Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby45
tag
Az új firmware-ben megint nem esik szó hogy javítják e a dirt5 hdr problémát
Márciusra ígérték itt van április de megint semmi nem lesz belőle...
Samsung tvken ha 4k 120hzben akarod a dirt5 öt futtatni, nagyon telitettek lesznek a színek játszhatatlan... Erre a hibára gondoltam... És korábban már írták nem tv probléma, de a Sony most sem fogja javítani... Hihetetlen...
-
Gaben92
őstag
válasz stockhouse #62044 üzenetére
Igazából a Sony helyére berakhatsz kb bármi mást és igaz marad... Samsung felfuttatta a QLED-et, amivel el tudják adni az ócska T-s QLED-eket is, az LG-nek ott vannak az RGBW IPS TV-i ami megint csak szemétre való, de ugye az OLED-en lovagolva a laikusoknak el lehet adni. Sony is annó az XG szériát megbutította.
De nem kell csak TV-kre fókuszálni. Lenovo is Thinkpad név alatt ad el olyan gépeket amik nagyon nincsenek közelébe sem az “igazinak”. Amiről meg megint csak annyit, hogy a sajátomat nem merem sleepbe tenni ha dokkolón van mert 10-ből 8-szor nem ébred fel. Pedig az egy potom 4500€-s modell...
Ez van sajnos, ilyen világot élünk. Ha valakinek nem jön be valami akkor váltani kell és kipróbálni másokat, nincs ezzel baj. Lehet jobb lesz, de az is lehet, hogy rádöbben az illető, hogy márkától függetlenül ez van kb mindenhol...Én például jó ideje nem veszek Samsungtól semmit mert sose vagyok elégedett velük. Két évvel ezelőtt rápróbáltam egy mikróra “rohadt drága, csak nem szar” alapon, de ment vissza a boltba még aznap nagyon durva coil whine miatt (hogy kicsit ON is legyek ). Boltban kihoztak egy másikat, mondtam a komának kibontjuk, bedugjuk, meghallgatjuk. Ugyanaz... Lóvé vissza, elhoztam egy hasonló tudású Panát, az tökéletes.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Raga
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a holnapi firmware update kb hány órakor fog megjelenni?
-
stockhouse
csendes tag
Egyébként tökre érthető ha valaki felháborodik a sony jelenlegi hozzáállásán.
Az adott brand reputációját a korábbi jól sikerült termékei és az azt követő ígéretek adatják el az új termékeket. De ha az ígéretek helyett semmit nem kap az ember akkor szépen elolvad a nehezen felépített reputáció és csak a fanboyok maradnak. Jó lenne ha a sony nem "játszaná " el 2-3 év alatt.nem fontos...
-
F-ECT$
titán
válasz modflow #62021 üzenetére
Nekem is Sony tv-m és konzolom van, de én tisztában voltam vele, hogy mit nem tudnak, és ennek fényében hoztam meg a döntést. Szerintem ár/érték arányban még így is jók, de valóban kicsit ciki, hogy se konzol, se tv szinten nincs vrr. A 4k/120Hz amúgy is felejtős PS5-ön, persze aki PC-t is dugna a tv-re, annak ez fájhat.
Külön gáz, hogy máshol mennek a HDMI 2.1-es funkciók.
No meg az is, hogy egy utód tv gyengébb mint az előző évi "azonos" modell, de ezt is meg lehet tudni vásárlás előtt, és ez alapján kell modellt választani.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
saelin
veterán
válasz Wesder #62030 üzenetére
Ez de király kép. Először nem értettem miért vannak össze vissza forgatva a képek és aztán megláttam a kirajzolódó PS logót.
Diablo kontrollerrel témához:
Sok hack & slash-t játszottam konzolon, de az irányítás egyiknél sem volt problémás. Most (újra) a Path of Exile megy nálam és az italok használatán kívül más gondom nincs az irányítással. Ott is annyi, hogy a 4 italból kettőt a d-paddal kell használni, amihez le kell vennem a kezem a bal analógról. Joystick-al sokkal jobb a karakter irányítása! Szerintem nem is igényelnek ezek a játékok akkora precizitást mint ahogy sokan a D2R topic alatt előadják. Egy minimális aim assist/auto aim megold mindent. Néha ez az egér pontosság téma túl van misztifikálva a PC-sek részéről. Akár real-time stratégiát is lehet simán játszani kontrollerrel, csak max nem úgy mint egy StarCraft pro játékos.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Elderath
őstag
válasz Iparmágnás #62032 üzenetére
Szerintem D3 sokkal élvezetesebb kontrollerrel, mint egérrel
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
lapoe
csendes tag
PC-vel nincs összehasonlítási alapom és elég válogatós vagyok (már) játékok terén, de imádtam a D3-at, minden szempontból..az irányítás fel sem merült mint negatív dolog..
-
Bencus88
nagyúr
Nem hogy lehet, de szvsz sokkal jobb és irányíthatóbb mint egérrel
-
Iparmágnás
tag
Nagyon várom a Diablo II Resurrected-et Ps-re, (nosztalgia, ifjonc koromban belement pár ezer óra tuti) viszont az irányítással szemben van némi aggodalmam.
Aki játszik D3-al konzolon az mit szól hozzá? Lehet olyan jól irányítani kontrollerrel mint PC-n egérrel? Persze, majd megtanulja az ember, de kíváncsi vagyok a konzolon D3 mennyire jól irányítható, illetve milyen lesz a D2R.
-
modflow
veterán
válasz Wesder #62024 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy hogy lehet néhány ember totál elvakult és miért kell valamit akkor is védeni, ha az nem valós. Miért jó az önámítás?
Legyünk őszinték, ami igaz, el kell ismerni és kész.Bár az a szomorú, hogy az egész világ hazugságra épül sajnos egyre inkább....
De ez már eléggé off... -
lacy86
addikt
Hello,
Itt is szeretnem megkoszonni @Tomtailor85 -nak a PS5 konzolt.
Kb. 4-5 honapja felajanlotta a lemez verziot, itt a forumban.
En éltem ezzel a lehetoseggel. Szeptember 17. ota vártam a konzolra es végre holnap vagy legkesobb Hetfon az enyém lehet.
Kemény 8 honap volt ez
Koszonom a konzolvilagnak, hogy ennyire gyorsan probaljak kiszolgalni az embereket / csaladokat. Le a kalappal elottuk!
Koszonom meg1x @Tomtailor85 -nak!!!![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogyan lehet beállítani, hogy az én fiókom legyen az admin? Konkrétan bárki aki nálunk van létrehoz egy fiókot, bejelentkezik vele és alaphelyzetbe tudja állítani a gépet. Ezt akarom elkerülni.
-
veterán
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #62023 üzenetére
Vannak olyan emberek, akik szeretik ha fàj. Én sem értem, ha valami szàmomra kellemetlen, azt nem tartogatom, hanem igyekszem megszabadulni tőle.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
modflow
veterán
válasz Elderath #62014 üzenetére
Hát igen.... Ez felettébb gerinctelen dolog, hogy csak ígérgeti a Sony, hogy kiad egy normális firmware-t az előző szériás eszközére, közben b@szik az egészre.
Se torzításmentes 4K/120Hz, se VRR, csak ígérgetés....
Ja hogy közben kijött már a 2021-es széria, de még az előző sincs rendben? Érdekli is a Sony-t.....
A lényeg, hogy évről évre dobjunk ki új szériát, kis butítással, elég a parasztvakítás az eladáshoz.
Ez a Sony!
Ja és hogy egy középkategóriás TV árából két túlárazott PS5-öt is lehet venni, de még a TV-ivel se törődik, akkor mit várunk PS5 fronton???Mondom mindezt úgy, hogy Sony TV-m, erősítőm, PS5-öm van.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz polonic #62002 üzenetére
Platináztam én már Nioh-t, kipörgettem Doom Eternal-t ultra violence-en, de játék annyira még nem tudod kikészíteni idegileg, mint az Unravel 1.
Rage quit-elni sem szoktam kb soha, de itt megtettem.(Mondjuk hozzátartozik, hogy egyébként nem kenyerem a platformer játékok, ki nem állhatom amikor színes bogyókat/gyümölcsöket/pénzt/kavicsot/random mütyürt kell gyűjteni valamilyen cukinak mondott figurával kétes kimenetelű ugrások közepette.
Megpróbáltam, a játék egyébként valóban aranyos, de nem az én világom)#62003 RangerFox
Valóban jobban megéri, ősszel egy havi befizetésből kipörgött a Fallen Order + Way Out + Unravel. Ebből az első kettő platra. 2020 legjobb gamer költése volt ~1200-ért.Do you see the white shadow?
-
opr
nagyúr
válasz Darth_Revan #61999 üzenetére
SSD bővítés nem lesz, amíg nincs hozzá hw a piacon, mert annak olyan visszhangja lenne, hogy ihaj, ha a sony hibája, ha nem.
Adaptive sync viszont jogos, azt nem is értem azzal mivan, kezd erősen égő lenni a dolog..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Elderath
őstag
VRRal nem kapkodnak látom. Majd jövő ilyenkor
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Moby
addikt
válasz Darth_Revan #61999 üzenetére
Azokat ilyen 2024-25 előtt nem várnám, ismerve a sonyt.
-
tretyak
aktív tag
Pár napja volt szó a Steelseries Arctis 7p-ről, egy komment: a 7x kicsit jobb deal, ugyanazt tudja, mint a 7p,csak ez megy Xbox-al is. Ugyanannyiba kerül, nekem a design is kicsit jobban tetszik, egyedül az USB-C dongle nagyobb egy kicsit.
-
polonic
félisten
Unravel two 1700 Ft. Vegyétek, aki még nem játszott. Zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest