-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz marinea2 #117898 üzenetére
2019 májusában írtam róla, én imádtam. Szerencsére jön a második rész day1 GP-be, nagyon várom!!!
"Egy újabb elképesztően csodálatos történet és egy lehengerlően zseniális játék!!!
Minden elismerésem az Asobo Studio-é, mert valami fenomenális, amit összehegesztettek számunkra! Talán az eddigi legautentikusabb középkor ábrázolás videójátékban! Ezt többen írták már és én is maximálisan osztom ezt a véleményt! Egyszerűen annyira csúcs a grafika és az egész atmoszféra, hogy totálisan átjön XIV. századi járvány sújtotta komor és reményvesztett Franciaország. Külön kiemelném a szinkronhangokat! Mindenki odatette magát, de Hugo különösen nagy kedvencem lett (pedig tőle tartottam a legjobban, hogy idegesítőre sikerül majd...)! Annyira emberközelivé és életszerűvé varázsolja a karaktereket, hogy az valami elképesztő! És ami végképp felteszi az i-re a pontot, az a ZENE!!! Annyira telitalálat mind és annyira jól időzített, hogy a legtöbb esetben még rátett két lapáttal a totális libabőrre nálam! Mikor a tömlöcben lopakodás közben felzengett a semmiből a szerzetesek kórusa, az valami fenomenális élmény volt!!! Az előzetesek alapján egy csöppet tartottam a játéktól, hogy mennyire lesz élvezetes számomra a lopakodás, de tökéletesen fölösleges volt parázni, mert az első pillanattól az utolsóig imádtam, HATALMAS ÉLMÉNY VOLT!!! Az idei év eddigi legnagyobb meglepetése és legkiválóbb játéka nálam! Pedig azért itt volt már egy Metro: Exodus, Days Gone és Resident Evil 2 is!!! Ha egy történetorientált csodálatosan szép kalandra vágysz és nem rettent el a linearitás és a néhol igencsak komor/horrorisztikus hangulat, akkor mindenképp kapjon egy esélyt! És persze az sem árt, ha nem készülsz ki totálisan a patkányoktól.........akad egy pár a játékban." -
.LnB
titán
[link]
Mostanra kicsit változott a véleményem a végén történtek miatt, de day1 vettem, akkor nagyon tetszett.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Sliderxy
senior tag
Ez a Zoly nagyon belefásult abba amit csinál. Még a kezdetektől követtem, amikor egy kis szobában összezsúfolva videózgatott az akkori haverjaival, eleinte még a tesztek is elég jók voltak, de kb. már egy éve nem igazán követem, mert számomra irritáló lett ahogy a beszél. Egy-egy videójába még bele-bele nézek néha, de a végeredmény mindig ugyanaz, totál negatív a csávó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok