-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz N.YCityBoy #116999 üzenetére
A TLOU vásár legalább nem hazárdjáték, az csak jobb lehet az elődjétől.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
veterán
válasz N.YCityBoy #116987 üzenetére
Na akkor úgy látom, ezt is egyedül én fogom innen megvenni, gondolom mindenki inkább a TLOU veszi sokadjára 😂 Már csorog lefelé a beta, én megvettem előrendelésben, megszavazom neki a bizalmat előre...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
chris0000
őstag
hi. a mostani Little Nightmares, stb..Monthly játékokat szeptember 5ig lehet beszerezni?
6. váltás van igaz? thx. üdv. -
Mr.Wiking
tag
Vannak már számok az új Ps Plus csomagok előfizetőiről? Esetleg Game Pass összevetés?
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Ha most megveszem digitálisan a last of us part 1 et ps5 re akkor csak szeptember 2-án indíthatom el?
....Pr:)ly....
-
marinea2
addikt
válasz N.YCityBoy #116989 üzenetére
az egy honapja ert veget nalam. 70orat tettem bele. Egy gyenge 10/7es nalam a game. Valoszinuleg tobbet ugysem veszem elo. Egynek jo volt"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
veterán
-
veterán
Innen valaki veszi a jövőhéten megjelenő Steelrising játékot, illetve a beta verzióval játszott valaki? Ha igen vélemény esetleg?
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
marinea2
addikt
Sosem birom eldonteni melyik AC-t kezdjem a 3 utolso kozul, annyi fele velemenyen vagytok melyik a jobb..
utoljara az AC3-at jatszottam ki es ugy remlik nem igazan tetszett az AC1 utan[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ρσгτσ
addikt
MAFIA 20TH ANNIVERSARY DEVELOPER INTERVIEW
"Lastly, can you tell us anything about what's next for the Mafia franchise?
Hladík: I'm happy to confirm we've started work on an all-new Mafia project! While it's a few years away and we can't share anything more right now, we're really excited to keep working on this beloved franchise and to entertain our players with new stories."
ZX Spectrum - Commodore 64
-
3L1T3
addikt
Megtörtént az áremelés!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
RangerFox
Topikgazda
Igen, úgy működött valamennyire, habár a DLC-kre eléggé ellaposodott ez a része is. Azért platiztam unalmamban. De hogy az alapsztori lenne a legjobb... Az erős. Brotherhood, Black Flag, Unityben mind jobb az írás meg a karakterek. Az Originsnél meg szinte bármi jobb sztori szempontjából.
-
ρσгτσ
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
s7evcsenko
addikt
-
VTom
veterán
válasz RangerFox #116965 üzenetére
Az Odyssey fő sztorija elég sablonos volt szerintem, viszont a rengeteg mellékküldetés szál, amit belepakoltak sokkal jobb sztorikat adott. Én azt a részt élveztema legjobban, egy-egy szigetnek/területnek megvolt a maga története, szereplői, problémái, Te meg, mint a nagy görög hős, természetesen mindenkinek segítettél.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cyberkind
félisten
válasz Bad Pritt #116915 üzenetére
Túl sokat láttok bele, ezelőtt is volt ilyen, meg ezután is lesz, egyszerűen hülyének akarnak és fognak nézni, mert a játékosok valamiért piedesztálra emelik a fejlesztőket, mintha ez valami kiváltságos és hűde nehéz meló volna.
Tény ami tény, nálam ez tette be a kapit minden ígéretnek, azóta senkinek se hiszek el semmit, még azt se amit hazudik.
-
SH4D0W2011
őstag
Hali!
Ebben a Bright Memory Infinite-ben nincs HDR támogatás, vagy bekapcsolható valahol, csak nem látom?
-
Frod
addikt
válasz ρσгτσ #116949 üzenetére
Uhh, hát remélem nem ez lesz.
Ez a cirkuszos Darkest Dungeon-copy valami elképesztően kellemetlen, az egy dolog, hogy nem eredeti, de, hogy még szarul is néz ki hat évvel később...
(Bár pont aznap jelenik meg, amikor váltanak a havi játékok, szóval reális lenne...)#116952 belan
Nem ismerem a játékot, de itt a két trófea pontos leírása angolul: Lemon, Doam[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
belan
addikt
Hello tudtok valami tippet Virginia játékra 2 kupát nem dobja be lemon a egyik másik meg doam ,pedig 3 x végig játszottam úgy ahogy videón is van ,bugos lenne 2 kupa ? Ez a 2 kupa kenne platihoz.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Wesder
félisten
A new, lighter version of the PS5 has reportedly gone on sale in Australia.
The new CFI-1200 series makes the standard PS5 as light as the disc-less Digital version was at launch.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sliderxy
senior tag
Szeptember havi játékokról jött már valami szivárogtatás?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Alexios #116943 üzenetére
Oh ezt nem vettem észre...
Más.
AC Valhalla Dawn of Ragnarokhoz ami járt az előrendeléshez a The Twilight Pack, ezt belehet még szerezni ps5re külön kód formájában? Nagyon rákattantam a játékra, még kozmetikai cuccra is költöttem. ....pedig ez nem jellemző rám. Átjön a viking atmoszféra, a grafika kegyetlenül hangulatos, a raidek, csaták, harc nem gyengén kurvajó. Egyelőre bugmentes.Közben cdkeys-en találtam kódot. Életemben nem rendeltem innen semmit.Nem para az oldal? [link]
[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz RangerFox #116935 üzenetére
9600K+RTX3070+16GB RAM+SSD, script nem ragadt be, újratölteni se kellett, nemhogy crash vagy bármi más lett volna. 1080p elég magas beállítások + ray tracing mellett szépen elduruzsolt, elfűtötte a kártya és a proci is azt, amire tervezték, de hát ez van. UVOC tesztre használtam egy időben, akkor tudott crashelni, ha nagyon alámentem feszültséggel, de olyankor a flight sim is csinálta, egész egyszerűen azért maradt a CP, mert sokkal gyorsabban tölt be, mint az MSFS, meg az háklis lett minden másra is. Ott külön kellett vennem egy sw csomagot 30 euróért, hogy ne szarja össze magát 5-10p után, mert nem szereti a periféria kombómat, ami másnál hibátlanul megy. Az egyik nem mappelt kapcsoló másodpercenként 12x kapcsolt le és fel a sim szerint, mert a logitech pluginben valami összeakadt
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz lo_jo #116931 üzenetére
i7 9700+rtx3080-nal volt alkalmam 9 órát játszani vele két sessionben, 4szer dobott ki, többször újra kellett kezdeni missiont beakadó script miatt, nagyon nem egy polírozott, kész játék érzetét keltette. Mindez a megjelenés hétvégéjén volt. A be nem váltott ígéretek csak hab a tortán. De egyébként az Elden Ring se volt sokkal jobb állapotban megjelenéskor, habár ott ellensúlyozta, hogy alapból jobb játék, mint a CP.
-
lo_jo
senior tag
válasz Bad Pritt #116932 üzenetére
A CP2077 kapott nagyob hype-ot megjelenés előtt, de azért akkor is látszott, hogy a gaminghez kicsit sem értő sajtó tolta a legnagyobb hülyeségeket, mert átvették a milliónyi nevenincs youtube csatorna kitalációit. Az átlag meg kb úgy kezelte, mint egy Todd Howard féle bejelentést, teljesen jogosan.
Viszont pont a kommunikáción változtattak már a CP2077 patchek idejére is. Volt, amikor konkrétan hazugságnak neveztek híreket, amikkel tele volt a youtube, mert a hype-ot egy idő után már a klikkvadászok csinálták bármilyen alap nélkül. Aki meg nem tudja értelmezni, hogy mi a különbség a "planned to release in Q4 2022" és a tutira bemondott között, az sajnos így járt. Nagyon sokat finomítottak az ígérgetésen, óvatosan fogalmaznak és csak akkor mondják biztosra, amikor tényleg az. A next-gen patch és egyben PC-s update+dlc esetén is csak akkor váltottak magabiztosra, amikor már hivatalos volt, hogy a bemutató stream után tölthető is, előtte csak tervekről beszéltek.
-
Kölyökxxx
friss újonc
Hello.Tud valaki segíteni ?5napja vettem a ps5-t..Első két nap otthon ment ..Aztán elvittem magammal és rádugtam egy nem Smart régi tvre..ott is működött ..azt hazamentem azóta meg érzékeli a pst de ott egy kikapcsolo jel a hdmi ikon alatt és semmi…ha valakinek van ötlete ??nagyon szépen köszönöm előre
-
Bad Pritt
félisten
Hát itt pont abból indultok ki, hogy megy a hype, ígérgetnek ezerrel és aztán fos lesz a végeredmény és ez a felsoroltakra egyáltalán nem igaz, mert előre lehetett látni, hogy hulladékok lesznek.
Ha azt mondjátok, hogy a felsorolt játékok vannak olyan gyengék, mint a CDPR játéka, ám legyen.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
lo_jo
senior tag
válasz RangerFox #116925 üzenetére
Megjelenés napja óta játszottam vele elég sokat PC-n, nekem konkrétan 0 crash volt és minimális kozmetikai bugok (lebegő tárgyak, textúrába becsúszott tárgyak és hasonlók). Vagyunk még ezzel páran így. Annyi a trükk, hogy a géphez megfelelő beállítással kellett futtatni. Aki minimum követelménynek épp megfelelő vassal akarta high-ultra beállítások mellet játászani, az gyárthatta a bug válogatás videókat, aki meg élvezni akarta, az belőtte a gépének megfelelő szintre és a legtöbb esetben bőven jól futott. Egy időben tele volt a yt t-pose motorosokkal, hát nekem egyszer sem sikerült ilyet produkálni, lehet azért, mert nem a minimumnak megadott 4 magos i5-tel, 8GB rammal és GTX970-nel HDD-ről álltam neki high-on maxra húzott forgalom és gyalogosok mellett száguldozni.
@Bad Pritt: Szerintem a CP2077 kiadása messze van attól, hogy a Take2 már megint egy olyan csapatra bízta az óriási közönségkedvenc GTA trilógiát, akik már egyszer leszerepeltek és nem értenek a platformokhoz sem. Igen, ugyanez a csapat csinálta a 2013-as GTA:SA remastert, amikor gyakorlatilag egy mobil verziót adtak ki minden platformra, mert ők ahhoz értettek. A 2021 Definitive Edition pedig AI által felskálázott és ezáltal hibás (túl alacsony a felbontása a régieknek ahhoz, hogy egy AI gyorsan és olcsón megoldja) textúrákkal van tele mindhárom játék esetén, mert arra nem volt ember, hogy átnézze, mit köpött ki a végén a gép. Látszik, hogy 0 közeli teszteléssel ment ki az egész. Ja és arról ne is beszéljünk, hogy annyira elszarták az egészet, hogy dev verzió került ki a R* launcherbe, így már a R* is beavatkozott. A gyors fix (inkább tűzoltás, a fájlok már kint voltak a usereknél, lett is belőle "teljes" verziós tört változat) meg az volt, hogy a komplett launchert lelőtték, így aki bármilyen R* launcheres játékkal játszott volna, az csak nézett. Single player RDR2? Modderek miatt egyébként is teljesen offline GTA V speedrun? Not today.
A CP2077 esetén meg mindenki elfelejti, hogy elég súlyos támadást kapott a CDPR, kikerültek forráskódok, ami miatt teljes leállást kellett csinálniuk. Jöttek volna a patchek szépen sorban, de az ott nagyon visszafogta őket. Aki dolgozott már nagyvállalati IT környezetben, az tisztában lehet vele, hogy egy ilyen security breach mivel jár. Gyakorlatilag a munkagépedre nem tudsz belépni, céges hálózatra nem tudsz felmenni. A helyrehozás meg CDPR-nél nagyobb cégeknek is napok vagy akár hetek, annyi rendszert kell újrahúzni. Amikor ez megvolt, jöttek újra a patchek és javítgattak szépen sorban olyan bugokat is, amik tényleg ritkán fordultak elő, de komolyabbak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
AAA liveservice mobiljátékot fejlesztenek. [link]
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #116928 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy nem egyről beszéltek, beszélünk. A hype és a be nem tartott ígéretek, baromira nem ugyan azok, mint amiről szó van. Át lettünk cseszve persze, ez tény.
De te ettől még szerintem mellébeszélsz. Az összes felsorolt játék technikailag egy fos volt amikor megjelent. Nem számít, hogy te mit említesz a CP77-tel egy lapon. Ezzel csak próbálod még inkább a CP-re ráhúzni a vizes lepedőt. Lehet nem vagy eléggé informált a többi játékkal kapcsolatban, de ez sem mentség.
Elfogult vagy. És azt jól észre szoktad venni ha más, akár én az vagyok. Most viszont nem teszed.
Úgy végigjátszottam fullra a CP-t a megjelenéskor, hogy a furán működő traffic-on kívül, meg egy érdekesen lebegő cigin kívül, nem vettem észre semmi kirívót. Élveztem, tök érdekes volt a játék. 140-150 órányi tapasztalat után írom ezt: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Mai napig rossz, hiányzó feature-ökkel meg bugok tengerével minden platformon, nem vagyok képes végigjátszani, mert mindig történik valami, ami miatt röhögőgörcsöt kapok egy órán belül, pedig megjelenés óta fent van a gépen.
Nem feltétlen csak arról beszélek amúgy, hogy a játék maga milyen volt, hanem hogyan kommunikáltak róla, generálták a hype-ot a launch napjáig, pedig tudták, milyen állapotban van, szarul kommunikáltak megjelenés után minden irányba, nem foglalkoztak a javításokkal, stb. stb, megéltük.
BF2042 tényleg gyenge játék, de lehetett látni előre, meg egyéni megítélés kérdése, nem vettem meg, de szerintem messze volt a CP2077 állapotától (meg őszintén szólva az a megjelenés is csak egy laza délután az EA meg a BF franchise számára, Hardline meg V is hasonlóan ügyes játékok voltak ). GTA felújítás, Saints Row, Postal 4 nem is említhető egy lapon a Cyberpunkkal, már csak azért se, mert sokan szerintem azt se tudtuk, hogy utóbbi létezik egyáltalán.
Az tök igaz, hogy azóta is jelennek meg szar játékok, talán rosszabb állapotban is, mint a Cyberpunk, talán az arányuk is nagyobb manapság, de a játékostársadalom meg a saját befektetőik olyan szintű kollektív megvezetése, ami akkor történt CD Projekt részéről az egészen más szint, mint bármi előtte vagy azóta és ha ez nem marad egyedi eset, akkor inkább új hobbi után kell nézni.De amúgy azt érdekes látni, hogy mennyire negatívan élik meg az emberek az elmúlt két év megjelenéseit is
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Nálam egy gamebreaking bug volt összesen, ami miatt vissza kellett töltenem előző állást, de performance, crash vagy bármi más gond nem volt vele PC-n a megjelenéskor. 1440p max grafikán RT nélkül szépen végigjátszottam egy hét alatt. Csak nem azt a játékot kaptam, amit 8 évig ígértek.
-
.LnB
titán
Én kifulloztam a zöld konzolon, minden nagyobb probléma nélkül. A X1, PS4 verzió miatti felháborodást értettem is. A nextgen konzolékét már nem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #116918 üzenetére
lo_jo által felsorolt egyetlen játék sem volt jobb mint a CP77, a megjelenéskor. A CP77 előtti hype, a megjelenés utáni cirkuszt is felnagyította. A CP77 sem volt rossz három platformon, az ötből.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz floatr #116920 üzenetére
Jaja, emlékszem rá, még a Mac verzió is alig működött. Viszont a Witcher 2 next gen patchelt változata egészen elképesztő munka tőlük.
Nem is azt mondom amúgy, hogy azóta minden tiptop állapotban fog megjelenni, de azért az olyan szintű foscunamit, mint a CP2077 mindenki igyekszik elkerülni, abszolút precedenst teremtettek vele.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dunc
nagyúr
Hi! Barátjelölést kaptam, azonnal nem nyomtam rá, hol találom?
-
Bad Pritt
félisten
válasz lo_jo #116917 üzenetére
HZD meg Elden Ring is szarabb állapotban jelent meg, mint illett volna, de ezek azért mind messze vannak attól a foscunamitól, ami a CP volt. Mindig voltak és lesznek is szar játékok, de basszus, itt olyan szintű átverésről beszélünk, ahol a játékosok és a befektetők is csoportos keresetet nyújtottak be a kiadó ellen. Attól az általad felsoroltak, de még a CP előtti blamák (Fallout 76, Anthem, stb.) is baromi messze vannak.
-
lo_jo
senior tag
válasz Bad Pritt #116915 üzenetére
Jaja, nem jelent meg azóta egy BF2042 vagy eFootball 2022 (leánykori nevén Pro Evolution Soccer), amik komplett szériák neveit tették tönkre, nem jelent meg egy GTA Trilogy Definitive Edition, ahol annyi fáradságot nem vettek, hogy egy ember ránézzen az AI által felújított textúrákra, nem jelent meg egy Postal 4, ami technikailag vállalhatatlan vagy épp frissen nagyon nagyot szakít a Saints Row reboot. Ezek mind csak a képzelet szüleményei.
Az igazság az, hogy a CP2077 konzolon nagyon rosszul sikerült, PC-n viszont egész jól teljesített már az elejétől. Technikailag problémás. Ehhez képest mondjuk egy teljes áras Saints Row gyakorlatilag mindenben alulmúlja a korábbi részeket. Szerencsére a 3 és a 4 kilépett a GTA klónság skatulyájából és egy paródia vonalra tért át, ami nagyon jót tett a sorozatnak, teljesen vállalható és szórakoztató játékok voltak a maguk elborultságával együtt. Ehhez képest a reboot egy sótlan, 2022-ben grafikában nagyon elmaradott, unalmas katyvasz, mintha nem tudták volna, hogy mit kezdjenek az egész IP-vel.
-
Nayrobi
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz cyberkind #116913 üzenetére
Aham.
Vagy mondjuk az a tény, hogy a CP2077 óta eltelt két évben nem jelent meg olyan vállalhatatlan állapotban játék, mert minden kiadó azon parázik, hogy ötödére esik az ő cégük értéke is egy szar megjelenés után. De persze, nem változik semmi...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz F-ECT$ #116907 üzenetére
A szar, az a szar.. Ha kifizetsz érte ~20k-t, akkor valószínűleg ez a magyarázat nem vigasztalna.
-
Peace
nagyúr
válasz cyberkind #116905 üzenetére
Ettől tartok én is. Összetesszük a két kezünket, ha valami tényleg azt nyújtja, amit a fejlesztés alatt beígértek és minimális hibával kerül kiadásra. Én nagy ívben kerültem az indie játékokat mindig is, de most lehet elkezdek majd kacsintgatni feléjük. Cult of the Lamb hatalmas királyság volt, imádtam! Lehet nézek még hasonlókat. AAA ipar jó nagy hányada már sajna igencsak fo*tenger szint. Arról nem beszélve, hogy mennyire gusztustalan, amit művelnek egyesek. 60-70 Eurós áron kiadott félkész szemetek tömkelege. Idén még Ragnarökben reménykedek, minden mást már áttettek 2023-ra vagy határozatlan időre elhalasztva.
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #116901 üzenetére
A CP2077 precedens értékű. Az óta tényleg mindenki tol mindent. Vagyis nem mindenki, mert például a Madden23 ismét kritikán aluli formában jelent meg.
-
Peace
nagyúr
válasz cyberkind #116901 üzenetére
Igen, a legcélszerűbb a semmit nem elhinni és mindent fenntartásokkal fogadni. Nekem azért még maradt pár csapat, akikben van bizodalmam. Santa Monica Studio, Naughty Dog, Guerrilla Games, és még páran. De nagyon rápörögni valamire és előrendelni már csak a lehető legritkább esetben. Ez az idei év is olyan, hogy már rengeteg címet átcsúsztattak jövőre és még nincs vége az évnek.......
-
Bencus88
nagyúr
válasz Peace #116900 üzenetére
Még ez a Q1-2-3-4 okés is lenne, egy 3 hónapos intervallumba kéne elkészÍteniük a játékot, de látod ezt is tologatják fél év, ével, vagy ki tudja hol tart már ennek is a csúszása. Botrányos, hogy ennyire fogalmuk sincs, hogy hogyan tudnak haladni, illetve ezek a kamu megjelenésekről, hogy mennyire ártalmas magukra nézve. Az emberek nyilván szeretnének egy dátumot, de ezzel tényleg csak ártanak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest