Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
razor1010
tag
tudok úgy visszatérítést kérni játékra, ha már feltelepítettem és játszottam vele pár percet? úgy rémlik mintha a sonynál lenne valami szabály, hogyha feltelepítetted már nem jár visszatérítés.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #115577 üzenetére
Nem tudom most milyen fokozatok vannak, de akkor csak egy volt, és rohadt nehéz volt. Aztán jött easy mód punci patch.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #115579 üzenetére
Mert szereti a kihívàst mondjuk?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Lackooo84 #115576 üzenetére
Az kemény.. Respect! Akkor gondolom az volt az egyetlen játékmód, ami jelenleg a legnehezebb?
#115573 Én akkor vettem lemezen, amikor volt a bug botrány körülötte, és mindenki adta el. 5000 ft volt, de még nem játszottam vele, csak belekukkantottam..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #115563 üzenetére
Hát, ha a punci patch előtt platkóztad volna, akkor megtudtad volna, hogy nehéz e.... Én akkor platkóztam.
The Truth is out there...
-
Maxell014
senior tag
Köszönöm a válaszokat !
Ha veszek egy sima PS4 lemezest akkor azt tudom upgradelni ps5re ? Vagy ennél a játéknál hogy van ? -
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz Maxell014 #115568 üzenetére
sosem fogja
Erre nehéz válaszolni, mert nem ismerjük az igényeidet. Ezt csak saját magad tudod eldönteni.
Valakinek megfelelő volt teljesen áron amit kiadtak indÍtáskor valakinek a mostani állapot is kritikus. JavÍtottak rajta dolgokat, én nem vagyok szerelmese az ilyen fajta játékoknak.
Ha teheted szerezz be egy lemezest, ha nem és tetszik a játék akkor nem hiszem hogy gondod lesz vele. -
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van már olyan állapotban a ps5-ös Cyberpunk 2077 hogy a mostani árát megérje? -
-
ProEvoFan
nagyúr
Gratulálok.
Ez milyen telefon app? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz stilo18 #115564 üzenetére
Köszönöm! Az utolsó boss második fázisa az volt a legnehezebb.. 2x lehetett meghalni, ha nem akartam túllépni a 25 éves kort.. Nem volt egyszerű, na Ha azt mondom, hogy a GOW Valkűr királynőt lényegesen hamarabb lenyomtam, akkor tudod miről beszélek
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
stilo18
addikt
Gratulálok
Gondolom a 25 éves trofi volt a legnehezebb része...#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
LÁZ
addikt
válasz TheMack #115549 üzenetére
a hátsóról valszeg nem lenne probléma, nálam 1x sem volt ilyen, és mindig minden kontrollert töltött bekapcsolt állapotban is (1 csíkról, vagy lemerültről is), 1 próbát megér.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
KaitouP
nagyúr
válasz Crucio #115522 üzenetére
Nekem G1 van, de ilyennel nem találkoztam PS5-re dugva. Cloud Alpha-án tekerted a hangerőt feljebb? PS5-nél az USB hangeszköz hangerejét fullra nyomtad?
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
LÁZ
addikt
válasz TheMack #115543 üzenetére
valszeg a kábellel lehet a gond, de próbáld meg a hátsó usb-ről, amúgy bármelyik type c kábelnek jónak kellene lennie, nálam ilyesmi nem jött elő 2 különböző kontrollerrel sem.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #115523 üzenetére
Abszolút. Minden hibája ellenére a platform legigényesebb, a vezetés élményét abszolút prioritásként kezelő simcade.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
TheMack
csendes tag
Sziasztok!
Most tölteném először a PS5 kontrollert, USB kábel csatlakoztatva (a gép elején lévő porthoz), be van kapcsolva a konzol, főmenü, de látszólag nem történik semmi (jobb felső sarokban nem jelenik meg a töltés ikonja, a PS gomb megnyomása után megjelenő menüben sem animálódik a töltöttségi szint, ellenben villog, hogy alacsony). Ha a gépet pihenő módba rakom, vagy a menüben kikapcsolom a kontrollert, a rajta lévő fény elkezd narancssárgán pulzálni, szóval gondolom akkor tölt. Viszont ha bekapcsolom a gépet vagy a kontrollert, a főmenü jobb felső sarkában egy pillanatra megjelenik a töltés ikon, de rögtön el is tűnik és olyan, mintha megáll a töltés.
Menüt átnéztem, nem találtam ilyen beállítást, amikor először kapcsoltam be a konzolt, ugyanígy, bekapcsolt állapotban, használat közben töltötte fel a kontrollert.
Köszönöm a segítséget!
-
Bencus88
nagyúr
Skacok a sekiro még 30fps igaz? Nem emlékszek patchre
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Az imént megvettem storebol az AC Valhalla Season Passt, ami 6995-be kellett volna kerüljön(van legnagyobb ps plusz elofizetesem) kosárba is így került ,viszont a teljes árát ,14K-t terheltek.
Van valami mail cím amin ilyenkor lehet reklamálni? Chaten nem jutok el emberhez, a bot meg nem érti a problémát -
Phobion
őstag
Köszönöm a válaszokat! Eléggé autó mániás vagyok úgyhogy akkor beszerzem.
Autó hangok egyébként milyenek? Én csak arra vagyok nagyon érzékeny.
-
syler123
veterán
A Guardians of The Galaxy után az Avengers valami elképesztő szemétkupac Az hogy nulla sztorival elkezdünk küldetést választani és csapni az ellent... Nem is értem, hogy ennek így mi értelme van. Indítanám a játékot és a képembe tolja az ilyen-olyan combat packot, meg mittudomén mit, komolyan, mint egy ingyenes mobilos játékban. Akkora törlést nyomtam rá, mint a huzat. Hála a ps extrának, ezért sem kellett fizetnem, mert akkor morcosabb lennék...
Viszont a Guardians of The Galaxy egész jó volt, a sztori, szövegek és a gameplay is jobb volt, mint gondoltam volna. Minden percét megérte. -
addikt
válasz Phobion #115523 üzenetére
Tekintettel arra, hogy hosszú ideig az Alza -ban jobb kedvezménnyel lehetett megvásárolni, így annyira nem jók a mostani akciók. Viszont ugye az már nincs, szóval más választásod nem maradt, mint 16 körül beszerezni.
Egyébként szerintem 20+ ezret is megér, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Autós játékokon belül ebben a kategóriában nincs túl sok alternatíva.
Szerk.:
Meg persze az is opció, amit Bencus88 írt. Mivel aki bundle -ben vette és annyira nem érdekli, az bontatlanul simán jó áron szabadulhat tőle.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Szerintetek 16k-t megér a GT7?
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sound Blaster E1 külső USB-s hangkártyám. Laptopon, PC-n egy HyperX Cloud Alpha-val párosítva meglehetősen hangos, de PS5-re dugva baromi halk. Még ha a hangot fel is veszem a menüben maximumra, a kontroller akkor is sokkal hangosabb lesz közepes hangerőn.
Van erre valami megoldás, vagy hagyjam és maradjon a kontroller? -
veterán
-
Wesder
félisten
Alone in the Dark Reboot Announced
• PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC
• Written by Mikael Hedberg writer for SOMA and Amnesia: The Dark Descent
• New story but uses characters and themes from the original
• Gothic American South in the 1920s
• Lovecraftian HorrorI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
zkxdn
őstag
Srácok a Debreceni MM-ben szokott lenni PS5 a polcon vagy csak más városokban?
Néha néha járok arra, de csak Xbox-okat látok. -
Sefneni
őstag
Hogwarts Legacy: 2023. február 10.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Phobion #115489 üzenetére
Ettől a sok FF-től már a gyomrom felfordul.
Nekem meg a nyugati szaroktól, mégsem ugrálok ezen. Játsszon mindenki azzal ami jól esik neki.A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
krx21
nagyúr
válasz hombre[EU] #115502 üzenetére
5500+ mb/s
-
TheMack
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon banális kérdés: PS5-ön játszom kölcsönkapott PS4-es lemezes játékkal, ugye ha visszaadom a tulajnak a játékot, de lemezesen megveszem ugyanazt, gond nélkül tudok vele tovább játszani, nem kell újratelepíteni, emiatt a játékot netán újrakezdeni?
Köszönöm! -
MunezXBK
nagyúr
válasz FollowTheORI #115501 üzenetére
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok