a maga véleménye, ahogy írták páran is
proly01
Nem létezik negatív reklám
Hiába is tartom visszataszítónak a kivitelezését a Part II történetének, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Játékmenetben szerintem kilómétereket ver bármilyen játéknak, az audió-vízuális megvalósításról még nem is említettük.
Durva hogy PS4-re kitudták adni, úgy ahogy kiadták[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Raysen623
addikt
válasz proly01 #117829 üzenetére
Megmondóemberek országa vagyunk, ahol utáljuk a vitákat, legegyszerűbb ha valaki jól megmondja a tutit, a többi meg bólogat. Olyan nincs hogy megkíséreljem a másik ember szemszögéből is átérezni a játékélményt.
Írom ezt úgy, hogy az első részt azért engedtem el, mert kurvára felidegelt néha. Talán majd jóárasítva újra nekiugrom a remake-nek is. Utána pedig jöhet esetleg a Part II.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
proly01
őstag
Amúgy srácok, ne értsetek félre nem pártolom és nem is ellenzem a ND munkáját próbálok racionális lenni.
De....
Nem ez a lényege a jó dolgoknak?
Hogy az ember beszél róla?
Eltelik 5 év vagy 10 év és még mindig téma?!....Pr:)ly....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Imilenni #117812 üzenetére
Mindenki máshogyan élte meg a második rész történéseit.
Belemagyarázatok mindenféle dolgokat, logikai bukfenceket, meg a jó ég tudja még micsodát... A második rész zseniális. Merész, bátor történetet mesél el úgy, hogy közben a játékost olyan érzelmi hullámvasútra repíti, amire csak nagyon kevés alkotás képes...ja, és egy játékról beszélünk...
Tizes skálán tizenötöt adnék rá. -
krx21
nagyúr
válasz #42308056 #117823 üzenetére
Szerintem ezen mondanivaló, ilyen jellegű kivitelezése miatt lett megosztó a játék. Ez így sokak szórakoztatása rovására ment…
Többek között én sem örültem neki.
Ez olyan valami, hogy nekiállsz pizzát enni, majd valaki ráönt egy kiló mákos tésztát. Nesze, tudd ilyen a moslék.. Kösz, de sejtettem, de valahogy nem erre lennék kíváncsi.. Csak egy jót akartam enni…[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Jezusom mennyi spoiler
En csak szeretnek csatlkozni azokhoz akinek baromira tetszett a part II storyja is. Viszont megtudom erteni azokat is akiknek nem annyira.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ImACeltic
őstag
válasz Imilenni #117818 üzenetére
Miköben a két fél megértése a lényeg.. Ha mindenki megértette volna a két felet, akkor sokkal kevésbé fikázták volna a sztorit. De rengetegen utálták az Abby vonalat, ebből az jön le, hogy nem értették meg az érem két oldala dolgot. Azt azért szerintem leszögezhetjük, hogy globálisan gondolkozva lehet azt mondani Joel-re, hogy "gonosz" karakter. Mivel több száz millió embert menthetett megvolna - attól függ mennyien maradtak életben 20 év után -, de egy önző döntés miatt nem tette. Joel oldala sokkal vékonyabb, mint a másik. Abby állítólagos megszerettetése szerintem túl lovagolt. Viszont én Ellie-t sem utáltam meg, megértettem a haragját. Leginkább a másik oldal nézőpontjának a megértetése lehetett a cél. Mert ahogy fentebb írtam, szerintem meg lehet jelölni egy gonosz karaktert ebben az egészben. Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
front3r
őstag
válasz Imilenni #117817 üzenetére
Nagyon jó volt az a jelenet, amikor Joel-t megölték. Hiába szerettem én is a karaktert, így alakult a sorsa. Lealacsonyító? Sajnos ilyen az élet… Ami a kórházban történt, a Firefly-ok számára nem volt lealacsonyító? Főleg Abby-nek? A TLOU mindig is az érzelmeinkre akar hatni, és ezt nagyon jól csinálja. Szinte a legtöbb filmben ezt nem tudják megcsinálni, vagy csak nagyon kevésben. Itt pedig úgy csinálták, hogy az interaktivitás miatt jobban megszereted a karaktert, és pont ezt akarták tőled elvenni, ez az, amitől biztos kiugrik a szíved a helyéről. Ettől jó ez a story, kőpontos az egész, aki ezt nem érti, meg kusza, annak nem tudom mi a nem kusza… egy Mass Effect is bonyolultabb story-val rendelkezik. Épp az a lényeg, hogy itt nincs olyan, hogy “gonosz”, mindegyik karakter saját álláspontjából(buborékjából) érthető az egész. Az életünkben is így van ez. Az, meg hogy ezt sikerült átvinni egy játékba, az nekem külön öröm. A TLOU sorozat mintaképe, hogy hogyan is kell egy egyszerű, de nagyon érzelmes, emberi történetet bemutatni, de közben azért a gameplay is legyen a helyén. Ez a videojátékokban különösen ritka.
Ha ezt a konzolt ajánlani akarom egy nem játékosnak, akkor a TLOU-t ajánlanám kezdésnek kötelező jelleggel. Ha ez nem rántja be, akkor semmi sem.
Pl. egy God of War inkább a jelenleg is aktív játékosoknak készült, már csak a fantasy miatt is.Persze majd a filmes, sorozatos vonal is ránthat be új PS tulajokat, de ez még a jövő, attól is függ, hogy mennyire lesznek ezek sikeresek.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Imilenni
addikt
válasz ImACeltic #117816 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon sok helyen olvastam, hogy jöttek az EQ-val, miközben a számukra tetsző nézőpontot kiemelték és ennyi. Miköben a két fél megértése a lényeg.. Aztán leírták hogy miért rossz Joel, miközben nincs gonosz és jó, mindössze a te szempontot alapján lévő gonosz és jó. Szerintem erre reflektár a történet, vagyis erre szeretnének utalni. Ha eltekintek a beleerőszakolt szeresdebbitutáldelliet jelenetektől. [ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz krx21 #117815 üzenetére
Ez egy folytatás, a trailerek is azt sugalták hogy itt bizony egy újabb közös sztori lesz. Amire az emberek általában vágynak egy folytatásban. Aztán sajnos egy undorító, lealacsonyító jelenetben történik ami.
Lehetett vonla ezt szépen is, tisztelettel.
Nagyobbat ütött volna az egész szerintem, esetleg a végén hogy dönthessen az ember.Press "F" to pay respects.
-
ImACeltic
őstag
válasz Imilenni #117814 üzenetére
Legalább lett volna esély a gyógymódra és egy ilyen helyzetben, amilyenben ez a világ van, minden lehetőséget meg kell ragadni. Ez a logikus szerintem. A nagy kép szempontjából. Aztán itt jön az egyik zseniális része az első résznek, hogy megmerték lépni, hogy a főhősnek megengedik, hogy hozzon egy önző döntést, amivel elvágja a világot egy lehetőségtől, csupán 1 élet kedvéért. Van Joel szempontja meg van kb mindenki másé. Ha ebbe így belegondolunk, akkor szerintem nem lehet úgy mérlegre tenni ezt a dolgot, hogy az akárcsak nagyjából Joel-t kihozzuk egy jó karakternek. Ő egy önző apa, aki a lánya halála után "örökbe fogadta" Ellie-t mert szüksége volt a hiány pótlására. Amúgy Jackson-ban eltöltött 5 év elpuhította Joel-t, akinek addig minden egyes nap élesnek kellett lennie, de a kényelem nem tett jót a túlélői skilleknek. Én ezt így látom. Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
krx21
nagyúr
Egyetértek. Én amúgy egyre kevésbé szeretem a már több éve is divatos történetmesélési folyamatot: Amikor ugrálunk az időben és váltakozva több karaktert is kell irányítani.
Az meg mindennek a teteje, hogy a főhőst amivel azonosulunk, porig alázza és megöli az a következő karakter akit szintúgy nekünk kell irányítani…
Ettől független mérföldkő egy játék… -
Imilenni
addikt
válasz ImACeltic #117813 üzenetére
Az első részben azért szépen látszik mennyire is titkolják a személyazonosságukat. Mostmeg, semmisem maradt abból a Joelből.
Már nem tiszták az emlékeim, de éppen Abby apja sem biztos benne hogy sikerrel járnak majd.
Gonosz vagyok azért, mert megöltem egy olyan embert, aki gyilkolni készült?
Ki a jó, és ki a rossz?
Amikor megölsz valakit, hogy a többiek éljenek, vagy amikor mindenkit megölsz azért, hogy valaki éljen?
Nézőpont kérdése, ebben soha nem is fog kiegyezni senki.Press "F" to pay respects.
-
ImACeltic
őstag
Joel beazonosítására a kora meg a tesója Tommy - aki ugye Firefly volt korábban - elég jó kiinduló pontok. Az, hogy megmentették Abby-t még nem teszi semmissé, hogy Joel lemészárolta a Firefly-ok egy jó részét - köztük ugye Abby apját is - és megfosztotta az egész világot egy esélytől, hogy véget vessenek ennek a pusztuló világnak. Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Imilenni
addikt
válasz zozika84 #117811 üzenetére
Spolert tartalmaz:
A probléma az hogyan is ment végbe a történet, nem az ami történt.Nem volt azzal baj hogy
, a probléma ott kezdődött, hogy hogyan is tették.megölték Számomra felfoghatatlan, a játékosok hogy tudják 10/10-re értékelni azt, amikor az egyik
karakterről felálított képet a következő részben porig rombolják
Kezdve az ominózus jelenettel, .amikor csak úgy kiderül Joelről hogy ki is Ő, aztán a másik csapatot cseppet sem érdekelte, hogy lehet hogy másik Joel is van Jaksonban, Ők megölték
Persze azután hogymegmentették Abby életét Arról ne is beszéljünk,
.mennyi élete van Ellie-nek, már komédiába fordul át, hogy hányszor lett volna alkalmuk megölni, aztán valahogy mégse ment Az egész történet úgy keszekusza ahogy van, sajnos itt a gameplay biztosan több időt kapott a fejlesztés folyamatában, mint a történet.
Komolyan, napestig lehetne sorolni a bukfenceket, amiket létrehoztak a sztoriban.
Közel sem ér fel minőségben a Part II története, az elsőhöz.Lehet itt tolni, hogy kamu 1/10-eket kapotta játék, de akkor megkell említeni a kamu 10/10-eket is.
Jöttek sokan azzal hogy hát
pontozták le a játékot, miközben már az első részbenhomofóbok .meleg volt Ellie Mint folytatás számomra 5/10.
Az első részhez hasonlítva.Ha ezzel indult volna az egész valszeg trilógia? 9/10.
Remélem folytatódik az
, mint történt a Part II -nél.ND-nél a kamu előzetesek gyártása [ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
válasz Kendek #117797 üzenetére
Nem hinném, hogy a user score lenne a mérvadó. Ha már csak egy kicsi balhé van egy játék körül, már repkednek is a 0 pontok.
Amúgy igen, kockáztatott a Naughty Dog a sztorival, de a koncepciója az pazar, hogy mit akartak kihozni ebből. Az, hogy nem tetszik valakinek ez a kifuttatása a dolognak, az persze szubjektív.
-
heihachi
addikt
válasz front3r #117794 üzenetére
Igen, mert ha valakinek nem tetszik az aktualis PS udvoske, akkor az cancel culture
#117803 zozika84 akinek van elegendo erzelmi intelligenciaja azokra azok a manipulativ huzasok, ahogy probaltak iranyitani, hogy mikent erezz a jatekban pont, hogy nem hatottak
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
zozika84
őstag
válasz Kendek #117792 üzenetére
Valóban az első rész sokkal jobb voltebből a szempontból, csak a 2. Résznél előkerült a joker, az érzelmi intelligencia mint a játék befogadásához szükséges kritérium, és onnantól minden elveszett
A játéknak mégis szuper története lett és tarthatott volna sokkal tovább is, hiába volt így is rétestészta..[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok