Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
válasz szaboi6512 #120899 üzenetére
A tesztpéldányok már két napja kimentek. Amúgy de.
-
zozika84
őstag
válasz WhiteWalker #120894 üzenetére
Jaaa nem is ezekre gondolok, hanem arra, hogy számomra mennyire lesz jó. Az ilyen szaksajtós 10 pontosokra alapból nem adok, mert ez már papírforma náluk ezekre a címekre
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz Farkassacred #120883 üzenetére
Ilyen egyszerű a dolog. És ha realisztukus lövöldözést szeretnél? Vagy realisztukus br-t?
Engem az ilyen olyan realisztukus dolgok nem nagyon érdekelnek amúgy, sokszor ezek a dolgok csak rontanak a játékokon. (ha nem szimulátor)
(volt ott is egy tag és az volt a baja a Spider-Man-el, hogy hogy tud hálót kilőni és az, hogy képes megtartani... Mert, ez nem valós. )[ Szerkesztve ]
PS5
-
Lackooo84
nagyúr
Pfú, ez a ragnarök nagyon b*szó lett, ezt így az első 3 óra után írom.... az (számomra) egyik legidegesítőbb hibát legalább kijavították....
nem mászik le magától Kratos a láncon, miután lerúgta azt The Truth is out there...
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Resident Evil 3 akciós PS storeban. 3500 ft.
Hmmm... -
.LnB
titán
válasz ρσгτσ #120832 üzenetére
Ugyan az a fos, "derékszögbe kanyarodó" ratyiság lesz mint a többi. Ezeknek eszükbe sincs változtatni ezen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
-
lo_jo
senior tag
válasz Bad Pritt #120857 üzenetére
180 dollár az XBE2 (most épp akciós sok helyen, de az alapár még annyi), annál pedig bőven jobbnak tűnik a cserélhetőség miatt, a rezgésről és adaptív ravaszról nem is beszélve. Egyébként meg lehet, hogy tévedek, de úgy tudom, hogy a hátsó-alsó "fülek" használatának védjegye még mindig a Corsair tulajdonában van (hülyeség az egész, de a Steam Controllert ezért állították le), így simán lehet, hogy az is árnövelő tényező, ezzel a Scuf árkategóriába kerülhet. Mert ugye a Scuf a Corsair tulajdona 2020 óta. És még mindig látatlanul van lesajnálva egy termék, senkinek fogalma sincs a minőségéről, tartósságáról, stb.
De továbbra is: értem, hogy drága, nekem is az, mert nem használnám ki, de ha kéne, akkor kifizetném érte az árát. Ahogy kifizettem minden flightsim only perifériámért is az árát, nem írtam indulatból fórumra, hogy miért kerül ennyibe, amikor egy kis fröccsöntésből meg egy 60 eurós 12 bites Leo Bodnar joystick board-ból meg lehet csinálni minimális scriptelési tudás mellett és még többet is tudhatna. Ha meg esport szinten szimulátoroznék, nem G29-em lenne, hanem pl. Simcube cuccom, de attól, hogy nincs és az én szintemhez drága, nem lesz rosszabb egy fokkal sem az ár-érték aránya. Nem minden termék szól nekünk, ha meg igen, akkor vagy fizetünk vagy nem. Ilyen a világ, van, amire hajlandók vagyunk költeni, van, amire nem, de senki nem is kötelez rá, a hőbörgéssel meg csak magunkat minősítjük, nem a terméket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz lo_jo #120855 üzenetére
Az eurós ára is mocsokdrága, 200 euro fölött tényleg csak a high-end prémium kontrollerek szoktak lenni, amiknél vagy van valami extra feature vagy nagyon magas minőségű minden alkatrészük. Most így hirtelen nem is jut eszembe a Scufon meg Razeren túl más gyártó, amelyiknek ebben a kategóriában van eszköze, de az nem tudom mennyire reális, hogy a Sony ezeket megszorongassa.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
lo_jo
senior tag
válasz syler123 #120843 üzenetére
Igazából ez 60-70e ft lenne, de nem értem, hogy miért várja bárki a Sonytól, hogy ide külön árazzon? Nem kell szar 430-450es forintban meg inflációkövetésről csak álmodozó fizetésben számolni és máris értelmezhető ára van.
A másik része meg az, hogy rétegtermék, ahogy nagyon sok minden más is. Nézd meg, hogy mennyibe kerül PC-hez egy réteg periféria. Egy minőségi, de alapvetően belépő joystick-hotas 50k, egy csak és kizárólag polgári flight simhez értékelhető yoke 70k, flight sim pedál 65k. Belépő szintű kormány+pedál 120k. Ezzel meg csinálhatsz bármit, így a várható 100k nem is olyan vészes. Mondjuk nekem nem kell, ahogy a PCmhez sem kell 70-80 ezerért billentyűzet meg 100ért webkamera, mert tudom, hogy mik az igényeim.
-
addikt
válasz cross56 #120851 üzenetére
Másik a Test Drive Unlimited Solar Crown. Már ha megjelenik...de eddig még nem sok mindent tudunk róla. Viszont az sanszos, hogy befut 2023 -ban.
Szerk.:
Unbound -nak egyébként szerencséje lehet az, hogy autózásban megint uborkaszezon van/lesz.Dirt5 sem döntött rekordokat, de biztosan jót tett neki az, hogy nem nagyon volt akkoriban rivális megjelenés.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz cross56 #120847 üzenetére
Heat -tel én kb. 1 órát játszottam. Az sem mostanában volt, és nyilván okkal töröltem le utána. Viszont emiatt nem is igazán tudnám összehasonlítani.
Nem tartom valószínűnek, hogy remegni fog a kezem a vásárlás gomb felett az Unbound -nál, de ha később majd bekerül az EA Play -be, akkor biztos ki fogom próbálni. Kb. 6 hónappal a megjelenés után.
Csak azért jövőre már érkezik két rivális. Még ha nem is ebben a kategóriában, de lehet majd mással is autózni. Persze abból az egyik nem lesz PS -en.
Szerk.:
Jah meg lesz belőle trial is megjelenés előtt. Így ha nem is szállingóznak ezerrel a gameplay videók, azért lehet vele tenni egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz WhiteWalker #120848 üzenetére
Köszönöm neked is az infókat! Holnap kezdjük az AC karrierünket, kíváncsi leszek rá nagyon.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Bad Pritt
félisten
De mi van, ha tényleg Scuf minőségű a kontroller? Elképesztő lenne a Sony-tól, de az esély megvan rá, még ha csekély is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
syler123
veterán
válasz KaitouP #120838 üzenetére
Elképesztő pofátlanba mennek át. Még 60-70eFt-ért elgondolkodtam volna, pedig akkor is meg lenne fizetve. A konzol ára is jóval több, mint a konkurenciánál.
Nekem még ps5 tulajként is nevetséges, amit művelnek az MS-el az activision felvásárlással kapcsolatban.
Azért remélem a controller rájuk rohad. -
KaitouP
nagyúr
válasz BBenceTM #120801 üzenetére
Na, akkor ebből se veszek. Bazdmeg Sony, a másik oldalon a felébe, vagy annál csak egy kicsit többe kerül a hasonszőrű kontroller.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
nagyúr
azert az ezio collection mar nem mai darab, a mechanikak es a grafika mar elavult kisse
en inkabb nosztalgiazoknak ajanlanam jo szivvel
ha nem tetszik neki nyugodtan ugorjatok at az odysseyre sztoriban nincs osszefugges
(valhalla amugy mar lehet kicsit tul belezős lesz)
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
opr
nagyúr
válasz Szabi® #120829 üzenetére
es tboy93 #120830: Koszonom! Az lesz a sorrend, hogy Ezio Collection, Odyssey, Valhalla, ha bejon annyira, hogy 5 jatekot vegignyomjunk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
-
opr
nagyúr
ui.: Az, hogy a listaban az Assassin's Creed Oranges az egy typo, es nem egy igazi jatek cime... Csalodasom merteke leirhatatlan, orokke viselni fogom ezt a sebet a lelkemen.
-
opr
nagyúr
válasz WhiteWalker #120822 üzenetére
Hmmmm, igazabol az AC se rossz otlet, oszinten szolva meg nem jatszottam egy AC jatekkal se ugy, hogy az elvezheto lett volna (nagyon regen valamelyik AC adott bo 15-20fps-t a pc-men, ugyhogy el is engedtem a kezet), viszont ha jol latom, PS+ premiumban ott van kb mindegyik AC IS.
Szoval... Ezekbol melyikek lettek olyanok, hogy erdemes kiprobalni oket?
Esetleg van valami sorrend, amire figyelni kell, vagy mindegy, kulonallo jatekok ugyis, semmi kozuk egymashoz?
Assassin’s Creed Unity (PS4, added July 19th, 2022)
Assassin's Creed 3 Remastered (PS4, added October 18th, 2022)
Assassin’s Creed IV Black Flag (PS4, added July 19th, 2022)
Assassin's Creed Oranges (added September 20th, 2022)
Assassin’s Creed Rogue Remastered (PS4, added July 19th, 2022)
Assassin’s Creed Freedom Cry (PS4, added July 19th, 2022)
Assassin’s Creed: The Ezio Collection (PS4, added July 19th, 2022)
Assassin’s Creed Chronicles: China (PS4, added October 18th, 2022)
Assassin’s Creed Chronicles: India (PS4 only, added October 18th, 2022)
Assassin’s Creed Chronicles: Russia (PS4 only, added October 18th, 2022)
Assassin’s Creed Odyssey (PS4, 60 FPS on PS5, added October 18th, 2022)
Assassin’s Creed Syndicate (PS4 only, added October 18th, 2022)
Assassin's Creed ValhallaAzert lenne jobb otlet most ezeket, mert jon a kolok szulinapja is, es akkor ott a tervezetthez hozzacsapnank a Kena-t.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Kena nyert, raprobalunk, koszi!
Nem is tudom, hogy felejtettem el, pedig anno is nagyon tetszett mar a trailer is.
szerk: Szabi® #120820: neked akart valasz lenni, csak melle nyomtam...
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
-
opr
nagyúr
Jatek-otletet keresek ismet, hatha.
PS4/5-os, 3rd person nezetes, open world rpg-t keresek, lehetoleg fantasy settingben, aminek jo a sztorija, es lehetoleg nincs tele kefelos meg belezos jelenettel (plane nem egyszerre). A merce a Horizon ket resze. Az ok az, hogy urt hagyott maga utan a Forbidden West.
Letezik ilyen?ui: 3rd person fontos, mert valamiert a lanyom utalja az fps nezetu jatekokat... Nem, nincs ra magyarazat, nobol van, tehat mint ilyen, orult. Orulunk neki, hogy csak ennyire.
-
Sityu1990
csendes tag
DualSense Edge [link]
Egy kicsit elkéstem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest